Kunniakulttuuri ja kokaiini Malmön ammuskelujen takana

cartridges-2166491__480
22.06.2018

Malmön uusruotsalaisten murhahimoa ei tavallinen ihminen voi käsittää. Siihen sekoittuu sellaisia elementtejä, joita ei ole olemassa kantalaistenkaan gangsterien maailmassa ainakaan siinä määrin.

Suurin syy on kunniakulttuuri ja sen mukana tuoma ”helposti loukkaantuvuus”. Kunniakulttuurin nuorukaisten kunniaa voi loukata mikä tahansa tavallisen ihmisen näkökulmasta mitätön teko. Nuorukaiset hertsaavat mitättömistä asioista ja asetta voidaan kaivaa esille tilanteessa, jossa tavallinen ihminen ei jollain tapaa älyä väistää hertsaavaa uusruotsalaista. Vaikkapa kaupan kassajonossa maininta etuilusta.
Kunniakulttuurissa se tarkoittaa kasvojen menetystä, joka on palautettava välittömästi. Miedoimmillaan tilanne voi olla silmitön rähinä. Mutta tilanne voi päätyä pahoinpitelyyn kuten tapahtui solnalaisessa parkkihallissa kuukausi sitten. Kantalainen ei älynnut väistää pikkugangsterien autoa, joka tuli kolmion takaa. Seurasi pahoinpitely.
Malmön jengien välisen kunnianmenetyksen lähtökohtaa ei tiedä kukaan. Koston kierre on loputon. Jengeillä saattaa olla hetkittäin seesteisiä kausia. Mutta kohta taas joku pahoittaa mielensä ja saa lietsottua muut veljet mukaan vihanpitoon. Ja sitten mennään korkealla ja kovaa. Pohjanmaalainen uho on pientä verrattuna uusruotsalaiseen uhoon.
Kun tähän sekoitetaan vielä kokaiinikauppa, jossa rahasummat ovat suuria, saadaan aikaan todella räjähdysaltis soppa. Kaikki Ruotsin huumeet tulevat Malmön kautta, joten se, joka hallitsee kokaiinivirtaa on todellakin kingi.
Jengit saattavat tehdä hetkittäin yhteistyötä, mutta aina joku kuitenkin kokee kunniaansa loukatuksi ja sitten saadaankinaikaan sotatila. Kun ”tavallinen” rikollinen kaivaa asetta esille ”ymmärrettävien” syiden takia, kuten vasikointi tai ohari, niin kunniakulttuurisen liipaisinherkkyys on ihan omaa luokkaansa.
 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
RaiskaaNeSuomalaisetkin
RaiskaaNeSuomalaisetkin
22.6.2018 22:26

Ihmettelen miten tuota huumekauppaa ei saada kuriin. Jopa Ruotsin poliisin on pakko tietää ainakin suurinpiirtein miten aineita tuodaan, ketkä tuovat, missä niitä varastoidaan jne.
DEA avuksi niin saataisiin gangsterien tulot loppumaan ja tekijät pois kaduilta pitkäksi aikaa.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
23.6.2018 01:08

Poliisijohtoa mukana bisneksessä.

Blood
Blood
22.6.2018 23:09

Ja se että maahan tunkeutuneet jotka ovat valehdelleet turvapaikantarpeestaan, nimensä sekä ikänsä, loisivat koko ikänsä sossurahoilla, keplottelevat tuilla, varastelevat, ryöstelevät ja raiskaavat sukupolvesta toiseen OLISI EDES JONKINASTEISTA PERUSTAVANLAATUISTA KUNNIAA tai edes pienenpientä moraalin hiukkasta on naurettavuuden huippu. Ihmiskunnan napanöyhtää. Paskaakin paskempia sontaläjiä. Loukkaus ihmiskuntaa kohtaan. ”Perheen kunnia” salli mun nauraa!!!!!!!! Järkyttäviä apinoita. Kuolkaa persesyöpään.

Vittuuntunut Stadilaine
Vittuuntunut Stadilaine
23.6.2018 00:39
Vastaa...  Blood

”hmiskunnan napanöyhtää. Paskaakin paskempia sontaläjiä. Loukkaus ihmiskuntaa kohtaan…”
Bashi-bazoukkeja ! 🙂
https://en.wikipedia.org/wiki/Bashi-bazouk

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
23.6.2018 00:58
Vastaa...  Blood

Ei ole kantaväestönkään toiminta kovin kunniakasta kun katsotaan huuli pyöreänä muukalaisten miehittäessä pala kerrallaan maata haltuunsa poliisien tyytyessä puhaltelemaan muniinsa. Oli matujen kunniasta mitä mieltä tahansa niin karu totuus että niiden toimintakulttuuri on johtanut isäntien vaihtumiseen. Ei kovin kunniakasta ole kyllä sekään että tämän on annettu tapahtua ilman minkäänlaista vastarintaa. Todellinen nöyryytys.

tarkkailija
tarkkailija
23.6.2018 07:03

islam- 11 vitsaus, kannattaa lukea, kuinka kaupungit vallataan ja saadaan omat miehet päättämään asioista, se on menossa malmössä, kantaväestölle näytetään kaapin paikka….39%
ja entinen ruotsalaiskaupunki muuttuu paskastaniaksi hyvää vauhtia

-Beowolf-
-Beowolf-
25.6.2018 11:17
Vastaa...  tarkkailija

Olen lukenut. Suosittelen +++. Oikeastaan olisi päättäjillemme pakollinen luettava JA sitten tentti perään, menikö oppi perille. Ellei, vaalikelpoisuus pois.

Valtsu
Valtsu
23.6.2018 09:21
Vastaa...  Blood

Upeinta on, että juuri turvallisuusviranomaiset ovat aktiivisesti luoneet tilannetta. Jotenkin ymmärtää, että Kallion hipstereillä ei ole realiteetit hallussa, mutta että ministereillä ja poliisijohdolla! Suomen pitäisi lähettää Orpo, Mykkänen, Sipilä, Taponen, Timonen ja kump. Malmön yöhön. Mukaan säkillinen pullaa ja YK:n ihmisoikeusjulistus – että hoitakaa homma.

Anonymous
Anonymous
23.6.2018 22:29
Vastaa...  Valtsu

Ei yksikään noista vellihousuista uskalla edes tukholmassa käydä päivällä!

jippos123
jippos123
22.6.2018 23:20

Hyvä asiahan se loppupeleissä on, että etnisesti edistyneet räkänokkaganstat tappavat toisiaan sen minkä ehtivät. Ihan sama vaikka tulisi tuhat raatoa päivässä.

Petteri Mustonen
Petteri Mustonen
23.6.2018 01:42

On hämmästyttävää miten nopeasti asenteet monessa asiassa ovat muutamassa vuodessa kääntyneet aivan päinvastaiseksi. Esimerkiksi tämä katuammuskelu. Nyt se on aivan normaaliksi koettu käytäntö. Osa islamilaista oikeutta, jota kaduilla jaetaan.
Tai ajatellaanpa moottoripyöräkerhoja. Muutama vuosi sitten niitä kauhisteltiin. Nyt niiden lähistöllä asuminen on turvallista turvalliseksi. Ovathan he suojelun asiantuntijoita. Suojelun, jossa valtio on epäonnistunut ja tulee aina epäonnistumaan (koska kansan suojeleminen ei kuulu valtion toimialaan).

huugo
huugo
23.6.2018 05:19

Mykkänen haluaa Suomeen samaa. Matuministerin kanntaisi lukea välillä PT-mediaa niin ehkä silmät avautuisivat.
https://yle.fi/uutiset/3-10269925

Täh?
Täh?
23.6.2018 09:07
Vastaa...  huugo

En usko, että Mykkänen osaa lukea.
Millä muuten voi selittää anna matu -katseen?

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
24.6.2018 12:46
Vastaa...  huugo

Ei pelkästään mykkänen vaan kokoomus seisoo yhtenäisenä rintamana väestönvaihdoksen takana.

Anonymous
Anonymous
23.6.2018 14:48

Ainoa vaihtoehto miten Israel ratkaisee asian .