Välimerellä tällä hetkellä useita aluksia pelastustehtävissä

Kuvakaappaus 2018-06-26 12-06-41.png

26.06.2018

Välimeren pelastusredillä näyttää olevan ruuhkaa. Tällä hetkellä Maltaa kiertää siis Lifeline, mutta Maltan pääkaupungin satamassa odottaa pelastsustöitä vanha tuttu hyväntekeväisyysalus m/s Sea Watch.

Sea Watch muistetaan viime vuodelta, jolloin se kuskasi urakka tahtiin tulijoita Libyan edustalta Italian satamiin. Ei siis vaikea arvata, että alus on vain varastotäydennyksellä satamassa ja odottaa merellelähtöä.

Kuvakaappaus 2018-06-26 11-59-28

Toinen mielenkiintoinen alus on m/s Aquarius. Sen sijainti on tällä hetkellä noin 50-60 kilometriä Libyan rannikosta. Moni muistaa Aquariuksen seikkalut muutaman viikon takaa, jolloin se noukki suuren lastin, joka lopulta saatiin Espanjaan.

Nyt Aquariuksen miehistö on heittämässä taas siimaa veteen uuden lastin saamiseksi.

Kuvakaappaus 2018-06-26 11-48-22

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

24 thoughts on “Välimerellä tällä hetkellä useita aluksia pelastustehtävissä

 1. Hyvää kannattaa odottaa ja hakea vähän kauempaakin. Maiskis, taas saadaan lisää lapsukaisia kun länkkäreitten ei kannata enää lisääntyä, kaikilla Kairon yliopiston paperit taskussa, ainakin vielä rannassa oli.

  24
  1
 2. Oma köyhä kulttuurimme kelpaa ainakin minulle mitä parhaiten. Sitä ei tarvitse kenenkään tulla rikastuttamaan omallaan. Varsinkin, kun se rikastuttamisen alkusyy on juuri siinä rikastuttavassa kulttuurissa.

  Tollot eivät halua ymmärtää, että pelastustoiminnan lopettaminen vähentäisi rikastuttavaa meriliikennettä. Toivotaan, että nuo paukapäät laitetaan kuriin.

  35
  1. Ja niissä työskenellet tuomita elinkautisiin kuritushuoneessa sekä takavarikoida heidän omaisuutensa.

   33
   1. Vankilarangaistus kuritushuoneessa on mielestäni kallis ratkaisu. Tämä ”hyväntekeväisyys”operaatiohan täyttää kaikki MAANPETOKSEN TUNNUSMERKIT ja näin ollen on olemassa halvempikin vaihtoehto rangaistukselle. Halvemmalla ”vaihtoehdolla” on myöskin kymmenen kertaa suurempi pelotevaikutus joka tehokkaasti ennaltaehkäisee tällaisten ”hyväntekeväisyys” rikosten toistumista

    13
 3. ”Raja menee kohta rikki: Helsingissä asuu pian jopa 100 000 vieraskielistä – Videolla läpsyttäjät kertovat, miten Suomi otetaan haltuun”

  Meritaksissa ei tarvitse vielä osata muuta monimutkaisia asioita kuin sanoa ’asylum’. Suomessa pitää sitten opetella hallitsemaan mitä ovat Kela ja sossu.

  30
  1. Kela riittää nykyään. Onneksi on yksi paikka, jossa kaikki päivittäiset tarpeet voi saada tyydytetyiksi.

 4. On niin törkeää ihmissalakuljettajien kuljetuspalvelua, että vain poliittinen korrektius pelastaa nuo linnatuomiolta, ei laki.

  18
 5. Globalistien Kalergi-suunnitelman voi pysäyttää vain väkivaltaa käyttäen.

  19
 6. Juuri nyt Ruotsin typerät sossut alkavat venkuroida vastaan kun muut haluavat jättää veneturistit leiriin Pohjois-Afrikkaan eikä rahdata niitä Eurooppaan.

  16
 7. Mitäs jos vaadittaisiin kansanäänestys. Ne jotka haluaa rikastuttaa maatamme maksavat niiden kulut siihen asti kunnes ne elättävät täysin itsensä. Ja ne jotka ei halua, niiden ei tarvitse osallistua siihen.

  Asunnotkin saadaan helposti kun rikastuttajat asutetaan haluajien asunnoissa.

  24
  1. Joka matupatuja haluaa ne myös maksakoon. Muille täysi vapautus taakasta sanoo:

   Nyt suorademokratia toimintaan ja nopea kansanäänestys asiasta!

   17
   1. Edustuksellinen demokratia (sic!) on kuoleman uskonto. Tämän järjestelmän voimassaollessa mitään parannuksia asian suhteen ei ole mahdollista saavuttaa.

    Pankit ja suur-yhtiöt ovat kaapanneet vallan eivätkä ne siitä tule luopumaan ilman väkivaltaa.

    11
    3
    1. Haluan päättää asioista suoraan enkä jonkin hillotolppalaisen kautta sanoo:

     Kaikille ensin pakollinen ja perusteellinen yhteiskuntakoulutus. Sen jälkeen suorademokratia toimintaan! Haluan äänestää tietokoneeni kautta kaikista asioista jotka minua koskevat kuten pakonlaiskiintiöistä, maahanmuutosta, perheenyhdistämisistä, kunnan vesi- ja viemäriputkien vetämisistä, tarvitseeko kunta viisi urheiluhallia, saavatko matut mennä asuntojonon edellä vai eijne jne jne.

  1. selvitetään koko ajan ongelmia. Millä vehkeellä formaatti on ylileveä?

  1. Nuo laivat ovat täynnä mustaakin mustempaa neekerimiestä nykysin, eli Afrikkaa tyhjätään Euroopaan. Ei näy juurikaan naisia ja lapsia sota-alueilta vaikka mm. YLE näin väittää. Nuo kun pääsevät mellastamaan maihin, niin avot, siinä onkin kantaväestöllä ihmelemistä. Kukaan ei ole turvassa kun nämä monitoimiosaajat esittelevät taitojaan. Vartiaisen naapuriin muutama sata noita koska hänhän on näitä kaivannut paikkamaan kestävyysvajetta. Ovat kuulemma valmiita vaikka mihin ettei muuta kun heittää suoraan työvoimaksi sairaaloihin, vanhustenhoitajiksi,lastentarhoihin, kouluihin ym. Niin ja aivan valtavan hyvää materiaalia ja fantastista koodari porukkaa, lähes ilman koulutusta osaavat vaikka mitä. Kokoomuksessa alex jo twiitailee innoissaan mykkäselle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.