Malmössä täysi sotatila, nuorukainen ammuttiin triplamurhan kostotoimena

0qIKNqs3r0kma1TIlw8V97eMfpg.jpg
Poliisi tutki hylättyä mopedia.
22.06.2018

Murha-aalto näyttää alkaneen todenteolla Malmössä. Eilen ammuttiin 24-vuotias uusruotsalainen hengiltä Lindängenin ongelmalähiössä.

24-vuotiaan murha oli ensimmäinen kosto aiemmasta triplamurhasta. Ihan varmoja ei olla oliko 24-vuotias mukana triplamurhassa, mutta kunniakulttuurin piireissä kosto voi osua kenen osalle tahansa. Vähän kuin ässäarvan päävoitto.
Ampujat saapuivat paikalle mopedilla hieman klo 22.00 jälkeen torstai-iltana. Ainakin yksi mopediseurue oli paikalla. Toinen ohjasti, toinen oli kyydissä ja hoiti kuulahommia. Kohteeseen ammuttiin lippaallinen luoteja ja hän kuolikin heti paikalla.
Poliisin erikoisjoukot iskivät tänään aamulla ainakin yhteen asuntoon ja kolme henkilöä otettiin kiinni tästä Lindängenin murhasta.
Malmön alamaailma lähetti eilen viestin julkisuuteen Kvällspostenin kautta, jossa ihmisiä kehoitettiin pysymään sisällä alkaneen sotatilan takia. Ketään ei ammuta turhaan, mutta väärä paikka ja väärä aika voi kostautua hutikuulana. Viestintuojan mukaan ruumiita tulee lähipäivien aikana urakalla.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tira
tira
22.6.2018 20:18

Voiko olla mitään noin noloa: ampua MOPON tarakalta. Ei tällä nyt ihan samaan sarjaan Dillingerin tai Bonnien ja Clyden kanssa pääse. Ja alamaailma sanelee missä ruotsalaiset saavat liikkua, ja media sitten tietty julkaisee . Ja mitähän tuo ”ketään ei tapeta turhaan” tarkoittaa? Bro, you are my friend, I don’t kill you for nothing, I kill you for money.

Vittuuntunut Stadilaine
Vittuuntunut Stadilaine
22.6.2018 20:20

Joku saisi hieman hiillostaa Taposta ja niitä
muita suvakkipoliiseja tästä gangsterisodasta
Twitterissä ja muualla.
Taponen ja kumppanit tulevat takaamaan, että
sama meininki tulee myös Suomeen mikäli
heitä ei saada jotenkin kuriin.
Tosin aika moni suvakkipoliisi taitaakin vain pedata
itselleen jotakin poliittista asemaa. Alaistensa tai
kansalaisten turvallisuudesta he eivät ainakaan
näytä välittävän paskaakaan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.6.2018 21:51

Mitä joku ylikomisariotasoisten poliisien hiillostaminen auttaa? He ovat pelkkiä työrukkasia. Vaikka jokainen heistä irtisanoutuisi maanantaiaamuna, olisi heidän tilalleen palkattu saman päivän kuluessa tasan sama määrä uusia samanlaisia.
Ja kääntäen:
jos Perusuomalaiset saisivat seuraavissa vaaleissa Jussi Halla-ahon johdolla unkarilaisjytkyn muodostaen yksinään enemmistöhallituksen sisäministerinä vaikkapa Olli Immonen…
mahtaisivatko taposet ja muut nykypolpot jatkaa nykylinjallaan, kun hallituksesta ei enää tulisikaan käskyjä toimia niin, vaan aivan päinvastoin?

Vittuuntunut Stadilaine
Vittuuntunut Stadilaine
22.6.2018 22:13
Vastaa...  Qroquius Kad

Pelkkä vittuilu riittäisi minulle syyksi.
Vakavampi syy voisi olla se että heidän ajatteluaan
paljastetaan viesti kerrallaan. Näin ehkä saadaan
joitain poliisejakin vittuuntumaan ja puhumaan näistä
julkisesti.
Meinasin lisätä jotakin vallan kolmijaosta ja oikeudesta
ruumiilliseen koskemattomuuteen, mutta ne lienee jo
hylätty…

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
23.6.2018 00:26
Vastaa...  Qroquius Kad

Ja suomen hallitusta käskytetään maamme rajojen ulkopuolelta. EU-mafialta on tullut tarkat ohjeet miten maahantunkeutuneiden kanssa saa toimia missäkin maassa. Globalisteja kiinnostaa ainoastaan että väestönvaihto jatkuu mahdollisimman jouheasti -suuria poliisioperaatioita vältellään kantaväestön turvallisuuden kustannuksella -mitään suuria puhdistuksia ei ole luvassa vaan reaktiivinen seurausten selvittely jatkuu tulevaisuudessakin -sen verran touhuillaan ettei kantaväestö aloita vaatimaan vastinetta.
Poliisi vaatii jatkuvasti lisärahoitusta ja itkee miehistövajauttaan -jokaisessa vähänkin korkeampiin tehtäviin keplotelleen koppalakin haastattelussa toistuu valitus ja täytyy vaan ihmetellä miten kauan kansalta menee että se alkaa vaatimaan oikeaa toimintaa vastineeksi?

T
T
23.6.2018 21:48
Vastaa...  Qroquius Kad

Qroquius Kad
En oikein usko että asioita ratkaistaan tekemättömyydellä, luovuttamisella tai laiskuudella. Suomi olisi erittäin hyvä paikka, jos kaikki olisivat Junes Lokkia.

muikku
muikku
22.6.2018 22:18

Eikö viranomaisten kuuluisi varoittaa matkustamasta tälläisille vaarallisille alueille? Oih niin eihän sitä voi kun maahanmuuttajat asylum keppostelijat ja niiden teot pitää salata. Niin kotimaassa kuin ulkomailla!

RaiskaaNeSuomalaisetkin
RaiskaaNeSuomalaisetkin
22.6.2018 20:24

En ole näin juhannuksena ainakaan huomannut että Suomen media olisi noteerannut Kvällspostenin viestiä.

hannu lindholm
hannu lindholm
22.6.2018 20:30

mutta nuo murhauutisethan ovat oikein hyviä.vittuako noita säälii,ei muuta kuin piiput kuumiksi,ja raatoja kadulle.näkee rasmuslaisetkin mitä porukkaa hyysää.

- Soomepois Eestist -
- Soomepois Eestist -
22.6.2018 21:13
Vastaa...  hannu lindholm

Ei ne rasmuslaiset mitään näe, silloinhan he joutuisivat myöntämään olleensa väärässä näiden ”maahanmuuttajien” ja elintasopakolaisten suhteen…

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
23.6.2018 01:24
Vastaa...  hannu lindholm

Minä haluaisin nähdä kaduilla edes muutaman raadon kantaväestön ampumana. Rasmuksen mielipiteet ei kiinnosta pätkän vertaa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.6.2018 17:28

Niin minäkin, mutta kukapa ne ampuisi?

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
24.6.2018 18:33
Vastaa...  Qroquius Kad

Sellaisten henkilöiden löytyminen on edellytys mikäli jonkinlaista vastarintaa on tarkoitus ylläpitää. Eliitin suojaamiseen kaikki voimavaransa keskittänyt poliittinen poliisi ja miehitysjoukkojen palvelijoina toimiva armeija ovat selkeästi osoittaneet ettei tavallisen kansan kannata sieltä suunnalta odottaa mitään vastinetta maksamilleen miljardeille.

Anonymous
Anonymous
22.6.2018 20:32

Mielestäni Irakin ja Afganistanin humanitaarinen velvollisuus olisi alkaa myöntää turvapaikkoja malmölaisille.

HagaMies
HagaMies
22.6.2018 21:12

Upeaa! Noin ne hoitaa toisensa hautaan ja vankilaan. On ne semmosii järjen jättiläitä noi sossumuslimit!

Valtsu
Valtsu
22.6.2018 22:02

Siinä tärähti ensimmäinen rikollisten julistama ulkonaliikkumiskielto viattomien suojelemiseksi. Poliisi taas ei nähnyt kolmoismurhan vaarantaneen sivullisia. Kuka tässä oikein suojelee ja ketä? 👮‍♀️

perkele6666
perkele6666
22.6.2018 22:26

alkaako olla saatanan vammaset tarpeeks multikultturelliä??

huugo
huugo
23.6.2018 15:48

Hienoja uutisia kaiken tämän synkkyyden keskellä.