Aquarius saapui hetki sitten Valenciaan, suuri vastaanottokomitea satamassa

831515f0b3df4a5a88527e15155c69ea_18.jpg
Afrikaanoilla oli ilo ylimmillään kun kotisatama alkoi häämöttää.

17.06.2018

Välimerellä seikkailleet afrikaanot ovat hetki sitten rantautuneet Espanjaan Valenciaan. Reilut 600 afrikaanoa tuotiin Espanjaan kolmella eri aluksella. Italian merivartiosto avusti kuljetuksessa kahdella aluksella.

Aquarius-alusta hallinnoi yhdessä SOS Mediterranee- järjestö, jonka alaisuudessa Aquarius-säätiö ja lääkärit ilman rajoja- j toimii. Säätiön toimitusjohtaja Til Rummenhohl kertooo mm. Al Jazeeralle, että tulijat ovat väsyneitä ja stresssaantuneita.

– He ovat käyneet monta kertaa aivan rannan tuntumassa, Sardiniassa ja Mallorcalla ja ihmettelivät miksi he edelleenkään eivät päässeet maihin. Mieliala ei ollut enää kovin hyvä.

Valencian kunnanhallituksessa ollaan iloittu tulijoiden saapumista ja kaupungintalon julkisivuun ripustettiinkin plakaatti, jossa lukee ”Pakolaiset tervetuloa”.

 

35481878_10213627469693738_3963592736409387008_n

Valencian satamassa vastaanotto oli kuin kuninkaallisilla. Punainen risti oli laittanut satamaan ison operaation, jossa tulijoille tarjoiltiin ruokaa ja haleja. Jokainen tulija sai oman tervetuloapussukan, jossa oli ruokaa, juomaa ja nameja.

Paikalla oli myös satoja tulkkeja, poliiseja ja muita viranomaisia, jotka huolehtivat, että tulijoilla on kaikki hyvin. Jokainen tulija haastatellaan ja hänelle tehdään lääkärintarkistus. Lisäksi he saavat psykologin kriisiterapiaa. Sen jälkeen tulija rekisteröidään Espanajaan tulleeksi. Valencian kunnanhallitus on luvannut, että jokainen tulija saa oman henkilökohtaisen tulkkinsa, josta tulee samalla ikäänkuin tukihenkilö.

Paikalla oli myös paljon posket hehkuvia turvapaikka-aktivisteja, jotka olivat iloisia saadessaan afrikaanot Espanjaan. Naisilla, ja muutamilla miehilläkin oli ”Tervetuloa” kylttejä. Sataman tankoihin oli aseteltu plakaatti ”Tervetuloa kotiin”, viidellä eri kielellä, jotta kaikki tulijat varmasti ymmärsivät saapuneensa kotiin.

Alla: Kuvakaappauksia Al Jazeeran filmiltä.

Kuvakaappaus 2018-06-17 11-16-08.png

Kuvakaappaus 2018-06-17 11-15-58

Kuvakaappaus 2018-06-17 11-15-39

Ranska on luvannut ottaa tulijoista osansa. Nyt jännitämme kuinka Pohjoismaat kantavat vastuutaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

37 thoughts on “Aquarius saapui hetki sitten Valenciaan, suuri vastaanottokomitea satamassa

 1. Mistähän se johtuu, että nää suvakkiämmät on joka maassa yhtä läskejä, tai muuten vaan rumia.

  72
  1. On siellä laihojakin. Keskeisin ominaisuus on sen sijaan KLIMAKTEERI eli menopaussi eli vaihdevuodet.

   17
  2. Hyvä kysymys!

   Lähes poikkeuksetta on naama täynnä niittejä ja kunnon kaksois- tai kolmoisleuka sekä niin paljon massaa ettei periaatteessa tarvitse rasvakerroksen ansiosta talvitakkia edes pohjoisnavalla.

   Pukeutuminen on sitten mitä kummallisempaa ja hiukset tietenkin pakko värjätä mahdollisimman luonnottomalla värillä mitä kaupasta löytyy, joko myrkynvihreäksi tai siniseksi tai jonkin sortin sekoitukseksi noista kahdesta jotta varmasti erottuu normaaleista ihmisistä kuin väriläiskä.

   – Aivopesulla on kummallisia päälle näkyviä sivuoireita selvästi.

   Sitten kun tällaiset naiset eivät normaalia kantaväestöä oikein kiinnosta niin on pakko hakea/ raahata/ lobata itselleen joku Afrikan ihme jolla on oma lehmä aina ojassa ensisijaisesti.

   Sitä ennen toki haukutaan pystyyn kaikki normaalit ihmiset ympäriltä ja rakennetaan oma ”Kupla” missä elää omissa fantasia maailmoissaan.

   18
 2. Kun nämä rikollisjärjestöjen omistamat ihmissalakuljetusalukset loukkaavat Libyan aluevesiä, niin miksei niitä joko takavarikoida tai upoteta Libyan rannikkovartion toimesta?

  35
  1. Hillary halusi välttämättä Gadaffin hengiltä, niin siksi.
   Gadaffi itse sanoi olevansa ainoa este Afrikan neekereiden ja Euroopan välissä.
   Hillarya ei olis vähempää voinut kiinnostaa, eihän haluaisi aitaa edes Meksikon ja Hillaryn kotimaan välille.

  1. Eivät jää espanjaan -ne vain välivarastoidaan sinne muihin EU-mafian alaisuudessa oleviin maihin. Tilanne näyttää ihan helvetin huonolta kun tietää millaiset maanpetturit ovat täällä meillä vallassa -mitään vastustusta ei sieltäpäin ole tulossa.

   30
   1. Maahanmuuttaja, turvapaikanhakija, siirtolainen, evakko ja lapsivanhusmiesäitihenkilöoletettu samassa persoonassa eli NEKROOSIA pukkaa Sipilän hukkaputkeen kohti sotea ja väinöä…
    Ei tarvita harkinnanrajaa vaan punaiset matot ja valtakunnan avaimet, niitä nyt vaan rupeaa tulemaan…
    Näin uuskielen aikana SOTEn, Migrin, rajavartioston mädätys voitaneen tiivistää sanalla NERGROOSI.

 3. Miksi näitä pelkän paremman elintason perässä tulevia parasiittejä kutsutaan pakolaisiksi?

  31
  1. Jotku medist niitä jo kutsuvakki kyllä”siirtolaisiksi”. Samapa mitä on,kuitenki ne on elätettävä ikuisesti.

 4. Globalistit eivät luovuta euroopan kansanvaihdosta vaan ajaa sitä väkisin läpi niin kauan kun kaiken takana olevat pääperkeleet pääsevät puuhailemaan täysin vapaasti. Espanja(kin) on maa jota johdetaan ”takaa” eli poliitikot ovat vain puhuvia päitä jotka käyvät ilmoittamassa mitä taustapirut käskevät. Kun tuohon lisää sen tunnetun faktan että espanjan talouseliitistä löytyy todella paljon vapaamuurareita niin yhteenvetona sanoisin ettei hyvältä näytä -linja on auki ja nyt seuraavaksi globalistit alkavat jakaa niitä ympäri eurooppaa. Italia juonessa mukana alusta alkaen -järjestetty näytelmä euroopan kantaväestön hämäämiseksi.

  -Velkaisia maita globalistien on helppo käskyttää velkojien toimesta.

  17
  1
 5. Kuka haluaa muuttaa Espanjaan eläkepäivillään tai mennä edes turistiksi? Ei kukaan normaalijärkinen.

  Matukorkki poksahti pois ja valuminen ja vyöry saatiin käyntiin, tästä se jatkuu monta vuotta. Suvakkisenjoriitat taistelevat kynsin hampain kunnes jokaisella on oma afrikaano tai mitä sieltä putkesta tuleekaan. Kaikki kelpaa. Eikä niistä luovuta kun ne kerran on saatu. Ylijäämät annetaan Pohjolaan.

  19
 6. Kaikkein kusipäisimmät EU-maat, tietenkin myös Suomi, alkavat kohta tapella näistä.
  Kun maailmassa on syttynyt sotia luonnonvaroista, esimerkiksi öljystä, niin näemmekö vielä senkin että syttyy sota neekereistä.

  23
  1. YK:n pääperkele on parast’aikaa meidän kasper-nuken kanssa kultarannassa tekemässä kauppaa näistä neekereistä.

   1. Viime vuonna junailivat lehmänkauppoja onko tälle vuodelle junailtu neekerinkaupat?
    Takakontissa on tilaa!

 7. Äärimmäinen naamapalmu!! Nämä tunkeutujat ansaitsevat tulta munille ja paluulipun eikä mitään tervetulopullahaleja!!

  20
  1. Normaalisti toimittaisiin juurikin tuolla tavalla mutta tämänhetkinen tilanne on kaikkea muuta kuin normaali. Globalistit määrittelevät mitä tapahtuu ja vuosien mielipidemuokkauksella pehmitetty kantaväestö seuraa sivusta omaa tuhoaan. Odotetaan jotain helvetin ihmettä mitä ei ole koskaan tulossa -neekereitä sensijaan on -ja niitä tulee helvetin paljon ellei jotain kouriintuntuvaa saada aikaiseksi.

   18
 8. Mustat kädet yhteen hakkaa, neekerit ei maailmasta lakkaa.

  Rekisteröidään Espanjassa, mutta kun siellä voi joutua työskentelemään… Pakolaisuus koittaa jälleen, ehkä työperäistä maahanmuuttoa saamme Suomeen? Täällä on hyvä muodostaa samanmoisia suunnattomia neekerilaumoja kuin kotonakin on. Ostarilla on pikkutyttöjä ja muutakin namia, ei tarvitse paeta enää. Neekeri on tullut kotiin.

  14
 9. Espanjalla ei selvästikään ole riittävästi vielä kokemusta näistä.

  On myös unohunut historiasta todella nopeasti ”Re-Conquista” ja muslimien miehitys mutta niihin kun palataan niin taas käydään samanlainen taisto läpi uudestaan asiasta.

  Odotellaan nyt kun alkaa kuulumaan joukkorikastamisesta, murhista, pahoinpitelyistä, mellakoista ja terrorismista lisää infoa Espanjan suunnalta niin johan alkaa mielipide taas kerran muuttumaan kovaa tahtia paikallisella väestöllä ja heijastumaan politiikkaan hyvinkin nopeasti

  Sitä ennen tulee lisää vahinkoa Länsi-Eurooppaan entisestään.

  10
  1. Eliitti näitä rahtaa eikä globalisteja kiinnosta pätkän vertaa joukkoraiskailut tai mitkään muutkaan ongelmat mitä siitä tavalliselle kansalle syntyy -ne ovat pelanneet itsensä suojaan ja katselevat tilannetta norsunluutorneistaan. Kassakoneen kilinä peittää mukavasti valkoisen kantaväestön tuskanhuudot alleen ja poliittinen poliisi huolehtii ettei rahvas pääse käsiksi riistäjiinsä.

   -Näin yksi salaliittoteoriaksi pilkattu asia on muuttunut jälleen todellisuudeksi. Uusi maailmanjärjestys on kovaa vauhtia tekeillä ja sen lopullinen tarkoitus on valkoisten täydellinen hävittäminen maailmankartalta.

  2. Espanjassa on paljonkin omakohtaista kokemusta, Espanjan alueita on yhä Afrikan mantereella. Raja aidat on kuusi metriä korkeat ja tarkasti vartioituja.
   Espanjan maatalous perustuu paperittoman työvoiman käyttöön esimerkiksi tomaatin poimimisessa.

 10. Onhan se selvää, kun Välimerenmaat lakkaava ottamasta näitä afriikanlahjoja vastaan,laivan keulat suunnataan Tnskansalmia kohti Itäerelle.Että sieltä tullaan suurella joukolla.

  Johan se myrkynvihreä Touko Aalto julisti humanitaariset syyt Suomen uudeksi velvollisuudeksi afriikkalaisia ja aasialaisten pakkovastaanoton syyksi.Toivottavasti tuo jätkä ei ikinä ole päättämässä suomalaisten asioista tuon korkeammalla:Jos nin käy,tuo tuhoaa Suomen.

 11. Vielä se hymy hyytyy kun samanlaisia lasteja tulee viikottain. Ja miksi ei, koko afrikan halukkaat Espanjaan. Espanjallahan on ns. valkoisen miehen taakkaa vaikka muille jakaa jos historiaa kelaa. Muslimit ottavat vallan takaisin.

  1. Juuri näin, Espanja ei ole ottanutkaan ensimmäisessä aallossa valtavia määriä, joten heillä ei vielä ole takki täynnä. Ja hehän ovat sanoneet, että tulijat saavat olla pari kuukautta. Mihinkähän sitten matka, vai uskaltaako enää ajatellakaan.. tännepä tietenkin…aaaarggh

 12. Voi Onnenpäivää ..Onpa Suvakeilla ihanaa oikein orgasmin saavat näistä karvamato ählämeistä… Kyllä on ÄO pohjalukemissa.

 13. Tuliat päästetään maihin Euroopassa,ilman mitään lääkärin tarkastuksia,eihän siellä Afrigassa ole mitään kulkutauteja,koska siellä asuu AAA luokan kansalaisia,ei voi olla.

 14. Kolmileukaisia siiderivalaita näköjään vastassa. Näiden ”Parasta ennen”- päiväys on rauennut jo kymmenen kiloa sitten.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.