HAPSU: HYY:n katkaistava Seta-suhteensa

25.06.2018
Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU katsoo, että seksuaalisten poikkeuksien normalisointia ajava Seta ry on marssinut läpi instituutioiden ja betonoinut itsensä ja agendansa suomalaiseen yhteiskuntaan. Lähes kaikki poliittiset opiskelija- ja nuorisojärjestöt ovat sen kannatusjäseniä. HAPSU ei ole eikä myöskään liity Seta-rintamaan.
Varsin moni suomalainen nuori on Setan piirissä, moni heistä tietämättään tai tahtomattaan. Setan kannatusjäseniin kuuluu useita puoluepoliittisesti sitoutumattomia opiskelijajärjestöjä ja ammattiliitto PAM. Myös Helsingin yliopiston ylioppilaskunta on yhdistyksen kannatusjäsen – ja ylioppilaskunnan jäsenyys on yliopisto-opiskelijoille pakollinen.
”HAPSU pitää Setan toimintaa ja toimintatapoja vastenmielisinä. Järjestön väitteet muun muassa sukupuolten moninaisuudesta sekä lasten ja nuorten parissa tekemä propaganda ovat täynnä ala-arvoisia valheita, joista ei ole terveen yhteiskunnan rakennusaineiksi”, toteaa HAPSU:n hallituksen Viivi Luoma. ”Kuten koko perussuomalainen liike, myös HAPSU pitää perhettä yhteiskunnan perusyksikkönä sekä miehiä ja naisia luonnostaan erilaisina ja toisiaan täydentävinä. Tästä ajattomasta totuudesta tulemme pitämään kiinni, vaikka maailma ympärillämme onkin muuttunut hullummaksi”, HAPSU:n puheenjohtaja Nico Anton Saramo lisää.
Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU:n mielestä on törkeää, että opiskelijat pannaan Setan vastentahtoisiksi maksumiehiksi. Yhdistys vaatii, että Helsingin yliopiston ylioppilaskunta eroaa järjestöstä. Tämä on yksi HAPSU:n tavoitteista syyslukukaudella 2018 järjestettävissä edustajistovaaleissa.

LIITE: Tiedote PDF-muodossa.

LISÄTIETOJA:
Nico Anton Saramo
puheenjohtaja, Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU ry

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi FInland
Suomi FInland
25.6.2018 15:32

En periaatteessa vastusta peruspoikkeavuuksia seksuaalisuusasioissa. Poikkeavuus, joka aikaansaa jo voimakkaan vastustuksen on eläimiinsekaantuminen, jonka kanssa mainituilla peruspoikkeavuuksilla ei ole mitään tekemistä.
Moninainen seksuaali-identiteetti ts mies naisen ruumiissa ja päinvastoin on asia, josta en tiedä tarpeeksi, jotta voisin olla puolesta tai vastaan. Hämmentävä asia kieltämättä on ja unisexvessoja en kannata missään tapauksessa.
Seta on hyvin epäilyttävä organisaatio nimenomaan sen vuoksi, että Halonen on häärännyt sen puheenjohtajana. Jo siitä tietää, että kyseessä on jotain hämärää. Ilmeisesti ko lafka on julkaissut jotain propagandaksi luokiteltavaa materiaalia ja tyrkyttänyt sitä sellaisiin paikkoihin, mikä tekee asiasta hyvin arveluttavan.
Lesbosuhteiden osalta näkisin mielelläni kaksi kaunista nuorta naista pariskuntana, mutta rekkalesbot ovat vastenmielisiä.

J
J
25.6.2018 18:25
Vastaa...  Suomi FInland

En ymmärrä miten tuo viimeinen lause liittyy mihinkään. Ihan sama mitä pidät vastenmielisenä, mutta kaksi täysi-ikäistä ja täysivaltaista ihmistä saavat touhuta kammareissaan mitä huvittaa. Olennaista ettei kaikille opiskelijoille pakollisen ylioppilaskunnan pidä tukea mitään muuta järjestöä, yhdistystä tai liikettä, rahallisesti tai muutenkaan.

Valtsu
Valtsu
25.6.2018 17:31

Itselleni vähemmistöseksuaalit ovat normaaleja ihmisiä kunhan lain puitteissa mennään Ehkä juuri siksi tuntuu oudolta, että vähemmistöseksuaalisuutta täytyy ylistää ja julistaa tauotta. Ja jos se iso ongelma on todella se, että vessat ovat monesti miehille ja naisille suunnattuja, niin sittenhän asiat ovat lähes optimaalisesti.

kanander
kanander
25.6.2018 18:29

Eihän tässä ole ollenkaan kyse siitä, mistä kaksi ensimmäistä tyyppiä kirjoittavat. Kyse on siitä, että liitetään Setan jäseniksi yhteisöjä, joiden jäseniston enemmistö ei koostu seksuaalisista vähemmistöistä vaan normaaleista nuorista. J. Sakari Hankamäki on blogeissaan kertonut Setan nykylinjasta, joka ellottaa perinteistä homoakin. Lukaiskaa.

helena
helena
25.6.2018 18:38

En tunne yliopisto maailmaa, mutta jos tuo pitää paikkansa, se hämmästyttää, kummastuttaa kulkijaa.

Valtsu
Valtsu
25.6.2018 22:02
Vastaa...  helena

Minä tunnen yliopistomaailmaa ja juuri sieltä tulevat maailman eniten todellisuudesta irtaantuneet ihmiset. Eipä silti Saramo itsekin vaikuttaa aivan saatanan rikkiviisaalta räkänokalta, mutta siellä ne pahimmat vihervassaritkin haudotaan. Koetan jaksaa, että nuoret ihmiset ovat idealisteja, mutta idioottiutta en kestä.

helena
helena
25.6.2018 23:24
Vastaa...  Valtsu

Idealistin ja idiootin välillä hiuksenhieno ero ja ei aina sitäkään.

tira
tira
25.6.2018 19:24

Kannattaa lukea usarin tämänpäiväinen Kamal Palani Jafin blogi, kurdimuslimi. Seta ei ole antanut tarpeeksi tukea nimenomaan muslimihomoille ja tämähän on epistä kuin mikä. Ehdotin Kamalille, että perustaisivat ihan ikioman muslimi-Setan, mikäpä estää? Paitsi se, että muslimit eivät tee mitään itse, on muiden asia hoitaa hommat ja he sitten keräävät hedelmät.
Kaikki ihmiset nyt vaan eivät hyväksy homoseksuaaleja, ja se heille sallittakoon, kuten myös hyväksyminenkin. Maailma on täynnä yök- tai jees, ihanaa-mielipiteitä. Se, että valtamedian toimittajat tuputtavat ihmisille vain yhdenlaisia sallittuja mielipiteitä, tulee jossain vaiheessa kääntymään itseään vastaan.
En oikein ymmärrä mitä vastaan nämä pridet vielä ovat. Tasa-arvo on jo lain osalta saavutettu, yhtäläinen avioliitto ja adoptio-oikeus. Jos jokainen kristillisen kirkon pappi (tai yksikään imaami) ei suostu vihkimään, se on näiden uskontokuntien oikeus, maalliset lait siis jo kunnossa. Jos halutaan ihanat prinsessa- tai prinssihäät eikä maistraatti kelpaa, niin niitäkin pappeja löytyy – imaameja välttämättä ei.
Mikä siis tässä on se ongelma? Ja voisi tuo Hapsukin keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Mike 2221
Mike 2221
26.6.2018 21:08

Homosaatio on päässyt paisumaan aivan järkyttävälle tasolle. 10 vuotta sitten koko asia ei kiinnostanut lainkaan, mutta nyt hypitään silmille ja haastetaan ihmisiä oikeuteen, lähinnä siksi kun haluaisimme vain elää normaalia elämää. USA:ssa homojen bake the cake -kiristys onneksi kaatui korkeimmassa oikeudessa, mutta saivat silti aiheutettua leipomolle aivan suhteettomat ongelmat. Sama tulee Suomeen ja ne koittavat tuhota kaikkien elämän, ketkä eivät hypi niiden pillin tahdissa. Unkarin tie on ainoa kestävä ratkaisu.

Jusu Vihervaara
Jusu Vihervaara
30.6.2018 00:03

Toivotan Viivi Luomalla ja Nico Anton Saramolle onnea ja menestystä akateemiseen työelämään. Tuolla asenteella ja noilla lausunnoilla pääsee varmasti pitkälle.