Päivän rasmus: ”Fuck white!”

unnamed3

17.06.2018

Rasmuksessa ollaan tänäänkin vastusteltu rasismia hyvässä hengessä. Rasismia on vastusteltu mm. keskustelemalla suomalaisten miesten uimahallihygieniasta ja käsienpesutaidoista.

Rasmuksessa ollaan yksimielisiä, että suomalainen mies (eivätkä ehkä naisetkaan) pese käsiään silloin kun siihen olisi tarvis. Rasisminvastainen keskustelu loppuu uussuomalaisen arabiinon toivotukseen ”Fuck white!”.

Kuvakaappaus 2018-06-17 18-36-45

Kuvakaappaus 2018-06-17 18-36-10

Kuvakaappaus 2018-06-17 18-34-15

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Päivän rasmus: ”Fuck white!”

  1. Jos rasismia jossaki on,eikö se ratkera sillä ,että eri rotuisia ihmisiä ei sekoteta keskenään.
   Ei Suomessa rasismista puhuttu mitään ,silloin kun täällä ei ollut matuja.

   14
 1. Ainakin Keniassa on koulussa sellainen oppiaine, jossa opetellaan hygieniaa. Tuskin kuitenkaan lukutaidoton kolmekymppinen läpsyttelijä on sellaista koulutusta saanut.

  22
 2. Keskenään koontuneet ja pistäneet merkille toistensa pintyneitä tapoja.

  13
 3. Niin,

  Nuo on sitten kaikki sitä porukkaa joka lähettelee omaisuuksien edestä rahaa Afrikan ja Lähi-idän huijareille ja joiden edesottamuksista internetin romanssi huijausten uhreina saamme sitten lueskellä valtamediasta aina aika ajoittain.

  20
 4. Nyt on taas lähtenyt Riitta-Liisalta ja kamuilta mopo käsistä. Ei tainnut käydä mielessä, miltä ryhmän miesoletetuista arviot kuulostivat. Toki mielenkiintoista olisi tietää, että olivatko puhujat kantiksia vai etnopalvottavia. Sitten vähän toivoisi, että joku sanoisi edes hieman vastaan.

 5. Viikottainen hullujen kerhon kokoontumisajo virtuaalisesti. Noiden ÄO on negatiivinen joten ymmärretään kun jos on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla vaatia.

 6. Nyt on taas asiat ja käsitteet sotkettu.
  ”Fuck white” sehän tarkoittaa harjoita seksiä vakoisen kanssa. Rasmuslaiset ovat siis rasisteja, koska henk.koht. minulle ihon värillä ei ole väliä, vaan katson enemmän vastakkaista sukupuolta luonnollisesta väristä riippumatta. Sekä harjoitan seksiä ei niin valkoisen kanssa.
  # rasmus rasism

 7. Nooo… Vaikka elämä ei olisikaan hohdokasta, niin minä olen syntynyt valkoiseksi. Ja kyllä minä ”fuck white” aina kun mahdollista. Muista väreistä en niin välitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.