Espanjaan tulleet tulijat eivät ole pakolaisia eivätkä hädänalaisia

f9a33027742047b486329b6efecf356f_18
17.06.2018

Vastuulliseski mediaksi itsensä julistaneet mediat kirjoittavat tällä hetkellä täyttä lööperiä Välimeren viime päivien tulijarallista. Esimerkiksi Iltasanomien eilisessä artikkelissä kerrotaan lähinnä vain virheitä.

Iltasanomien mukaan tulijat ovat pakolaisia, jotka ollaan pelastettu merihädästä. Väite sisältää monta virhettä. Kyseessä olevat tulijat eivät ole pakolaisia. Suurin osa nyt Espanjaan rantautuneista henkilöistä tulee päiväntasaajan ei-sotaakäyistä maista kuten Mali, Nigeria, Norsunluurannikko ja Guinea. Lisäksi kauempaa Bangladeshista riittää tulijoita. Yhdessäkään näistä maista ei ole menossa sellaista aseellisia konfliktia, että sitä pitäisi paeta Eurooppaan.
Alla kuvassa ”konfliktikartta”. Ei mitään kovin hätääkärsiviä maita.
Kuvakaappaus 2018-06-17 15-21-12
Niin ikään kyseessä ei ollut meripelastus, ts. tulijoita ei ole noukittu jostain Estonian tai Titanicin kaltaisesta uppoamistilanteesta vaan tulijoiden alukset ajettiin Libyan edustalle lillumaan. Sen jälkeen he ovat lähettäneet hätäkutsun ”mayday”, joka nykyään tarkoittaa ”saisiko meritaksin”. Kun hätäkutsu oli lähetetty, pistettiin tupakiksi ja alettiin odottamaan valkoista noutajaa.
Kun Aquarius ja Italian merivartiosto paikansivat ”hätäalukset”, joita Libyan edustalla oli useita, noukittiin kaikki halukkaat Aquaris-alukselle Italian merivartioston tuella. Sen jälkeen Aquarius lähti kohti Eurooppaa.
Alla olevassa kartassa on kuvattu ”pelastuspaikka, Libyan aluevesirajat ja muuta pikkufaktaa.
Kuvakaappaus 2018-06-17 15-37-41.png
Tulijoilla ei ole mitään hätää. He eivät pakene mitään eikä heitä vainota. He tulevat Eurooppaan elämään länsi-eurooppalaisten veronmaksajien kustannuksella, koska heille annetaan siihen mahdollisuus.
Kannattaa muuten huomata, että meritaksitoiminta on nyt kiihtynyt, koska ilmat ovat suotuisat. Seefuchs-niminen hyväntekeväisyysalus on aivan Libyan rannikon tuntumassa. Etäisyyttä rantaan on vain reilu 50 kilometriä. Rannalla olevat ihmiset näkevät aluksen kiikareilla. Voi vain arvata mitä Seefuchs tekee Libyan aluevesirajojen sisällä.
Kuvakaappaus 2018-06-17 15-44-42
Kieltäydy rahoittamasta tänne tulleiden tulijoiden ylläpito. Kerro se omalle kansanedustajallesi ja vaadi toimia, että tulijoita ei pidä ottaa Pohjolaan.
 

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert
Albert
17.6.2018 16:20

Täysin järjestelmällistä väestönsiirtoa aivan kuin Neuvostoliiton aikana paitsi tällä kertaa sitä markkinoidaan ”Hädänalaisten auttamisena”.
EU ideana on hävittää alkuperäinen Eurooppa täysin kansoineen ja EU siinä EU tulee epäonnistumaan. Pian EU tulee myös kaatumaan johtuen useista eri syistä samanaikaisesti kuten Neuvostoliittokin kaatui.
Jäljelle jää valtavat loppumattomat konfliktit, loppumaton remontti ja ongelmaporukka joka on tuotu pakolla pilaamaan koko Eurooppa eli Afrikan ihmeet ja Islamistit.
Ei tarvitse olla Nostardamus tämän tajutakseen, itselle jää ainakin riittävästi tästä fiaskosta materiaalia kokonaisen kirjan kirjoittamiseksi EU:n kaatumisesta sitten aikanaan kun se tulee ajankohtaiseksi systeemin kaaduttua lopullisesti omaan mahdottomuuteensa.
– Saa jälkipolvetkin ihmetellä.
Vielä koettaa meille kaikille samankaltainen aika kuin vuosi 1989 ja sitä tullaan juhlimaan samalla riemulla kuin silloin Saksassa, liput liehuen ja onnesta itkien mutta vielä ei ole sen aika todellakaan.
Ensi viikon aikana menee muuten nuo EU:n uudet artiklat internetin totaalisensuuriksi läpi, äänestys on muistaakseni 20.pvä tätä kuuta ja asiasta on täysin mediapimento päällä. Miten tämä sivu aikoo selviytyä?
P.S Muille vinkiksi että mikäli ei ole VPN:ää hankittuna/ ladattuna koneelle niin nyt on aika se viimeistään tehdä koska pian alkaa EU:ssa pimenemään netti kovaa tahtia seuraavien kuukausien aikana, implementoinnissa menee uusien direktiivien/ lakien jälkeen hieman aikaa mutta yksi kerrallaan tulee viimeisetkin vapaat mediat, palstat ja informaation lähteet sammumaan kuin kynttilät.
– Onnea matkaan kaikille verkkosurffareille.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.6.2018 18:09
Vastaa...  Albert

Elämme synkkiä aikoja, mutta muistellaan silti nimenomaan mainittua vuosikymmenen vaihdetta.
Jos uudenvuoden kemuissa 1988 joku olisi sanonut:
”Uskotko, että tasan kolmen vuoden kuluttua Berliinin muuri on murtunut ja Saksa yhdistynyt, mutta Neuvostoliitto ja Varsovan Liitto hajonneet USAn ja NATOn voitettua Kylmän sodan – eikä se ole seurausta III maailmansodasta, vaan laajamittaisesta kansalaisvastarinnasta?”
Kukapa olisi uskonut? Neuvostoliitto näytti vielä tuolloin ikuiselta monoliitilta, ja sen johtajan Mihail Sergejevitš Gorbatšovin glasnost- ja perestroika-liennytyspolitiikat vaikuttivat pekästään vahvistavan sen asemaa. Vähän samaan tapaan kuin monet ainakin valtamediassa kokevat nyt Pohjois-Korean vahvistaneen asemaansa USAan nähden…
Mutta niin kävi. Vajaassa kolmessa vuodessa. Ja vaikka EUroopan nEUvostoliitoksi muuttunut EU vaikuttaa nyt murtumattomalta monoliitilta – mikä estää sen hajoavan samalla tavalla, etenkin kun sillä ei ole käytettävissään kuin murto-osa siitä väkivaltakoneistosta, millä neuvostoimperiumia aikoinaan ylläpidettiin?
Merkelien ja kumppaneiden kannattaisi pohtia myös, mitä heidän kollegansa Nicolae Ceaușescu olisi vastannut joulupäivänä 1988 esitettyyn kysymykseen:
”Uskotko, että tasan vuoden kuluttua tästä päivästä Romanian kansa on syössyt sinut diktaattorin valtaistuimeltasi, tuominnut sinut ja eukkosi kuolemaan ja omat sotilaasi, romanialaiset laskuvarjojääkärit ampuvat teidät vierekkäin Târgovișten kadulle?”
Olisikohan uskonut? Mutta miten kävi…?

Essi
Essi
18.6.2018 13:19
Vastaa...  Qroquius Kad

Itsehän kirjoittelin vähän tähän tapaan noihin aikoihin oppilaitoksen lehteen palattuamme exkursiolta Leningradista.
Oppilatoksen rehtori oli umpi kokoomuslainen Neuvostoliiton ystävä ja yritti painostaa oppilaitoksen lehden päätoimittajaa kertomaan, että kuka ihmeen kieroutunut oppilas voi kirjoittaa tuollaista paskaa.
Itse olin vaan pitänyt silmäni auki. Muutos ei yllättänyt ei edes sen nopeus, mutta väkivallaton tapa yllätti. Kiitos Jeltsin viime vuosituhannen ehdottomasti suurin valtiomies.

Albert
Albert
18.6.2018 14:13
Vastaa...  Essi

Loppujen lopuksi mielenkiintoisinta tässä onkin se miten paljon nykymaailma muistuttaa politiikan asetelmineen 1980-lukua ja suomettumisen aikaa.
Moni sen ajan kokenut kertoo miten uutisia ja lehtiä lukiessa/ kuunnellessa piti aina olla ”kahdet aivot” joilla suodattaa uutisista puhdas propaganda pois. Aivan samalla tavalla kuin nykyään.
Samantapainen sensuuri, mustamaalaaminen, mielipidevaino ja vastaava oli valloillaan eri yhteiskunnissa eri tavalla mutta etenkin Suomessa.
– Lopulta kaikki muuttui loppujen lopuksi hyvinkin lyhyessä ajassa.
Mitä tulee Jeltsiniin niin sitä kunniaa en antaisi hänelle missään nimessä rauhallisesta muutoksesta. Ironisinta kyllä Neuvostoblokin hajoamisen rauhallisuus johtui itse asiassa KGB:n toiminnasta tuolloin vaikka olivatkin aikaisemmin jopa yrittäneet syrjäyttää Gorbatshovin.
KGB tajusi ajoissa että muutosta ei enää voinut mitenkään pysäyttää rauhallisin keinoin ja lupa/ käsky alkaa ampumaan mielenosoittajia pitkin poikin jo siinä vaiheessa kapinoivia maita olisi vain johtanut massiiviseen sisällisotaan ja verenvuodatukseen koko Itä-Blokin alueella ennalta arvaamattomin lopputuloksin.
KGB:n tomien ansiosta mm. Ydinaseet ja vastaava arsenaali pyrittiin turvaamaan niin tehokkaasti kuin mahdollista ja saatua kerättyä talteen. Tästä johtuen erittäin vaarallista materiaalia ei juurikaan päätynyt yksityisten rikollisten tai terroristien käsiin siinä määrin kuin sitä olisi voinut päätyä kaaoksen ollessa pahimmillaan.
Toki valtion omistamien yritysten yksityistämisprosesseissa ja vastaavissa oli KGB:n eri portaat itse kahmimassa varallisuutta itselleen ja aikalailla tilanne oli eri Neuvostoliiton instituutioiden rakenteissa kuvattavissa lauseella ”Every man for themselves” mutta lopullinen päätös olla vuodattamatta verta tuli KGB:ltä. Samalla se oli KGB joka organisoi Neuvostoliiton armeijoiden ja kaluston vetäytymisen Iä-Blokin maista suhteellisen hyvässä järjestyksessä vaikka aikamoinen kaaos sekin prosessi oli.
– He tajusivat ajoissa ettei hajoamista voinut enää estää, pysäyttää tai kunnolla edes hidastaa vaan systeemin loppu oli käsillä joka tapauksessa.
Mitä Jeltsiniin tulee niin alunperin Tsetsheenit pyysivät lupaa irtautua Neuvostoliitosta ja itsenäistyä muiden mukana 1990-luvulla ja mikäli Jeltsin olisi tähän suostunut niin nykyään Tsetshenia olisi samankaltainen maa kuin joku Uzbekistan tai vastaava mini-koossa mutta se ei toimisi terroristien pesänä eikä värväysalueena eikä siellä olisi ollut turhia sotia.
Venäjällä liikkuu sitkeästi sellaista tarinaa että kun Venäjän asevoimien johtajisto tuli kaksi viikkoa myöhemmin sotatoimien aloittamisesta kertomaan Jeltsinille operaation kulusta ja antamaan hänelle asiasta raporttia niin Jeltsin ei edes muistanut aloittaneensa koko sotaa alueella johtuen hänen alkoholismistaan…
Jeltsinin aika Venäjällä oli aivan karmea, alusta loppuun asti ja mies melkein aloitti ydinsodan päissään Norjan ampuman raketin vuoksi 1995.
https://en.wikipedia.org/wiki/Norwegian_rocket_incident
Tuosta tapauksesta ei kauheasti huudella ymmärrettävistä syistä koska Jeltsinillä oli ydinasesalkku auki ja avaimet sisällä ja päätös tehtiin minuuteissa yhden alkoholistin toimesta. Se on maailman vaarallisin ”läheltä piti” tilanne, vaarallisempi jopa kuin kuuluisa 1961 Kuuban ohjuskriisi.
– Meitäkään ei olisi enää näitä viestejä naputtelemassa mikäli Jeltsin olisi kääntänyt avainta eikä häntä olisi pysäytetty aivan loppuvaiheessa.

Kuolema
Kuolema
17.6.2018 17:47

Näin se Eurooppa tuhotaan. Nyt tulee 50 miljoonaa valehtelevaa neekeriä jotka eivät osaa muuta kuin nussia, tappaa ja varastaa. Suomen rajat kiinni äkkiä. Tästä alkaa Euroopan tuho ja teurastus.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
17.6.2018 18:10

Se että tämä ennalta käsikirjoitettu operaatio alkoi juuri MM-potkupallokisojen kanssa samaan aikaan ei ole sattumaa vaan tarkkaan harkittu ajoitus. Huomio kiinnittyy täysin epäollennaiseen pallon potkintaan kun eurooppaa miehitetään tänne kuulumattomien negridien toimesta.
Tuossa Albertin viestissä onkin hyvin listattuna ne toimet miten kantaväestön keskinäinen viestintä on tarkoitus lamaannutta ettei mitään laajempaa kansalismielisten yhteistoimintaa pääsisi syntymään. Nyt on siis oltava aktiivisempi kuin koskaan ja annettava netin laulas niin kauan kun siihin on vielä mahdollisuus! -Globalistien juoni on vielä pysäytettävissä jos ihmisiä saadaan heräämään tilanteen vakavuuteen. Kansallismielisyys nousee nopeammin mitä eliitti on operaatiota suunnitellessan laskenut ja ne perkeleet tietävät että nyt tämä on runtattava läpi sillä toista mahdollisuutta ei enää tule -itsevarmojen julistusten takaa paistaa pelko siitä mikä on maansa pettäneiden kohtalo jos kansan pääsee yhdistämään voimansa vihollista vastaan. Poliitikoille on nyt annettava painetta KAIKIN MAHDOLLISIN KEINOIN ja niin etteivät ne nilkit pääse pakenemaan vastuutaan! Erityisesti kokoomuksen maanpettureita on syytä hiillostaa koska sieltä on suorin yhteys kansanvaihto-operaation ytimeen.

Albert
Albert
17.6.2018 20:06

Suoraan sanottuna tuo internet sensuurin lisääminen on kaikista typerin keino ikinä ajaa EU:n asiaa.
Syitä on monia mutta yksi syy sille miksi ihmiset ovat niin passiivisia on se että moni pakenee internetin maailmaan (Etenkin nuoret) koska todellisuus alkaa olemaan jo niin karmeaa yhteiskunnassa että siltä on päästävä hukuttamaan itsensä viihteeseen ja kaikkeen mahdolliseen epäolennaiseen asiaan.
Nyt kun ihmisiltä siinä ohessa viedään se viihde kaikki pois (mm. Tekijänoikeuslakien massiivinen valvonta internetin yleisen sensuurin ohessa) ja suljetaan kommunikaatio systeemit, sekä aletaan käymään niiden käyttäjien kimppuun. Niin yhä useampi ihminen itse asiassa tässä vaiheessa suuttuu enemmän kuin koskaan ja alkaa organisoitua voimakkaammin.
– Eli EU tekee historiallista virhettä tämänkin asian suhteen.
Tilannetta voisi etäisesti verrata samaan kuin Rooman keisari päätäisi lakkauttaa kaikki mahdolliset sirkushuvit, orgiat ja pelit yhdellä käskyllä koko valtakunnan halki tai nostaisi pääsylippujen hinnat niin korkeiksi ettei tavallisella kansalla olisi näihin enää varaa.
– Kapinahan siitä olisi jo silloin syntynyt ja/ tai ihmiset olisivat menneet kaduille sekä alkaneet muutenkin kiinnittämään huomioita muihin imperiumia vaivaaviin epäkohtiin kuten nyt on käymässä.
Kun ongelmat tulevat kotiisi ihan sille pienelle ruudullesikin mikä on ikkunasi ulos ympäröivästä maailmasta ja se ikkuna suljetaan niin sen jälkeen alkaa passiivisinkin tapaus miettimään asioita jo pakon edessä, eikä se ole EU:lle myötämielistä mietintää.
Nyt toistaiseksi vielä jää monikulttuurisuus ja muu maailma sinne kotioven ulkopuolelle kun sulkee sen ja laittaa ikkunoista verhot kiinni eikä vahingossakaan eksy parvekkeelle.
EU:n liittovaltion sekä ”kybersotureiden” eli eräänlaisen uuden Stasin tulemisen puolesta markkinoi Suomen presidenttikin tänään viimeksi valtamediassa… EU tekee suoraan sanottuna kaikki mahdolliset virheet mitä populaatio kontrollissa voi vain tehdä?
Tämä jos mikä osoittaakin EU:n ”Eliitin” kyvyn hallita yhtään mitään vaikka kuinka kuvittelisivat olevansa jumalasta seuraavia kuten viime vuosien ulostulot ovat antaneet osviittaa.
Netti tulee laulamaan joka tapauksessa mutta kaiken maailman kiertojärjestelmien kautta ja ne tulevat yleistymään automaattisesti ja EU:n kaatumiselle tulee enemmän ja enemmän syitä jo pelkästään internetin vapaudenkin suhteen.
Koko EU:n ratkaisu on tyypillinen ”Eliitti” vanhusten paniikkiratkaisu jolla pyritään kääntämään kelloa keinotekoisesti 30 vuotta taaksepäin kun oma johto on uhattuna sekä oma tiedotusmonopoli on murtunut.
– Se ei ole ikinä toiminut tässä maailmassa saati sitten menneissä maailmoissa?
Oikeaoppinen diktatuurin ja totalitarismin populaatio kontrolliin kuuluu mm. Kansojen passivoiminen erinlaisin keinoin joista huomattavan osan suhteen voi oppia ottaa historiasta.
Itse samassa tilanteessa olisin vaikka ennemmin laillistanut Marihuanan koko EU:ssa ja pistänyt sen suoraan EU:n verotuksen alaiseksi, eli jokainen sentti olisi tullut EU:n kassaan. Sillä rahalla olisin sitten pyörittänyt ”Euroopan Hollywoodia” joka tuottaisi propag… Siis, laatusarjoja ja elokuvia jotka poikkeuksetta vahvistaisivat agendaani erinlaisin keinoin syvävaikuttamalla tarinankerronnan voimin.
– ”Hei nuori, tuossa. (Ojentaa jointin) pössyttele tuota ja tuijota omaa napaasi tai TV:tä netin kautta niin kaikki huolet kaikkoavat, sitä saa haettua lisää tuosta EU:n monopoli huimausainekaupasta.”
Pilveä pössyttelevä, naksuja mussuttav, kotonaan propagandaa aamusta iltaan tuijottava nuori/ aikuinen ei kapinoi, ei vastustele ja ei ole väkivaltainen vaan helposti kontrolloitava passiivinen yksikkö.
Samalla rahalla olisin sitten rakennellut kyttäyskoneistoa sen viihdekoneiston oheen ja osa rahasta olisi mennyt EU:n urheilujoukkueiden ja muun vastaavan muodostamiseen.
Sille on syynsä miksi mm. Pohjois-Koreassa kannabis on laillista ja miksi siellä kuluu uskomattomia määriä Sojua (Viinaa). Ihmiset pakenevat sillä todellisuutta.
Sama koskee Neuvostoliittoa minkä vodkankulutus oli jotain aivan uskomatonta ja aivan jostain toiselta planeetalta… Kun todellisuus ja virallinen totuus ovat jatkuvasti ristiriidassa ja koko ajan saa pelätä että koska tulee musta auto pihaan hakemaan pois. Niin ihme on mikäli ei vodka maistu ja aina kun on syitä juhlitaan aamuyöhön asti kun huomisesta ei ole varmuutta?
Rooman valtakunnassakin pyöri huumausaineiden suhteen monopoli mikä oli suoraan valtion kontrollissa, pelkästään Pompejista löytyi 200 tällaista kauppaa (Niin kuin suomalaisten Alko) missä oli ollut myynnissä kannabista ja ooppiumia kansalle.
– Suoraan sanottuna olen loppujen lopuksi ehkä jopa tyytyväinen ja kiitollinenkin nyt tulevasta internetin massasensuurista (Kokoluokka järkyttävän laaja ja EU:ssa perustetaan nyt jo valvontayksikköjä suodattamaan internetin sisältöä).
Se tulee herättämään koko Euroopan kaikki kansat kerralla, shokkeeraamaan ja on kuin kaataisi kylmää merivettä sangollisen jokaisen ihmisen niskaan. Se pakottaa ihmiset oikeasti kyseenalaistamaan koko EU:n ja sen vallan oikeutuksen vaikka kuinka olisi koettanut vältellä aihetta ihan loppuun asti.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
18.6.2018 01:58
Vastaa...  Albert

Erittäin hieno tiivistelmä EU-mafian toiminnasta!👌 -Ja kyllä, kyseessä todellakin on demokratiaksi naamioitu diktatuuri jota johtaa komissio jota ei ole äänestetty johtoon vaan sen kokoonpano on taustalla vaikuttavan talouseliitin järjestämä. Sieltä löytyy ne mielipuolet ketkä määrittelevät kaiken pakolaisista pakkolakeihin.

Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
17.6.2018 18:30

Elintasopakolaisia millä jotkut tienaavat. Kyllä minä sen ymmärrän että ihmiset etsivät jotakin parempaa mutta kun ei voida kaikkien elämää maksaa mutta nämä päättäjät jotka ottavat näitä kouluttamattomia ihmisiä elätettäväksi tänne ja varsinkin tuota islamia joka varmasti ilman epäilystäkään johtaa lopulta sotaan ja tuhoon niin nämä euroopan maiden päättäjät jotka hyväksyvät tämän kaiken ja samalla kun tuhoavat kulttuurimme niin vievät meiltä kotimaan ei suomikaan enää ole suomi niin nämä päättäjät pitäisi saattaa vastuuseen tästä euroopan tuhoamisesta ja heidät pitäisi saattaa vastuuseen euroopan maiden kansalaisia kohtaan tehdyistä rikoksista heidän maahanmuutto pokitiikkansa on aiheuttanut lukemattomia murhia raiskauksia ja muita rikoksia ajatelkaa miten tyhmiä päättäjiä meillä on jotka kuvittelevat että ihmiset jotka elävät jonkun pedofiili muhamedin vuonna 500 asettamien lakien mukaan sopeutuisi tänne ei ikinä ja sitäpaitsi islamin perimmäinen tarkoitus on vallata koko maailma ja käännyttää kaikki islamiin ja ne ketkä eivät käänny tapetaan mutta kaikkeen tähän ovat syyllisisiä päättäjämme ympäri eurooppaa jotka mahdollistavat tämän kaiken osa suvaitsevaisuutta tyhmyyttään ja osa ahneuttaan eli käärmeiltä päät poikki sanon minä.

Ville Korhonen
Ville Korhonen
18.6.2018 01:56

1939 tänne tuli porukkaa tarkoituksenaan käännyttää meidät kommunismiin. Heidät tapettiin. Onnistuisiko islamiin käännyttäjiltä paremmin? Epäilen.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
18.6.2018 02:18
Vastaa...  Ville Korhonen

1939 invaasiossa ja nyt meneillään olevassa on yksi erittäin oleellinen yhteys jota moni kansallismielinenkään ei tiedä tai halua ymmärtää.
Vastaus siihin mikä tuo yhdistävä tekijä on löytyy kun tutkii Talvisotaa edeltäneiden vuosien hallinnon kokoonpanoa Venäjällä. Erään tietyn kansanryhmän/uskonnon edustajien määrää oli silloin(kin) huomiota herättävän suuri…
Sama kansanryhmä vetelee naruista myös tänäpäivänä -vain sen lähettämien joukkojen tulosuunta on muuttunut idästä länteen.

Seafucked Spain
Seafucked Spain
17.6.2018 19:12

”Seafucking” olisi uusi sopiva nimike tälle toiminnalle eli nussitaan veronmaksajien rahat (tällä kertaa) meritse tullen.

Médecins Sans Frontières (MSF) eli Lääkärit Ilman Aivoja
Médecins Sans Frontières (MSF) eli Lääkärit Ilman Aivoja
17.6.2018 19:24

Monet ovat tyhmyyksissään antaneet rahaa ja jopa tehneet testamentin Médecins Sans Frontières (MSF) – mokutusjärjestön hyväksi. Niitä mainintoja näkee aika usein kuolinilmoituksissa.

tira
tira
17.6.2018 19:57

600 siirtolaista on aika pieni määrä, joten eiköhän 45-miljoonaisella Espanjalla ole varaa tähän propagandatemppuun jolla voi vähän nokitella Italialle. Todennäköisesti vain pieni osa noista jää Espanjaan, koska täällä on varsin tiukat systeemit. Kaksi vuotta on oltava saapumispaikassa ennenkuin saa siirtyä maassa muualle ja sinä aikana opeteltava kieli sekä käytävä töissä. Rannikolla näyttää olevan enimmäkseen rihkamankaupittelua, muualla sitten mm. kasvihuone- ja maataloustöitä. Aluksi – muistaakseni 3 kk ajan – saa pientä sos.turvaa.
Tuo Valencian wellcome refugees vaikutti minusta aika lailla lavastukselta. Joka maassahan noita höynähtäneitä tanttoja on, mutta Espanjassa on jo niin paljon afrikkalaisia että tuskinpa noin suomalaisääliömäisesti oikeasti ovat suhtautuneet.
En muuten ole missään tavannut niin hyväkäytöksisiä ja kielitaitoisia afrikkalaisia kuin Espanjassa. Espanjalaiset eivät anna heidän hyppiä nokilleen. Huikea ero Suomeen, tosin täällä rannikolla onkin lähinnä länsi-afrikkalaisia eikä esim. somaleita.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.6.2018 23:02
Vastaa...  tira

Espanjahan voi falskata koko porukan samantien pohjoisrajan yli Ranskaan ja sieltä eteenpäin Saksaan, Ruotsiin, Suomeen…
Tuo Espanjassa oleskelemaan sallittujen afrikkalaisten hyväkäytöksisyys: liekö perua Francon hallituskauden menetelmistä?

huugo
huugo
18.6.2018 05:32

Tämä vaellus on internetin syy. No osasyy on salakuljettajien ja niiden jotka haluvat tuhota oman maanosansa. Että lappaa mustaa miespuolista neekeriä Eurooppaan, nuo kun päästetään vapaaksi niin hyvä tulee. Sukupuoliklinikoilla on kiireisiä päiviä ja sormi suussa ja toinen perseessä kun on niin eksoottista tautia taas liikkeellä.

FinnPatriots
FinnPatriots
19.6.2018 13:17

Varmaan kivaa kommentoida, mutta olisiko kuitenkin aika jo viimeinkin tehdä jotakin? Esim. NÄIN:
ÄÄNESTÄ 14. HUHTIKUUTA 2019 PERUSSUOMALAISEN PUOLUEEN EHDOKKAITA, TAI VÄHINTÄÄNKIN MUITA 100% VARMUUDELLA KANSALLISMIELISIÄ EHDOKKAITA, MIKÄLI HEITÄ ON VAALEISSA MUKANA !!
OIKEA ISÄNMAATAMME RAKASTAVA KANSALLISMIELINEN SUOMALAINEN, 14. HUHTIKUUTA ENSI VUONNA 2019 SINULLAKIN ON MAHDOLLISUUS OSALLISTUA KOTIMAAMME SUOMEN PELASTAMISEEN JA PALAUTTAMISEEN TAKAISIN KANSALLE, MEILLE KANTASUOMALAISILLE JA MEIDÄN PERILLISILLEMME, JOILLE SE ON AINA KUULUNUT, KUULUU JA TULEE KUULUMAAN!
VUODEN 2019 VAALIT OVAT MITÄ TODENNÄKÖISIMMIN VIIMEINEN MAHDOLLISUUS OLLA ASEETTOMASTI VAIKUTTAMASSA SIIHEN, MILLAISEN TULEVAISUUDEN SINÄ, LAPSESI JA LASTESI LAPSET TULETTE KOKEMAAN. ONKO SE TULEVAISUUS VALOISA JA TURVALLINEN ELÄMÄ ITSENÄISESSÄ SUOMESSA, VAIKO TULEVAISUUS JOSSA SINULTA EI ENÄÄ KYSYTÄ MITÄÄN, VAAN LÖYDÄT ITSESI ORJAN ASEMASTA, JOSSA VAIN TEET SEN MITÄ KOSKAAN VAALEILLA VALITSEMATTOMAT RAHANVALLAN NWO-LÄHETTILÄÄT JOSSAKIN KAUKANA SINULLE MÄÄRÄÄVÄT TAI PAHIMMILLAAN TÄYSIN ISLAMISOITUNEESSA SUOMESSA.
JOS ET ÄÄNESTÄ, SE TARKOITTAA, ETTÄ HALUAT NOIDEN VIIMEKSIMAINITTUJEN ASIOIDEN TAPAHTUVAN. ONKO SE TODELLA MITÄ HALUAT?
TÄMÄN HETKEN POLIITTISISTA TOIMIJOISTA JOKA AINOA PUOLUE JA NIIDEN EDUSTAJAT, PERUSSUOMALAISIA LUKUUN OTTAMATTA, OVAT VALMIIT TUHOAMAAN SUOMEN OMAN HENKILÖKOHTAISEN ETUNSA TÄHDEN.
JOS ET ÄÄNESTÄ, MITÄ TULET VASTAAMAAN LAPSILLESI HEIDÄN KYSYESSÄÄN ’ISÄ/ÄITI, MIKSI TEITTE MEILLE TÄMÄN?’, ’MIKSI ANNOITTE TUHOTA KAIKEN SEN MIHIN TEILLÄ OLI OIKEUS OMASSA NUORUUDESSANNE JA ELÄMÄSSÄNNE?’. MITÄ AIOT VASTATA HEILLE?
JA .. ÄLÄ TULE KERTOMAAN MINULLE, ETTÄ ”ÄÄNESTÄMINEN EI AUTA MITÄÄN/ÄÄNESTÄMÄLLÄ EI VOI VAIKUTTAA”, VAAN KERRO MILLÄ KEINOIN NUO NYT MAATAMME TUHOAVAT PETTURIT OVAT VALTANSA SAANEET MUUTEN KUIN VAALIEN KAUTTA. HE OVAT SIIS TÄYSIN YKSISELITTEISESTI PÄÄSSEET TUHOAJAN ASEMAANSA, KOSKA IHMISET ÄÄNESTIVÄT HEIDÄT VALTAAN, VAALEISSA, USKOEN NE KAIKKI VALHEET JOITA HEILLE KERROTTIIN ENNEN VAALEJA JA ON KERROTTU VUOSIKYMMENIÄ.
SINÄ VOIT KAIKEN SEN VÄÄRYYDEN OIKAISTA Ä Ä N E S T Ä M Ä L L Ä 14. HUHTIKUUTA 2019 PERUSSUOMALAISIA !!
.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
19.6.2018 20:02
Vastaa...  FinnPatriots

Valitettavasti se väkivallaton juna meni jo.