Kikkelinlämmmittäjälle nuorisohoitoa Malmön joukkoraiskaus-tapauksessa

Kuvakaappaus 2018-06-18 17-36-28
18.06.2018

Viime talvena tapahtunut Malmön joukkoraiskaus saatiin tänään päätökseen käräjäoikeudessa. Kahdeksasta uusruotsalaisesta raiskaajasta saatiin pikku tuomio yhdelle tekijälle.

Tapahtumien kulku on lyhykäisyydessään se, että 26-vuotias nainen oli yksin liikkeellä Malmön ongelmalähiössä Lindängenissä 3. helmikuuta aamuyöllä. Oli pakkasta ja uusruotsalaisista nuorukaisista koostunut miesjoukkio tapasi naisen istumasta puiston penkillä.
Nainen oli tuolloin kysellyt oliko nuorukaisilla myydä unitabletteja ja yksi kipaisi kotiinsa hakemaan. Nainen maksoi muutamasta pilleristä 1 100 kruunua.
Kun pillerikauppa saatiin päätökseen päättivät nuorukaiset ja nainen mennä viereiseen pyörävarastoon lämmitelemään. Tästä seurasi, että nainen joutui väkivallalla uhaten lämmittämään uusruotsalaisten kikkeleitä suussaan. Nainen yritti kieltäytyä, mutta oli pillereistä ja humalasta aiheutuneen tilan takia puolustuskyvytön isoa mieslaumaa vastaan.
Kun kikkeleitä oli lämmitetty, ja nainen oli tarpeeksi sekaisin pillereistä, jätettiin nainen kevyissä vaatteissa torkkumaan torin penkillä, josta ambulanssi noukki naisen kyytiin ja sairaalaan.
Teossa oli mukana ainakin kahdeksan uusruotsalaista. Nuorin 13 ja vanhin 17. Kolme heistä vangittiin hetkeksi. Osa tekijöistä oli alle 15, joten heidät valkattiin heti alussa pois tutkimuksista. Toisaalta poliisi ei pystynyt täysin osoittamaan ketkä kaikki olivat osallistuneet itse kikkelin lämmittämiseen. Kaikki paikalla olleet eivät olleet tarvinneet lämmitystä, mutta usea oli.
Pyöräkellarista löytyi ainakin kahta eri DNA:ta spermasta, mutta vain toinen pystyttiin yhdistämään tekoaikana kellarissa olleisiin. Oikeuden mukaan näyttö riitti tuomitsemaan 17 vuotiaan Max Manskovin raiskauksesta 10 kk suljettuun nuorisohoitoon (nuorisovankila) ja 115 000 kruunun korvauksiin.
Manskov myönsi harrastetun suuhoitoa, mutta hänen mukaansa nainen teki sitä vapaaehtoisesti.
 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Trilisser
Trilisser
18.6.2018 18:00

Kannattaako olla humalassa tai jopa pilleriviinahumalassa? Jos mies joutuu humalassa vaikkapa turpaanvedetyksi, suurin osa myöntää humalassa olon edesauttaneen asiaa. Naiselle taas humala tuntuu olevan täydellinen vapautus kaikesta vastuusta.

Suomi FInland
Suomi FInland
18.6.2018 18:01

Nuo uhritkaan eivät monasti ole mitään järjen jättiläisiä.
Unipillerikauppaa tuntemattomien ihmisten kanssa? Ei helevata että on kusta päässä.
Kikkelipojat voisi laittaa 80 vuoden lomamatkalle Timbuktuun valtion piikkiin?

Albert
Albert
18.6.2018 18:05

”26-vuotias nainen oli yksin liikkeellä Malmön ongelmalähiössä Lindängenissä 3. helmikuuta aamuyöllä.”
”Nainen oli tuolloin kysellyt oliko nuorukaisilla myydä unitabletteja.”
– Tässä tapauksessa täytyy sanoa että sai juuri sitä mitä itse kerjäsikin ja oli hakemassa, eli ongelmia.
Ongelmalähiöissä ei naisen kannata kulkea yksin edes selvinpäin ja auringon porottaessa, ei Ruotsissa eikä Suomessakaan koska realiteetit nyt ovat mitä ovat.
Mikäli on aivan pakko lähteä ulos ja vastaan tulee ”rikkautta” kadulla niin siinä vaiheessa pitää jo hyvissä ajoin vaihtaa suuntaa heti havainnon jälkeen mutta minkäänlaista kontaktia ei rikkauteen saa ottaa ettei itse tule rikastetuksi. Kuten tässäkin yksittäistapauksessa nyt ikävä kyllä taas kerran kävi kuten niin monessa aikaisemmassakin yksittäistapauksessa joita on loputon määrä.
Kaikista järkevintä on pitää huoli siitä että kun oma asuinalue alkaa värisemään ja alueelle alkaa kasaantua rikkautta, niin siinä vaiheessa on ensimmäisten alueelta poismuuttavien joukossa jotta saa olla rauhassa eikä jää kiinteistöjen hintojen romahdettua keskelle rikkautta värisevälle asuinalueelle jumiin esim. Asuntolainan takia.
Unilääkkeisiin pitää hakea resepti ja ostaa ne apteekista kuten muutkin ihmiset tekevät normaalisti ja mikäli nukahtamisongelmia ilmenee toinen ja parempi vaihtoehto on ottaa lasi lämmintä maitoa ja keksejä sekä nalle kainaloon ennen nukkumaan menoa. Mitään mitä löytää kadulta tai joku rikkaus antaa/ myy ei saa laittaa suuhun.
Mitä taas yleisesti alkoholiin tulee niin naisten ei pitäisi juoda enää alkoholia ollenkaan Ruotsissa tai Suomessa koska se altistaa voimakkaalle rikastumiselle ihan ydinkeskustoissa, yökerhoissa ja aivan joka paikassa missä rikkautta ilmenee, koska rikkautta on pyritty jakamaan määrätietoisesti ja tasaisesti mahdollisimman laajalle näissä yhteiskunnissa.
Itä-Euroopan ja Baltian maissa naiset voivat juoda ja pitää hauskaa koska raiskaukset ovat erittäin harvinaisia ja yleensä oikeus tapahtuu paikanpäällä poliisien katsoessa vierestä miten paikalliset miehet hoitavat mahdollisen raiskarin ”kondikseen” ja vasta kyseisen perinteen jälkeen raiskari lastataan sinne autonperään.
Tämän jälkeen raiskari saa aidon ja oikean tuomion myöhemmin vielä oikeudessa ja vankilassa kirjaimellisesti sen harjan takalistoon ja sormet katkotaan tupakkavelkojen vuoksi tai muuten vain johtuen siitä että on mikä on.
Mutta nämä maat ovatkin kulttuurillisesti erittäin köyhiä maita eikä näissä maissa esiinny rikkautta. 🙁

Oikeus ja kohtuus
Oikeus ja kohtuus
18.6.2018 20:10

No, tässä tapauksessa nainen sai mitä halusi. Ei pidä osteskella ”unitabletteja” negatiiveilta. Saa ties vaikka mitä. Ja kaikkinainen sosialisointikin on tuhoon tuomittu.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
18.6.2018 20:53

Eiköhän nainen saanut mitä oli hakemassakin.

waTun tirkistelija
waTun tirkistelija
18.6.2018 21:50
Vastaa...  Nestori Lundahl
fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
18.6.2018 22:23

Ihme ”shariapoliiseja” taas… Raiskaus ei ole uhrin syytä.