Hollannissa auto väkijoukkoon, yksi kuoli

Kuvakaappaus 2018-06-18 09-13-02.png
18.06.2018

Hollantilaisessa Landgraafin kaupungissa tehtiin varhain aamulla autoisku. Toistaiseksi tuntematon henkilö ajoi pakettiautolla väkijoukkoon Pinkpop-nimisellä festareilla. Reutersin mukaan yksi kuoli ja ainakin kolme loukkaantui.

Konserttialueella oli paljon ihmisiä ja autoisku tapahtui erään sisäänkäynnin luona. Auto ja kuljettaja ovat molemmat karussa toistaiseksi. Autoa kuvattiin valkoiseksi, luultavasti Fiat Doblo-merkkiseksi. Rekisterikyltin numerot ovat 257.
Paikalle tapahtuman jälkeen saapui useita ambulansseja ja poliisin helikopteri haravoi aluetta.
Toistaiseksi ei tiedetä teon motiivia ja huudettiinko allahu akbaria.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Maatalousinsinööri
Maatalousinsinööri
18.6.2018 10:51

Hmm… JOS se olisi ollut vahinko niin olisiko kuljettaja paennut? Ja miksi yleensäkkään vahinko olisi tapahtunut pakettiautolla ja festareissa?
Veikkaan että auton sisätiloissa on ollut melkoinen älämölö.

Valtsu
Valtsu
18.6.2018 10:59

Hesarissa ja Iltalehdessä ei nopealla vilkaisulla ollut aiheesta mitään juttua, Ilta-Sanomissa oli pikku otsikko. Ihminen tottuu kaikkeen, uusi normaali on muodostunut, ja seuraava sukupolvi ei enää edes tajua, ettei Ruisrockissa ole aina ollut mitään betoniporsaslaumoja ja joulurauhanjulistuksessa kuorma-autoja ajoteiden tukkeena.
Lämmin kiitos kaikille Uuden Normaalin luojille, terveisiä faktantarkastajille – on hienoa elää Unelmaanne!

Albert
Albert
18.6.2018 12:21
Vastaa...  Valtsu

Ei kannata aliarvioida nuoria:
”uusi normaali on muodostunut, ja seuraava sukupolvi ei enää edes tajua, ettei Ruisrockissa ole aina ollut mitään betoniporsaslaumoja ja joulurauhanjulistuksessa kuorma-autoja ajoteiden tukkeena. ”
Kyllä nuoret muistavat ja/ tai ainakin tietävät miten asiat ovat ennen olleet ja äänestävätkin sen mukaan. Ei kannata uskoa Suomen valtamediaa siinäkään asiassa että kaikki nuoret äänestäisivät jotain Vihreitä.
– Itse asiassa asia on aikalailla päinvastoin.
Nuivien määrä on jo aika kova Millenia sukupolvessa, vaikka vihervassareitakin on runsaasti mutta seuraavassa Z-sukupolvessa se nuiviksi luokiteltavien määrä on nyt jo 45%-65% tienoilla. Kyseinen sukupolvi on äänestyskypsä ihan muutamassa seuraavassa vuodessa Suomessakin ja JHA on erittäin tunnettu varsinkin nuorten parissa, sekä suosittu.
Kouluissa oleva aivopesu on niin läpinäkyvää ja typerää, sekä luonnollisesti ristiriidassa arkisen todellisuuden kanssa että sille nauretaan välitunneilla. Kannattaa muistaa että nuoret aikuiset sekä lapset lukevat näitä samoja sivuja ja samoja asioita kuin vanhempikin sukupolvi sekä kärsivät Islamisteista ja Afrikan ihmeistä arkitodellisuudessaan niin kouluissa kuin kaduillakin ehkä jopa enemmänkin kuin vanhemman sukupolven edustajat.
Tässä on tämänpäiväinen artikkeli EU ja Mamutuksen vastaisesta rintamasta Italiassa sekä siitä miten se on nimenomaan nuoret jotka äänestivät Italian uuden hallituksen valtaan:
https://www.wsj.com/articles/the-force-behind-europes-populist-tide-frustrated-young-adults-1529250781?mod=e2fb
Vaikka Wall Street Journal on aikalailla Globalisti-Liberaali orientoitunut lehti niin siitä huolimatta tuo artikkeli on aikalailla hyvää suuntaa antava ja sama tilanne on pitkin poikin EU:ta päällä monessa muussakin maassa.
Nyt kun vielä 20. Pvä alkaen tulee voimaan massiivinen internet sensuuri EU:ssa niin se jos mikä entisestään kuumentaa ja pillastuttaa nimenomaan nuoret aikuiset ja opiskelijat joista valtaosa on jo kettuuntunutta EU:seen ja kokee itsensä totaalisesti petetyksi, sekä omaa kielitaidot ja muut mahdolliset taidot totuuksien selvittämiseen ”virallisen totuuden” sijaan.
En tunne ainuttakaan ruotsalaista lähipiirissäni ja/ tai työpaikallani joka ei äänestäisi SD:tä tai nyt uutena AfS:ää ja kaikki ovat alle 30v.
Ne nuoret jotka vaahtoavat julkisuudessa kyltit käsissään mamutuksen puolesta ovat todellisuudessa vähemmistö. Hiljainen enemmistö ei itsestään meteliä pidä koska ei halua saada monoa kouluista tai työpaikoista, varovaisesti heitetään koepalloja toinen toisillemme ja jossain kohti havaitaan että ollaan samaa mieltä ja sitä kautta sitten verkostoidutaan. Näin se systeemi nykyään toimii.
Eli hieman uskoa tulevaisuuteen, pyydän. Nyt jos koskaan ei kannata sitä kuuluisaa kirvestä heittää kaivoon. Neuvostoliitto ja koko mätä kommunistien viritelmä kaatui loppujen lopuksi ihan muutamassa vuodessa rytinällä alas nimenomaan sen vuoksi että uusi nuori sukupolvi halusi muutosta ja vanhukset katsoivat hiljaa vierestä.
Sama tulee tässäkin käymään.
Ystävällisin terveisin ja hyvää Juhannusta toivottaen.
– 1991 syntynyt.

Valtsu
Valtsu
18.6.2018 12:45
Vastaa...  Albert

Toivottavasti olet oikeassa. Olen sitäpaitsi nuori itsekin – pikkasen vasta 40 ylittynyt! 😎

Äleks Stybb
Äleks Stybb
18.6.2018 14:44
Vastaa...  Albert

Kiitos! Tuo kommenttisi tuo enemmän uskoa tulevaan kuin mikään pitkään aikaan.
Sitten kun te nuoret olette valmiita ja näytätte sen julkisesti me ”valkoiset pahat setämiehet” saamme aika vahvan tuen ja liittolaisen.
Sen jälkeen anarkomarkoja, viherstallareita sekä kultamunia sekä globalisti politikoita viedään.

"Charlie"
"Charlie"
18.6.2018 11:58

Tärkein asia uutisessa on tietenkin se että väkijoukkoon ajoi VALKOINEN vihapaku jossa tekninen vika/mielenterveyshäiriö.
Pakuun oli voitu houkutella joukko hyväuskoisia viattomia jihadistimuslimeita mutta se olisi pakun vika eikä asiasta voi syyttää islamia jolla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.
Paku oli kuulemma ihan diablo ja Sipilä on shokissa.

Ali Baba
Ali Baba
18.6.2018 13:08

Ja Saksassa taas vaihteeksi murhataan ja raiskataan naisia https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201806182201021331_ul.shtml Voisin vaikka lyödä vetoa että asialla taas…

Mike 2221
Mike 2221
18.6.2018 13:57

Millaista se olisikaan elämä ilman näitä autoiskuja.

huugo
huugo
20.6.2018 05:21
Vastaa...  Mike 2221

Tulee mieleen flooramainos. Mitäs me ennen pelättiin, ennen autoiskuja. Mitäs sä oikein meinaat, ettei ollut autoiskuja.
https://www.youtube.com/watch?v=2XaK4xdXeiQ

Äleks Stybb
Äleks Stybb
18.6.2018 14:36

On aika ilmeistä että rasmuksen viharyhmässä luultavasti juhlitaan onnistunutta monikultturistista iskua ”fuck white” iskulausein.
Koska kyseinen viharyhmä kielletään?
Miksi avoimen ihmisvihamielinen ja terroria tukeva sivusto ja organisaatio saa toimia vapaasti?
Miten on mahdollista että kyseiseen vihasivustoon ja organisaation ydinporukkaan voi kuulua korkeassa virassa olevia poliiseja ja poliitikkoja?

Kanander
Kanander
18.6.2018 16:57

Pinkpop-festarit haiskahtavat homahtavalta tilaisuudelta. Sekin on voinut provosoida päälleajoon, jonka tuomitsemme jyrkästi.