Voiko Jimmie Åkessonista tulla pääministeri?

akesson-1132x670

15.05.2018

Sverigedemokraattien nousu useimmissa gallupeissa on saanut aikaan mielenkiintoisen harhan: monet kuvittelevat Jimmie Åkessonia jo jopa pääministeriksi. Jos Sd saa äänivoiton.

Kysysmys: Voiko Jimmie Åkessonista tulla pääministeri? Vastaus: Ei tietenkään. Ruotsin eduskunnassa istuu 349 edustajaa, joten jos Sd saa vaaleissa nousua nykyisestä 45 paikasta sanotaanko nyt vaikkapa jonnekin 50 paikkaan, niin silloin 299 äänestää häntä vastaan pääministeriä ja hallituksen kokoonpanijaa valitessa.

Sd:n pienoinen nousu ei siis tule muuttamaan Ruotsin suuntaa mihinkään suuntaan. Oikeastaan nyt tapahtuu kaikista pahin. Sd saa pientä nousua, mutta ei sellaista, että sillä olisi vielä jotakin vaikutusta maahanmuuttopolitiikkaan. Viimeisetkin paukut menevät näissä vaaleissa ja tulevissa vaaleissa maahanmuutto on mennyt jo niin pitkälle, että niitä asioita ei voi muuttaa. Ja tuskinpa niitä voisi muuttaa enää, vaikka Sd sattuisi saamaan vaikkapa 50 % kannatuksen.

vi_gillar_olika_108132651Viime vaaleissa lanseerattiin ns. vi gillar olika- enemmistö. (Tykkäämme erilaisuusdesta) Kun Sd sai vaaleissa noin 13 % kannatuksen, niin julki tuotiin ”87 % ei tue Sverigedemokraatteja”. Nyt tulevissa vaaleissa tuo 87 prosentin vi gillar olika-enemmistö pienenee, mutta silti se on suurempi kuin Sd:n kannatus.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Voiko Jimmie Åkessonista tulla pääministeri?

  1. Se on todellisuus ja siihin on nyt aika jokaisen herätä.

   12
   3
  2. Samaa mieltä, tarvitaan täysi sotatila ja paljoooon ruumiita enne kuin diootimmatkin heräävät.

   5
   2
 1. Kyllä siihen jokin massiivinen mentaalinen romahdus tarvittaisiin – ”Mitä me olemme tehneet maallemme!” -, että jotain voisi tapahtua, muttei sellaistakaan ole näkyvillä.

  Malmö-jutun yhteydessä oli pahimpien etnoghettoalueiden taloustietoja linkattu ja ne olivat niin kylmiä, että ajasta on kyse, kun rahat loppuvat. Ja silloin nousee huuto etnoghetoista taivaisiin. Svensson voi hyssytellä vaikka hautaan, mutta kehitysmaamuslimi ei – ja syyllinen löytyy Svenssonista. Muistaa vain muutaman vuoden takaisia lähiöpaloja ja nyt ollaan aivan eri tasolla. Toivottavasti armeija on siihen mennessä saatu johonkin kuosiin.

  28
  1. Muslimit sanovat:Vi grillar olika!
   Esim. Palestiinalainen kaularengas…

 2. Ehkä ainoa hyöty vaaleista on että hidasälyisimmätkin tajuavat blokkien olleen pelkkää valetta. Sossut ja moderaatit hännystelijöineen muodostavat seuraavan hallituksen sulassa sovussa ihan niin kuin joulukuun sopimuksenkin.

  12
 3. kontrolloitu oppositio täysin judeneitten taskussa! Vielä paavo on pää pensaassa 🙂

  3
  15
  1. Jos oletamme huvin vuoksi että olet oikeassa niin mitä merkitystä sillä on? Pääasia että kansa saataisiin herätettyä telkkarin ja bag-in-boxin edestä.

 4. Kun SD nousee tarpeeksi suureksi on joko Moderaattien ja/tai Sossujen pakko ottaa SD mukaan neuvotteluihin vaikka se olisi miten vastenmielistä heille. Muuten se edellämainittu sisällissota tosiaankin alkaa.

  14
  1
  1. Ei Sd:tä ole mikään pakko ottaa mukaan neuvotteluihin eikä sossut ja moderaatit sitä tee. Löfven ja Annie Lööf ovat niin eri taajuuksilla, että ei ne mitään yhteishallitusta perusta ikinä. Uskon ma.

   1. Ruotsin suhteen olen tullut tuohon samaan loppupäätelmään jo ajat sitten.

    Vasta kun SD ja AfS on reippaasti yli 50% niin vasta sitten asiat alkavat muuttua mutta näin ei tule käymään koskaan… Mikäli näin taas tulisi käymään juitenkin kaikkia odotuksia vastaan joku päivä tulevaisuudessa, niin siinä vaiheessa asiat ovat niin huonosti Ruotsissa ettei maan pitäminene neää yhtenä valtiona ole mahdollista.

    Ruotsi, Britannia, Ranska ja Saksa ovat kaikki pilalla jo nyt lopullisesti.

    Saksasta Itä-Saksan alue, eli Ex-DDR olisi vielä pelastettavissa jotenkin mutta se vaatisi Saksan liittovaltiosta eroamista.

    10
    1. Kun asiat näyttävät olevan kurjimmillaan – on suuri käänne aina jo lähellä.

     Niin käy nytkin. Ja tällä kertaa siitä tulee mahdollisesti jotain karmeaa. Ruutitynnyriä on nyt suvakkiglobalistien taholta viritetty hyvin pitkään.

     8
     1
     1. Talouden romahtaminen on se ainut tie millä rahaa rakastamaan oppineet lampaat saadaan hereille. Edes eliitin jatkuva perseeseen poraaminen ei pohjoismaiden munatonta keskiluokkaa saa reagoimaan mutta kun velaksi rakennettu kulissi on vaarassa niin alkaa tapahtumaan.

      Näin hulluksi NWO-propaganda on suuret massat saanut jatkuvalla aivopesullaan.

      2
      1
   2. On varmaan mahdollista, että SD taas syrjäytetään, mutta se on nyt pirusti vaikeampaa. Etenkin jos SD saisi eniten ääniä.

   3. Den som lever ser. Kyllä sossut TAI moderaatit vielä ottavat lusikan eli SDn kauniiseen käteensä, pakon edessä. Jos SD saa vaikka 30% äänistä niin ei M ja S voi olla välittämättä siitä että kolmasosa äänestäjistä on äänestänyt SDtä. Se olisi liian iso joukko ärsytettäväksi.

Comments are closed.