Miltä oikea sharia-laki näyttää käytännössä?

RZ_Sharia_Police_Aceh_002
Indonesialainen sharia-poliisipartio passissa.
18.06.2018

Suomalainen valtamedia on kertonut viime päivinä sharia-laista ja yrittänyt todistella, että sellainen voisi hyvinkin sopia Suomen lain rinnalle. Hs oli saanut artikkeliinsa puhumaan ihan oikean islamistin.

Niin ikään Hs:n yeisönosastolle saatiin sössöttämään henkilöitä, jotka todistelivat kuinka sharia-laki ymmärretään väärin ja käsitys siitä perustuu yksinkertaistuksiin.
Mielenkiintoista, että tanskalainen media kertoo ihan erilaisia tarinoita sharia-laista. Mm. Jyllands-Posten on vuosien saatossa kirjoittanut useita artikkeleita, joissa sharia-lakia käsitellään sellaisena kuin se on. Ei sellaisena kuin turvapaikka-aktivistit ja muut hörhäkkeet sen haluavat nähdä. Eikä sellaisena kuin imaamit sitä haluavat tarjoilla tietämättömille länkkäreille.
2016 julkaistussa artikkelissa kerrotaan Indonesian naispuolisista sharia-poliiseista ja nuoresta naisesta, joka on saanut sharia-lain mukaisen piiskaustuomion. Nainen sai 30 piiskaniskua ”aviorikoksesta”. Jutussa ei tule selville mitä aviorikos käytännössä tarkoittaa. Luultavasti jotain muuta kuin jörnimistä aviopuolison selän takana. Aviolitton ulkopuolisesta paneskelustahan sharia-laissa rangaistaan kivittämällä hengiltä. Mutta nuo 30 piiskaniskua tulevat suoraan sharia-laista. Sitä ei ole keksitty omasta päästä tai pyövelin mielijohteesta. Piiskaaminen kuuluu osana sharia-lakiin ja iskujen määrä on hakattu kiveen. Ihmisen ei tarvitse tulkita asioita, ne tulevat suoraan koraanista.
Nainen sätki kivusta ensimmäisten iskujen ajan. Sen jälkeen hän menetti tajuntansa. Sharia-poliisit kannattelivat naista, kunnes taju palasi ja saatiin viimeisetkin iskut vietyä loppuun.
Indonesian Aceh-maakunnassa sharia-lakia sovitetaan elämään sellaisenaan kuin se oikeaoppisesti kuuluu toteuttaa. Avioliiton ulkopuolisesta paneskelusta kivitetään hengiltä. Naimaton nainen saa sekstailusta jotain 100 raipan iskua. Tai jos hengaat yleisellä paikalla vastakkaisen sukupuolen henkilön kanssa, siitäkin naispuolinen saa julkista ruoskintaa.
Artikkelissa kerrotaan, kuinka sharia-poliisi yhytti nuoren parin puistosta pitelemästä toisiaan kädestä. Mies sai nuhteet, tyttö otettiin kiinni. Artikkelissa sanotaan, että tytön kohtalosta ei ole tietoa. Luultavasti kuitenkin selkänahan punotusta. Alla kuvassa tyttö (värikkäässä huivissa) kuskataan sharia-poliisin toimesta pois.
 
Niin ikään naispuolisten sharia-poliisien partio kyttää kaduilla ihmisiä, jotka pelaavat uhkapelejä, juovat alkoholia ja naisten vaatetusta. Liian tiukat vaatteet = piiskaa. Joskus partio kohtaa uskonrikkureita, jotka eivät mene moskeijaan perjantairukouksen aikana vaan istuvat uhmakkaasti katubaarissa. Joka sekin itsessään pitäisi olla kiinni perjantairukouksen aikana, sharia-lain mukaan. Miehet eivät tottele, mutta naispuolinen shariapoliisi ei voi oikein mitään. Miehiä ei voi ottaa kiinni, koska vastakkaiset sukupuolet eivät saa koskettaa toisiaan, sharia-lain mukaan.
Partio tapaa nuorista tytöistä koostuneen porukan, joka istuu julkisessa kahvilassa perjantaina rukoustuokion aikaan. Sharia-partio läksyttää tytöt ja kertoo, että he eivät voi tällä tavalla notkuskella. Sen jälkeen tytöt määrätään kotiin.
RZ_Sharia_Police_Aceh_004
Acehin maakunnassa sharia otettiin käyttöön 1999. Aluksi sitä sovellettiin vain muslimeihin, mutta vuodesta 2014 alkaen myös ei-muslimit ovat sharia-lain alaisuudessa. Esimerkiksi vuonna 2016 ruoskittiin 30 piiskan iskulla 60-vuotias kristitty nainen alkoholin takia. Hän oli ensimmäinen ei-muslimi, joka ruoskittiin. Sen jälkeen muutamia ei-muslimeja on ruoskittu lisää. Olletinkin, että aiemmin islamilaiset järjestöt vakuuttivat, että sharia-laki ei tule koskemaan ei-muslimeja.
Nyt se kuitenkin koskee, että se siitä uskonnonvapaudesta islamilaiseen tapaan.
Indonesiassa asuu noin 255 miljoonaa asukasta, josta 80 % on muslimeja. Lisäksi on muita suuria valtauskonnon edustajia pieniä vähemmistöjä. Indonesia on painottanut uskonnon vapautta, mutta ainakin Acehin maakunnassa sharia-laki koskee myös vääräuskoisia.
Aika erilainen kuva todellisesta sharia-maailmasta kuin Hesarin sössötykset ”sharia voidaan yhdistää länsimaiseen elämään”.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Puosuvaari
Puosuvaari
18.6.2018 17:11

Hyvä Paavo, tältä osalta tämä tauti valtamediassa Suomessa on edennyt jopa akuuttisemmaksi kuin Ruotsissa.. Mikähän näitä suomalaisia toimittelijoita oikein vaivaa? Jonkinsortin ylitösuvaitsevaisuuden joukkohysteria? Globalistinen kulovalkean tavoin leviävä ajatusebolaepidemia kenties? Edes myötäsyntyinen neekerisankkeri ei aiheuta näin vääristyneitä artikkeleita mitä valtamedia suoltaa Hesarin johdolla.

Albert
Albert
18.6.2018 17:20

Noille Helsingin Sanomien artikkeleille voi ja pitääkin jo tässä vaiheessa nauraa.
Siellä ei toimituksessa selvästi ole tiedostettu että nyt maailma muuttuu ja erittäin kovaa tahtia. Kansainvälisellä tasolla ihmiset (Etenkin nuoret) ovat heränneet kollektiivisesti ja asiat ovat erittäin kovassa murroksessa. Otetaan nyt esimerkiksi vaikka pelkästään tänään Saksassa ollut vääntö politiikassa.
Merkel sai juuri kahden viikon ultimaatumin saattaa läpi koko EU:n jonkin sortin taakanjako systeemi, mikä itsessään on jo täysin mahdoton idea koska vastassa ideaa ovat lähtökohtaisesti Italia, Itävalta, Puola, Unkari, Tsekki, Slovakia, Slovenia (luultavasti) ja kirsikkana kakussa melko varmasti myös Tanska. Yksikään noista maista ei halua ainuttakaan elättiä maahansa enää lisää Afrikasta tai Lähi-idästä ja suurin osa noista maista haluaa päästä jo entisistäkin eroon tekemällä laki kerrallaan näiden olot mahdottomiksi maissaan.
– Eli Merkelin palli heiluu jo ja todella rajusti AfD:n noustessa koko ajan suosiossa. Mikäli Merkel saadaan kaadettua niin Saksan rajat napsahtavat automaattisesti kiinni ja käännytykset rajoilta alkavat pyöriä automaatilla.
Tämän pisti juuri äsken merkille myös Trump joka ei malttanut olla pistämättä hieman ”palautetta” Merkelille hetki sitten:
https://www.zerohedge.com/news/2018-06-18/trump-people-germany-are-turning-against-their-leadership
”The people of Germany are turning against their leadership as migration is rocking the already tenuous Berlin coalition. Crime in Germany is way up. Big mistake made all over Europe in allowing millions of people in who have so strongly and violently changed their culture!”
Eli tällaiset Sharia lait ja muut fantasiat yhdessä Globalisti-Liberaalin maailmanjärjestyksen kanssa ovat jäämässä kovaa vauhtia tappiolle Euroopassa ja muuallakin länsimaissa.
Yksi syy siihen miksi Kultarannan keskusteluissa Ahtisaaresta saakka muutkin poliitikot antoivat julki aika suoria lausuntoja globalisaation puolesta johtuu juuri siitä että heidän ”Unelmansa” on valumassa viemäriin yhdessä heidän keinotekoisesti luodun maineensa ja suosionsa kanssa kovaa tahtia.
EU:n ”Eliitti” on paniikissa ja siksi koettaakin nyt hinnalla millä hyvänsä saada netin sensuurin käyntiin, ihmisten suut tukkoon ja ajettua kasaan mahdollisimman paljon liittovaltion rakenteita kuin vain kerkeävät koska yksi maa kerrallaan kaikki Pro-EU puolueet ovat ottamassa selkäänsä ja suosio laskee kuin lehmän häntä ”Wanhalla vallalla”.
– Nyt mennään hyvään suuntaan ja vauhdilla, murros on nyt niin isolla vaihteella jo käynnissä ettei sitä enää voi pysäyttää. Meno tulee olemaan muutaman seuraavan vuoden nyt yhä synkempää ja rankempaa mutta lopussa häänöttää täydellinen voitto jonka jälkeen alkaa kulttuurien ja yhteiskuntien jälleenrakennus sekä terve järki palaamaan maailmaan, politiikkaan ja talouteenkin.
Voi olla että mm. HS:n ”Toimittajille” sun muille vastaaville toimijoille voi edessä olla kortisto aika pian.

Valtsu
Valtsu
18.6.2018 17:21

Sharian keveämmissäkin versioissa siskolle kuuluu puolet veljen perinnön määrästä ja muuta mukavaa. Siinä saa hetken selitellä, että sen saa tasa-arvoon – feminismistä puhumattakaan – sopimaan. Mutta näkyisi onnistuvan kuitenkin.

sopii miettiä
sopii miettiä
18.6.2018 19:36
Vastaa...  Valtsu

Kyll’ se varmaan onnistuu,jos feministi siskot sharialain ihastelussaan välttämättä haluavat periä vain puolet siitä mitä velipoika perii yhteisiltä vanhemmiltaan.Mutta sitte on kova paikka kun pitää paljastaa P”””Ä sharia poliisille ,jotta shariapoliisi pääsee mätkimään ruoskalla pitkin pintaa.
Mutta voihan se naaatinto olla sen arvoista joidenki suvakkien mielestä!

Suomi Finland
Suomi Finland
18.6.2018 17:36

Sallisin sharialain käytön muslimeille.
Kunhan saisin tuhota alkuperäisen tekstin kokonaisuudessaan ja kirjoittaa oman versioni shariasta tilalle.
Sana Timbuktu saattaisi esiintyä uudessa tekstissä muutamaan otteeseen.

K18
K18
18.6.2018 18:24

Tositapahtumiin perustuva elokuva (The Stoning of Soraya M) naisen kivitys kokonaan täällä (tekstitys englanniksi)
https://www.youtube.com/watch?v=ZPqPRyGj8-A

waTun tirkistelija
waTun tirkistelija
18.6.2018 18:28

permitiivisille pervitiiniä.

ujhygt
ujhygt
18.6.2018 19:57

Voi perkeleen perkele mitä porukkaa?

Barbaarejakin alempiarvoisia
Barbaarejakin alempiarvoisia
18.6.2018 20:14

Eläimellistä käytöstä. Suoraan alkukantaisten heimojen rankaisuja.

Valkoinen hetero
18.6.2018 20:23

2004 tsunami oli liian pieni. Isompaa odotellessa. Sais huuhtaista koko Banda Acehin huitsin tuuttiin…

Pelle Peloton
Pelle Peloton
18.6.2018 21:18

Kyseinen artikkelihan on kirjoitettu panettelun hengessä kansanryhmää vastaan. Rikoslain luvun 2 pykälä 10 pykälä määrää tuosta sakkorangaistuksen. Suvakit ilmiantamaan! Vaikka kysymyksessä on todellinen tieto, sitä ei saisi Suomessa julkaista, jos lakia noudatetaan. Sellaisia lain laatijoita Suomessa on kansan äänestäminä valittu.

acc
acc
19.6.2018 00:35
Vastaa...  Pelle Peloton

Eräs blogisti kirjoitti tänä keväänä jättäytyvänsä syrjään. Kannattaa lukea perustelut.
Seppo Oikkonen 29.4.2018: Jättäydyn syrjään
http://kuinkakarlmarxtavataan.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254581-jattaydyn-syrjaan

Van, Mie
Van, Mie
18.6.2018 22:12

Eikös Sahtivaari neuvotellut tuonne rauhan rauhanuskontosissien ja Indonesian asevoimien välille?
Ilmankos Sahria on kiristynyt kun ei ole enää tasapainottavaa voimaa pelikentällä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
19.6.2018 03:06

Senaatintorilla voisi järjestää näytöksiä aiheesta. Lauma kirkuvia mekkomikkoja kivittäisi naiseksi puettua mallinuken yläosaa. Sitten tarjottaisiin jaappanialaisille turisteille virvokkeita ja heille joku kielitaitoinen keroisi meidän maksavan 10000000000€/vuosi, että saamme väkisin jatkettua islamistista ihanuutta. Sitten leikisti ruoskittaisiin joku pikkutyttö huivittomuudestaan.

Kortti
Kortti
19.6.2018 05:55

Tämä pitäisi julkaista suomen pravdassa, mutta pelkäämpä, etteivät julkaise totuus artikkeleita.
Otetaan sharia laki käytäntään suomessa ja aloitetaan se eduskunnassa. Homot alas katolta heittäen, avoliitossa tai vastaavassa olevat vähintään ruoskitaan…
Hyvä aloitus?

Hans
Hans
19.6.2018 09:16

Saria laki ei kuulu Suomeen .Oikeusministeri Häkkäsen pitää antaa selvä nootti asiasta kumpaa lakia Suomessa pitää noudattaa. Helsingin Sanomat on Suomalaisia vastaan ihme toimittajien joukko.

-Beowolf-
-Beowolf-
19.6.2018 10:00

Lukekaa Hege Storhaugin kirja ” Islam – yhdestoista vitsaus ”. Hyvä kuvaus Norjasta, Ruotsista (Malmö), Tanskasta ja Pakistanista.
Ei ihme, että ”ei-valemedia” vaikenee meilläkin tämän kirjan kuoliaaksi.
-Tämä kaikki menee ihan koraanin, siran, hadithien eli sharian mukaan. Ja kulttuurimarxilaiset punavihreät taputtavat karvaisia käsiään…

AN-NIDA
20.6.2018 17:50

Oi sinisen ristin kansa, viimeinkin te saitte maistaa omaa lääkettänne. Vai luulitteko, että teidät jätettäisiin vähällä? Luulitteko, että teitä ei huomattaisi? Luulitteko, että teidän kaukainen sijaintinne maailman laidalla pelastaisi teidät? Luulitteko, että voisitte paeta rangaistusta vain siksi, ettette tuoneet hävittäjiänne pommittamaan muslimeita?
Tietäkää, oi risriretkeläiset, että te olette yhtä syyllisiä tähän islaminvastaiseen sotaan kuin Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska, Israel tai Assad. Tietäkää, että liittymällä tähän ristiretkeläisliittoutumaan, olette lunastaneet itsellenne vihollisen, joka on yhtä armoton teitä kohtaan, kun on teidän liittoutumanne alistettuja muslimeja kohtaan. Joten riemuitkaa, oi Suomen veronmaksajat! Riemuitkaa siitä vihollisesta, jonka teidän päättäjänne ovat ostaneet teille teidän verorahoillanne.
Tietäkää, oi sinisen ristin kansa, että teidän osallisuuteenne tässä liittoutumassa riitti jo heidän juoniensa hyväksyminen. Oli jo riittävää, että te tuitte heitä teidän suillanne, tai rahoittamalla heitä, tai antamalla heille poliittista tai aatteellista tukea, mutta teille ei riittänyt vain tämä, vaan teidän piti tuoda sotilaanne Afganistaniin, ja sitten Irakiin takaamaan Peshmerga-uskonluopiota taistelemaan Islamista Valtiota vastaan, ja auttaaksenne heitä hävittämään Allahin Shari’an maanpäältä.
Joten te olette lianneet kätenne muslimiverellä, ja yhtälailla teidän katunne tullaan likaamaan teidän omalla verellänne, kuten te näitte Turussa. Olkoon tämä oppitunti teille, ja kaikille niille maille, jotka luulevat pysyvänsä turvassa piilotellessaan hiljaa takariveissä. Siispä älkää syyttäkö Abderrahman Bouananea tai Islamilaista Valtiota, vaan syyttäkää itseänne ja petollisia päätäjiänne, sillä me olemme varoittaneet teitä yhä uudestaan ja uudestaan, mutta te olette olleet välitsepitämättömiä. Ja älkää kuvitelko, että Islamilainen Valtio on pieni tai toivoton, sillä sillä on sotilaita joka paikassa, ja se tulee iskemään teitä siellä, missä te sitä vähiten odotatte.
Joten tässä on teille loistava esimerkki, jota seurata, oi Suomen muslimit! Eikö ole jo aika vastata muslimienvastaiseen vihamielisyyteen? Eikö ole jo aika ottaa kosto teidän uskotonne, veljienne, siskojenne ja teidän Profeettanne (SAWS) kunnian puolesta? Kuinka te voitte nauttia teidän Eidistänne, syöden ja juhlien teidän turvallisissa ja mukavissa kodeissanne, samalla kun teidän veljenne ja siskonne ovat kaafireiden vankiloissa, muslimilapsia tapetaan kemikaaleilla ja fosforilla, ja kaafirit tekevät teidän uskonnostanne pilkkaa päivin ja öin?? Onko teillä enemmän armoa ja sääliä kaafireita kohtaan kuin teidän uskonveljiänne ja –siskojanne kohtaan?
Te tuomitsette Abderrahman Bouananen iskun, mutta ette tuomitse liittoutuman ilmaiskuja ja fosforihyökkäyksiä Raqqassa. Te tuomitsette suomalaisten kaafireiden puukottamisen, mutta ette tuomitse muslimeiden polttamista, raiskaamista ja kiduttamista Mosulissa ja Tell ’Afarissa. Te tuomitsette vammat, joita hän tuotti kaafireille, mutta ette tuomitse sitä, kun ristiretkeläisliittoutuma tuhoaa sairaaloita, kouluja ja moskeijoita. Teidän walaanne muslimeja kohtaan on rajoittunut niin, että kaikki maailman muslimit ovat teidän veljiänne ja siskonne, paitsi Islamilaisessa Valtiossa asuvat miehet, naiset ja lapset.
Onko Abderrahman Bouanane siis ainoa Suomessa, joka on tuntenut Umman kivun ja tuskan? Onko hän ainoa, joka on valmis puolustamaan Allahin Shari’aa ja islamin kunniaa? Onko hän ainoa, joka on vastannut Allahin kutsuun? Onko hän ainoa, jolla on rohkeutta? Onko hän ainoa, joka on totuudenmukainen? Missä ovat Abderrahmanin seuralaiset? Missä ovat Suomen muwahhidit? Onko hän ainoa mies teidän joukossanne, oi parrakkaat naiset?
Oi Suomen muslimit, älkää olko Saudien – Al-Saluulin jälkeläisten – oppineiden hämäämiä, sillä he julistavat heidän suillaan Ristiretkeläisten intressejä. Älkää olko niiden väitteiden hämäämiä, että Suomi ei ole sodassa islamia ja muslimeita vastaan. Älkää olko niiden väitteiden hämäämiä, ettette voi hyökätä siviilejä vastaan, sillä Allah (SWT) on sanonut, ”Ja tappakaa pakanat missä ikinä heidät löydättekin” [At-Tawbah 6]. Ja tietäkää, että joka kuolee osallistumatta taisteluun Allahin tiellä tai aikomatta osallistua, kuolee tekopyhänä, ja tietäkää, että joka asuu pakanoiden keskuudessa, on kuin yksi heistä, ja tietäkää, että joka ottaa juutalaiset ja kristityt liittolaisikseen, on yksi heistä.
Tietäkää, oi Suomen muslimit, että pelko pidätetyksi tulemisesta ei ole tekosyy jättäytyä jihadista. Kuinka moni meidän veljistämme on joutunut vangituksi ja kidutetuksi vankiloissa? Kuinka moni on loukkaantunut taistelussa ja saanut elinikäisiä vammoja? Nämä ovat mahdollisia seurauksia jihadissa, marttyyriuden ja voiton ohella. Ja totisesti, jos jihadin tie olisi ollut helppo ja ruusuin koristeltu, Allah ei olisi nostanut sitä muiden tekojen yläpuolelle ja palkinnut sitä niin runsaasti.
Allah (SWT) on sanonut, ”Luulevatko ihmiset, että heidän jätetään rauhaan, kun he sanovat ”Me uskomme”, eikä heitä tultaisi koettelemaan? Mutta Me olemme totisesti koetelleet heitä edeltäneitä, ja Allah tulee totisesti tekemään selväksi ne, jotka ovat totuudenmukaisia, ja Hän tulee tekemään selväksi valehtelijat” [Al-’Ankabuut 2-3].
Jihad tänä päivänä on pakollista jokaiselle muslimille, ja Allah (SWT) on sanonut, ”Ja taistele Allahin tiellä, sinua ei pidetä vastuussa muusta kuin itsestäsi” [An-Nisaa’ 84]. Totisesti, meidän veljemme Abderrahman on täyttänyt hänen velvollisuutensa taistella Allahin tiellä, ja riemuitkoon hän niistä hyvistä uutisista, jotka Allah on luvannut mujahideille! Hän on näyttänyt Suomen leijonille tien, ja todistanut, että jihad ei vaadi massiivisia joukkoja, vahvoja aseita tai rankkaa harjoittelua. Se vaatii uskoa ja luottoa Allahiin, sekä lujaa päättäväisyyttä, ja näiden avulla yhdestä miehestä voi tulla armeija.
Meidän vilpitön neuvomme meidän veljellemme Abderrahman Bouananelle (Allah nopeuttakoon hänen vapautumistaan): Oi meidän rakas veljemme, Allah olkoon armollinen sinulle, pysy lujana ja kärsivällisenä vankeuden koettelemusten keskellä, ja ole kiitollinen siitä, että Herrasi käytti sinua Hänen tiellään. Meidän ajatuksemme ja rukouksemme ovat sinun kanssasi, ja me tuomitsemme kaikki ne, jotka ovat tuominneet sinut. Allah hyväksyköön sinun tekosi, ja tehköön siitä esimerkin muille.
Allah antakoon Islamilaisen Valtion mujahideille kunnian valloittaa siniristilipun maa, rikkoa heidän ristinsä ja vapauttaa muslimivangit – kuten Abderrahman. Totisesti, tämä on Allahin lupaus, joka tulee täyteen ennemmin tai myöhemmin.
”He haluavat tukahduttaa Allahin valon heidän suillaan, mutta Allah kieltäytyy paitsi täydellistämään Hänen valonsa, vaikka vääräuskoiset sitä vihaavat” [At-Tawbah 32].
[AN-NIDA MEDIA – SHAWWAL 1439]