Malmössä täysi sotatila, nuorukainen ammuttiin triplamurhan kostotoimena

0qIKNqs3r0kma1TIlw8V97eMfpg.jpg
Poliisi tutki hylättyä mopedia.

22.06.2018

Murha-aalto näyttää alkaneen todenteolla Malmössä. Eilen ammuttiin 24-vuotias uusruotsalainen hengiltä Lindängenin ongelmalähiössä.

24-vuotiaan murha oli ensimmäinen kosto aiemmasta triplamurhasta. Ihan varmoja ei olla oliko 24-vuotias mukana triplamurhassa, mutta kunniakulttuurin piireissä kosto voi osua kenen osalle tahansa. Vähän kuin ässäarvan päävoitto.

Ampujat saapuivat paikalle mopedilla hieman klo 22.00 jälkeen torstai-iltana. Ainakin yksi mopediseurue oli paikalla. Toinen ohjasti, toinen oli kyydissä ja hoiti kuulahommia. Kohteeseen ammuttiin lippaallinen luoteja ja hän kuolikin heti paikalla.

Poliisin erikoisjoukot iskivät tänään aamulla ainakin yhteen asuntoon ja kolme henkilöä otettiin kiinni tästä Lindängenin murhasta.

Malmön alamaailma lähetti eilen viestin julkisuuteen Kvällspostenin kautta, jossa ihmisiä kehoitettiin pysymään sisällä alkaneen sotatilan takia. Ketään ei ammuta turhaan, mutta väärä paikka ja väärä aika voi kostautua hutikuulana. Viestintuojan mukaan ruumiita tulee lähipäivien aikana urakalla.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Malmössä täysi sotatila, nuorukainen ammuttiin triplamurhan kostotoimena

 1. Voiko olla mitään noin noloa: ampua MOPON tarakalta. Ei tällä nyt ihan samaan sarjaan Dillingerin tai Bonnien ja Clyden kanssa pääse. Ja alamaailma sanelee missä ruotsalaiset saavat liikkua, ja media sitten tietty julkaisee . Ja mitähän tuo ”ketään ei tapeta turhaan” tarkoittaa? Bro, you are my friend, I don’t kill you for nothing, I kill you for money.

  28
 2. Joku saisi hieman hiillostaa Taposta ja niitä
  muita suvakkipoliiseja tästä gangsterisodasta
  Twitterissä ja muualla.

  Taponen ja kumppanit tulevat takaamaan, että
  sama meininki tulee myös Suomeen mikäli
  heitä ei saada jotenkin kuriin.

  Tosin aika moni suvakkipoliisi taitaakin vain pedata
  itselleen jotakin poliittista asemaa. Alaistensa tai
  kansalaisten turvallisuudesta he eivät ainakaan
  näytä välittävän paskaakaan.

  45
  2
  1. Mitä joku ylikomisariotasoisten poliisien hiillostaminen auttaa? He ovat pelkkiä työrukkasia. Vaikka jokainen heistä irtisanoutuisi maanantaiaamuna, olisi heidän tilalleen palkattu saman päivän kuluessa tasan sama määrä uusia samanlaisia.

   Ja kääntäen:
   jos Perusuomalaiset saisivat seuraavissa vaaleissa Jussi Halla-ahon johdolla unkarilaisjytkyn muodostaen yksinään enemmistöhallituksen sisäministerinä vaikkapa Olli Immonen…

   mahtaisivatko taposet ja muut nykypolpot jatkaa nykylinjallaan, kun hallituksesta ei enää tulisikaan käskyjä toimia niin, vaan aivan päinvastoin?

   18
   3
   1. Pelkkä vittuilu riittäisi minulle syyksi.

    Vakavampi syy voisi olla se että heidän ajatteluaan
    paljastetaan viesti kerrallaan. Näin ehkä saadaan
    joitain poliisejakin vittuuntumaan ja puhumaan näistä
    julkisesti.

    Meinasin lisätä jotakin vallan kolmijaosta ja oikeudesta
    ruumiilliseen koskemattomuuteen, mutta ne lienee jo
    hylätty…

    16
   2. Ja suomen hallitusta käskytetään maamme rajojen ulkopuolelta. EU-mafialta on tullut tarkat ohjeet miten maahantunkeutuneiden kanssa saa toimia missäkin maassa. Globalisteja kiinnostaa ainoastaan että väestönvaihto jatkuu mahdollisimman jouheasti -suuria poliisioperaatioita vältellään kantaväestön turvallisuuden kustannuksella -mitään suuria puhdistuksia ei ole luvassa vaan reaktiivinen seurausten selvittely jatkuu tulevaisuudessakin -sen verran touhuillaan ettei kantaväestö aloita vaatimaan vastinetta.

    Poliisi vaatii jatkuvasti lisärahoitusta ja itkee miehistövajauttaan -jokaisessa vähänkin korkeampiin tehtäviin keplotelleen koppalakin haastattelussa toistuu valitus ja täytyy vaan ihmetellä miten kauan kansalta menee että se alkaa vaatimaan oikeaa toimintaa vastineeksi?

    14
   3. Qroquius Kad
    En oikein usko että asioita ratkaistaan tekemättömyydellä, luovuttamisella tai laiskuudella. Suomi olisi erittäin hyvä paikka, jos kaikki olisivat Junes Lokkia.

  2. Eikö viranomaisten kuuluisi varoittaa matkustamasta tälläisille vaarallisille alueille? Oih niin eihän sitä voi kun maahanmuuttajat asylum keppostelijat ja niiden teot pitää salata. Niin kotimaassa kuin ulkomailla!

   21
 3. En ole näin juhannuksena ainakaan huomannut että Suomen media olisi noteerannut Kvällspostenin viestiä.

  42
 4. mutta nuo murhauutisethan ovat oikein hyviä.vittuako noita säälii,ei muuta kuin piiput kuumiksi,ja raatoja kadulle.näkee rasmuslaisetkin mitä porukkaa hyysää.

  36
  1. Ei ne rasmuslaiset mitään näe, silloinhan he joutuisivat myöntämään olleensa väärässä näiden ”maahanmuuttajien” ja elintasopakolaisten suhteen…

   36
  2. Minä haluaisin nähdä kaduilla edes muutaman raadon kantaväestön ampumana. Rasmuksen mielipiteet ei kiinnosta pätkän vertaa.

   11
   2
    1. Sellaisten henkilöiden löytyminen on edellytys mikäli jonkinlaista vastarintaa on tarkoitus ylläpitää. Eliitin suojaamiseen kaikki voimavaransa keskittänyt poliittinen poliisi ja miehitysjoukkojen palvelijoina toimiva armeija ovat selkeästi osoittaneet ettei tavallisen kansan kannata sieltä suunnalta odottaa mitään vastinetta maksamilleen miljardeille.

 5. Mielestäni Irakin ja Afganistanin humanitaarinen velvollisuus olisi alkaa myöntää turvapaikkoja malmölaisille.

  38
 6. Upeaa! Noin ne hoitaa toisensa hautaan ja vankilaan. On ne semmosii järjen jättiläitä noi sossumuslimit!

  29
  1
 7. Siinä tärähti ensimmäinen rikollisten julistama ulkonaliikkumiskielto viattomien suojelemiseksi. Poliisi taas ei nähnyt kolmoismurhan vaarantaneen sivullisia. Kuka tässä oikein suojelee ja ketä? 👮‍♀️

  29

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.