Afrikkalainen tanssinopettaja 4 vuoden vankeuteen lapsiin kohdistuneista raiskauksista

20.06.2018

Uusruotsalainen vuonna 1992 syntynyt Benjamin Tagoe tuomittiin maanantaina Solnan käräjäoikeudessa 4 vuoden vankeuteen 1.) neljästä lapseen kohdistuneesta raiskauksesta, 2.) neljästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöistä, 3.) viidestä seksuaalisesta lapseen kohdistuvasta häirinnästä ja 4.) loukkaavista valokuvaamisista.

Benjamin Tagoe tunnetaan valtamediassa ”ruotsalaisena suosittuna tanssinopettajana”. Tagoe oli median lempilapsi esiintyen mm. Melodifestivalenissa (vrt. joku Syksyn sävel tms) tanssijana. Tagoe teki useita erilaisia seksuaalissävytteisiä musiikkivideoita pikkutyttöjen kanssa, joita ei osattu kyseenalaistaa. Afrikkalaistaustaisuus antaa hieman laajemman luvan häärätä ”tanssivideoita” pikkutyttöjen kanssa kuin jos kyseessä olisi kaljuuntuva maatiainen. Alla yksi video esimerkkinä:

 

Raiskaukset alkoivat paljastua kun yhden tanssioppilaan äiti tajusi, että tanssinopettajan ja 12-vuotiaan tyttärensä viestittely oli vähän jotain muuta kuin mitä tanssinopettajan yhteydenpidon pitäisi olla. Äiti luki tyttärelleen lähetetyistä viesteistä kuinka afrikaano kertoi halustaan harrastaa seksiä tytön kanssa. Tagoe haettiin kuulusteluun ja selvisi, että kyseinen tyttö oli raiskattu jo useaan kertaan ja afrikaano oli kuvannut kaikki tapahtumat.

Kaiken kaikkiaan raiskausuhreja oli neljä, joissa tytöt olivat 12-14-vuotiaita. Lisäksi afrikaano oli salakuvannut tyttöjä pukuhuoneissa, vessoissa ja suurinpiirtein kaikissa mahdollisissa paikoissa. Niin ikään hän oli runkannut ainakin yhden 13-vuotiaan edessä. Koko tanssitoiminta näyttää pyörineen jollain tapaa afrikaanon viritelmissä saada tytöt seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Tagoe on kiistänyt koko ajan rikokset ja väittää, että ei ole oleskellut edes tekopaikoissa. Teot ovat tapahtuneet Tukholman Kungsholmenilla ja Järvan alueella eri tanssisaleissa. Lisäksi mies kiisti edes tienneensä lasten olevan niin lapsia kuin ovat vaan luuli heitä 17-vuotiaiksi.

Kuvakaappaus 2018-06-20 10-09-37.png

Sanomattakin selvää, että Tagoe oli mukana monenmoisissa rasisminvastustelutekeleissä. Rasismia vastaan tanssittiin ja sätkittiin pikkutyttöjen kanssa ja suurmediat saivat ihailla kuinka afrikaano nyt siedätti ruotsalaisia tyttölöitä rasismiruiskullaan.

Kuka on sinun tyttäresi ”tanssinopettaja”?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Afrikkalainen tanssinopettaja 4 vuoden vankeuteen lapsiin kohdistuneista raiskauksista

  1. Eikö nuo kaikki ole panomiehiä parhaasta päästä,Siihen vankasti viittaa seki, että afriikan väestönkasvu on 31 mijoonaa joka ainoa vuosi.
   Että sieltä kyllä riittää panomiestä ruotsiinki,ei tarvitsae olla huolissaan. Väestö kyllä lisääntyy ruotsissaki ,mutta ei ne lisääntyjät ruotsalaisia ole.

   24
 1. Loppukysymys on helkkarin hyvä. Onneksi oman tyttäreni harrastuksissa eivät häärää ’epäilyttävät henkilöt’, vaan vanhemmat tytöt ja naiset.

  Kynnys päästää lasta harrastukseen, jossa vetäjänä toimisi joku ns rikastuttaja on niin korkea, ettei oikeastaan voi puhua enää kynnyksestä.

  40
  1. ”- Tärkeintähän on tietenkin saada tällainen loppumaan, Uusimäki toteaa.”

   Tuossa toinen hieno loppulause. Tosin jos kansalainen.fi uutisoima 22 miljoonan siirtolaisen siirtäminen Afrikasta Eurooppaan toteutuisi Amnestyn ajamana, on erittäin hyvä kysymys myös, millä mitään ei-toivottua saadaan sen jälkeen loppumaan?

   Tuo lainaamani loppulausahdus koskee Vaasan eläinrääkkäysjupakkaa, josta iltalehti tänään julkaisi päivityksen.

 2. Tyttöjen vanhemmille elinkautinen. On jumalauta oltava melkoinen kusipää jos laittaa tuon ikäisen lapsen neekerin kanssa heiluttamaan persettä. Täysin käsityskyvyn ulkopuolista toimintaa -näiltä ihmisiltä(?) puuttuu jokin osa aivoista ja se tekee niistä vähintään yhtä vaarallisia kuin tämä lastenraiskaajaneekerikin on.

  41
  1
  1. Tässä kohtaa pitää olla samaa mieltä. Vanhemmat sanovat neekerille: ”Tuossapa meidän 12v tytär, leiki sillä.” Neekerihän leikkii, kerta lupakin on annettu, maksukin suoritettu. Neekeri toimii juuri niin, kuin toimisi kotikylässäänkin. Vanhemmat maksoivat myötäjäiset, nyt nussitaan joka reikään ja oikein kunnolla! Ei neekeriä voi syyttää tilanteessa, jossa pakkonaittaminen on tapahtunut tytön vanhempien toimesta.

   Elinkautinen peto-vanhemmille on vähintä, mitä voidaan tuomita.

   5
   1
 3. Joo, ompas helppo luulla että videon lapsetkin ovat 17 vuotiaita. Yleensä siinä iässä on jo lantio ja rinnat, ainakin tytöillä. Nuo ovat lähempänä 10 vuotta kuin 17:sta.

  29
 4. 25- vuotias äijä työntää isoa lerssiään 12- vuotiaaseen pikkutyttöön?! Ja istuu muutaman vuoden vankilassa. Tytön vankila on loppuikäinen!!! sanoo:

  SSS = Sietämättömän Saastainen Siemenlinko!

  29
 5. LERSSITANSSIJOISTA HALLITUS ja MUUT SUVAKIT TYKKÄÄVÄT TAPAHTUIPA MITÄ TAPAHTUI sanoo:

  Aitoafrikkalaista LERSSITANSSIA.maustettuna matalaIQllä.

  15
 6. Tässä on käytetty eri rangaistusasteikkoa kuin kantissvenssoneille sanoo:

  Vain 4 vuotta vankeutta on käsittämättömän lievä tuomio. Miten se voi olla edes mahdollinen? Ainiin, maksamme velkaa… Tyttöjen elämä on ainakin osittain pilattu hautaan asti.

  21
 7. Kommentteja videon alla YouTubessa:

  Grinko18
  för 15 timmar sedan
  Rapist

  Nincs Név
  för 4 timmar sedan
  byebye karriär, byebye sverige, byebye Tagoe

  Nincs Név
  för 4 timmar sedan
  Pedofil

 8. Oli tuosta juttu ns. laatumediassakin. Yksi pieni yksityiskohta oli kuitenkin kiireessä unohtunut Iltiksen jutusta (joku ehkä arvaakin mikä).

  18
 9. Neekeri tekee sitä mitä parhaiten osaa, raiskaa alaikäisiä. Niin ja potkii potkupalloa fantastisesti.

  10
  1. Toki vain sellainen minikokoinen, jolla voisi toisaalla katkaista sikarin.

   Olisi mielenkiintoista nähdä minkälainen ilme päässä olisi, jos tuollainen minigiljotiini napsahtaisi.

   1. Koska itseään oikeuslaitokseksi kutsuva järjestelmä ei halua rangaista näitä pedofiiliraiskaajia on kehitettävä korven lakiin perustuva varmistus asian hoitamiseksi. Säätiö mistä maksettaisiin kiinteähintainen rahallinen korvaus sille henkilölle joka hoitaa asian vankilan sisällä tai pedosaastan vapauduttua valtion täyshoitolasta. Rahat käteen sille joka ensimmäisenä ehtii keikan hoitamaan ja pystyy sen aukottomasti todistamaan. Lapsennussijat ovat alinta limaa mitä maanpäältä löytyy ja niiden määrä lisääntyy jatkuvasti koska ns.”tuomiot” ovat järjestelmällisesti niin pieniä mitä kyseisestä teosta voi antaa -joskus harvoin valkonaamalle saatetaan näön vuoksi langettaa 5-6 vuoden istunto mutta kunniakansalaisen ko. edes näihin lukuihin ei päästä törkeimmissäkään tapauksissa.

    -Tästä oikeusjärjestelmän suorastaan suojelevasta suhteesta pedofiiliraiskaajiin voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä…ei korppi korpin jne…

    1. Sen verran kannattaa myös ymmärtää nykyrealismia, että mikään vanhan liiton vankien sääntö lapsiin sekaantujista ei ole voimassa Ruotsin vankiloissa. Ennenvanhaan joskus 60-70 luvulla lapsiinsekaantujia loppaistiin korville, mutta nykyään asia on toisinpäin. Vankilat ovat täynnä tulijoita, 95% populaatiosta oikeissa vankiloissa on tulijoita.

     Joten mikään ennesvanhainen vankisääntö ei päde nykyaikaan.

 10. Maatiainen on jalostamaton kotieläin tai viljelykasvi. Joskus sanaa käytetään myös kotoisen kannan pohjalta jalostetuista roduista tai lajikkeista[1]. Maatiaiskasvit ovat aikojen kuluessa luonnon ja ihmisen vuorovaikutuksessa muovautuneita ja kehittyneitä koriste- tai hyötykasveja. Maatiaiskasvien paikalliset kannat saattavat olla hyvinkin erityispiirteisiä. Maatiaiskasvien arvo on erityisesti niiden geneettisessä potentiaalissa, luonnon monimuotoisuudessa sekä kulttuurihistoriassa. Maatiaiskasvien merkitystä paikallisidentiteetille ei pidä myöskään aliarvioida. Maatiainen ry. valitsee vuosittain yhden kasvin vuoden maatiaiskasviksi. Vuoden 2008 maatiaiskasviksi valittiin maa-artisokka.[2]

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.