Ramadanin aikana ainakin 182 islamilaista terrori-iskua

standard_id_al-fitr_2.jpg

15.06.2018

Muslimien ramadan lopput tänään ja alkaa kolmen päivän pituinen ”hyvyysaika”, id al-fitr, jonka aikana teeskennellään hyväsydämisiä ihmisiä. Päivän teemaan sopii erityisen hyvin islamilaisen joukkomurhaajan Turun terroriteosta saama elinkautinen tuomio.

Ramadanin aikaan islamilaisia terrori-iskuja tehtiin 182 kappaletta, joissa kuoli yhteensä ainakin 854 vääräuskoista. Sen sijaan ramadanin aikaan islamofoobikot tappoivat nolla muslimia.

Muslimien ilakoimisen voi nähdä monilla paikoilla. He istuvat isoilla joukoilla ravintoloissa ja pitävät suurta meteliä. Päälle on puettu parhaat vaatteet. Naisilla on useimmiten laitettu ihan burka, koska nyt on lupa olla oikea muslimi. Miehillä on pyjaman näköiset valkoiset kaavut päällä. Sandaalit läpsyttävät.

Id al-fitrin aikaan muslimit ovat erityisen ylemmyydentuntoisia vääräuskoisia kuffareita kohtaan. Tämän huomaa vaikkapa rappukäytävissä, joissa muslimi ei varmasti väistä vääräuskoista.

Kannattaa opetella sen verran pelottomuutta, että väistämättömyys nousee selkärangasta kohdatessa muslimin. Älä ikinä ota sitä ensimmäistä sivuaskelta, jos muslimi ei väistä. Kävele vaikka päin, mutta älä väistä. Tästä seuraa, että muslimi rähähtää, mutta sitä ei tarvitse pelätä. Se on vain rähinää. Opettele sanomaan tuossa tilanteessa terävä: shhhh. Ole hiljaa!

Paras tapa pilata muslimin päivä on juuri tuo väistämättömyys. Muslimin ylemmyyden tunto lähtee jo uskonnon perusteista, joten maanpinnalle palauttaminen on parasta kotouttamista, mitä vääräuskoinen voi tarjota muslimille.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Ramadanin aikana ainakin 182 islamilaista terrori-iskua

 1. Tänään noita näkyikin juu kaupungilla. Kävelimme ylpeinä ja pää pystyssä väistämättä näiden pyjamamiesten ohitse miehen kanssa. Muutenkin minulla on se periaate, että se on muslimi joka väistää enkä minä.

  24
 2. Mielestäni ei-muslimin ei periaatteessa koskaan pitäisi käyttää itsestään tai toisistaan ilmausta vääräuskoinen eli luovuttaa asenneaseita. Jos ei halua puhua kristitystä, voisiko puhua vaikka muunuskoisista, eriuskoisista tai ei-muslimeista?

  1. Kun käytän sanaa vääräuskoinen niin kyseessä on hieman ironinen tarkoitus..

   16
   1. Ymmärsin sen kyllä, mutta monien erilaisten aatteellisten ryhmien tai taiteilijaryhmien nimet ovat vakiintuneet ironisista nimityksistä tai haukkumanimistä. Ironinen nimitys voi vakiintua ja normalisoitua, kun merkityssisältö muuttuu niin, että siitä jääkin se ironian osuus pois tavallisen tallaajan mielessä. Silloin ollaan tilanteessa. Mutta ennen kaikkea kiitos jutuista.

  2. Minua musut saavat ihan huletta nimittää vääräåuskoiseksi,se ei minua hetkauta.
   Minä olen kyllä henkilökohtaisesti sitä mieltä,että tuon väärempää uskoa ei ole eikä tule, mitä on tuo islamisti !

   15
 3. Älkää väistäkö ja muistakaa sylkäistä kohdalla. Ei päin vaikka sekään ei ole pahitteeksi jos rontti riittää. Näyttäkää halveksuntanne kaikilla eleillä ja tehkää heidän olostaan epämiellyttävää ja ahdistavaa. Viekää pekonia postiluukkuun tai kristinuskosta kertovia lehtiä, vaikka Herätkää tai Vartiotornia jos löytyy. Jos pahoittavat mielensä niin paskat siitä.

  14
 4. Ramadan on kuukausi, jolloin Koraani lähetettiin profeetta Muhammedille. Profeetan perimätiedon mukaan Ramadanin ajaksi avataan Paratiisin portit, lukitaan Helvetin portit ja kahlitaan paholaiset.

  Suomennettuna muslimimarttyyriä odottaa paratiisissa 72 neitsyttä onnistuneen terrori-iskun jälkeen. Tässä on se syy-yhteys näille terrori-iskuille. Lapsenuskoa.

 5. Parempi olisi jalkaa ojentaa muslimin kukuväylälle. Ja katsoa toimiiko refleksit…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.