Päivän fakta: Malmön väestöstä 39,05 % ulkomaalaistaustaisia

 

fgdfg.png

13.06.2018

Malmön väestö vaihtuu vuosi vuodelta parempaan. Viime vuoden lopussa väestöstä 39,05 % oli ulkomaalaistaustaisia. Kehitystä 10:ssä vuodessa on tullut pari prosenttiyksikköä. Vuonna 2007 väestöstä ulkomaalaistaustaisia oli 37,26 %.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

24 thoughts on “Päivän fakta: Malmön väestöstä 39,05 % ulkomaalaistaustaisia

 1. Laitanpa tähän päivän toisenkin faktan:
  -Muslimiväestön määrä Iso-Britanniassa 1970: 200.000
  -Muslimiväestön määrä Iso-Britanniassa tänään: yli 3.200.000
  Vyörytys on jo pitkällä ennen kuin sitä liberalistis-globalistinen valtaeliitti on edes huomannut.

  35
 2. Äänestä Perussuomalaisia, jos et halua samaa tapahtuvan Suomessa sanoo:

  Vieläkö joku puhuu, että väestönvaihdosta huolissaan oleminen on foliohattuilua?

  45
 3. Silti sellaista ilmiötä kuin väestönvaihto ei muka ole olemassakaan. Kuulemma natsirasistien kuulopuhetta.
  Olen tässä edelleen päivittäin lueskelout expressenin nettilehteä ja uutena asiana olen normaalien tappouutisten ohessa huomannut kriittisten puheenvuorojen lisääntyneen. Taitaa olla ohimenevä ilmiö eli ongelmat poistuvat takavasemmalle heti vaalien jälkeen ja business as usual.

  25
  1. Kannattaa olla hyvin epäileväinen Expressenin suuntaan. Sen toimittelijat ovat umpitaukkeja ja jos joku juttu vaikuttaa ”kriittiseltä” niin jutulla on puhtaasti joku taka-ajatus, jota ei ehkä välttämättä heti huomaa.

   Expressen ei kuten muutkaan paskalehdet eivät ole muuttaneet mitenkään linjaansa, ne ovat vain muuttaneet tapaa kirjoittaa sitä paskaa.

   23
   1. Kyllä Expressen nykyään kirjoittaa asioista joista se vaikeni 5 vuotta sitten. sanoo:

    Kyllä pientä edistystä on tapahtunut. Olen lukenut Expresseniä 40 vuotta.

    1. Se päätoimittaja on niin mulkero, että sen oikuista ei tiedä. Tosin siellä voi olla jotain hieman normaalimpia toimittelijoita, että ei siinä mitään…

     10
     1. Toimittelijat ovat vaihtelevia, joillakin on järkeä ja toiset ovat pähkähulluja. Positiivista kuitenkin se että ne jotkut järkevät ovat saaneet juttujaan julkaistua eikä vain potkua perseeseen. Ja että maturikollisten naamoja joskus jopa näytetään ilman pixeleitä.

      11
 4. Tasaisen vauhdin taktiikalla v 2050 Ruotsi on islamilainen kalifaatti. Svedut vaan joku aamu herätessään voivat todeta, että kuis tässä nyt näin pääsi käymään?

  26
 5. Tästä puuttui vielä sellainen tieto, että Malmö on Euroopan seitsemänneksi vaarallisin kaupunki.

  26
 6. Kasvu ei ole ollut tuon suurempi, koska kaupunkiin on samana aikana syntynyt joukko kolmannen polven maahanmuuttajia. Tuolla laskutavalla voi olla että osuus ei enää ylitä 50%. Ranskassa pitää käyttää sirppisoluanemiaa indikaattorina afrikkalaistaustaisten määrästä, kun ne aloitti massamaahanmuuton jo 60-luvulla.

  12
   1. Totta. Tilastotiede tekee nyt itsestään pilkkaa – ellei sitten ajattele, että se kaavutettu 3. polven ympärileikattu lapsentekokone todella on ruotsalainen ihan samoin kuin kruunuprinsessat.

  1. Minäkin sanoin sähkösopimuksen tyrkyttelijälle että mitäpä sitä viiden vuoden sopimuksella tekee, silloin Svärje on jo kalifaatti ja sähköä saa kolme kertaa viikossa tunnin ajan jotta näkeepi paremmin koraania lukea.

   19
 7. 39,05 % on jo hälyttävä määrä, ja erityisen hälyttävä se on jos ja kun kaikki Ruotsin kansalaisiksi luettavat (eli esim. toisen polven maahanmuuttajat) ulkomaalaistaustaiset puuttuvat luvusta.

  Enpä ole kyllä tarkistanut, onko Ruotsissa laki muuttunut sitten 60-luvun lopun ja 70-luvun alun, jolloin jokainen Ruotsissa syntyvä vauva sai aivan automaattisesti Ruotsin kansalaisuuden – täysin riippumatta vanhempien kansallisuuksista. Voisi kuvitella, etteivät he ole uskaltaneet muuttaa lakia ”huonompaan” suuntaan (eli todellisuudessa Ruotsn valtiolle järkevämpään suuntaan).

 8. Poliitikkomme ovat päättäneet työntää tämän ”rauhanuskonnon” meidän kurkkuumme vaikka väkisin. Mitä varmemmiksi ”rauhalaiset” tulevat, sitä koppavammin käyttäytyvät kaduilla, toreilla ja liikenteessä. Ovat ikäänkuin jo maanomistajia ja herrakansaa. Uskmatonta miten äkkiä se on käynyt kun kerran vauhtiin pääsi.

 9. USA:ssa ovat etniset jengit maanvaivana ja USA:n vankilat pullistelevat etnisestä värinästä ja etniseen värinään kuuluvasta rispektin kiljumisesta ja banaanin kuorimisen opettelemisesta. Siis, olen käsittänyt sormien eri asentojen kuvailevan, kuinka banaani kuoritaan nopeimmin ja tehokkaimmin. Ruotsissa on tasan sama kehityskaari mitä USA;ssa.

  1. Värinästään huolimatta kaupungista on tullut koko Ruotsin suurin sosiaalipummi. ”Utjämningssysteemin” mukaan kaupunki sai 2017 4,7 miljardia (SEK) kruunua tukea muilta kunnilta. Kakkosena systeemissä toinen hyvä värinäkaupunki Göteborg parilla tukimiljardillaan.
   Dagens Industri -lehti kuvasi Malmön suorastaan ”mustana aukkona..”:
   https://www.di.se/nyheter/staden-ett-svart-hal-for-bidragspengar/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.