Päivän twiitti: Miten isku muka oli terrorismia?

16.06.2018

Luultavasti mikään mahti maailmassa ei saa äärivasemmistolaisia näkemään vaikkapa Turun islamilaista puukkoterroristitapahtumaa mitenkään erityisenä tapahtumana.

 

Kuvakaappaus 2018-06-16 18-06-03

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Päivän twiitti: Miten isku muka oli terrorismia?

 1. kannattaiskohan tuon syksy räsäsen keskittyä vaikka vaatteiden suunnitteluun tai johonkin muuhun miesmallien stailaamiseen.

  30
  1. Ratsastais keppihevosella auringonlaskuun tai hyppäis vaikka betonikengät jalassa mereen.

 2. Syksy on mainio esimerkki siitä, miten kovakaan osaaminen jollain tieteenalalla ei ole tae ajattelun syvyydestä yleisemmin. Ja vastaus kysymykseensä: Jos natsi tekisi ideologisen murhaiskun vaikka synagogaan terroristijärjestön ohjeistuksen mukaan, voisimme oikein hyvin puhua terrorismista. Vaikka taitaa sellaiset synagogaiskut olla odotettavissa vähän toisesta osoitteesta.

  Toisaalta mikähän siinä teon näkemisenä terrorismina on niin ahdistavaa, että täytyy itkua vääntää? Tulisiko itku myös mainitun natsin takia?

  40
 3. Kun on sama pää kesät talvet niin syksyllä voi sitten ihmetellä miksi pyöreässä ja pehmustetussa huoneessa ei ole nurkkia.

  25
 4. Terrorismilla tarkoitetaan, ainakin vielä, myös sellaista väkivaltaa jolla yksilöön kohdistuvan pelon avulla pyritään vaikuttamaan päätöksentekoon.
  Vihervasemmiston mukaan sellainen ei tietenkään ole terrorismia, kuten ei myöskään ole olemassa valkoisiin kohdistuvaa rasismia.
  Syksy saivartelee Suomen rikoslain 34a luvun, ja varsinkin sen 1§ kimpussa, mutta ohittaa saman luvun 6§ koska se ei vastaa hänen agendaansa:

  6 § (24.1.2003/17)
  Määritelmät
  Rikoksentekijällä on terroristinen tarkoitus, jos hänen tarkoituksenaan on:
  1) aiheuttaa vakavaa pelkoa väestön keskuudessa;
  jne.

  38
 5. Mene sinä Syksy Räsänen vaikka töihin, kunhan lesboilultasi ehdit. Olit varmaan koulussakin hyvin suosittu. Vittu näitä maailmanparantajalesboja joilla kaikilla fibromyalgia ja vaikka mitä keksittyä hippivikaa ettei vahingossakaan joutuisi OSALLISTUMAAN mihinkään. Crustipunkkaripatja olet. Tapa ittes, sossu-elätti. TAAKKA.

  17
  2
 6. Entä jos puukottaja olisi ollut saarelta lehden päällä kellunut hattiwatti? Aivan yhtä aiheellinen kysymys.

 7. Onko tuo Syksy Räsänen mies vai nainen? Kuvan perusteella aika vaikea päätellä.

  14
  1. Ei se raukka tiedä itsekkään mikä se on. Varmaan on mukana myös tytöt ei ole tyttöjä ja pojat ei ole poikia klubis.

 8. syksy räsäsestä ei tullu toista Einsteiniä, vaikka pyrkii siltä näyttämäänkin ja fyysikkona cernissä työssä ellei ole jo erotettu

  10
 9. Onhan tuo selvää terrroria..ihmiset alkaneet pelkäämään liikkua julkisilla paikoilla Suomessa..niin Turun toreilla kuin muuallakin missä noita karvanoppia liikkuu

  14
 10. Syksy Räsänen ymmärtää maallisista asioista hyvin vähän.Valitettavaa Räsäskä, että terroristi oli marokkolainen muslimi eikä suomalainen natsi. Sulta jäi saamatta suvakkihekuma.

  15
 11. Suvakomarxilainen psykoosi on todistetusti vaarallinen sairaus. Ajan mittaan se johtaa lähes vääjäämättä aivokuolioon.

  Sitä ennen potilaan harhaisuus sekä kyvyttömyys käsittää ja käsitellä ympärillä vallitsevaa todellisuutta aiheuttavat voimakkaita ristidiidan tunteita ja lähes täydellisen kognitiivisen dissonanssin.

  Jossain kohdin aivoissa tapahtuu lamaantuminen kun syöte ja sisäinen malli eivät enää miltään osin vastaa toisiaan. Tällöin suvakin aivoissa syntyy n.s absoluuttinen sensorinen reversaatio ja informaatio tulppa.

  Sen seurauksena aistiärsykkeitä käsittelevöt keskukset hiljalleen surkastuvat ja sisäinen uudelleen kytkentä ohjaa kaiken ajattelun n.s. Andersonilaiseen silmukkaan. Tämä ilmenee autoeroottisina suvakofantisioina ja hekumallisina kehäpäätelminä kuten. ”ruskea on parempi – kaikki ruskea on parempaa – uloste on ruskeaa – uloste on parempaa ravintoa – monikulttuurinen väkivalta on parempaa – ruskea on parempaa”

  Lopullisena seurauksena on usein armotottoman voimakas koprofilia, josta seuraa yleensä kuolema ja mahdollisesti sitä edeltävä negrofilia.

  Loppu on potilaalle ja ympäristölle erittäin tuskallinen. Hoitoa ei vielä tunneta.

 12. Syksy on nyt vähän valikoiden lukenut rikoslain pykälää terroristisessa tarkoituksessa tehdystä rikoksesta. Toki pykälässä sanotaan heti alkuun näin, mutta siinä on useita alakohtia, joista jonkin täytyy täyttää tunnusmerkit, ei kaikkien. Ja kyllä ne sieltä löytyy ja ihan maininnalla ”pitää tuomita elinkautiseen”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.