Monokulttuurin keskiviikkolive klo 19.00

13.06.2018 Keskiviikko ja kolmastoista, se tietää vihaa. Silmitöntä vihapuhetta kera korvahörövalehtelun klo 19.00 alkaen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive klo 19.00

 1. Soroksen ja Open societyn kytkökset suomalaisiin
  järjestöihin ja päättäjiin pitäisi kaivaa pohjia myöten
  esiin, julkaista ja pitää niitä esillä niin kauan ja
  laajalla näkyvyydellä että kaikki tietävät ne ennen
  ensi vaaleja!

  1. Ja muiden samaan (((kansanryhmään))) kuuluvien globalistien yhteyden euroopassa tapahtuvan kansanvaihdon rahoitukseen. Se mitä kantaväestöltä riistetyillä veroilla ei pystytä rahoittamaan järjestellään näiltä soroksen kaltaisilta lobbareilta. Maksuksi suojatyöpaikoistaan ja löysästä rahasta nämä korruptoituneet maanpetturit osallistuvat soroksen viiteryhmän vuosisataisen haaveen toteuttamiseen -valkoisten eurooppalaisten rotumurhaan.

   -Kovaa peliä. Nämä elitistit eivät lopeta suunnitelmansa läpivientiä niin kauan kun vastarinta on pelkkää puhetta. Näitä pankkimaailman öykkäreitä ei normaalin kansan mielipiteet kiinnosta paskan vertaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.