Tanskassa suuri joukkoraiskausvyyhti, useita uhreja ja ainakin kuusi epäiltyä uustanskalaista

Kuvakaappaus 2018-06-16 20-58-42
16.06.2018

Tanskassa on herättänyt suurta kohua tapahtuma, jossa kuuden 15-17-vuotiaan uustanskalaisen nuorukaisen epäillään raiskanneen kaksi alle 14-vuotiasta tyttöä Kokkedalissa. Lisäksi poliisi epäilee että ainakin kaksi muutakin tyttöä olisi joutunut uhriksi.

Kaikki kuusi ovat tällä hetkellä vangittuna tapahtumista. Kolmea pojista epäillään 14-vuotiaan raiskauksesta ja kolmea muuta nuorukaista epäillään toisen 14-vuotiaan raiskauksesta. Yksi nuorukaisista on ollut mukana molemmissa raiskauksessa.
Poliisipäällikkö Henrik Guns kertoo tanskalaiselle Extrabladetille, että on uskottavaa, että uhreja on lisää.
– Luultavasti uhreja on enemmänkin, ja he ovat iältään 14-15-vuotiaita, mutta he eivät ole uskaltaneet kertoa asiasta.
Pohjois-Själlannin poliisi teki ison työn, jotta teot saatiin selvitettyä ja nuorukaiset otettiin kiinni kahdessa eri iskussa. Raiskauksia on kuvattu nuorukaisten toimesta ja filmejä on löytynyt puhelimista. Tapahtumien kulku on suurinpiirtein se, että yksi raiskasi, yksi toinen katsoi vuoroaan odottaen ja kolmas filmasi. Epäillyt kiistävät syytteet ja muutama ei ole puhunut poliisin kanssa tapahtuneesta ollenkaan.
Ensimmäinen raiskaus on tapahtunut viime vuoden lokakuussa, jossa uhri ja tekijät olivat samassa huonessa. Tyttöä uhattiin tämän jälkeen väkivallalla seksuaalisiin tekoihin. Toinen 14-vuotias joutui uhriksi marraskuussa. Tyttö raiskattiin tekijöiden toimesta kahteen eri kertaan peräkkäisinä päivinä.
Helsingørin käräjäoikeus on vanginnut kaikki nuorukaiset epäiltynä raiskauksista ja pakottamisesta seksiin. Lisäksi pahoinpitelyjä tulee kyseeseen. Tapahtumapaikkana oli Kokkedalin kunta muutaman kymmenen kilometriä Kööpenhaminasta pohjoiseen.
Seurataan tapahtumia.
 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jokke
jokke
16.6.2018 21:55

Tuli vain mieleen naisten tasa-arvosta
onko se epätasaarvoa kun jo muutenkin elämässä pärjännyt jaguaaria ajava elitsti nainbn ei pääse toimitus johtajaksi johonkin globlistiseen suur yritykseen
vai onko se oikeaa naisten epätasarvoa
että näinen ei voi liikkua ilman burkaa ajaa autoa tai käydä elokuvissa ymm…………..
ja yleensä tamän aidon naisten epätasa-arvon taustala on juuri islam lähi idässä
mikseivät nämä suvakit halua muutaa sitä islamia suvaitsevaisemmaksi
vaan he yrittävät muutaa sille alitstuneet euroopalaiset islam myönteisiksi
todella huonoilla seurauksilla
juuri tämän jutunkin kaltaisine tekoina
sitä en ymmärrä

Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
16.6.2018 21:57

Kirveellä olisi töitä ei nämä 500 luvun lakien mukaan elävät alkuasukkaat opi.

Siinä lääke tähän vaivaan
Siinä lääke tähän vaivaan
17.6.2018 00:15

Mutta niin on,että ei nuille kehitysmaalaisille raiskareille juurikaan rangaistuksia tule,kaikkihan nuo lasketaan alaikäisiksi,niin nuhteilla pääsevä ja homma jatkuu. Nuo pitäis vain laivata kotimaihinsa vietäväksi,eikä sais enää päästää Eurooppaan.

Albert
Albert
16.6.2018 22:51

Tämä ei nyt liity uutiseen suoranaisesti mutta toimii loistavana esimerkkinä medioiden luomista mielikuvista, tässä artikkelissa on video Venäjällä tapahtuneesta jalkapallofanien yliajosta taksilla (Selittää myös sen miksi kyseistä videota ei näytetä Suomen valtamediassa mielellään):
https://www.zerohedge.com/news/2018-06-16/graphic-video-moment-russian-taxi-driver-slams-pedestrians-sprinting-away
– Näyttääkö tuo siltä että Kirgisialainen kuski ”Menetti ajoneuvonsa hallinnan” muuten vain vahingossa?
Iltalehden näkemys asiasta:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201806162201019302_ul.shtml
Kuka tahansa idiootti näkee että kyseessä oli täysin tahallinen temppu, eli terrorismi vaikka alla ei nyt ollutkaan Scaniaa tällä kertaa… Ei ihme että pienemmät mediat halutaan saada EU:ssa kiinni nyt 20.pvä tätä kuuta alkaen uudella lainsäädännöllä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
16.6.2018 23:16
Vastaa...  Albert

Menettihän se kuski ajoneuvonsa hallinnan lopuksi, kun ei päässytkään ajamaan tiehensä allahuakbaria ulvoen, vaan joutui juoksemaan henki kurkussa.

Anonymous
Anonymous
16.6.2018 23:41

Onko ikätestit tehty?

Tyhmyydestä sakotetaan
Tyhmyydestä sakotetaan
17.6.2018 07:06

Mietin jälleen kerran sitä että miksi 14-vuotias on mennyt samaan tilaan kolmen ulkomaalaisen kanssa? Onko tarjottu alkoholia ja tupakkaa? Eivätkö vanhemmat ole varoitelleet vaaroista? Onko kyseessä angstiset pissikset? Vai onko kyseessä ”refugees welcome” tyttöset?
Vähän samaa asiaa mietin aina kun julkistetaan että klo 23 tai klo 02 alaikäinen on ollut kaduilla ja kylillä. Sen ikäisten paikka on tuohon aikaan kotona. Muistelen että Lammilla otettiin aikoinaan käyttöön laki jossa alle 16 vuotiaiden piti olla kotona klo 22 mennessä. Sama laki oli Saksassa, en tiedä onko enää. Mutta kaikissa paikoissa porukka vaihtui klo 22. Sielä vain ikäraja oli 18 vuotta.

Esa
Esa
17.6.2018 08:46

Toivottavasti kyseiset apinat karkoitetaan perheineen euroopasta ikuisine porttikieltoinen takaisin

PM
PM
17.6.2018 10:14

Jopas on nimi kylälle keksitty ;))

Imaami Keinonen
Imaami Keinonen
17.6.2018 11:31

Kun tuodaan lähi-itä maahan, saadan lähi-itä. Ei siinä sen kummempaa. Oliko tytöillä burkat ja miespuolinen perheenjäsen seuranaan? Ei. Eli ilmiselviä huoria ja heidät pitää raiskata, täysin normaalia puhdasta islamia. Ei tässä ole mitään ongelmaa. Se turha kitinä nyt pois, huorat saavat olla kiitollisia että muslimit armollisesti antoivat heidän elää. Allahu Akbar!

Vaihteeksi joukkoraiskaus
Vaihteeksi joukkoraiskaus
17.6.2018 13:01

Voisiko joku selittää, miten on mahdollista, että sama tyttö raiskattiin kahtena peräkkäisenä iltana? Siis menikö tyttö uudelleen paikkaan, jossa tekijät oleilevat?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.6.2018 18:36

Pelkäänpä pahoin juuri niin käyneen, jos kerran asianomainen hengaili kehitysmaamuslimien kanssa. Toinen vaihtoehto on, että uhria pidettiin vankina vuorokauden yli, mutta se olisi kai mainittu erikseen vapaudenriistona?

Antivihreä
Antivihreä
17.6.2018 13:34

Keskiaikaiset rangaistukset käyttöön joukkoraiskaajille.
Kuristus tai telipyörä olisi ihan oikeudenmukainen rangaistus alaikäisen joukkoraiskaamisesta.
Samaan aikaan Tavja Halonen haluaa lisää näitä riskiryhmiä Suomeen.
Ei mene jakeluun…