Sisäministeri Malmön ampumisesta: Ei pidä menettää toivoa

morgan-jpg.jpeg
Sisäministeri Morgan Johansson.

19.06.2018

Ruosin pääpuheenaihe tänään on ollut tietenkin Malmön sotatoimi. Viimeisten tietojen mukaan kolme arabiinotaustaista henkilöä kuoli. Kolme muuta makaa leikkauspöydällä. Kuusi henkilöä siis kannettiin sairaalaan.

Kaikki sairaalaan joutuneet kohteet olivat kovan luokan rikollisia ja mukana ainakin kokaiinikaupassa. Tietenkin tuon luokan gangsterit harjoittavat muutakin toimintaa. Ampujat ampuivat kohteita rynnäkkökivääreillä ja pienemmillä käsiaseilla.

Sisä- ja oikeusministeri Morgan Johansson piti tapahtuman tiimoilta tiedotustilaisuuden, jonka sanoma oli jotain sellaista, että rikollisjengit tullaan lopettamaan. Miten tämä toimii käytännössä, sitä Johansson ei avannut.

– Ikinä ei pidä menettä toivoa, sillä tiedän, että tällainen kehitys voidaan kääntää paremmaksi. Olen tehnyt päätöksen antaa poliisille lisää resursseja ja sellaisen lainsäädännön jota tarvitaan rikollisuutta vastaan.

Johansson kertoi niin ikään, että ampuminen oli kauhistuttava rikos.

Myös Malmön poliisimestari Stefan Sintéus valitteli sitä, että nuorukaiset ovat menettäneet turhaan henkensä. Muuten poliisilla ei ollut asiasta paljon sanottavaa. Kolme kuoli, kolmea hoidetaan edelleen. Silminnäkijähavaintoja kaivataan. Ampumapaikan välittömässä läheisyydessä oli kymmeniä ihmisiä, eli silminnäkijöitä oli paljon.

Myös Malmön kaupunginjohtaja Katrin Stjernfeldt Jammeh valittelee tapahtumaa. Hän kirjoittaa Facebookissa kuinka teko osoittaa nollarispektiä toisia ihmisiä ja turvallisuutta kohtaan. Kosto ja tappaminen eivät johda mihinkään.

 

Alla kuvassa yksi kuollut kohde.

20431628_1753909761575106_6205430235792562219_n.jpg

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Sisäministeri Malmön ampumisesta: Ei pidä menettää toivoa

 1. Morgan ”markka viiskymmentä” kuvittelee tekevänsä jotakin asialle joka on viimeiset neljä vuotta eli sossujen hallituskaudella vain pahentunut!?

  49
  1. Kyllä tuonki ruotsalaisen sisäministerin olis ollut viisaampaa pitää turpansa kiinni, kun jauhaa pelkää sontaa.

   16
 2. No miksi kehityksen on ylipäänsä annettu luisua tähän suuntaan? Ei kai vain rasismileiman pelossa?

  Varmasti löytyy ihmisiä jotka huutavat naama punaisena ’rasismia!’, jos kehityskulunmuuttamistoimet ovat mitään muuta kuin päänsilittelyä.

  Ehkäpä 4000 euron vastikkeeton ’motivaatiopalkkio’ kuukautta kohti voisi auttaa lapsiparkoja kohti rauhallisempia aikoja?

  41
  1. Tuskin. Se on hyvän huumediilarin päiväansio poliisin mukaan.

   39
  2. Rasismipelko on tietenkin pelissä mukana,
   mutta uskon, että asiaan vaikuttaa myös monien
   tahojen viljelemä eräänlainen jengielämän ihannointi.

   Eli mielikuva lienee sellainen, jossa modernin ajan
   jalot villit toteuttavat katujen lakia ”rispekti”-kulttuurin
   puitteissa. Ja kun kyseessä on rikastajat, kyseiset ilmiöt
   nauttivat huomattavasti isompaa ymmärrystä kuin jos
   niiden tilalla olisi kantisten mp-kerhot tai vaikka S.o.O…

   Ja se mikä mua henkilökohtaisesti taas vituttaa, on se,
   että rap-musiikki on kaapattu toistelemaan loputtomasti
   tätä surkeutta, tuhansia ja taas tuhansia biisejä, jotka
   sössöttävät jengeistä ja gangstoista.

   Hip hop-kulttuurin oli alunperin tarkoitus hieman punk-henkisesti,
   itse toteuttaen tuoda valoa slummien pimeyteen, unohtaa
   ankea arki ja alkaa pogoamaan vaikka joissain kellaribileissä.

   Nykyisin suuri osa siitä on loputonta vasemmistolaista
   paskanjauhantaa. Jopa itse Grandmaster Flash:kin jo
   vuosia sitten protestoi tätä vastaan ja sanoi, ettei ”the message”
   biisiä olisi koskaan pitänyt tehdä, kun se ikään kuin aloitti
   tämän politisoituneen rap-musiikin esiinmarssin.

   14
   1. Muistan ajat kun tätä miettimistä ei ollut ja ’taidetta’ tehtiin ilman itsesensuuria hyvällä 80-luvun hengellä,

 3. Ei Morgan näitä tapauksia lopeta vaan niistä uutisoinnin. Määritetään uutisointi rasistiseksi vihapuheeksi ja se on siinä.

  53
  1
 4. Hyvähän tuo on kun harventavat itse rivejään niin ruotsikin säästää ei kannata valittaa yhtään!

  42
 5. ”kuinka teko osoittaa nollarispektiä toisia ihmisiä ja turvallisuutta kohtaan”. Jep, samoin kuin näiden poliitikkojen sössötyksetkin ja heidän tulevat teot/tekemättä jättämisetkin.

  35
 6. Ruottalaiset halusivat rikasta kulttuuria & kansainvälistä menoa. Nyt saivat taas vaihteeksi nauttia rikkaudesta! Lisää näitä vaan…

  38
 7. Tilanne Ruotsissa on pahentunut hyvää vauhtia. Kaikki merkit olivat näkyvissä jo 80- ja 90-luvuilla ja jo silloin tiesi, että tästä ei hyvää seuraa. Ei tosin arvannut, että se pahenee näin huonoksi, eikä hallitus myönnä vieläkään, että heidän ”humanitaarinen suurvaltansa” on tosiasiassa pelkkä sinisilmäisten typerysten huijatuksi tulemista, eikä se on humanitaarista, se on tyhmyyttä. On siis ”sinisilmäisen tyhmyyden suurvalta”.

  39
 8. Malmön kaupunginjohtaja Katrin Stjernfeldt Jammeh valittelee tapahtumaa.

  Married
  Husband
  Name: Basiru
  Surname: Jammeh
  Nationality: African

  30
  2
 9. Tästä voi syntyä kehitysmaalaisten välille isokin yhteenotto. Malmön puhdistaminen vaatisi suuren luokan sotilasoperaation ja siihen ruotsalaisista ei ole.

  45
 10. Johan sen Härkösen Rebekka tiesi kertoa: olisi tarvittu vain hyväksyvä hymy, kaunis sana ja näistäkin gangstoista olisi tullut kunnon kansalaisia, jotka olisivat panostaneet hyväntekeväisyyteen.

  41
 11. On tuo pihalla todellisuudesta, hoitoon pitäisi passittaa. Ehkä sitten kun joku poliitikko ammutaan vahigossa, sitten herätään.

  27
   1. No joo, ehkä pieni poliitikkojen joukkomurha pistäisi vipinää kinttuhin. Kollektiivinen tyhmyys näyttää vaivaavan Ruotsia, saksaa ja muita valtavasti matuja ottavia maita. Siitä sairaudesta on vaikea toipua ja kun toipuminen alkaa on jo myöhäistä. Sitten mäihistellään että miten tässä näin kävi kun rauniot savuaa ympärillä.

 12. Yhtä surkea sisäministeri kuin suomessa,Elelee siellä omassa kuplassa vaan ja vakuuttelee kansalle että kaikki on hyvin ja että toivoa on.

  35
 13. Olisi vain tervettä kehitystä kun syttyisi kunnon sota jossa 20-30 gangstaa potkaisisi tyhjää. Sitä ei enää suomen media voisi piilotella.

  25
 14. Onko tuo kuvassa oleva arabiaano juuri tulossa hakemaan turvapaikkaa jahdilla Välimeren yli? Aivan kauhealta näyttää tuo merimatka, voi tuota kärsimyksen määrää.

  26
 15. Männäpäivänä bussipusäkillä istui kaksi noin 12-12- vuotiasta kantaruotsalaista pellavapää- pojannasikkaa jotka räppäsivat ulkoa opeteltua paskaräppia kännykän jauhaessa taustalla:

  ”OD, OD, Motherfucking OD!”

 16. Ei kai sitä toivoa voi enää menettää. Sehän on varmaan menetetty ajat sitten, myös Suomessa.

  7
  1
  1. Yleisellä tasolla kyllä mutta henkilökohtaisella ei ainakaan minun tapauksessa. Suosittelen kaikkia muitakin tekemään itselleen B ja C suunnitelmat tulevaisuuden varalle sillä varmaa on vain se ettei meille kelpaavaa poliittista ratkaisua tulla koskaan saamaan aikaiseksi ruåtsissa eikä myöskään suomessa. Tehkää omat ratkaisunne tähän todellisuuteen perustaen niin selviätte kun ”laulu ja leikki” pääsee kunnolla käyntiin.

   12
   1. Suunnitelmat tehty, kiitos vaan. Ja vielä varasuunnitelma D, elleivät edelliset toimi.

 17. Ministeri: ”Ei pidä menettää toivoansa” Ministeri vaihtoon. Ei tuollaista paskaa jaksa kukaan enää kuunnella.

  12
  1. Suomenkin pääministeri juha sipilä voisi suksia suolle paskaa jauhamasta. Eihän tuolle mene kaaliin edes sekään, että avoimia työpaikkoja ei ole kaikille. Tänäänkin hehkutti uutisessa kun on muka työvoimapula ja avoimia työpaikkoja ennätysmäärä. Katsoin TE-sivut ja vähän yli 18 000 oli vain työpaikkoja auki. On siinä meillä fiksu pääministeri.

   12
 18. Hukkapätkä sanoi uutisissa että NYT aiotaan laittaa ”kova kovaa vastaan”. Kunnäkis vaan! Tämä ei ole mitään muuta kuin narrinpeliä ja kansalaisten täydellistä halveksuntaa. Sossuilla on ollut vuosikaudet aikaa tehdä jotakin järkevää mutta ei. ”Kyllähän ne matut vähän ammuskelee mutta jospa kumminkin äänestävät meitä?!”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.