Veronmaksajille motivaatiopalaa maanantaiaamuun

18.06.2018

Veronmaksajille pientä motivaatiopalaa maanantaiaamun ylösnousemukselle. Jaksaa taas painaa ylimääräisen extratunnin, kun tietää, että ne veroäyrit menevät hyvään tarkoitukseen.

Ali Reza Panahi täytti juuri 18-vuotta. Hän joutui muuttamaan pois sotalasten orpokodista. Ali pääsi onneksi asumaan Catarina Salomonssonin kotiin. ”Mami, ihanaa kun sain muuttaa sinun luokse”. Catariina onkin oppinut niin paljon asioita Alilta, idealistiset voimat ovat talossa. ⇓

preview

 

Olofssonin pariskunnalta puuttui se jokin. Se jokin löytyi yksintulleista lapsista, joita muuttikin oikein kolme kappaletta Olofssonin taloon. Rouva kertoo, että joskus itkaisee onnesta kun yksintulleet lapset Ramazan Safari (vas.), Mones Afshar (kesk.) ja Mohammed Mussa (oik.) ilahduttavat niin paljon. ”He ovat niin rehellisiä ja vilpittömiä.” ⇓

Kuvakaappaus 2018-06-17 22-55-42.png

Rouva joutuu joskus oikein halaamaan ja lohduttamaa omaa pikku lastaan. ⇓

Kuvakaappaus 2018-06-17 22-57-18.png

 

Pawar-Cronertin pariskunta on myös adoptoinut oman lapsen, Ehsan Mohammadin. Anita joutuu välillä ottamaan Mohammadin kaikkuun. ”Lapset ovat juuri sellaisia, että he saattavat yhtäkkiä tarvita turvaa”, Anita sanoo ja halaa lasta. Varsinkin nyt halauksia tarvitaan, kun Maahanmuuttovirasto veivasi Mohammadin ikää muutamalla vuodella ylöspäin. ⇓

NaYGJg9Cp65T_K5Lu521Y0CyuB4

 

Vimmerbyn sotalasten orpokodin lapsukaiset ryhmäkuvassa talon rappusilla. ⇓

33053897

 

15-vuotiaan Manzullah Surkhabin uskottu mies Elisabeth Cederbjörk on huolissaan lapsestaan ja antaa silloin tällöin haleja, joiden avulla lapsukainen taas jaksaa. ⇓

3674835_3195_1797.jpg

 

Malin on ottanut kotiinsa oma lapsukaisen Najibullahin. Najibullah kertoo olevansa 16, mutta maahamuuttovirasto veivasi iän 19 vuotiaaksi. Malin kertoo: ”Minulla tulevat kyyneleet silmiin kun ajattelen miten monet ennakkoluulot ovat karisseet. Toisaalta olen niin huolissani lapsestani.” ⇓

dvy19dk8sm562278wwgl842pn9kdqr4.jpeg

 

Strömkvistin perhe on saanut kotiinsa ihan oikean afgaanipalleron. Pallero Niaz on 16 ja niin leikkisä ja nauravainen lapsi. Strömkvistin jälkikasvukin ihkuttaa palleroa. ⇓

image.jpeg

 

16-vuotias Nasir on onnekas kun saa asua Malin Fahlborgin kotona. ”Nasir itkee isäänsä iltaisin, joka on kidnapattu. Joudun lohduttamaan tuolloin Nasiria. Itsekin tekisi mieli itkeä”. ⇓

a4ad6bac-8c59-4687-943a-238d6f8f1c44

Näillä eväillä veronmaksaja taas jaksaa, painaa pitkää päivää.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

38 thoughts on “Veronmaksajille motivaatiopalaa maanantaiaamuun

 1. Nuo keski-ikäiset ja varttuneet ihmiset saavat lapsilisää ja mahdollista muutakin tukea niiltä veronmaksajilta? No, Ruotsin Kelan ei tarvitse maksaa asumistukea itse lapsille, jos he asuvat omillaan.

  27
  1. En tiedä millaisia sosiaalietuuksia Ruotsin veronmaksajat joutuvat suorittamaan noille ”lapsille”, eli batikhäxojen lemmikeille tai heille itselleen. Sen tiedän, että ruotsalaiset miehet saavat syyttää tästä kaikesta vain ja ainoastaan itseään:

   he eivät ole halunneet tai kyenneet siittämään naisilleen niin paljon lapsia, että nämä olisivat saaneet tyydytettyä naisellisen hoivaviettinsä luonnollista kautta. Nyt he tyydyttävät sitä kaikin puolin luonnottomasti, ja loppupelissä laskun joutuu maksamaan koko Ruotsin ennen niin hyvinvoiva yhteiskunta.

   Mutta minkäs teet. Hyvinvointi veltostuttaa.

   44
   3
   1. Ai miesten vika kun eivät naisille kelvanneet lastentekoiässä? Joukossa on monia perheellisiäkin mummoja. Ruotsi on maailman feministisin maa julistamassa tasa-arvoa kaikessa, mutta kommenttisi implikoi että naiset on viettiensä varassa eläviä ressukoita ja miehet niitä rationaalisia joiden kuuluu aina tehdä aloitteet. Parhaiten miesten lapsihalukkuutta parannettaisiin, ainakin Suomessa, kun huoltajuuskiistoissa isille ei sysättäisi yhteiskunnan taholta pelkkää maksajan roolia.

    33
    1
  2. Miksi nuo pariskunnat ei ota afkaanityttöjä ,ainoastaan nuita pallinama jätkiä josista yksikään ei ole mikään lapsi nuissakaan kuvissa.

   Onko se niin että afkanistanista ei tytön ollenkaan lähe pakolaisiksi,vaan ainoastaan nämä nuoret miehet joiden pitäis puoilustaa lapsia ja naisia afkanistanissa.

   14
  3. Pahintahan tuossa on se että nämä läpsyttelijät luulevat että kaikki täällä Pohjoismaissa ovat idiootteja. 🙁

   16
 2. Ai saatana, olen ratketa riemusta. Tämähän on fantastista, upeeta, mahtavaa. Börjet ja Agnethat ilahtuvat ikihyviksi ja vaativat myös itselleen näin suloisia lapsosia joita pitkän työpäivän päätteeksi voi paijata kuin kisulia tai söpöä hauvelia. Ja eikös se ollut niin että valde maksaa kotimajoituksen kuluja ? Kaksijalkainen lemmikki tuo perheeseen rikkautta ja voimavaraa niin että ovipielet rutajaa. Ruotsi on todellinen onnenmaa ja mikään ei voi mennä pieleen.

  59
 3. Avohoito on ilmeisesti käytössä myös Ruotsin mielenterveyspalveluissa vai millä muulla voi selittää, että sukukypsyyden ohittaneet naiset kuvittelevat vauvoikseen ja lapsikseen partansa joka aamu ajavia ulkomaalaisia?

  54
  1. Tämä häiriö on niin uusi, että ei taida löytyä vielä diagnoosia lääketieteen oppikirjoista. Tosin häiriö on sen verran vakava ja laajalle levinnyt, että häiriö täytyy määritellä ja lisätä mitä pikimmin tautiluokituksiin.

   Poikkeuksena kaikille muille taudeille tässä on ilmiselvästi sellainen juttu kyseessä, että tautia potevilta pitää ottaa kaikki yhteiskunnan maksamat tuet pois. Samoin viranomaisten tarjoamia palveluita pitää supistaa potilailta. Mm kiireellistä poliisiapua ei pidä tarjota. Tehdään sitten vain pelkkä kuolemansyyntutkinta, jossa aivot syynätään läpi erityisen tarkkaan mahdollisten näkyvien poikkeamien löytämiseksi.

   13
 4. voi tollasta autuutta 😂 vai olisko vaan aivan saatanan naiivia ja itsetuhosta touhua 🖕🤘🤘🖕🖕🖕🎵🎵🍓🐴❤

  37
  1. Kannattaisikohan teidän kantasuomalaisten miesten jo ryhdistäytyä ja tehdä vauvoja Suomi naisten kanssa, ennenkuin hekin menevät hoivavieteissään sekaisin ja alkavat idioottimaisesti hoivamaan maahantunkeutuneita. Miten olisi?

   16
   10
   1. Parhaammehan me yrittäisimme, mutta kun te meidän naisemme istutte jalat ristissä odottamassa sitä Parasta Miestä, ja kun hän ei saavukaan niistä prinsessaunelmistanne todellisuteen te pidätte jalkanne yhdessä, kunnes levitätte ne ihanille abdullaheille.

    18
 5. Kuningassuvun jälkikasvun vaiheet tarjoavat loputtomasti mielenkiintoista seurattavaa, mutta että kansallakin menee noin seesteisen hyvin

  19
 6. Ennen vanhat haahkat tyytyivät tilaamaan Phiilipsin hierontasauvan postimyynnistä – nyt ostetaan oma matu-toy–boy tai kaksi. Sexilelut vain maksatetaan nykyään veronmaksajilla.

  48
  1. Hyvinvointiyhteiskunta on edennyt Ruotsissa (ja Suomessa) siihen vaiheeseen, että vain jästi maksaa lelunsa itse. Taikaseinä jyllää.

   20
 7. ”16-vuotias Nasir on onnekas kun saa asua Malin Fahlborgin kotona.” Tuosta hempeästä kuvasta oikein loistaa seksuaalinen lataus kauas ja kun huvin ja urheilun vuoksi käytin kyseistä fotoa ”how old do I look” palvelussa niin se sai kuvan sankareille ikäeroksi 5v!! Siinä sitä on sveamamman lämmintä äidinrakkautta pikkuiruiselle yksintulleelle sotavauvelille kerrakseen.. valitettavasti paljon syvemmällä suossa ollaan, kun omien teiniemme joukkoon soluttautuu noita 20+ lapsukaisia yläasteille ja muihin puuhasteluihin ja on tietysti suuri vääryys ja rassssismus edes herättää keskustelua tilanteesta missään instanssissa. Vitun sairas maailma.

  41
 8. Ylikiltteys ja ylihyväuskoisuus on todellakin sairaus! Uskomatonta, nuo ihmiset on ihan sokeita.

  28
 9. Jahaa taas kunnon cuckold touhua ja helliä hetkiä. Eii en minä epäile että nuo rouvat ajattelisi muuta kuin että ”pojilla” on turvallinen olo. Mitä nyt sitten illalla kun valot sammuu ja pelko iskee ja on kömmittävä ”äidin” viereen lohtua saamaan.

  20
  1. Nitrot pitää aina olla esillä, kun ruotsista tulee näitä elämää sulostuttavia uutisia. On se niin iiiihanaaaa!

 10. Mutta adoptoida 80-vuotias mummo hoidettavakseen ei Malinilta taida mitenkään onnistua. Ovatkohan nuo hurrit käyneet kurssin, kuinka oikeaoppisesti syöttää kakkua matulle? suomalian suvakit mielellään opettaisivat.

  22
 11. Kyllä Patella on sana hallussa. Noista ukkeleista kukaan ei ole alle kolmekymppinen.

  20
 12. LISÄÄ HERÄTYSTÄ ETTÄ AAMU PILALLA

  Rasismitutkija Vesa Puuronen: MV-oikeudenkäynnissä punnitaan sananvapauden rajat Suomessa – Kovemmat sanktiot tarpeen
  Puna viher vasuri liberaali persujen inhoaja
  valkoisia kohtaan ei voi harjoitaa rasismia Vesa Puuronen
  tekee itsestään ihmisten silmissä totaali pellen
  näillä järjetömillä väiteiläään
  siis tämä on jo oikeasti järjen vastaista pohdintaa tästä tapauksesta
  ja edeleen ainoa motiivi on sotkea persut tähän vyhtiin mukukan
  ja demonisoida ne MV kanssa rasisteiksi
  POHJALAINEN -Vesa Puuronen Pohtii
  ilman aivoja politisisena propagandistina
  aivot narikassa
  *MV-sivuston sisällöissä ei ole mitään uutta. Siellä toistetaan vain sitä, mitä Halla-ahon* blogissa tai Hommafoorumilla on kirjoitettu jo kauan aikaa sitten
  mitä V……………………………..
  Siis edeleen ainoa tarkoitus on vahingoitaa suomen valtamedian kanssa persujen mainetta
  miksei hän ole puhunut ikinä mitään esim SDP maahanmuutaja pedofiilista
  musta mies kysessä tai ylipätään etnisestä matu rikolisuudesta
  niin mikseiköhän koska hän Vesa Puurone edustaa tai voi olla SDP n miehiä
  joka selkeästi inhoaa persuja halla-aholaisia kuten pohjalaisen
  umpi politisoitunut media päätoimittaja
  Suomessa vastaavista rikoksista on tuomittu muun muassa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho , jonka korkein oikeus tuomitsi päiväsakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskontorauhan rikkomisesta. Tuomio annettiin vuonna 2012.
  onhan kyseinen veijjari rasisti tutkia joka ei ilmeisesti ole ikinä kuulut esim
  minkä väriset ihmiset lusivat amerikan vankiloissa enemmistönä
  ketkä tekevät suhteessa ihmis määrään eniten rikoksia siellä
  ketkä ja mitkä jenkit ovat siellä vaaralisempia
  ja minkä etnisen kultuurin edustajat niissä vaikutavat he ovat
  juuri mexikaaneja mustia maahanmuutajia
  Onko vesa puuroinen kuulut mustien väkivalta gagsta räppien sanoituksia
  eikö se ole muka rasismia valkoisia kohtaan VIHA PUHETTA
  M13 Dokumentti missä näet valkoisia ihmisiä enemistönä näissä väkivalta huume jengeissä
  Rasismitutkija Rasismitutkija Vesa Puuronen
  Rasismitutkija Vesa Puurosen ainoa tarkoitus on mustamaalata ja sotkea halla aho ja persut rasistisiksi ihmisiksi puolueeksi
  tämän MV keissin yhteydessä
  nämä Vesa Puuroiset ovat juuri niitä häikäilemättömämpiä pelureita suvaitsematomampia suvaitsevaisia kuin mikään muu ihmisryhmä ja he ovat vielä umpi politsoituneita
  sen takia Vesa Puuroisen kaltaiset SAAVAT vain yksistään puheenvuoroja näissä
  suomen valtamedan umpi politisoitineissa
  kieroiljia puna viher vasemmisto liberaali kartelli mafia vale valtamedioissa
  KUTEN Pohjalainen
  JOKA TARKOITUKSELISESTI SOTKEE MYÖS HALLA AHON PERSUT TÄHÄN MV ASIAAN
  NÄILLÄ ITSEÄÄN SUVAITSVAISEKSI KUTSUVILLÄ LIBERAALEILLÄ EI OLE ENÄÄM MITÄ HÄPYÄ
  HE OVAT HÄIKÄILEMÄTÖNTÄ PORUKAA
  YHTÄKÄÄN PUOLSTUKSN NÄKÖKANTAA MV JUTUSSA EN OLE LUKENUT
  KUN TAAS TURUN TERROISTISTA
  UUTISOINTI ON LOPETTU KOKONAAN VALTAMEDIASTA ESIM YLE
  KOSKA HÄNEN PUOLUSTUKSENSA JA VALTAMEDIAN TOIMITTAJAT HÄVISIVÄT JUTUN
  HÄN ON TERRORISTI
  YHYYYYY ITKEE SUOMEN VALTAMEDIA
  EIHÄN OLE
  KIRROILLEN TUOMIOITA RASISTISEKISI
  PUUROISEN NYÖKKIESSÄ VIERESSÄ ETTÄ JUURI NÄIN
  TERRORISTIN UHREISTA VÄLITÄMÄTTÄ PASKAAKAAN
  PAITSI JOS HÄN ON ITSE MUSLIMI ZUBIERIN 1000 LÖÖPPIÄ YKSINÄÄN HÄNESTÄ
  MUTTA EI KANTASUOMALAIS UHREISTA OMAISISTA YHTÄKÄÄN JUTTUA
  AINOA TERRORIMIN UHRI SUOMESSA ON VAIN TOINEN ATEISTIKSI ITSEÄÄN TITULERAAVA ZUBIER JONKA ISÄ OLI ÄÄRI MUSLIMI KOTIKASVATUS MYÖS SITÄ ISLAMIA ANKARIMILAAN
  HÄN OLI LIIKENTESSÄ EUROPASSA INTENGROITUMINEN
  VÄHEMÄN MIELESSÄ MEIDÄN ARVOIHIMME
  PUUROISEN NYÖKKIESSÄ VIERESSÄ ETTÄ JUURI NÄIN
  TUNTUU KUIN VALTAMEDIA ESTÄISI NÄIDEN MATUJEN INTEGROITUMIS HALUT
  TEKEMÄLLÄ ESIM SHARIAA YLISTÄVIÄ JUTTUJA

 13. Kun muslimi sanoo että ruotsalainen nainen on huora, on muslimi ihan oikeassa.

  14
 14. Kun katselen noita kuvia niin mieleen tulee väkisinkin kysymyksiä:

  – Kuinkakohan moni noista on heilunut Kalashnikov kädessä Afganistanin vuoristoissa ja ampunut amerikkalaisia sekä ANA:n, eli Afganistanin hallituksen joukkoja?

  – Kuinkakohan moni noista on asentanut IED:tä teille, pelloille ja poluille joihin on sitten astuneet siviilit, poliisit ja sotilaat?

  – Kuinkakohan moni noista on laskeutunut alas vuorilta aina siihen kylään missä hallituksen joukot ovat käyneet antamassa apua ja tappaneet jokaisen yhteistyötä tehneen kiduttamalla?

  Tuo porukka näyttää jokainen siltä että ikä voi olla mitä vain 18-30 ikävuoden väliltä kevyesti, en päästäisi ainuttakaan lähellekään kotiani jo siitä syystä ettei taustasta ole mitään varmuutta.

  14
  1
 15. Nasir itkee isäänsä iltaisin, joka on kidnapattu. Joudun lohduttamaan tuolloin Nasiria…

  Nasir on hyvin kotoutunut. Läsimaalaisethan lohduttavat parhaiten juuri illalla, päiväsaikaan se on vähän ehkä vulgääriä, paitsi sitten kun Malin on paremmin omaksunut afgaanikulttuuria voi vähän lohduttaa päivälläkin ja miksei heti aamustakin, oikein kunnolla saatana

  12
 16. Kun luin noita tekstejä niin meinasi mennä aamukahvit väärään kurkkuun. Katselin kuvia ja tekstejä epäuskoisena ja mietin että ”miten tyhmiä ruotsalaiset voivat olla”. Ihan kun ne olisivat todella vahvan lääkityksen alaisia tai niillä olisi vakavia aivovammoja jotka vääristävät koko maailmankuvan.

  Pitäisiköhän nuo ruotsalaiset lähettää testeihin joissa olisi yhteenlaskua alle 100:aa olevilla nymeroilla, kertotaulua 10:en asti ja sitten paperille piirrettyjä kuvia eri eläimistä. Jos niistä selviää niin aivotoiminnan pitäisi olla normaalia. Noista yksikään ei selviäisi moisesta koettelemuskesta.

  Mitä oikeasti on tapahtunut sille kansalle joka kehitti aikoinaan Saab:in ja Volvon, Asean ja Ericssonin?? Onko WiFI-verkon säteily jo niin voimakasta että se vaikuttaa ajatteluun? Vai onko ruoka Ruotsisa jo nin myrkyllistä että se estää aivojen välittäjäaineiden kulkeutumista?

  Tällaista käytöstä ei selitä mikään tunnettu myrkytystilakaan. Tietääkseni.

  16
 17. Kun vanha lehmä pääsee Afghaanisperman makuun, sitä ei estä/pidätä eikä varsinkaan HÄVETÄ mikään. Helvetin härskejä ämmiä.

 18. Mitäs siinä jos poju vaan kaksaa nussia. Tuon ikäinen nainen vaatii paljon, vähintään 2 – 3 kertaa joka yö.

 19. Mitäs siinä jos poju vaan jaksaa nussia. Tuon ikäinen nainen vaatii paljon, vähintään 2 – 3 kertaa joka yö.

 20. Kyllähän sitä nuori mies harjoittelee vaikka vanhan karvahatun kanssa mutta Ruotsissa on tarjolla mummelin römpsää.

  Kun kuokkavieraat jättävät elättäjänsä, lähtee mukana paljon pientä arvotavaraa – muutakin kuin kikuli.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.