Jimmie Åkessonin puhe Järvaviikolla käsitteli suurelta osin maahanmuuttoa

Kuvakaappaus 2018-06-16 00-02-46
16.06.2018

Tukholmassa on jatkunut viikon ajan ns. Järvaveckan, Järvaviikot. Se on poliittinen keskustelutilaisuus, joka järjestetään Spångan urheilukentällä.

Viikon aikana suurimmat puolueet ovat lörpötelleet kaikenlaista kivaa. Miten maahanmuuttajia tarvitaan lisää ja miten heidät kotoutetaan hyvin.
Tänään puheen piti Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson, joka aloitti puheensa kertomalla, että tulevissa vaaleissa Ruotsin tulevaisuus tullaan lyömään lukkoon.
– Ruotsin on valittava nyt tiensä. Joko me jatkamme yhteiskunnan eriytymistä ja pirstaloitumista, jossa rinnakkaisyhteiskunnat kasvavat edelleen. Tai sitten muutamme suuntaa ja alamme tekemään töitä yhteisen Ruotsin hyväksi.
Sen jälkeen Åkesson puhui pitkään maahanmuutosta. Hänen mukaansa Ruotsi on avoin yhteiskunta, jossa on aina ollut maahanmuuttajia.
– Kun Sd päättää asioista, maahanmuutto jatkuu edelleen, mutta sillä poikkeuksella, että maahanmuuttajia otetaan vastaan vain sen verran, että selviämme siitä.
Åkesson painotti, että maahanmuuttajien on sopeuduttava ruotsalaiseen yhteiskuntaan eikä päinvastoin. Hän, joka muuttaa Ruotsiin ei voi kuvitella, että elää kuten on siihen asti kotimaassaan elänyt.
– Niin ikään mitään sharia-lakeja ei tulla misään nimessä hyväksymään. Ruotsissa toimitaan Ruotsin lakien mukaan eikä mitään rinnakkaislakeja hyväksytä. Mitään moniavioliittoja ei hyväksytä eikä Ruotsissa tulla ikinä hyväksymään mitään lapsiavioliittoja. On täysin hyväksymätöntä, että nuoret pikkutytöt pakkonaitetaan.
Tähän kohtaan Åkesson vielä lisäsi, että jos ja kun maahanmuuttaja sopeutuu yhteiskuntaamme, on hän tervetullut. Mutta jos ei, silloin etsiköön muun paikan asua.
Åkesson jatkoi, että musliminaisten huivi – burka tai niqab – ei ole yksin uskonnollisen symbooli vaan lisäksi se kertoo alistetusta asemasta.
– Huivi ei yksinkertaisesti kuulu Ruotsiin.
Niin ikään Åkesson toi mielenkiintoisella tavalla esille tasa-arvoasiaa, josta kaikki muutkin puheenjohtajat ovat puhuneet. Åkesson kertoi, että Ruotsissa naiset ja miehet ovat tasa-arvoisia.
– Siksi jokaisen naisen on voitava elää rauhassa ilman seksuaalista ahdistelua tai islamilaisia moraalipoliiseja, jotka kyttäävät nuoria naisia ovatko he hunnutettu vai ei. Jos näillä moraalipoliiseille ei sovi ruotsalaiset tavat, laittakoot itselleen huivin silmille, ettei näe ympärilleen.
Åkesson lisäsi vielä, että kouluihin pitää saada huivikielto. Hänen mukaansa ei ole hyväksyttävää, että lapset kulkevat huivit päässään.
Koko puhe käsitteli suurelta osin maahanmuuttoa, siihen liittyviä lieveilmiöitä, segregaatiota (eriytymistä) ja islamistien yhä suurenevaa valtaa, jossa ihmisiä pakotetaan elämään islamistien valvovien silmien alla. Lisäksi mainittiin mm. se, että organisoitua rikollisuutta vastaan on nyt alettava taistelemaan.
Puheen voi kuunnella alta. Suomenkielistä tekstitystä ei kuitenkaan ole.
https://www.youtube.com/watch?v=sCLH4yd_m0E&feature=share
Tilaisuuden aikana nähtiin pienoinen episodi, kun afrikkalais- ja lähi-itätaustaiset henkilöt osoittivat mieltään sverigedemokraatteja vastaan. Monilla oli paita, johon oli kirjoitettu ”Fuck sverigedemokrater”. Poliisi joutui hillitsemään huutajia. Mielenosoittajat olivat tulleet paikalle viereisesistä Tenstan ja Rinkebyn lähiöistä.
35299206_10212138028953570_6784429593160843264_n

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
J
J
16.6.2018 01:27

Hauskana yksityiskohtana tuolla ”FUCK SD”-paitaisella mielenosoittajalla on feministisen aloitteen logolla varustetut viirit ja ilmapallo. On se vaan niin misogynististä vastustaa lapsiavioliittoja, huiveja ja seksuaalista ahdistelua. Hyi hyi!

Valtsu
Valtsu
16.6.2018 06:50
Vastaa...  J

Toisensa poissulkevien asioiden kannattaminen on aina yhtä hulluksi ajavaa. Mitä helvettiä tehdä ihmisten kanssa, jotka kannattavat tasa-arvoa ja shariaa? Miten keskustella ihmisten kanssa, jotka kannattavat avointa miljardipiikkiä kehitysmaalaisille, mutta vastustavat siitä koituvia säästöjä?

Fy Fan För Fi
Fy Fan För Fi
16.6.2018 03:06

Tyypillistä toimintaa Fi- ltä, eivät he muuhun pysty kuin häiriköimään (ja fuskaamaan) ja heidän kannatuslukunsa osoittavat tasan tarkkaan mitä kansa heistä ajattelee. Katsokaa Jimmien puhe joutuisasti, se on netissä vain 6 päivää. Näkyy kaikkialla maailmassa. Hyväpuhe ja järkipuhe, ei vihapuhe eikä lihapuhe:
https://www.svtplay.se/video/18143639/jarvaveckan/jarvaveckan-15-jun-19-00?start=auto&tab=2018

Mt
Mt
16.6.2018 04:57

No siinähän se tuli suoraan ja kiertelemättä sanottua: Ruotsidemokraatit ei millään tavalla vastusta väestönvaihtoa. Ruotsiin tullaan edelleenkin rahtaamaan afrikkalaisia ja lähi-itiksiä heidänkin vahtivuorollaan. Etnisellä ruotsalaisuudella ei ole Jimmielle mitään arvoa, vaan heidät voidaan hyvin korvata kehitysmaalaisilla.
Ja mitä lakeihin tulee, eivät he Jimmieltä kysele mitä lakeja heidän pitää noudattaa. Kun heitä on jo miljoonia ja lisää pitää tuoda, he luonnollisesti tuovat omat lakinsa ja elämäntapansa mukanaan.
Toivottavasti Jimmie saa edes kunnon hillotolpan palkakseen.

14
14
16.6.2018 09:57
Vastaa...  Mt

Täysin samaa mieltä, Ruotsin kohdalla ei enää jutustelu riitä jos muuttoliikettä ei pikapuoliin käännetä toiseen suuntaan niin loppu on lähellä.

Onneksi poliitiikkaa voi myöskin tiukentaa. Vaaleihin mennään näillä, vaalien jälkeen katsotaan tilanne uudelleen
Onneksi poliitiikkaa voi myöskin tiukentaa. Vaaleihin mennään näillä, vaalien jälkeen katsotaan tilanne uudelleen
16.6.2018 10:48
Vastaa...  Mt

Tässä SDn politiikka suoraan SDn kotisivulta:
”Invandringspolitik
Sverigedemokraterna motsätter sig inte invandring men menar att invandringen måste hållas på en sådan nivå och vara av en sådan karaktär att den inte utgör ett hot mot vår nationella identitet eller mot vårt lands välfärd och trygghet. Invandring ska inte användas som ett substitut till riktig flyktinghjälp. Reglerna för anhöriginvandring måste vara utformade på ett sådant sätt att de inte bidrar till att skapa ökad segregation eller andra sociala och ekonomiska problem. Att av ekonomiska skäl tvingas stanna i ett land där man inte trivs och inte vill leva är destruktivt för såväl landet som för den enskilde individen. Ett aktivt och generöst stöd skall därför ges till de invandrare som önskar återvända till sina hemländer.
Stoppa massinvandringen
Fokus på gemenskap och nej till mångkulturalism
Gästarbetarsystem inom specialist- och bristyrken
Använd temporära uppehållstillstånd istället för permanenta
Försörjningskrav för att ta in anhöriga
Ett generöst återvandringsbidrag”

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
16.6.2018 12:05
Vastaa...  Mt

Tämä on ollut tiedossa jo vuosia. Väestövaihto jätetään tahallaan uskonnoista öyhöttämisen ja työperäisestä maahanmuutosta vouhottamisen taustalle ja se EHDOTTOMASTI TÄRKEIN eli VALKOISEN RODUN säilyminen jätetään käsittelemättä. Täysin tietoisesti.

Suomi FInland
Suomi FInland
16.6.2018 12:51

Valkoisen rodun säilymisen agenda ei ole politiikassa tällä hetkellä sellainen teema, joka keräisi kannatusta riittävästi. Jos sellainen olisi poliittisen puolueen näkyvästi ajettavana, jäisivät äänisaaliit vähäisiksi.
Tämä on todellisuus, jonka puitteissa pitää tällä hetkellä toimia, jos aikoo tehdä edes jotain.
Vasta sen jälkeen, (kun/jos) valkoiset äänestäjät alkavat itsekin laajoissa määrin olla huolestuneita asiasta, voidaan teemaa tuoda esille.
Rasismiöyhötys on ollut viime vuosikymmenet niin suuri osa medioiden ääntelyä, että valkoinen ihonväri on melkein kuin kirosana.
Einsteinkin pääsi rasistilistalle. Niin kauan, kuin puhut ylistävästi toisista kulttuureista ja kansoista, kukaan ei huomaa mitään vikaa missään. Mutta jos tuot jotain negatiivista esiin, niin johan leima paukahtaa otsaan. Eli jotain vikaa on silloin ajattelussa. Jos vikoja tai virheitä ei saa huomioida (keisarin uudet vaatteet) vaan pitää teeskennellä, että kaikki on kunnossa, niin paljon ehtii mennä pieleen, ennen kuin vaatteiden puuttuminen voidaan tuoda millään tavalla esiin.
Negatiiviset havainnot voivat olla jotain muuta kuin ylemmyydentuntoa. Ne voivat olla myös raakaa faktaa.
Tietenkin negatiiviset asiat voivat myös poistua. Käyttäytyminenkin voi muuttua laajoissakin mitoissa. Ei joukkoraiskaus johdu rodusta tai etnisyydestä. Se johtuu vain siitä, mitä sinne päähän on päässyt paskaa kertymään.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
16.6.2018 14:36
Vastaa...  Suomi FInland

Tuosta käy varsin selvästi ilmi miten paska järjestelmä tämä edustuksellinen demokratia(sic!) todellisuudessa on. Täysimittainen valkoisten sukupuuttoon hävittäminen on täydessä käynnissä ja täällä mietitään mikä on tällähetkellä poliittisesti muodikasta. Jokainen täyspäinen ymmärtää ettei tämän järjestelmän puitteissa valkoisilla ole mitään selviytymisen mahdollisuuksia -turpaan tulee jok’ikinen päivä niin kauan kun ”äänestämällä voit vaikuttaa” unelmaa hellitään ilman minkäänlaisia laskelmia onko se ”vaikuttaminen” mahdollista.
-Ei ole. On toimittava toisin tai nostettava kädet pystyyn -vaihtoehdot ovat tasantarkkaan siinä ja nyt jokaisen itsensä kansallismieliseksi mieltävän on syytä pitää palaveri itsensä kanssa miten aikoo tulevaisuudessa toimia. Oman rotunsa puolesta vai sitä pettäen?

SUORA DEMOKRATIA
SUORA DEMOKRATIA
17.6.2018 09:03

Edustuksellinen demokratia pitäisi vaihtaa suoraan demokratiaan (äänestys sitä mukaa kuin ongelmia putkahtaa esille) mutta sitä ennen pitää kansa kouluttaa ja kurssittaa jotta se tajuaisi mikä on tilanne ja mitä pitäisi tehdä jotta ei kävisi niin ja jotta kävisi näin.

Fifty Shades Of Grey
Fifty Shades Of Grey
17.6.2018 00:47
Vastaa...  Mt

Täysin stopattu maahanmuutto on utopiaa. Jos vaikka Bill Gates rahoineen haluaisi muuttaa Ruotsiin niin pitäisikö hänelle sanoa ei?

Valtsu
Valtsu
16.6.2018 06:57

Islam – yhdestoista vitsaus -kirja on varsin vakuuttavaa tekstiä: Pakistanissa asunut ja islamin tuntevan ihmisen mielipiteitä on helppo uskoa. Katastrofilähiöissäkin on asiat menneet ihan hyvin niin kauan kuin kantaväestö on ollut selkeässä enemmistössä – siitä eteenpäin alkavat vainot. Häiritään huvikseen kantiksia, jotka asuvat ”heidän alueillaan”, kasataan roskat kantisten oville jne. Naisia alkaa putoilemaan onnettomuuksissa parveikkailta – koko miespuolinen suku voi todistaa kyseessä olleen onnettomuuden. Mutta eihän se tuokaan kuvan feministi taida tajuta, mistä on kyse ennen kuin ilmassa.

Voi voi
Voi voi
16.6.2018 09:44

On aivan sama miten vaaleissa käy, Ruotsi on jo paskottu valtavalla kehariväestöllä, joka lisääntyy keskenään maan sisällä. Ongelmat pystytään ratkaisemaan vain sillä kuuluisalla ”lopullisella ratkaisulla”…

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
16.6.2018 12:23
Vastaa...  Voi voi

Ruåtsidemokraattien tehtävänä on estää oikean vastavoiman syntyminen valkoisen kantaväestön piireistä. Kun vaalit on pidetty niin Pohjoiseen Vastarintaliikkeeseen pyrkivien määrää tulee räjähtämään aivan uusiin lukemiin.
-Seuraavan vuoden aikana tuhannet kansallismieliset huomaavat joutuneensa röyhkeän petoksen kohteeksi.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
16.6.2018 13:55

Tarkoittaako tuo ”fuck SD”, jotta lupa on annettu, reiän saa valita itse? Kunnon kannattajia, uhrautuvaisia nuoria naisia, arvostan.

MIKA
MIKA
16.6.2018 16:48
Vastaa...  fatwantarkistaja

Ehkä se tarkoittaa ”fuck softly doggystyle” tai ehä mie tiiä..