Italian päätös olla ottamatta vastaan tulijoita saattoi olla katastrofaalinen Pohjolalle

_101964426_d86a6f91-1a82-4972-8ff7-e2e94a94defd
12.06.2018

Eillinen Italian ”miehisyydenosoitus” on otettu tietyissä piireissä vastaan käsiä taputtaen. Tosiasiassa nyt saattoi tapahtua pahin mahdollinen skenaario mitä Pohjois-Eurooppa voi odottaa.

Italia ja Malta siis kieltäytyivät päästämästä hyväntekeväisyysalus Aquariusta satamiinsa ja ottamasta vastaan tulijoita. Espanja teki sen jälkeen myönnytysratkaisun ja päätti ottaa laittomat Eurooppaan tulleet tulijat vastaan. Reilu 600 lähinnä sotaakäymättömistä Afrikan maista tullutta tulijaa tullaan laivaamaan Valencian satamaan.
Italian päätöstä ollaan ylistetty. Suomen ja Pohjois-Euroopan kannalta tapahtui kuitenkin pahin mahdollinen skenaario mitä voi tapahtua.
Katsotaanpa alla olevaa UNHCR:n laatimaa kartaa mitä kautta tulijat Eurooppaan tulevat. Kuluvan vuoden aikana Italiaan on tullut yli 13 tuhatta, Kreikkaan 12 tuhatta, mutta Espanjaan tulevia on liki sama määrä, eli reilu 11 tuhatta laitonta tulijaa.
Kuvakaappaus 2018-06-12 00-06-05
Espanjaan tulevat jakautuvat niihin, jotka soutavat salmen yli Marokosta Espanjaan, joita oli reilu 8 000 henkeä. Loput pääsivät Espanjan Afrikan puolella sijaitsevaan Melillaan reilu pari tuhatta ja Ceutaan vajaa 700.
Merkittävää nyt on se, että Italiaan tulleet tulijat ovat vähentyneet yli puolella edellisvuosien kevätlukemista. Koko talven aikana Italiaan on tullut vain rippeitä verrattuna aikaisempien vuosien tulijamääristä. Italian uudella hallituksella ei siis ole vielä mitään tekemistä Italian vähentyneen tulijamäärän kanssa.

Kuvakaappaus 2018-06-12 01-39-40.png
Italiaan tulleet muutaman vuoden aikajanalla. 
 
Kun taas Marokon kautta Espanjaan tulleiden määrä on ollut selvässä nousussa jostain vuoden 2017 alusta. Tulijamäärä pompsahti viime syksynä ennätykseen, laski hieman, kunnes taas nyt toukokuussa tehtiin ennätykset ja tällä hetkellä näyttää, että kesäkuussa tehdään uudet ennätykset.
Kuvakaappaus 2018-06-12 01-35-45.png
Marokon kautta Espanjaan tulevien virtaa. Viime kuussa tehtiin huipputulosta.
 
Toisin sanoen, riippumatta Italian hallituksen päätöksistä painopiste on ollut hienokseltaan muuttumassa Marokko-Espanja-akselille.
Jos nyt käy pahin skenaario, ja Italia tosiaan lyö satamansa kiinni, eikä yksinkertaisesti ota tulijoita vastaan, siitä EI seuraa se, että tulijat lopettavat tulemasta Eurooppaan vaan se, että virta hakee uuden reitin. Jos virta siirtyy Marokko-Espanjan-ylitykselle niin voin luvata, että sen kautta tulevasta reitistä tulee valtava vyöry, joka romahduttaa koko Euroopan lopullisesti. Nythän Espanja antoi ensimmäisen signaalinsa, että heidän kauttaan pääsee. Kun afrikaanot todella tajuavat, että Gibraltarin yli pääsee melkein hyppäämällä… Se tietää Pohjolaan valtavia määriä uusia tulijoita.
On helppo pelätä pahinta kun katsoo karttaa. Marokosta voi jo melkein uida yli. Välimatka on vain muutama kymmenen kilometriääKuvakaappaus 2018-06-12 01-44-06.png
Nuivan rasistin ei pidä iloita toisten maiden tekemistä päätöksistä vain sen takia, että päätökset ovat olleet nuivia niiden omia maidensa kannalta. Suomalaisen pitää katsoa asioita vain ja ainoastaan Suomen näkökulmasta. Suomeen on tullut tähän asti massiiviset määrät tulijoita, joista saa kiittää Italiaa ennestään. Jos nyt Italian ansiosta painopiste siirtyy Gibraltarille, meinaatteko kiittää niistä tulevista tulijoista Italiaa edelleen vai mitä?

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
12.6.2018 03:26

Ei se haitta syntynyt Italian kielteisestä päätöksestä, vaan Espanjan myönteisestä päätöksestä.

pahaa pelkään
pahaa pelkään
13.6.2018 10:10
Vastaa...  Minä

Välimereltä nyt ei vaan ole kauhean pitkä matka esimerkiksi Suomeen tuoda laivanlasti afriikan ylijäämä kansalaisia.
Ei ne vie niitä afriikkaan takaisin eteläeuroopsta.
Kun välimerenmaat yksi kertaansa kieltäytyvät vastaanottamasta näitä pallopäitä,pian tulee mieleen politikoilla, että ajetaanpa pohjoisen satamiin.Täällä odottavat pölvästipolitikot jotka taatusti järjestävät elatuksen pääkaupunkiseudulle Suomessa tai Ruotsissa laivanlastilliselle koska vaan.

Anonymous
Anonymous
15.6.2018 07:41
Vastaa...  pahaa pelkään

Eikös se Sipilän talo vieläkin ole vapaana? Ehkä hän voi ilmoitella, että lentokonekin häneltä löytyy. Voi sillä pikaisesti käydä sillon tällön hakemassa muutaman maamme pelastajan. Euroopan poliitikot on keksineet uuden tavan käydä orjakauppaa. Eivät vaan muista, mihin se aikoinaan johti. Mutta hällä väliä. Eurooppa on jo tuhottu.

Vuohineuvos
Vuohineuvos
12.6.2018 04:02

Espanja päästää näitä maahan, koska siellä ovat vassarit vallassa.

J
J
12.6.2018 04:10

Espanjan päätöstä ei voinut mitenkään ennakoida. Ikävän signaalin se antaa, mutta silti nyt yksi reitti vähemmän on mielestäni parempi vaihtoehto. Lisäksi tulijoiden on pakko jatkaa Ranskaan, kun Italiasta ne on voinut valita Ranskan, Sveitsin tai Itävallan sen mukaan, mistä rajat helpoiten vuotaa. Poliittinen paine muutokselle kasvaa mitä harvempaan maahan kauttakulku keskittyy.
Gibraltar on toki kapea, mutta olennaista on myös miten Marokon salakuljetusbisneksen kapasiteetti riittää moninkertaistuvaan kysyntään. Yhdyn siihen että turvallisuudentunteeseen ei saa tuudittautua vaan jatkettava taistelua Suomen puolesta. Ja ruotsalaiset sen puolesta mitä wanhasta hyvästä Ruotsista on enää jäljellä.

Rami Routa
Rami Routa
12.6.2018 04:49

Jos..joku valtio…rotu..on päättänyt tehdä itsemurhan….jonkinlaisessa hulluus..maailmanparannusilluuusiossa..niin..se on oma valinta..mitäpäs siihen on puuttumista.

Jihadistit ulos!
Jihadistit ulos!
13.6.2018 12:18
Vastaa...  Nestori Lundahl

Ei ****lauta… maanpetturit pois virasta ja tiilenpäitä lukemaan!

Valtsu
Valtsu
12.6.2018 04:53

Italia on ensimmäinen iso EU-maa ja merkittävä talousalue, joka sanoo, että nyt riittää. Se on ihan merkittävää, vaikka uudet reitit löytyvätkin. Suomea ja Unkaria Merkel voi tukistella vaikka huvikseen, Italiaa ei.
Espanjassa on kyllästytty turistimassoihin, ei taida heinäsirkkalauma pidemmän päälle miellyttää sen enempää. Tiedä sitten täytyykö jokaisen opetella vuorollaan minkälaista jälkeä miljoona kehitysmaalaista tekee läpikulkumatkalla.
Pitäisin Italian päätöstä – jos se nyt pitää ja myös palautustoimet aloitetaan – toivoa herättävänä.

Rami Routa
Rami Routa
12.6.2018 04:54

ei ne tule yli jos ei päästetä

Rami Routa
Rami Routa
12.6.2018 05:02

yhden tien tukkiminen ei mun mielestä siis lisää välttämättä toisen tien suosiota,jos ei päästetä yli..tässä sitä vain seilataan niiin..varma tuho anyways..vihreet voitti

Rasse
Rasse
12.6.2018 09:08

Italian hallitus teki oikein. Espanjassa on vielä paikalliset Sipilät ja Orpot vallassa – tuskin enää pitkään.

Miksi olemme mukana EUssä joka haluaa tuhota Euroopan massamaahanmuutolla kehitysmaista?
Miksi olemme mukana EUssä joka haluaa tuhota Euroopan massamaahanmuutolla kehitysmaista?
12.6.2018 09:25

Italia teki oikean päätöksen ja Espanja väärän. Niin kauan kuin näitä (kuka mistäkin syystä) vastaanottajia ja perseennuolijoita löytyy tulee Eurooppa menemään alamäkeä yhä kiivaammalla tahdilla. Miksi olemme mukana EUssä joka haluaa tuhota Euroopan massamaahanmuutolla kehitysmaista?

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
12.6.2018 09:33

Tässä on jo vuosien mittaan tottunut suhtautumaan
kaikkiin näihin uutisiin äärettömällä kyynisyydellä.
Kun EU kertoo aikovansa ryhdistäytyä pakolaispolitiikassaan,
se tietää lisää läpsyttäjiä, kun Suomen hallitus ”tiukentaa
maahanmuuttolinjaansa”, lisää läpsyttäjiä, kun rajavalvontaa
aiotaan yhtenäistää… Lisää läpsyttäjiä.
Eikä aikaakaan kun korvia huumaava kumisandaalien
läpsytys täyttää pään sisäisen avaruuden tehden
kenet tahansa hulluksi.
Ehkä Ranska lukitsee Iberian niemimaan vuoristoisen
Espanjanvastaisen rajansa, mutta sekin ilmoitus
luultavasti merkitsisi vain jotain huonoa, luottamus
on jo mennyt.

uskonto sen tekee
uskonto sen tekee
12.6.2018 09:39

Espanjalaiset ovat retardia sakkia, soittelevat kirkonkelloja huvikseen päivät pitkät.

Anonymous
Anonymous
12.6.2018 10:06

Ei Italia eikä Espania ole vastuussa suomeen saapuvista turvapaikkaturisteista, niistä on vastuussa suomen päättäjät ja suomalaiset äänestäjät. Jos seuraavissa vaaleissa PS ei saa jytkyä, niin tämä maa ansaitsee surkeat johtajansa ja kaiken sen mitä siitä seuraa, niin surullista kuin se onkin. Kai Mykkänen paasaa taakanjaosta, itkee rajojen sulkemista ja pyytää anteeksi muiden euromaiden vastuullista maahanmuuttopolitiikkaa. Tämä mies on hullu, mutta täytyy muistaa että tämä on myös suomen virallinen linja !
Suomen onni on ollut syrjäinen sijainti, olemme viimeinen pysäkki euroopassa. Meillä on ollut onnea, koska muuta maat ovat alkaneet rajatarkasuksiin ja sulkeneet läpikulku mahdollisuuden, mutta kaikki onni loppuu joskus. Nyt asiat pitäisi ottaa omiin käsiin. Tietäen suomen nykyisten päättäjien linjan, kauhulla odotan seuraavaa vaalikautta jos nämä isänmaan myyjät ovat vielä vallassa.

Anonymous
Anonymous
12.6.2018 11:16
Vastaa...  Anonymous

Nythän asioita ollaan ottamassa omiin käsiin. Uusi rajavartiolaitoksen johtaja sanoi, että sivistysvaltio ei voi sulkea rajoajaan fyysisesti, vaan kaikilla tulijoilla on oikeus tulla maahan, että se siitä.

On vaikkei tarpeeksi
On vaikkei tarpeeksi
12.6.2018 11:36

Kyllä Ruotsissa on rajatarkastukset jotka EU nimenomaan haluaa poistaa. SD ja Ungsvenskarna julkaisivat tästä juuri tänään debattinlägg’in (suomeksi???) tästä:
https://www.sydsvenskan.se/2018-06-12/granskontroller-mojliggor-akta-solidaritet

Joko tai
Joko tai
12.6.2018 13:15

No miksi sitten EU tästäkin valvonnasta säännöllisesti raivoaa ja haluaa sen poistaa vaikka tietää ettei EUn ulkorajan vartiointi toimi? Kuka haluaa ajaa Ruotsin syvinpään mutaojien mutaojaan ja Suomen myös vaikkakin viiveellä?

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
12.6.2018 13:42
Vastaa...  Joko tai

Helppo kysymys: globaali raha-eliitti haluaa. Uusi maailmanjärjestys tässä on tekeillä ja tämä rotujen sekoittaminen on yksi osa noiden mielipuolien suunnitelmaa. Kaikki tietänevät mikä kansanryhmä tuolla pankkimaailman huipulla on selkeästi yliedustettuna…

Anonymous
Anonymous
12.6.2018 14:07
Vastaa...  Anonymous

Paskarööri vie Hölmölään pussin perälle ja poistoputki puuttuu, onko tämä sitä sipilöintiä?

Kielioppia
Kielioppia
12.6.2018 10:07

PS
EILINEN eikä EILLINEN. Suomen kieltä ei saa raiskata kirjoittamalla sanoja konsekventisti väärin.

Mike 2221
Mike 2221
12.6.2018 11:13
Vastaa...  Kielioppia

Kirjakielellä on koitettu tuhota oikea kieli ja murteet.

Mikäs se siellä mukeloi?!
Mikäs se siellä mukeloi?!
12.6.2018 11:41
Vastaa...  Mike 2221

Molempia tarvitaan! Olisihan se kamalaa jos kaikki vain pelkästään mongertaisivat savvoo.

Snoo snää mnuu snuuks, snuuks mnääki snuu snoon
Snoo snää mnuu snuuks, snuuks mnääki snuu snoon
12.6.2018 13:23
Vastaa...  Mike 2221

Kyll maar sääki vaa kauhiast tykkäisit jos kaik kirjottelis tänne omal murteel? Kirjakiäli o hyvä just sii suhtees ett o yhtene kiäli jota kaikk ymmärttä eikä tartte selitellä muille ouroi sanoi.

NIGGERS WELCOME
NIGGERS WELCOME
12.6.2018 11:58

Nyt tulee niin mustia neekereitä että ei edes naurata. 25+ vuotiaita yksinkertaisia olentoja jotka eivät osaa mitään eivätkä opi mitään. Nussiminen kyllä kiinnostaa! Sirpa-Tuulat laittavat kaikki muslimitt pikkukikkeli-arabit vaihtoon, nyt meinaan tulee KYRPÄÄ! TERVETULOA!!!!!! Saatan heleveteee ku kaikki Mohammed suuttuvat.

h44
h44
12.6.2018 12:11

Ei ole temppu eikä mikään sulkea Gibraltarinsalmen reittiä. Lisäksi Marokko on melko vakaa valtio, ei siellä kauaa katsella ihmetellen Saharan yli tulevia joukkioita, pistävät leirit pystyyn EU:n tuella.

Anonymous
Anonymous
12.6.2018 20:50

Ei rahkeita eikä halua.

Suvakkihuora-Jihad
Suvakkihuora-Jihad
12.6.2018 12:53

Tässä Saksalainen vasemmistohuora häpäisee murhatun Saksalaistytön hiljaista hetkeä, sama inhottava suvakkihuora vaati muutama vuosi sitten hiljaista hetkeä hukkuneille pakolaisille. SUVAKKINAISET OVAT IHMISJÄTETTÄ! https://www.youtube.com/watch?v=vjICKPDrbEM

Nöö
Nöö
12.6.2018 13:02

Entäs suvakkimiehet?

Mikko Malliton
Mikko Malliton
25.7.2018 00:08
Vastaa...  Nöö

Vielä pahempia, mokuttavat kiimoissaan, vaikkeivat edes saa suoraa seksuaalista hyötyä. Pervot onanoivat ajatukselle negridistä pomppimassa tyttäriensä päällä.

Pahaa teki katsoa
Pahaa teki katsoa
12.6.2018 15:55

En olisi uskonut ellen olisi itse nähnyt.
Kusipäät eivät voineet pitää minuutin hiljaisuutta.
Afd:n edustajat seisoivat hiljaa, kun muu paskasakki istui (videolla oikeassa alanurkassa oli näitä seisovia edustajia).
Törkeän epäkunnioittavaa pikkutytön muistoa kohtaan.

Paavo Jujukuningas
Paavo Jujukuningas
12.6.2018 13:09

Hei tässähän meillä on uusi salainen ase! Afrikassa on se voodoo- kultti nimeltä JUJU. Nyt otetaan mustat pojat avuksi ja aletaan yhteisesti JUJUTTAA keijaväkeä ulos maasta!
https://www.thelocal.se/20180608/two-jailed-in-swedish-juju-human-trafficking-trial

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
12.6.2018 13:34

Espanjan poliittinen johto on vapaamuurareiden hallinnassa mikä tarkoittaa suomennettuna että euroopan kansanvaihto kuuluu heidän agendaansa hyvinkin keskeisenä tavoitteena. Sieltä ei jarruja neekerilaumojen invaasiolle löydy -eivät tule pysäyttämään invaasiota ja Kataloniassa toimintatapansa näyttänyt umpikorruptoitunut espanjan poliisi laitetaan vartioimaan ettei kantaväestö pääse häiritsemään mustien laumojen maihinnousua. Globalistit järjestelee vuoden 2015 kaltaista vyörytystä ja siihin on pakko myös kansallismielisten reagoida riittävällä vakavuudella. Kolmen vuoden takainen massatunkeutuminen ei yksinkertaisesti saa päästä maahan. Nyt on pakko ainakin yrittää estää maahantunkeutujien tulo keinoista välittämättä eikä voida seisoa kädet munissa katsellen kuten viimekerralla. Olen mukana jos jotain tarpeeksi tehokkaalta vaikuttavaa toimintaa järjestyy.

Anonymous
Anonymous
12.6.2018 14:14

Hyvin huomattu, luultavasti espanjan hallitus ohjaa kaikki keenerit Kataloniaan katalaanien kiusaksi.
Muutama miljoona keeneriä kun sanoo siellä että he ovat nyt katalaaneja niin loppuu se väärin äänestäminen…

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
12.6.2018 14:56
Vastaa...  Anonymous

EU-mafia ei ottanut kantaa Katalonian selkeisiin ihmisoikeus rikkomuksiin kun poliittinen poliisi keväällä hakkasi äänestäjiä. Nyt espanja järjestää tänne neekereitä kiitokseksi siitä. Näin eliitti pelaa peliään ja kansalta ei mielipidettä kysytä. Valkoisten eurooppalaisten olisi nopeasti löydettävä ns.”munat” itselleen ja ymmärrettävä että meitä ollaan viemässä TODELLA ahtaaseen tilanteeseen. Erityisesti niiden joilla on tällähetkellä ala-ikäisiä lapsia kannattaisi heräillä tilanteeseen sillä tulevaisuus näyttää melko synkältä jos valkoisten sortamista ei saada loppumaan.

Oletko valmis?
Oletko valmis?
12.6.2018 15:38

Mina tulla!

sopii kysyä päälliköiltä
sopii kysyä päälliköiltä
14.6.2018 00:23
Vastaa...  Oletko valmis?

Mina tulla sinun maa etkä sinä voida sille mitaan.
Suurin piirtein nuin toteaa Suomen uusi Rajavartioston päällikkökin.
Mutta jos 1939 olis ollut rajapäälliköillä sama asenne.Missähän mahtais pieni Suomenkansa nykyisin elää ???

Samppa
Samppa
28.7.2018 01:30

Maassa jonne ei tuota porukkaa isommin päästetä. Ja jossa ne harvat päästetytkään ei juuri juhli.

Takaisin Ruotsiin
Takaisin Ruotsiin
28.7.2018 09:12

Miksi pitäisi Italiaa syyttää. Espanja niitä ottaa avosylin vastaan ja päästää Eurooppaan.
Paperittomia ei tartte ottaa, pikakäännytys takaisin maahan mistä tulevat. Siis Ruotsiin.

Anonymous
Anonymous
28.7.2018 21:15

Yhtään neekeriä ei ole maan päällä tai alla noin 50-5000 vuoden päästä…että aivan sama.