”Kolikkotoriaktivistien” partalapsitempaus: Huuda oma partalapsi kaverihintaan

aJqia7vbn4E

11.06.2018

Tukholman yksi suurimmista eräänlaisista vastarintaliikkeistä on ”Mynttorgaktivisterna”, Kolikkotorin aktivistit. Liike syntyi joskus pari vuotta sitten ja on sen jälkeen harrastanut monenlaista toimintaa.

Suurin asia mitä järjestö tekee, on se, että se auttaa ruotsalaisia vähäosaisia käytännössä. Ruoka-, vaate- yms käytännön apua annetaan. Tästä on seurannut rasismisyytöksiä. Lisäksi järjestö tekee monenlaista mielenosoituksentapaista toimintaa.

Viime sunnuntaina harrastettiin Vanhassa kaupungissa Stallbronilla katuperformanssia. Kourallinen ”partalapsia” seisoi rivissä ja ohikuljiat saivat huutokaupalla huutaa itselleen partalapsen kaverihintaan. Tempauksessa mukana oli Nordisk Ungdom-järjestö.

Kuva alla: Manu Django, 11 v.

NU:sta Christian Mattsson kertoo Svegotille, että tempauksella haluttiin humoristisella tavalla kertoa ihmisille kuinka järjettömällä ja irrationaalisella tavalla Ruotsia tällä hetkellä johdetaan.

– Viime torsaina seitsemän puoluetta äänesti Ruotsin eduskunnassa läpi afgaanilain, jolla 9 000 yksintullutta afgaania saa jäädä maahan. Tämän lasketaan maksavan 2 700 miljoonaa kruunua. Ainoastaan Sverigedemokraatit äänestivät vastaan ja halusivat lähettää afgaanit kotiin.

Kuva alla vasemmalta: Hamidulla 12-v, Najibullah 12-v ja Mielad 12-v.

osDSLdzTx50

Paikalla jaettiin pieniä lehtisiä tilanteesta ja Mattssonin mukaan suhtautuminen oli vain pelkkää hyvää.

– Lisäksi saimme hieman yllättävältä taholta tukea. Nimittäin nimeltämainitsemattomat maahanmuuttajaryhmät kävivät kertomassa, että he todellakaan eivät tykkää afgaaneista. Vaikuttaa siis siltä, että muut maahanmuuttajat tykkäävät afgaaneista yhtä paskaa kuin me, Mattsson sanoo.

Pt-mediasta tullaan ottamaan osaa kesän aikana muutamaan tällaiseen tapahtumaan ja liveä lähetetään eetteriin. Haluamme Pt-mediaan oman parta-afgaanin maskotiksi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “”Kolikkotoriaktivistien” partalapsitempaus: Huuda oma partalapsi kaverihintaan

 1. Ihmettelin miksi sivusto on kaatunut aina puolet päivästä. Huomasinkin syyn. Vanha osoite on lakannut toimimasta paavotajukangas.com ja mulla oli se bookmarkeissa.

  1. En, mutta tulee käytyä joskus Ruotsissa katsomassa kuinka paljon siellä onkaan kehareita..

   14
 2. Huumorin kukka on mualiman kaunehin kukka ja varsinkn kun huumorin/ironian avulla tuodaan tärkeää asiaa esille niille pököpäille jotka eivät vieläkään tajua. Hatunnosto heille.

  10
 3. Tuli vedet silmiin, kun näin nuo kuvat.

  Ei meinannut naurulle tulla loppua.

  12 år ja viimeistellysti vaippaa ajavat alushousut housujen päällä ja tutti suussa.

  Puuttui vain suvaitsevaiset siiderivalaat taustalta kuolaamasta ja mykkänen konttaamasta nelin kontin housut nilkoissa.

  10
 4. Miten ihmeessä nuo sai olla rauhassa, ei yhtään matua huutamassa rasismia? Eikä edes poliisi pamputtanut? Missä olivat kaikki Sirpa-Tuulat, normaalisti kun on partalasta tarjolla niitä on satoja. Vääränvärisiä lapsia tällä kertaa..?

  10
  1. Tuskinpa olisi Suomessa tällaista sallittu vaan polpo olisi vienyt pamputtaen putkaan! Rautatientorin partaäijiä taas varjeltiin kuin kukkasta. Kyllä se osoittaa minkälaiset preferenssit poliisilla on.

 5. Hyvä idea ja Suomeen sama. Voin mennä itse vaikka näytille, ellei muut tohdi. Ähläkäräkörym, 8 vuotias pikkutyttö Syyriasta, tapettu ihan koko ajan. Ilman sähköä ja internettiä twiittannut sotaorpoevakkotiedemies.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.