Malmön murhaukset jatkuvat, viime yönä yritettiin murhata 18- vuotias

23.06.2018

Malmön sotatila jatkuu. Yöllä yritettiin murhata 18-vuotias uusruotsalainen, mutta hän selvisi hengissä luotiliivien ansiosta.

Poliisi sai yöllä hälytyksen sairaalasta, jonne hakeutui paikattavaksi uusruotsalainen nuorukainen. Poliisin mukaan nuorukainen häipyi paikalta paikkojen jälkeen. Vammat eivät olleet suuria sillä pahimmat osumat olivat tulleet luotiliiveihin.

Poliisin mukaan he eivät voi tässä tapauksessa tehdä paljoa. Jos kohde ei halua vaikuttaa tutkintaan on kyse lähinnä vaaran aiheuttamisesta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Malmön murhaukset jatkuvat, viime yönä yritettiin murhata 18- vuotias

 1. Voisi olla aika polttaa koko kaupunki ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Vähemmän se kirpaisee kuin hidas kuolema.

  28
  1
 2. Harmi että sillä oli liivit. Muuten olisi ollut taas yksi vähemmän kaduilla räiskimässä. Selvittäisivät välinsä kerralla. Niin sen jälkeen jäljelle jääneet voisivat keskittyä normaaliin elämään.

  15
  3
  1. Malmön asukkaista noin kolmannes on syntynyt ulkomailla ja kaupungin väkiluvun kasvu on kultamitallipaikalla Ruotsissa.

   Kenellekkään ei enää ole ollut vuosikausiin epäselvää, että mikä porukka siellä keppostelee, mikäli sikiämiseltä ehtii.

   Holtiton maahanmuuttopolitiikka ja avokätiset sosiaaliavustukset takaavat tulevaisuudessakin sen, että uutisointia ammuskeluista riittää.

   Ampumalla ei sitä porukkaa saa enää loppumaan.

   28
   1. Kyllä ja ei, tai oikeastaan toisinpäin:

    Ei, nykyisellä politiikalla ei voida saavuttaa muuta kuin juuri tätä ja aina vain pahempaa.

    Mutta kyllä: ampumalla tämän saa loppumaan.

    Jos se oli mahdollista Deutsche Wehrmachtin kohdalla, miten nuo primitiivi-ihmisten keppostelujengit voisivat muodostaa edes murto-osan verran kovempaa vastusta, jos vain siihen ryhdyttäisiin?

    5
    1
 3. Voivoi että pääsi tulemaan reikiä kalliisiin luotiliiveihin!!!

  Ainiin, veronmaksajahan ne on kustantanut. No sitten…

  22
 4. Jengijepeistä ei tule pulaa nyt eikä 10 vuoden kuluttua jos ei stoppia laiteta sanoo:

  Ei se paljoa auta että muutama juippi ammutaan hengiltä koska rikollisjengien uuskasvu on taattu ja jätesäkit makaavat kotona poikimassa uusia jäseniä sen minkä perse kestää ja vähän enemmänkin.

  29
 5. Eli ”normaalia” touhua. Mitä tekee Ruotsin poliisi rasiamipelon alla. Ei jumalauta mitään ja mielestäni hyvä taktiikka. Kuten Tex Willreissä intiaani sanoo Tex;lle, kuollut kalpeanaama hyvä kalpeanaama. Näin kait poliisi ajattelle suurimmaksi osaksi. Poliisivoimat tarvitsevat ”puhdistuksen ” Euroopan laajuisesti ennen kuin homma pelittää.Samanlainen helvetti tulee Etelä-suomeen muutaman vuoden sisällä. Mykkänen pitää siitä huolen. No Keski-suomea korkeammalle se ei nousekaan Suomessa.

  12
  1
 6. Pihagangsterit ovat yksinkertaisia, rahan perässä juoksevia rottia mutta takana on joku joka haluaa tulla Ruotsin Al Caponeksi. Ja kun Ruotsin markkinat eivät enää riitä levittäydytään Suomeen joka on jo todettu helpoksi kohteeksi polpoineen ja idioottipäättäjineen. Suomen lehdistökin on enemmän kiinnostunut julkkisjuoruista ja siitä kenellä on timmi perse kuin siitä mitä todellisuudessa tapahtuu.

  23
  1
 7. Luotiliivit taitaa olla uusi normaali Malmössä. En tiedä mutta epäilen että ilman Ruotsin valtion apua Malmö olisi tehnyt komean konkurssiin jo ajat sitten.

  18
 8. Tottakai tämän ammuskelun ja kaiken muun älyvapaan paskan saa loppumaan ampumalla mutta se riippuu tietenkin siitä kuka ampuu ja ketä. Jos Ruotsin päättäjillä olisi ollut halua ja kykyä lopettaa tämä peli se olisi lopetettu jo aikoja sitten. Sen sijaan se saa jatkua ad infinitum ja höpistään ja löpistään joutavia näön vuoksi ettei järkevä osa kansaa VIELÄ TÄNÄÄN saa lopullista raivaria.

  Samanaikaisesti on Välimerestä on tänään taas ongittu kuiville 531 uutta hyvinvointipalvelujen käyttäjää. Jopa Tanska, joka olevinaan on nuivahko, noukki pakolaisia Maerskin konttilaivaan. Meinaavat kohta vissiin kuljettaa niitä pakollisena konttitavarana joka satamaan? Tule varma Turkkunki!

  1. Elleivät sitten olleet murhautuksia, eli palkkiota tai muuta ansiota vastaan teetettyjä tilausmurhia?

   2
   1

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.