Tilanne pahenee myös hyväntekeväisyysalus Lifelinellä

Kuvakaappaus 2018-06-26 11-13-29

26.06.2018

Tilanne Välimerellä pahenee myös hyväntekeväisyysalus Lifelinellä. Saksalaisen Focus.de:n mukaan tilanne aluksella on katastrofaalinen. Nyt myös Espanja kielsi alusta rantautumasta satamiinsa ja ottamasta vastaan tulijoita Italian ja Maltan tavoin.

Lifelinellä on tällä hetkellä noin 230 tulijaa, jotka noukittiin kyytiin torstaina Libyan edustalta. Hygienia- ja muut olosuhteet vaikeutuvat koko ajan. Tulijoiden keskuudessa leviää syyhy ja joillakin matkustajilla on vettä keuhkoissa tai luunmurtumia. Aluksella on vain kaksi vessaa ja elintarvikkeet uhkaavat loppua. Tilanahtaus aiheuttaa myös vaikeuksia pienellä aluksella, jossa on paljon ihmisiä.

Lisäksi sääolosuhteet uhkaavat huonontua merellä. Aluksella vieraillut Saksan vihreän puolueen Manuel Sarrazin kertoo Focuselle, että jos sää huononee joutuu alus todelliseen hätätilaan. Niin ikään Sarrazin kertoi, että aluksen 17 henkinen saksalainen miehistö on konkreettisessa vaarassa.

– Saksan on sitouduttava omiin kansalaisiinsa. Mitä kansleri sanoo asiasta? 17 saksalaisen miehistön jäsenten henki on vaarassa. Ulkoministeriön on otettava vastuu ainakin Saksan kansalaisista.

Lifeline sijaitsee tällä hetkellä Marine Trafficin mukaan noin 50-60 kilometriä Maltalta kaakkoon.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Tilanne pahenee myös hyväntekeväisyysalus Lifelinellä

 1. Eiköhän tuo ’hyväntekeväisyys’ lopu muutaman varoittavan esimerkin jälkeen.

  Muuten taksiliikenne vaan jatkuu entiseen malliin.

  Joku vastaavanlainen taksi ne raiskaajat ja murhaajat ynnä muut terroristit tänne Euroopan puolelle alun perin rahtasi.

  53
  1. Haetaan maihin oikeat lapset ja jokaiselle mukaan äiti tai muu hoitaja mutta vain yksi kullekin. Sotilaat voivat hoitaa homman, jotta estetään, ettei kukaan muu tule maihin.

   Jätetään miehistö hoitamaan muut niin kuin parhaaksi näkee. Heillä saattaa olla kovasti selittämistä matkustamilleen jotka kysyvät miksei päästä maihin, vaikka on matkat maksettu.

   7
   1
 2. Muutama kuukausi kultamunien kanssa merellä niin alkaa se lamppu syttyä tyhmemmälläkin kapteenilla…onhan Libyassakin satamia, sieltähän ne lähtivätkin!
  Ja eikun ruoria kääntämään.

  76
 3. Laadukasta porukkaa tulossa, saadaan kaarnavenebisnes taas kukoistamaan! JA NOI TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA!!!!!!

  42
  1. Niin ja hellät hetket iltaisin ja muuta mukavaa, aijai että ihan tippa tulee linssiin.
   -sannikka

   1. Kannattaakin olla silmälasit päässä, kun se tippa tulee. Kirvelee pirusti semmoinen viikon kypsynyt…

 4. Ihan oikein. Paluttakoot neekerit sinne mistä lähtivät. Koteihinsa hätäänjoutuneet pitää palauttaa ettei omaisilla ole epätietoisuutta niiden kohtalosta.

  54
 5. ”Auttaja-alus” mieluummin riskeeraa laittomien siirtolaisten terveyden kuin palauttaa heidät Libyaan. Jumalauta ne on Suuria Ihmisiä!

  49
 6. Ihmissalakuljetukselle ja orjakaupalle, toimii se sitten minkä tahansa ”hyväntekeväisyysjärjestön” nimissä ja minkä tahansa valtion lipun alla, on tultava ja tulee loppu.
  Toivon että Italia, Malta ja Espanja pysyvät lujina.
  Kumma kun sellaiset välimerenmaat kuin Ranska ja Monaco eivät nyt ole avanneet satamiaan näille ”pakolaisille”.

  45
  1. Eteläranta 10 saattaa ollakin näiden tilausosoite, mutta toimitusosoite on joku muu

   22
 7. Mutta edelleen on tälläkin hetkellä 26.6. klo 13.30 Tripolin edustalla kytiksessä Aquarius ja Open Arms valmiina toimittamaan ihmissalakuljettajien lastin euroopan vitsaukseksi. Noille perkeleille pitää joltain valtiolta löytyä selkärankaiset tuomarit antamaan aivan helvetinmoiset linnatuomiot yhteistyöstä rikollisten kanssa ja siihen vielä päälle syytteet osallisuudesta kuolemantuottamuksista sadoille ellei tuhansille laittomille eurooppaan pyrkineille. Ei voi olla niin että näillä muka hyväntekijöinä esiintyvillä kyrvänsyylillä ei ole mitään vastuuta toiminnastaan. Merille ei lähdetä edes Libyasta jollei tiedetä että joku ottaa kopin uppoavasta kumiveneestä joita on jätetty uloshinauksen jälkeen lillumaan jopa ilman moottoria. Kuka näitä saatanoita suojelee ? https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:85582/zoom:10

  38
 8. Joko ihmisoikeusaktivisti Kai Mykkänen on luvannut kaikille matkustajille loppuelämän turvapaikan + kela goldin suomesta..?

  25
 9. Menisivät tekemään jotain järkevää kuten pelastamaan valaita, maailmasta ei köyhät neekerit lopu ikinä.

  28
 10. Mites olis jos vietäis kaikki Ranskan Rivieralle ja ökyrikkaitten Monacoon? Jopa alkaisi muutos…

  35
 11. Juu, näyttääkö nuo tyypit paatissa semmoisilta mitä kovasti haluamme omiin kotimaihimme? Tuommoisia rikollisen ihmisen naamoja. Ei kiitos, näitä ei minnekään.

  28
  1. Tuostahan voisi saada jonkun kiertoilmauksen. ”Afrikassa on aivan liikaa naamoja, eikä Eurooppaankaan lisää moisia naamoja tarvita.”

 12. Vastuutonta sakkia nuo paattisuvakit. Liitytään ihmissalakuljettajien aloittamaan logistiikkaketjuun ilman projektin realistisuuden arviota.

  20
 13. Mikäs tuossa purjehtiessa! Voi tosiaan matkata vaikka Tripoliin ja eväätkin taatusti riittää 230 matkaajalle 17 megakoon saksalaisesta lihapiirakasta.

  12
 14. Kas kun eivät seilaa lähimpään saksalaiseen satamaan, olisiko Hampuri lähinnä Välimerta? Matkareitillä olisi merenkäynnin oikuista tunnettu Biskajan lahti, johon toi paatti voisi silleen sopivasti upota lasteineen & miehistöineen….

  16

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.