Haningen kouluissa "uskonnollista kiusaamista"

Kuvakaappaus 2018-06-11 12-10-19.png
11.06.2018

Tukholman eteläpuolisessa Haningen kunnassa ongelmat menevät yhä syvemmälle. Nimittäin yksi kunnan kouluista varoittaa vanhempia, että lasten keskuudessa esiintyy ”uskonnollista kiusaamista”.

Jordbrossa sijaitsevasta Kvarnbäckin peruskoulusta lähettiin lasten vanhemmille kirje, jossa kerrotaan, että 6-7-vuotiaiden lasten ryhmissä esiintyy kiusaamista, joka kohdistuu toisten lasten ruokatottumuksiin ja vaatetukseen. Kirjeessä kerrotaan mm:

TÄRKEÄÄ!!
Hei kaikki vanhemmat… Haluamme tiedottaa, että meillä on ongelmia väkivaltaleikkien kanssa, jotka ryöpsähtävät yli… Lisäksi esiintyy kiusaamista uskontojen ympärillä… Osaa lapsista on kiusattu siksi, että he syövät sianlihaa, tai että he pukeutuvat shortseihin tai heidän vanhempansa eivät käytä huiveja..

 

31519826_1756320277795889_2913767416322326528_n
Klikkaa kuva isommaksi.
Koulu painottaa vanhemmille lähetetyssä kirjeessä, että koulu edistää tasa-arvoa riippumatta uskonnosta, etnisyydestä, seksuaalisesta suuntautumisesta, iästä, sukupuolesta tai alkuperästä.
 
Journalisti Joakim Lamotte, joka toi asian esille, kysyy:
– Mitä koulun pitäisi nyt tehdä? Sen sijaan, että siellä varoitellaan vanhempia, pitäisi kaikkien kiusaajien lasten vanhemmat noukkia sosiaalitoimen kanssa yhdessä palaveriin ja selittää millaiset säännöt Ruotsissa ovat voimassa. Jos he kieltäytyvät kuuntelemasta, siitä pitäisi olla seurauksia. Mutta on selvää, että sellaista ei tule tapahtumaan ja asia lakaistaan maton alle kuten tavallisesti ja kaikki jatkuu entisellään.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
11.6.2018 12:36

Nyt vaadittaisiin Petra Nyqvistiltä vahvaa journalistista osaamista taas. Mikä onkaan tuo uskonnollinen väkivaltaleikki, joka kieltää sianlihan ja shortsit ja vaatii huiveja vanhempien päihin? Omasta lapsuudesta jo sen verran aikaa, etten muista oliko se ”kuka pelkää mustaa miestä”?
Valeuutistutkani hakkaa punaisella sen suhteen, että PT saattaa nyt tarkoituksella jättää jotain oleellista kertomatta. Luultavasti asialla ovat antiikin kreikkalaiset, nuo yhdet perkeleet.

Anonymous
Anonymous
11.6.2018 13:54
Vastaa...  fatwantarkistaja

Kyllähän hän takuulla kirjoittaa jälleen uuden blogikirjoituksen Usariin, jahka PT-mediassa seuraavan kerran esiintyy jokin asiavirhe. Siitä voinemme olla varmoja. PT-media = Petran Tarkastama Media

Valtsu
Valtsu
11.6.2018 17:01
Vastaa...  fatwantarkistaja

Just tuli Maria Petterssonilta tieto, että tekijöinä ovat valkoiset heteromiehet. Fakta on Nyqvistin tarkistama. Päivi Lipponen on jo marssilla Jordbohon. Vaikeneminen vihloo korvia! Pasila, Otto-Willen marssi!

Heja Sverige
Heja Sverige
11.6.2018 17:43
Vastaa...  fatwantarkistaja

Täytyy ottaa huomioon herkän 7-vuotiaan turhautumisriski. Herkkä 7-vuotias on oppinut jo äidinmaidosta että nainen on kodin yleiskone ja että vain länsimaiset huorat pukeutuvat shortseihin, puputtavat sianlihaa ja kulkevat ilman huivia. Herkän 7-vuotiaan 10-vuotias isoveli oli kuullut isältään että on miehinen teko jos miehiä kiimoittava länsimainen saatanan huora raiskataan ja pieksetään ja että sillä tavalla toimittuna on jo toinen discoläpsytin käytännöllisesti katsoen puoleksi Paratiisissa. Isoveli oli myös luvannut kertoa myöhemmin, kuinka 72 neitsettä on varma nakki Paratiisiin saapuvalle sankarille.

Bukkake
Bukkake
11.6.2018 13:20

Entäs tämä http://www.friatider.se/s-dert-lje-8-ringar-f-rs-ker-gruppv-ldta-andra-barn
Se on kuulkaas kaunista kun pikkumuslimit harjoittelevat ryhmäraiskauksia ja homoilua. Ovat vanhempien opit menneet hyvin perille ainakin.

Minä
Minä
11.6.2018 13:38
Vastaa...  Bukkake

Tuollaista se rasismi-leimakirveenpelko teettää.
Otsikko ja ingressi:
Södertälje: 8-åringar försöker gruppvåldta andra barn
Publicerad 10 juni 2018 kl 09.11
INRIKES. Föräldrarna till barn på en lågstadieskola i Södertälje slår larm om att grupper av 8-9-åriga pojkar drar omkring och försöker våldta jämnåriga pojkar och flickor. Rektorn anklagas för att ha hänvisat till ”pojkars nyfikenhet” och inte ingripit mot övergreppen.
8-vuotiaat yrittävät joukkoraiskata toisia lapsia
Alakoululaisten vanhemmat Södertäljessä tuovat esiin huolensa siitä, että on 8-9-vuotiaiden poikien ryhmiä, jotka etsiskelevät samanikäisiä poikia ja tyttöjä yrittääkseen raiskata heidät. Rehtoria syytetään siitä, että hän on viitannut ”poikien uteliaisuuteen” ja jättänyt puuttumatta päällekäymisiin.

Jani
Jani
11.6.2018 14:05
Vastaa...  Bukkake

Joo pitää paikkansa. Mulla 10-vuotias tyttö joka alvariinsa kertoo kuinka koulussa mutakuono- pojat hankaavat itseään laumassa tyttöjä vasten ja työntelevät kättä housuihin. Lisäksi hakkaavat myös uhrejaan tuloksin, että jälkiäkin on jäänyt (ei tosin minun tyttärelle) Rehtori kuittaa kaiken ”poikamaisella kujeilulla” tai että ”poikia alkaa tytöt kiinnostamaan” tää vitun maa on uppoamassa lopullisesti suohon…. 😢😪😖

Pinlaareni
Pinlaareni
11.6.2018 17:33
Vastaa...  Jani

Jep. Laita tietoja Paavolle.

Nukkumatin kaveri
Nukkumatin kaveri
11.6.2018 19:25
Vastaa...  Bukkake

Tuosta jutusta tulee väkisin myös mieleen, että jospa nuo 8- ja 9-vuotiaat pojat (joiden taustoista ei kerrota jutussa yhtään mitään) ovat tiettyä arabiväkeäja hassusti sattumalta näyttäisivät arviolta vähintään 14- tai 15-vuotiailta, vaikka käyvätkin samaa toka- tai kolmosluokkaa kantaruotsalaisten koululaisten kanssa ja henkilöpapereissa on lapsen ikä…
Itseni on erittäin hankala uskoa, että tuon ikäiset pojat muuten käyttäytyisivät noin. Muutenhan heidän kasvatuksessaan on jotain todella pahasti pielessä, ja huostaanottotutkimukset ja -toimenpiteet on syytä aloittaa sosiaaliviranomaisten toimesta. Ikäkaudelle epätyypillinen käytös kielii joko siitä, että pojat ovat itse altistuneet hyväksikäytölle kotonaan tai täysin ikäkaudelleen sopimattomalle HC-pornolle (mallioppiminen). Vanhemmat pitäisi laittaa tehosyyniin, niinhän kantakansalaisten kanssa meneteltäisiin tuon ikäisten, 8-/9-vuotiaiden, kohdalla.

Minä
Minä
11.6.2018 13:26

Elätteleekö koulun johto toiveita, että ratkaisu löytyisi siitä, että kaikki mammat ja lapsetkin alkaisivat pukeutua islamin huomioon ottaen ja sikapossun syöminen lopetettaisiin kokonaan lasten kodeissa. Tuollainen kirje ei tee muslimikodeissa tuon taivaallista. Niissä jatkuu vääräuskoisten halveksiminen vanhaan malliin, joka siirretään lapsiin. Jos muslimilapset alkavat länsimaalaistua, lähetetään lapset uudelleenkoulutukseen siihen kotimaahan, josta paettiin hakemaan turvapaikkaa eurooppalaisista sossuista.

Heja Sverige
Heja Sverige
11.6.2018 13:44

Minkä pienenä oppii sen vanhana taitaa. Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

matsui
matsui
11.6.2018 14:14

Kusipäät! Ottakaa lapsenne pois muslimikouluista. Suomalaisten kouluja löytyy vielä toistaiseksi.

jippos123
jippos123
11.6.2018 14:39

Mitäpäs jos sveduvanhemmat opettaisivat lapsensa pitämään puolensa? Junnut treenaamaan itsepuolustuslajeja, eihän tuo touhu muutoin lopu, pahenee vain.
Kyllä se vaan on ollut maailmansivu, että väkivalta loptettaa vittuilun. Jos jäät kynnysmatoksi niin olet sitä lopun ikääsi.
Olen itsekkin asunut -70 luvulla Ruotsissa ja sai siellä aluksi puolensa pitää kun sattui olemaan finnjävel.
Homma loppui kun mahdollinen kiusaaja huomasi, että jos liikaa loksuttaa niin naamahan siinä tulee kiepeäksi. Faija opetti nyrkkeilemään kun olin vasta kahdeksan vanha.
Ei noi musut usko muuta kuin voimaa, ihan piltistä asti.

Sensei
Sensei
11.6.2018 14:56
Vastaa...  jippos123

Opettakaa kakaroillenne että kun muslimijengi aukoo päätään, yksi heistä hiipii AINA takaapäin lyömään. AINA. Kun uhri vähän yllättyneenä horjahtaa niin kaikki muslimit hyökkäävät kimppuun. Tämä on heidän pelkurimainen ”tappelu”-strategia. Eli älä päästä yhtään muslimia selkäsi taakse. Kun saat muslimin maahan hakattua, potkaise sen leuka ja leegot paskaks ja sitten vielä kunnon kärkkäri suoraan munille. Eiköhän opi kun joutuu juomaan halal-lihaa pillillä ja käyrä saastainen lerssi ei enää toimi.

Paskaa koko paikkakunta
Paskaa koko paikkakunta
11.6.2018 15:13

Jordbro on muutenkin kaamea paikka. Ollut matughetto jo vuosikymmeniä, paljon roskaväkeä ja paljon rikollisuutta.

Dupont
Dupont
11.6.2018 17:58

Kumma, ettei tarvinnut edes otsikkoa kokonaan lukea, kun tajusi, mistä uskonnosta on taas kyse. Niin kuin aina.

tarkkailija
tarkkailija
12.6.2018 09:23

taitaa olla niin, että ministereillä ja muilla parempiosaisilla ei ole enää kouluikäisiä kersoja ja jos on , niin koulu on valittu paremmista kouluista, joten EVVK jos ongelmia on jossain muualla, hoitakoon asiansa kuntoon!