Hyvää juhannusta kaikille

Juhannusyö-990x485.jpg

Pt-media toivottaa hyvää juhannusta kaikille lukijoillemme. Älkää ryypätkö- jos ei hengiltä- niin ainakaan liikaa.

Soovin köikidele lugejatele head Jaanipäevä.

Ha en bra midsommarfest.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Hyvää juhannusta kaikille

 1. Hyvää juhannusta myös Paavolle ja teamille! Sekä tietenkin kaikille monokulttuurin asiantuntijajäsenille, jotka tekevät erittäin hyvää työtä kaikenlaisten epäkohtien esille tuomisessa.

  13
 2. Vaikka menee vanhan toistoksi, niin käytetään nyt
  tämäkin tilaisuus kiittää kaikkia hienoja ihmisiä jotka
  osallistuvat PT-median julkaisutoimintaan! Kiitos ja
  kumarrus, jatkakaa!

  Hienosti Taju avasi näiden sivujen ylläpidon periaatteita
  Monokulttuurissa. Olen täysin samaa mieltä. Huumoria
  ja tunnettakin pitää olla, mutta jatkuva mouhoaminen ja
  oikeusjuttujen ja tutkintojen ”hakeminen” ei paljoa auta.

  Meidän rasistifasistien ei tarvitse valehdella, pimittää
  mitään tai keksiä näitä juttuja – totuus on meidän puolellamme!

  10
 3. Juu hyvää Juhannusta vaan kaikille. Itse en enää ryyppää entiseen malliin, muutama ööli riittää. Saunavihdat kävin juuri tekemässä ja en käyttänyt MUOVISIA nippusiteitä vihtan kokoamiseen, vaan perinteisellä tavalla. On muuten taito jonka oppii kantapää kautta. Tapana on nuo vihtat hakea aatto aamuna mutta tuo sää ei lupaa hyvää! Nyt alkaa jo vettä vihmomaan.

 4. Kuin myös täältä Karjalan (Tl) korvesta niin Pavelle + tiimi ja kaikille natsisikafasistirasisteille, jotka kaltaisinani jaksavat heittää kapuloita aavikkovankkurien rattaisiin:-)))
  Jussin jälkeen auto junaan ja niin kauas kuin kiskoilla pääsee ja sitten sompailemaan. Voikaa, alku- ja aitosuomalaiset !

 5. Suomalainen juhannus vietetään lasten kanssa saunoen ja uiden. Kunpa heidän jälkeläisensäkin saisivat tulevaisuudessa tehdä saman omassa rauhassaan.

  10
 6. Minä haluan- paitsi kiittää Paavoa ja Tiimiä- myös kiittää kaikkia TEITÄ jotka kommentoitte ja luette näitä sivuja hakeaksenne tietoa ja ymmärtääksenne mitä Ruotsissa ja Suomessa todellisuudessa tapahtuu.

  Tiedon haku on viisauden alku!

  PS Eilenillalla 22.00 saatiin Malmössa neljäskin ruumis aikaiseksi, nyt alkaa nääs se kostaminen. Maanantaina voi pino olla jo korkeampi. Tänä vuonna on Malmössä ollut kaikenkaikkiaan 12 ampumista, seitsemän on kuollut ja kuusi haavoittunut (SVT 22.6)

  13
  1. Tämä sivusto on itsellenikin tärkein viestin, josta voin hakea tietoa Ruotsin ja lähialueiden maahantunkeutumistilanteen todellisuudesta.
   Siksi hyvää juhannusta ja jaksamista loppuvuodeksi ja siitä eteenpäin niin PT-medialle kuin kaikille kommentaattoreille!

 7. Hyvää juhannusta minultakin teille! Pari päivää nyt rillaillaa ja otetaan olutta, säistä viis.

 8. Käytiin eilen Tallinnassa, jossa oli kauhea ruuhka . Matka laivalta keskustaan kesti 1 ½ tuntia, hyvä kun ehdittiin tehdä normaalit ostoksemme, kun jo piti lähteä takaisin . Laivalle ehtiminen oli myös vaarassa ruuhkan vuoksi. Nautica kauppakeskuksessa hinnat ovat, jo Suomen tasolla. SuperAlkossa olut vielä halvempaa, kuin Suomessa, joten Juhannusjuoma saatiin ostettua. Hyvää Juhannusta kaikille.

 9. Hyvää juhannusta itse aion kohtuudella juoda supisuomalaista Tapio viinaa limuun sekoitettuja ja tietysti levätä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.