Malmön ampumistapahtuma: kaksi hengiltä, neljä loukkaantunut – kaikki osallistujat arabeja EDIT: Kolme kuollutta

Kuvakaappaus 2018-06-18 22-38-12

19.06.2018

Malmön ampumistapahtuma käytiin siis yleisellä vilkkaalla kadulla ja on suoranainen ihme, että kukaa sivullinen ei loukkaantunut.

Ampumisen luonne on nimittäin sellainen, että kuka tahansa olisi voinut saada osumaa. Kohteet olivat erään kahvilan ulkopuolella kun ohiajanut auto pysähtyi ja sieltä alettiin tulittaa.

Kohteet vastasivat tuleen. Ampujilla oli lippaalliset käsiaseet, lisäksi ainakin kaksi konetuliasetta. Luultavasti AK47, joka on hyvin yleinen ase Malmön suunnalla. Sen jälkeen alkoi paukutus. Kukin haki suojaa mistä parhaaksi katsoi. Lisäksi luultavasti jokaisella osallistujalla oli luotiliivit.

Siitä huolimatta tällä hetkellä tiedetään kuuden saaneen osumaa. Malmön alamaailman tiedon mukaan puolen yön aikaan kolme oli hengiltä. Poliisi on kuitenkin vahvistanut vain kahden kuolleen. Kaikki ampumiseen osallistujat ovat lähi-itätaustaisia ja yksi pooli tiedetään varmasti irakilaisiksi. Kuolleista toinen on 18-vuotias  ja toinen 29-vuotias. Arabiaanoja molemmat. Molemmilla useita osumia.

Irakiaanoilla on jonkinlainen yhteys Loyal to Familia-gangstajengiin. Pitävät hyvin tiivistä yhteistyötä lahden yli Kööpenhaminan uusruotsalaisten gangstojen kanssa.

Kohteita oli siis useita, joista kuusi on sairaalassa. Kaksi on kuollut ja yksi riutuu siinä rajoilla. Loput ovat saaneet osumaa jalkoihin.

Malmön sairaalan ulkopuolelle kertyi illan mittaan 50 hengen lauma arabiaanoja. Poliisin suurin pelko on nyt se, että koska julkisuuteen on levinnyt tieto, että kaikki eivät ole kuolleet niin teko halutaan hoitaa loppuun. Näin ollen pelätään, että ampuja(t) yrittävät sairaalaan sisälle. Se luonnollisesti asettaa muut potilaat ja sairaalahenkilökunnan vaaraan.

Poliisi teki tapahtuman jälkeen useita liikennepysäytyksiä. Ulosmenoteillä tutkittiin matkustajia ja joitakin autoja ratsattiin. Poliisilla oli vielä puolen yön aikaan useita sulkuja ympäri Malmöä. Itse tapahtumapaikka on hyvin vilkas aluea ja siihen aikaan liikkeellä oli paljon ihmisiä.

Alla kuvassa tapahtumapaikka Googlen katunäkymästä. Nuolen kohdalla oleva musta auto on sillä kohtaa, jossa ampuminen alkoi.

Kuvakaappaus 2018-06-19 01-21-56.png

Poliisin tilanneseuranta

EDIT: Kuolleiden määrä muutettu kolmesta varmaan kahteen poliisin tiedotteen mukaan.

EDIT: Poliisi on vahvistanut kolmannenkin kuolleen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Malmön ampumistapahtuma: kaksi hengiltä, neljä loukkaantunut – kaikki osallistujat arabeja EDIT: Kolme kuollutta

 1. Näin siinä käy kun kutsuu Lähi-idän maahansa. Suomessa tuon kokoluokan sattumus olisi pääuutinen, Ruotsin media täynnä pelkkiä jalkapallojuttuja seuraavan kuukauden. Ja sitten keksitään jotain muuta turhaa vaaleihin saakka.

  72
  1. Eipä tästä ollut mainintaa ylen aamuuutisissa ja hesarissa oli vain jostain medialle tarvittavasta myrkkymittarista, mittari kertoisi lukijalle kuinka myrkyllistä tai luotettavaa julkaisu on.

   23
   1. Nämä Ruotsissa tapahtuvat ammuskelut sun muut vastaavat tapahtumat on niin tavanomaisia, etteivät ne enää ylitä uutiskynnystä, Siksi niistä ei mikään media kerrokaan. Uutisten tarkoitushan on kertoa erikoisista ja tavallisuudesta poikkeavista asioista, ei siis joka päiväisistä perusrutiineista.

    -Luca

    20
    1. ”Koira puri miestä” ei ole uutinen.

     Nyt jos sattuisi äärettömän harvinainen aito ”natsien”
     ammuskelu tai vähäinenkin väkivallanteko, se olisi
     otsikoissa luultavasti viikkojen ajan.

 2. Kehitysmaalaiset näyttävät tunteensa kehitysmaalaisittain AK-47:lla. Nyt taisi ilon sijasta olla kyse vihasta. Iltalehdessä oli poliisin kommenttina, että sivullisille ei aiheutunut vaaraa 🤡

  47
 3. Onneksi ihmisiin ei osunut, vain ongelmajätettä hieman tuli. Ruotsi on sotatilassa osittain.

  60
 4. Onko Paavolla tietoa siitä, että monesko ammuntaharjoitus tämä oli malmöössä tälle vuodelle

  28
  1. En ole pitänyt kirjaa, mutta aika mones. Pitää jossain vaiheessa katsoa luvut.

   20
    1. Taitaa olla sama sattumus. The Sun ei vaan jostain syystä kerro 29-vuotiaan kuolemasta vaikka selvisi hyvissä ajoin.

 5. Ei liene yllätys että valtamedia on varsin hiljaa tästäkin. Toki ammunta uutisoitiin mutta siihen se sitten jääkin… mitään ”seuraamme minuutti minuutilta” palstaa ei tule.

  32
 6. Joko noita arabeja aletaan kohta kuskaamaan pakolaisina Suomeen pois vaarallisesta Ruåtsista?

  24
 7. Lööperin lässytykset on kuultu loppuun, tulokset ovat nolla. Koko Lööperin hallituskausi on katastrofi kuten Jimmie Åkesson sanoo. sanoo:

  Jos Lööperin hallitus saa jatkaa tulee syksy olemaan todella kaamea. Tai antoisa. Riippuu miten sen ottaa. Lööperi ei tätä soppaa pysty selvittämään eikä kelkkaa kääntämään, siihen tarvitaan aivan toisenlaiset miehet ja naiset.

  18
  1. Hienoa etei jäänyt veronmaksajien piikkiin kitumaan johonkin kalliiseen tehohoitoon. Nuo puoliraadot pitäisi kuskata johonkin erikseen osoitettuun vaikka vanhaan tehtaaseen, aspiriinia ja vettä lääkkeeksi.

   19
 8. Iltalehdestä: ”Poliisi ilmoitti tiistaina etsivänsä tummaa autoa.”

  Kas kas. Auton tuntomerkit annettu. Ja vielä tumma väri annettu erikseen ilmi. Rasismia!

  On vain ajan kysymys, koska sivulliset alkavat ottaa osumaa ja koska heitäkin alkaa kuolla.

  Malmö jäänee jossain vaiheessa ilman veronmaksajia, koska ei tällaista menoa kukaan normaali ihminen katsele, jos on mahdollisuuksia elää turvallisemmassakin kaupungissa. Siinähän kaatuu koko kaupunki sitten.

  Mutta sehän on vain suurta rikkautta!?

  23
 9. ”Uutuutena” tässä ammuskelussa on muuten se, että tämä tapahtui täysin ghetto-alueiden ulkopuolella – voisi enemmän sanoa paremman keskitason liike- ja koulualueeksi. Malmön kaupungin suurin tai toiseksi suurin poliisiasemakin siinä 100 metrin päässä. Siis keskellä suunnilleen ”normaalien” ihmisten asuin- ja virkistysaluetta – saapa sitten nähdä miten svenssonit asiaan syksyn vaaleissa reagoivat kun rikkaus edelleen tunkeutuu yhä syvemmälle kansa(i)nkotiin.

  20
 10. Ruotsin oikeus- ja sisäministeri sanoo että jengit aiotaan laittaa ruotuun. Jaa miten? Monta vuotta on ollut aikaa ja isoa palkkaa on nostettu mutta mitään positiivista kehitystä ei ole tapahtunut. Päinvastoin.

  Meneekö pikku-Morgan itse paikalle torumaan? Vai käytetäänkö kukaties rakkauspommitusta, tuplia sossumasseja ja omaa psykoterapeuttia jokaiselle?

  16
 11. Zlatanko & kumpp. (potkupallon potkijat) riehaantuivat siitä, kun he eivät päässeet pelaamaan MM-kisoihin…?? ; )

  10
 12. Paras uutinen Ruotsista pitkään aikaan. Iltalehteä lukemalla luulin eilen, että juhlittiin Håkanin ja Börjen polttareita.

  7
  1
 13. ”Irakiaanoilla on jonkinlainen yhteys Loyal to Familia-gangstajengiin…”

  Suvakkienkin harrastama gangsta-”kulttuurin” ihannointi
  on alkanut kantamaan hedelmää.

  Mm. hip hoppikin on kaapattu levittämään vasemmistolaista
  ilosanomaa. Kun kysyt YLE:läiseltä kulttuuritantalta, mitä
  rap-musiikki on, vastaukseksi saat jotakin sössötystä
  katujen protestista. Tuhansia tunteja masentavaa sönkötystä
  jengielämästä, huumeista ja muusta surkeudesta.

  Lisäksi varsinkin Iltalehti syyllistyy jengien eräänlaiseen
  ihannointiin. Jos jonkun Bandidoksen jäsen suunnilleen
  pieraiseekin, Iltis kiiruhtaa raportoimaan. Ja osaltaan
  lisää jengielämän glorifiointia.

  12

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.