Borlängen koraanikoulu tuottaa ruotsivihamielisiä lapsia

 

Kuvakaappaus 2018-06-16 11-01-00
Koraanikoulun oppilaita: Ensimmäisenä ja korkeimpana on jumalan sana.

16.06.2018

Borlängessä on tullut esiin mielenkiintoinen ongelma. Nimittäin lasten koraanikoulu tuottaa maailmaan hyvin ruotsivihamielisiä lapsia. Nyt ongelmalähiö Tjärna Änganin koulun rehtori Kent Karlsson sanoo, että koraanikoulla on negatiivinen vaikutus lapsiin.

Karlsson on rehtorina Tjärnaängin koulussa ja Solängin koulussa, jotka molemmat ovat ala-asteita. Karlsson, joka on myös sosiaalidemokraattien paikallispolitiikko, kertoo SVT:lle. että koska koraaniopetus tapahtuu normaalin kouluajan jälkeen, ja sitä harjoitetaan kolmesta viiteen päivään viikossa, niin se aiheuttaa sen, että lapset eivät jaksa enää keskittyä oikeaan kouluun.

– Lapset ovat priorisoineet koraanikoulun oikean koulun edelle eivätkä he jaksa enää keskittyä matikkaan ja muihin aineisiin.

Toinen suuri ongelma on tullut esiin siinä, että muslimilapset lakkaavat kuuntelemasta vääräuskoisia aikuisia.

– On tapahtunut sellaista, että oppilaat kyseenalaistavat opettajan, joka ei ole muslimi. ”En kuuntele sinua, koska olet valkoinen” ja ”Koska et ole muslimi, miksi kuuntelisin sinua?” Tätä esiintyy kaikissa ikäryhmissä kuusivuotiasta kolmetoistavuotiasiin. Lapset, jotka käyvät koraanikoulua sanovat, että he kuuntelevat ainoastaan muslimeja.

Karlssonin mukaan koraanikoulu tuottaa siis kuvaa ”me” ja ”he”. Vaikka Karlsson näkee ongelman, hän ei silti näe ratkaisua, vaan kertoo, että nyt tarvitaan dialogia imaamien ja koraaniopettajien kanssa. Sopii kysyä, että jos lapsille opetetaan koraanikoulussa vihaamaan ruotsalaisia, mitä dialogia imaamien kanssa enää käydään?

Koraanikoulun imaami Abdirahman Ahmed kiistää väitteet.

– En usko tällaisiin väitteisiin. Meillä on oppilaita, jotka ovat hyvä koraanissa ja oikeassa koulussa. Me sanomme lapsille, että heidän pitää keskittyä koulunkäyntiin. Jos lapset ovat kyseenalaistaneet opettajan ruotsalaisuutensa takia, se on epähyväksyttävää.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Borlängen koraanikoulu tuottaa ruotsivihamielisiä lapsia

 1. Voi hyvä päivä olisiko jo aika kaikkien idiootti päättäjien ja suvakeiden hakea aivot narikasta ja avata silmät että rupeaisitte tajuamaan tämän islamin perimmäisen tavoitteen.

  37
  1. Olen samaa mieltä kanssasi, mutta en ole ihan yhtä optimistinen kanssasi, koska en usko, että idiootti päättäjillä tai suvakeilla on hakea mitään narikasta.

   26
 2. Ghettokoulutusta kauneimmillaan. Kun nämä opit ovat syvällä lapsen identiteetissä, niin muutaman vuoden kuluttua voi jo alkaa huorittelemaan ja joukkoraiskailemaan.

  31
 3. On ihan selvää, että tällä tavalla ”koulutettu” väestönosa
  ei tule pärjäämään työelämässä aikuiselle sivistyneemmälle
  porukalle. Varsinkin jos henkiset edellytykset vaativalle työlle
  ovat jo muutenkin kyseenalaiset.

  Ainoa ratkaisu lienee pakottaa työnantajat toteuttamaan
  ”positiivista erityiskohtelua”. Eli pakottaa heidät palkkaamaan
  täysin epäpätevää sakkia.

  Kuvitelkaapa kun joskus tulevaisuudessa esimerkiksi joku
  Sodoma-osakeyhtiö pakotetaan palkkaamaan tätä väkeä
  ylintä johtoa myöten. Seuraukset tulevat olemaan mitä
  parhainta viihdettä!

  26
 4. Koraanikouluissa ja yhdistyksissä puhutaan vihaa ruotsalaisia kohtaan Ruotsin toiseksi suurimmalla kielellä ja swedupelle vain hymyilee ystävällisesti eikä ymmärrä yhtään mitään.

  Mikä ei voisi mennä enemmän pieleen?

  36
 5. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Maa täyttyy vihaisista, yksinkertaisista, laiskoista, sivistymättömistä ja kouluttamattomista tyypeistä. Ruotsin asema laskee tärkeissä tilastoissa ja nousee huonoissa tilastoissa.

  Kuka tulee putsaamaan paikat? Ruotsi itse ei siihen pysty.

  30
 6. Meillä on toiselta puolen maailmaa tulleita ihmisiä, jotka käytännössä vihaavat uutta kotimaataan – miksi he ylipäätään saapuivat ruotsiin?
  Mutta tämä on vasta kolikon toinen puoli. Sen lisäksi meillä on kantaväestö joka sallii ja jopa edesauttaa tätä kehitystä.
  Tämä yhtälö on hulluutta alusta loppuun, eikä lakkaa hämmästyttämättä.

  26
 7. Tämäkin vihanopetus- ja halveksuntalaitos on epäilemättä integraation nimissä perustettu. Ja tuloksena imbesillit kehitysmaamusut katsovat nenänvartta pitkin imaamin kiistäessä kaiken. Mikähän on upporikkaudesta seuraava taso?

  17
 8. Voi herrantähden, koska pohjolan asukit hoksaavat että muslimiin ei voi luottaa? Nämä valehtelee päin naamaa täysin sujuvasti ja myhäilee hölmöläisille.

  12
 9. Käytiin nimeltä mainitsemattomalla köörillä Falunissa rompepäivillä joka syksy 2000- luvun alussa. Yövyttiin raskaan laiva- ja bussimatkan jälkeen jo Borlängessä. 🙂 Tiukka mesta ja lokaaleista saatiin kavereitakin. Vittu, ei tulis mieleenkään enää mennä tuonne. Terkut sulle jonka nimeä enää muista, kivaa oli. Harmittaa nyt. Ehkä jonain päivänä menen laittamaan homman kuntoon.

 10. Liian erilaiset arvomaailmat eivät tule kohtaamaan, koska niiden ei tarvitse. Mamujen yhteisöt alkavat olemaan tarpeeksi suuria ylläpitääkseen itseään. Se tulee olemaan tätä samaa paskaa tästä hamaan tulevaisuuteen.

 11. Vasemmisto eli feministit eli anti-white liike ainakin tykkäävät, heidän valkoisten ja länsimaalaisuuden vihansa kohtaavat tuollaisen ajattelun kanssa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.