Malmössä täysi sotatila, viisi sairaalaan ammuskelussa keskellä kaupunkia

Kuvakaappaus 2018-06-18 22-38-12

18.06.2018

Malmössä on täysi sotatila päällänsä. Poliisi sai hälytyksen klo 20.15 aikaan kun useat soittajat kertoivat, että Drottninggatanilla ammutaan ja paljon.

Poliisi on toistaiseksi hyvin vaitelias tapahtumista, luultavasti tapahtumien kulku ei ole vielä poliisillekaan selvillä. Se tiedetään, että kun poliisi saapui ampumapaikalle niin sen ympäristöstä löydettiin neljä vakavasti loukkaantunutta henkilöä. Kaikki vietiin sairaalaan. Yksi henkilö on hakeutunut sairaalaan omin avuin.

Samaan aikaan sairaala suljettiin ja sen pääoville asetettiin vartijat.

Sydsvenskanin mukaan alueella ammuttiin useilla automaattiaseilla. Poliisi on löytänyt paikalta paljon hylsyjä ja teknistä tutkintaa ollaan aloitettu löytöjen ympäriltä. Lisäksi pommikoirat haravoivat aluetta ja yrittävät jäljestää mahdollisia paikalta poistuneita.

Poliisi ei ole ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta ja tapahtumia tutkitaan murhan yrityksinä.

UWOcdbTUwX6b6_v3jjCO9RcjvWM
Kuva: Patrik Persson

Poliisi on ollut tapahtuman jälkeen Malmössä näkyvästi esillä aseiden kanssa. Siviilipukuiset poliisit kantoivat aseita ja Malmön vaihtajan mukaan kaupungilla on kymmeniä poliiseja ja miehistönkuljetusautoja. Tapahtumapaikka on keskellä vilkasta ravintola- ja ostelualuetta.

Seurataan tapahtumia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Malmössä täysi sotatila, viisi sairaalaan ammuskelussa keskellä kaupunkia

 1. Miksi ruotsin paskahousu puolustusvoimat eivät vastaa? samoin hölmölän kersantit ja upseerit+ pressa eivät ansaitse kunniaa ja titteleitänsä, kun eivät hoida asioitansa ja puolusta maatansa.

  28
  2
 2. Eikä nyt riehuttu missään Rosengårdin no-go slummeissa vaan ihan kaupungin ytimen liepeillä, siellä ns. ”paremmilla” alueilla.

  21
 3. Iltalehden mukaan sivullisille ei aiheutunut vaaraa. Kommentointi on luonnollisesti kiinni.

  29
  1. Vaikka ainakin 20 laukausta keskusta-alueella. Tähän sopisi hyvin kuvatekstiksi Alaston ase -leffan ”täällä ei ole mitään nähtävää”.

   32
  2. Ei kait se rynnäkkökiväärinluoti tapa, kuin parin kilometrin päästä vielä? Eli sillä säteellä ei sivullisia ollut.

 4. ”yrittävät jäljestää mahdollisia paikalta poistuneita”. Pidetäänkö ehkä mahdollisena, että ampujat eivät olekaan poistuneet paikalta? Ovat ehkä yhä siellä, eteerisessä muodossa tai voimakkaan suojavärin piilottamana?

  13
 5. Täytyy kyllä sanoa ihan suoraan että mikäli jää ”Teknisen häiriön”, ”Joukkorikastuksen” tai vaikka ”Satunnaisen paukuttelu-kepposen” uhriksi Ruotsissa niin kyseessä on tässä vaiheessa jo ihan oma vika.

  – Normaalit järkevät ihmiset muuttavat pois tuollaisista maista ja perustavat elämänsä sinne missä ei esiinny liikaa rikkautta ja missä ei värise joka paikassa kuten Ruotsissa.

  Katsotaan nyt onnistuvatko ruotsalaiset seuraavissa vaaleissa syksyllä äänestämään väärin niin että AfS ja SD saa yhteensä 51% äänistä vai jatketaanko samalla linjalla? Mikäli jää tuon alle äänestyksen tulokset, niin siinä vaiheessa kannattaa alkaa viimeistään pakkaamaan niitä laukkuja ja pistämään omaisuuttaan myyntiin jotta voi muuttaa muualle normaaliin maahan.

  Tässä vaiheessa fiksuimmat äänestävät jo seuraavissa vaaleissa suurlähetystöjen kautta.

  Ihmettelen myös sitä että miksi kuvassa olevalla poliisilla on mukanaan rynnäkkökivääri? Sitä kun ei saa käyttää muita kuin kantaruotsalaisia ja luonnollisesti satunnaisia suomalaisia vastaan johtuen ”poliittisista syistä”. En epäile hetkeäkään etteiköhän niillä ole jo kunniakansalaiset automaattisesti suodattavat tähtäimetkin käytössä pakollisena varusteena… Entä mitä tuollakin enää tekee kun tilanne on täysin ohi?

  Mitä tekee ylipäätään sellaisella poliisilla jonka huomioliiveissä lukee ”Dhimmi”, eli alistuja selässä?

  Päivän paras oli kuitenkin tämä toteamus: – ”Sivulliset eivät olleet vaarassa”

  Aika paljon on laitettu luottoa ghetto-apinoiden ja Islamistien ampumataitoa kohtaan kun saavat paukuttaa keskustassa menemään ihan rauhassa. Toivottavasti ainakin ghetto-apinat ovat oppineet ampumaan sillä rynnäkkökiväärillä/ pistoolilla edes sen verran ettei se ase ole sivuttain koska silloin ei ainakaan saa muuta kuin räiskittyä.

  Mutta hei, kantaruotsalaisethan rakastavat tätä. Ketä me olemme heidän nautintojaan arvioimaan tai tuomitsemaan?

  11
  3
  1. ”Normaalit ihmiset” ovat monet jo vanhoja 60-70- luvuilla Ruotsiin töihin tulleita ja kovaa duunia painaneetkin. Ei siinä iässä niin vaan enää muuteta. Joten turha yleistää. Palaa se sauna vielä Suomessakin.

   12
   1. Samoin ghettoihin jääneet kantaruotsalaiset on yleensä eläkeikäisiä. Mutta koko maasta poistuminen on kaikista raukkamaisin ratkaisu. Luovuttamalla varmistetaan väestönvaihto.

   1. Uteliaisuudesta, mihin maahan? …Australia tai itäinen Eurooppa olisi mulla kohteet jos Suomesta lähtisin.

 6. Onneksi Lööperi lupasi maalata ja tapiseerata ghettoalueilla ja istuttaa kukkasia sanoo:

  Yksi ammutuista on kuollut. Noh, nyt alkaa sitten kostot ja kostojen kostot ja… ja just kun alkaa poliisienkin kesälomat. Harmin paikka.

  10

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.