Sadat laittomat arabimuslimit yrittivät tunkeutua eilen Bosniasta Kroatiaan EU:n puolelle-rajapoliisi sulki rajan

Kuvakaappaus 2018-06-19 22-26-05.png
19.05.2018

Oheinen filmi on kuvattu eilen Bosnia-Hertsegovinassa Velika Kladuša-nimisessä kylässä, joka on rajakaupunki Kroatiaan.

Laittomat arabimuslimit siinä yrittävät läpsytellä Bosnia-Hertsegovinasta Kroatian puolelle Euroopan Unionin alueelle, mutta kroatialaiset rajapoliisit pysäyttävät läpsyttelyn. Kroatian rajapoliisi sulkee siis rajan ja laittomilla muslimeilla alkaa pajatus, että miksi eivät pääse yli. Porukka alkaa haahuilla ympäriinsä.
Arvion mukaan Balkanilla Bosniassa on kymmeniä tuhansia laittomia muslimeja, jotka yrittävät päästä edelleen Pohjois-Eurooppaan. Monet ovat tulossa Ruotsiin ja Suomeen.
Kroatia on ilmoittanut, että se ei aio päästää rajan yli yhtään ainoaa laitonta muslimia. Tulijat yrittävät Kroatian puolelle sekä Bosnia-Hertsegovinasta ja Serbiasta. Kroatia on Unkarin rinnalla ensimmäinen EU-maa Balkanin suunnalta tullessa. Unkari, Kroatia ja Slovenia ovat syventäneet yhteistyötä ja kolmikon ykkösprinsiippi on pitää raja kiinni laittomien muslimien tunkeutumiselta.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
orbanisti
orbanisti
19.6.2018 23:10

Unkarista Italiaan on nyt yhtenäinen Euroopan puolustajien joukko. 3 vuotta painajaisesta ja vihdoin Balkanin ja keskisen Välimeren reitit alkaa olla tukittu. Suomen, Ruotsin ja Saksan hallituksille isot lampaanperseet että eivät ole tällä välin saaneet muuta aikaan kuin edesvastuuttomia kutsuhuutoja. Vielä tässä saa pelätä Espanjaa ja saadaanko mm. Italiassa laittomasti oleskelevat karkotettua vai ruvetaanko niitäkin lennättämään Suomeen.

Aikki
Aikki
20.6.2018 05:07
Vastaa...  orbanisti

Espanjan toimet yllättivät, kun ottivat Italiaan rantautuneet huomaansa. Sillä vielä muutama vuosi sitten espanjalaiset karkottivat kaikki paperittomat yön Timot takaisin Afrikkaan .Tämä näyttää vain sen, kuinka Espanjalaisetkin ovat menettäneet tulisen taistelutahtonsa puolustaa maataan vieraan vallan edustajilta, ja alistuneet EU päättäjien tahtoon.

ei hyvältä näytä
ei hyvältä näytä
20.6.2018 12:43
Vastaa...  orbanisti

Eihän niitä tarvi lennättää,kun lastaa laivan täyteen Libyasta ja suuntaa kohti Itämerta.
Tuoki luultavasti tullaan näkemään,mikään ei ole mahotonta ,koska väestöt on päätty vaihtaa Eurooppaan.

Seikku Kaita
21.6.2018 10:34

Pelkäänpä, että olet oikeassa. Heitin joskus viikko sitten samaa ajatusta ilmaan, kun Pipilä edelleen halajaa muiden kokkareiden kanssa noita kultamunia ja onhan Helsingissä satamia …

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
20.6.2018 00:39

Nyt olisi saatava tiedotettua näihin invaasiota pidätteleviin maihin että täällä pohjoisessa ollaan syvästi kiitollisia siitä työstä mitä he meidänkin puolesta siellä omilla rajoillaan suorittavat. Onko kenelläkään sellaisia yhteyksiä ko.maihin että viestiä saataisiin välitettyä?

Aikki
Aikki
20.6.2018 04:56

Samaa mieltä ! On se kumma, kun päättäjiltä on unohtunut miten omaa valtiota pitää suojella invaasiota vastaan. Eikö armeijassa enää opeteta puolustusta.

Anonymous
Anonymous
20.6.2018 07:01
Vastaa...  Aikki

Suomenko armeijassa ? Homovoimissa on torstin strategia, sillä ei ole mitään tekemistä maan puolustamisen kanssa. Mr Putinin joukot tarvitsevat vaivaiset kaksi tuntia Suomi nimisen ”muka valtion” haltuun ottoon. Niin halutessaan.

huugo
huugo
20.6.2018 05:04

Onneksi on vielä etuvartioita muslimivalloittajia vastaan. EU tulee hajomaan tämän invaasion takia. Kovat otteet käyttöön jos eivät muuten usko. Euroopan tuohoja, entinen stasin ilmiantaja saksassa vetelee viimeisiään ja hyvä niin.

Freya Snow
Freya Snow
20.6.2018 06:17

Tulta munille vain!! Ei päästetä läpi!

Kiimamaisterit
Kiimamaisterit
20.6.2018 08:46

No, sandaalit kuluvat lisää kun kierrellään pitkin eurooppaa. Ja kai siinä se kiimakin valkoihoisiin naisiin laskee kun niihin ei saatukaan heti syysistä kontaktia.

Siellä tosimiehet- meillä vikisevät mielistelijä-hiirulaiset
Siellä tosimiehet- meillä vikisevät mielistelijä-hiirulaiset
20.6.2018 09:30

Tästä näkee että rajat voi sulkea jos päässä järkeä ja on tarpeeksi selkärankaa ja ”munaa” tehdä se. Meidän päättäjämme taas lymyilevät ja hymyilevät suu korvasta korvaan Merkeleen leveän ahterin takana eivätkä uskalla sanoa yhtään mitään.

Äleks Stybb
Äleks Stybb
21.6.2018 01:43

Merkeleen Perkele. Ilmestyskirjan kauhistus ja suurin perkele koskaan mikä on ihmiskuntaa kohdannut. Stalin iso-pirukin jää kakkoseksi. Merkeleperkele kun onnistui lähes tuhoamaan valkoisen eurooppalaisen kulttuurin.
Hän on suoraan syyllinen jokaisen Euroopan terrori-iskuun, joukkoraiskaukseen ja parempaan kommunistiseen väkivaltaan.

Valtsu
Valtsu
20.6.2018 12:38

Video pitäisi nyt jakaa rajavartioston suuntaan: hei, se on sittenkin mahdollista!

Kirjoitetaan Orbanille ja kysytään
Kirjoitetaan Orbanille ja kysytään
20.6.2018 12:43

Olisiko aika pystyttää esim. Unkariin suomalainen siirtokunta?

Jaska
Jaska
20.6.2018 17:22

Balaton järven rannalla on jo suomalaisyhteisö. Mukavia ihmisiä, siellä olen useamman kerran lomaillut kun ei ole vielä ollut rahkeita muuttaa.

Kari Lehto
Kari Lehto
22.6.2018 23:32
Vastaa...  Jaska

Missä siellä? Siófok? Keszthely? Jossain pienemmässä paikassa?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.6.2018 15:23

Sipilä itkee itsensä uneen. Kai vaimonsa keksii uuden, tehokkaamman tavan houkutella islamisteja ja raiskaajia Suomeen?

huugo
huugo
21.6.2018 20:06
Vastaa...  fatwantarkistaja

Tuolla ei luvata taloja muslimi valloittajille kuten sipilä teki matuaallon alussa. Idiootti pässi, jonka tekojen velkaa jokainen SUOMALAINEN rehellinen veronmaksaja maksaa vielä pitkään. Olisi pitänyt turpansa kiinni eikä mennyt vielä munaamaan itseään todellisen muslimi koijarin edessä ja kamerat kävi. Kyllä hävetti olla Suomalainen kun tuo levisi maailmalle.

Äleks Stybb
Äleks Stybb
21.6.2018 01:35

Kun villiintynyt lauma villejä hyökkää metsästä rajalle on ainoa oikea toimenpide rajan puolustaminen voimakeinoin.
Jos villi ei usko puhetta uskoo se keppiä.
Viime päivinä on tullut useita hyvän mielen uutisia. EU:n ainoa toivo selviytyä on pistää rajat kuntoon ja lähettää 99.9% matuista takaisin hevon vittuun ja nopeasti.
Valitettavasti EU eliitti ei sitä ymmärrä.

voi vatunvattu
voi vatunvattu
21.6.2018 08:38

Vähitellen on muodostunut epäilys siitä, että merkel on tosiaankin ennustusten antikristus. Paholainen vanhuksen valepuvussa. Avustajanaan mummojenrakastaja emanuel.