Tukholmassa taas huikea murhaamisilta ja yö

Kuvakaappaus 2018-06-13 09-54-51
13.06.2018

Uusruotsalaiset ovat taas harrastaneet toistensa lahtaamista Tukholmassa. Vietettiin oikea muhrailta- ja yö.

Tukholman länsiosissa Hässelbyssä ampua paukutettiin nuorukainen hengiltä vähän ennen aamukuutta. Hässelbyn ongelmalähiöön soitettiin duunareiden ylösnousun aikaan useita hätäkeskuskpuheluita, että ulkoa kuuluu ammuntaa. Kun poliisi alkoi haravoimaan aluetta löydettiinkin maasta makaamasta kuollut mies.
Asia on sen verran tuore, että poliisilla ei ole vielä mitään konkreettista. Tutkinta alueella on aloitettu. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että jotain hataria silminnäkijähavaintoja on olemassa, että murhapaikata poistui useita autoja. Epäiltyä kuollutta ei ole vielä identifioitu, eikä eipäiltyjä tekijoitäkään ole tiedossa.
Ampumispaikasta voi päätellä jotain. Hässelbyssä vaikuttaa Tukholman pohjoispuolen kovin jengi ”Lejonet” ja jotain tekemistä sillä on asian kanssa. Joko uhrina tai ampujana.
Upplands Väsbyssä ammuntahommat taas epäonnistuivat ampujan näkökulmasta siinä mielessä, että uhri jäi eloon ja ampujakin saatiin otettua nopeasti kiinni. Smedbyn alueelle saatiin illalla klo 21.00 aikaan hälytystä, että ympäristöstä kuuluu pistoolin pauketta. Kun poliisi saapui ampumispaikalle, sieltäkin löydettiin maassa makaamassa haavoittunut mies.
Mies toimitettiin sairaalaan ja poliisi laittoi heti ison pyörän pyörimään. Kymmenet partiot alkoivat jäljestää tekijää ja sen seurauksena yksi henkilö otettiin kiinni tunnin päästä teosta. Mies pidätettiin aamulla epäiltynä murhayrityksestä.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
13.6.2018 10:32

Ihanan värisevää on meno länsinaapurissa.

Lupsakkaruotsi on muuttunut Paskaruotsiksi
Lupsakkaruotsi on muuttunut Paskaruotsiksi
13.6.2018 12:29

Ampumisia on lehdissä joka päivä. Alussa luin ne tarkkaan ja kauhistellen, nykyään kollaan korkeintaan paikkakunnan. Nämä ovat (epä)normaali osa ruotsalaista arkipäivää, tätä on haluttu ja tätä on saatu ja nyt ollaan sitten kuin ei oltaiskaan. Mutta maa on muuttunut, ihmisillä on nykyään pinna kireällä.

h44
h44
13.6.2018 12:32

Koskahan alkaa white flight till Finland?

Rasse
Rasse
13.6.2018 12:45
Vastaa...  h44

Kohdatkoon svedut tekojensa / tekemättä jättämistensä seuraukset omalla maaperällään. Niin makaa kuin petaa….

Sami
Sami
13.6.2018 21:30
Vastaa...  h44

On alkanut jo. Vuonna 1990 tapasin sattumalta ensimmäisen kohtaamani suomalaistaustaisen uutta kulttuurillisesti rikastunutta Ruotsia pakenevan paluumuuttajan ihmisen. 2015 alkaen olen tavannut näitä boshevikkista Kulttuurimarxismi Ruotsia paenneita harva-se päivä. Lähes jokainen paluumuuttajanainen sanoo ”ettei valkoinen nainen voi enää asua siinä maassa, – se on mahdotonta”.

Anonymous
Anonymous
13.6.2018 14:37

Voisin kuvitella että Upplands Väsbyn Smedby on toisella puolella E4sta oleva kaupunginosa jossa lähinnä rivitaloja, ei tuossa idyllisessä maalaiskylässä johon karttaan merkitty. 2 Smedsbytä siis lähekkäin.
Itse uutiseen ei kommentoitavaa, Sverige har aldrig varit tryggare..