Räppääjä Usher vieraili Rinkebyssä ja Tenstassa

usher-raymond-iv-20170807.jpg
Ush, ush Usher..
10.06.2018

Rinkebyn ja Tenstan nuorison suureksi puheenaiheeksi on noussut amerikkalainen ruskea räppääjä Usher, joka teki spontaanivierailun Järvassa perjantai-iltana. Nyt jokainen paikallinen ruskea teini räppää Usherin tahtiin.

Usher rantautui seurueensa kanssa ensin Rinkebyn torille, jossa otettiin yleissilmäys. Seurue oli liikkeellä kalliilla katumaasturilla. Kun Rinkebyn nuoriso ällistyksekseen havaitsi kuka tuo tuntematon ruskea mies oli, kerääntyi ympärille nuorisoa, jotka halusivat läpätä kättä eli heittää ylävitosen maailmantähden kanssa. Ruotsin medioille Usher on kertonut, että halusi käydä ”tsekkaamassa tilanteen” Rinkebyssä.
Rinkebyn jälkeen seurue siirtyi Tenstaan, jossa ruokailtiin paikallislehti Mittin mukaan Marwan Saliban nakkikioskilla. Usher tilasi kepappia. Kun Usher sai annoksensa juoksi paikallinen nuoriso Saliban luokse:
– Brosha, brosha, fattaru vem han va? Va va Fattaru fattaru?
(Käännös: ”Veli, veli, tiesitkö kuka hän oli? Hä, etkö muka tiennyt?”
Saliba kertoo, että hyvä kun Usher vieraili Tenstassa.
– Tämä kuuluu Tukholmaan ja hän sai täältä paljon positiivista energiaa.
Viikonloppu on mennyt Saliban nakkikioskilla ennätysmyynnin tahtiin. Järvan nuoriso on käynyt läppäämässä Saliban kättä. Hän on saanut kertoa uudestaan ja uudestaan Usherin vierailusta nakkikioskillaan.

Kuvakaappaus 2018-06-10 11-55-00
Marwan Saliban nakkikioski Tenstassa. 
Fakta: Usher on afroamerikkalainen räppääjä. Tullut tunnetuksi ns. herpeskohun kautta, jossa muuan nainen väitti saaneensa Usherilta herpeksen seksiaktin välityksellä.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi FInland
Suomi FInland
10.6.2018 13:00

Räppi on aina täyttä paskaa riippumatta siitä, kuka räppää, millä kielellä ja mikä on sanoma. Olisi saanut jäädä syntymättä koko tyyli.
Jos ’maailmankuulu’ räppäri tulisi visiitille meille päin, poistuisin takavasemmalle kunnes räppäri olisi häipynyt.
En ihmettele, jos fanit löytyvät tuollaisista paikoista.

surkeaa sonta räppiä
surkeaa sonta räppiä
12.6.2018 23:11
Vastaa...  Suomi FInland

Paskaa tosiaan, eikä sitä voi musiikiksi sanoa. Harmi kun nykyään radiokanavatkin ovat nykyään myös täyttä paskaa. Soitetaan joko liikaa räppipaskaa, tai sitten joka vuosi sitä samaa kulunutta soittolistaa samoine kappaleineen, kuten tekee radiorock ja varmaan pari muutakin radiokanavaa. Hyvät kanavat ovat kadonneet kokonaan.

Valtsu
Valtsu
10.6.2018 13:39

Puolestani jokainen saa musisoida haluamallaan tyylillä, mutta jos genre pohjaa tappamisella hekumointiin, rahalla elvistelyyn ja valkoisten vihaamiseen, niin mukavat on idolit pojilla.

Suomi Finland
Suomi Finland
10.6.2018 13:47
Vastaa...  Valtsu

Minäkin olen sitä mieltä, että jokainen saa musisoida haluamallaan tyylillä.
Pointti onkin siinä, että mitä tahansa äänien tuottamista ei pitäisi saada kutsua musiikiksi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
10.6.2018 22:55
Vastaa...  Suomi Finland

Niinpä. Wikipedia määrittelee musiikin seuraavasti:
”Musiikki (m.kreik. μουσική, mūsikē) eli säveltaide on ihmisen kulttuurille ominainen ääneen perustuva taiteen ja viestinnän muoto. Mūsikē tekhnē tarkoitti antiikin Kreikassa ’muusain taidetta’ eli säveltaiteen ohella myös runoutta ja tanssia.
Musiikissa on useita ulottuvuuksia, kuten ääni (sävel tai rytmimusiikissa myös hälyääni), rytmi, dynamiikka ja rakenne. Musiikissa voi olla peräkkäin vaihtuvista sävelkorkeuksista muodostuva melodia. Musiikki voi olla pelkin soittimin tuotettua (ilman laulajaa) jolloin sitä kutsutaan instrumentaaliseksi musiikiksi. Musiikki voi olla myös soittimetonta eli ihmisen pelkällä kehollaan tuottamaa, kuten kuorolaulua, a cappella -laulua tai vihellystä. Musiikki etenee aina ajassa ja sillä on tempo eli etenemisnopeus, mutta musiikissa ei välttämättä ole eksplisiittistä rytmisoittimin tai säestyksellä tuotettua rytmiä.”
Artikkeli jatkuu kuitenkin:
”Musiikille ei ole olemassa yksiselitteistä määritelmää. Mikä tahansa ääni voi olla musiikkia jos äänen tuottaja on sen sellaiseksi tarkoittanut tai kuulija sen sellaiseksi mieltää. Myös hiljaisuus voidaan tulkita tai tarkoittaa musiikiksi.”
Wikipedian tietty ongelma on sen helppo muokattavuus. Niinpä siis tähänkin artikkeliin, jossa musiikki aluksi määriteltiin saattoi joku laittaa perään ettei musiikki olekaan määriteltävissä ja siksi sellaista voi olla jopa mikä tahansa äänentuotto. Kuten vaikkapa väkivaltarikoksiin kiihottava hölpönpölpöttely.
Jos näin on, olen minäkin muusikko piereskellessäni ja kuorsatessani? Korjaan: enhän ole ehtinyt tarkoittaa pierujani musiikiksi!
Asia on nyt korjattu: kaikki seuraavat pieruni ovat siis musiikkia!

Ameriikassa Usher, Tensta-Rinkebyssä Pusher
Ameriikassa Usher, Tensta-Rinkebyssä Pusher
10.6.2018 15:00

Hän halusi nähdä sitä aitoa ja parasta gangsta-musughettoa eli Tukholman Tensta-Rinkebytä.

Gott Gott i Gott
Gott Gott i Gott
10.6.2018 15:07

Tuli päiväsaikaan kun ei uskaltanut tulla yöllä vaikka silloin olisi voinut itse grillata makkaraa jonkun palavan Volvon kyljessä.

Usher the Pusher
Usher the Pusher
10.6.2018 22:21

He’s Ushering in a new era of ethnic violence and retardation…

Räppitaiteilija
Räppitaiteilija
11.6.2018 01:50

Minua alkoi naurattaa kun ajattelin sanaa ”räppitaiteilija”. Kaikkihan- suurimmat surkimuksetkin- ovat nykyään niin olevinaan artisteja ja taiteilijoita.

Nakki tai henki
Nakki tai henki
13.6.2018 16:42

Onkohan tuon nakkarin omistaja sukua kolmoismurhaajalle?
https://www.expressen.se/gt/nya-uppgifter-saliba-erkanner-trippelmord/