Video: Murtoporukka etsii lukitsemattomia talon ovia

Kuvakaappaus 2018-06-26 09-26-23.png

26.06.2018

Tukholmassa pyörii useita asuntomurtoporukoita. Juhannuksen jälkeen on tehty ainakin 20 rikosilmoitusta murroista kun talon asukkaat ovat olleet lomalla.

Alla videolla naamioitunut porukka etsi lukitsemattomia ovia sunnuntaiyönä. Tapahtumapaikka on Enskeden omakotitaloalueella. Porukka etsii mm. helppoja kohteita, joissa avainnippuja säilytetään ovipielessä. Näin saadaan auton avaimet käyttöön ja auto ajoon.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Video: Murtoporukka etsii lukitsemattomia talon ovia

 1. Jos ei ole kunnioitusta esivaltaa kohtaan eikä moraaliestoja, niin mikäpä ruskeasimmuja estäisi. Toivottavasti oltiin jonkun monikulttuurisuuskannattajan ovea kokeilemassa.

  16
 2. Eipä näytä ovenkokeilija sen kummemmin Johanssonin Bengtiltä kuin diploomi-inssiltäkään. Ehkäpä sossut maksavat kaikille matujätkille lukkoseppäkurssin etteivätten heittin tarvitse pettyä kun ”töitä” ”puskevat”??

 3. Pitäisi keksiä sellainen anoordninki että kun vieras käsi hiplaa ovankahvaa aukeaa hiplaajan yläpuolella iso säiliö ja 500 litraa pahanhajuista, värillistä mönjää lämähtää hiplaajan niskaan plus kalaverkko päälle.

  10
 4. Vapaa liikkuvuus EUn sisällä asuntojen ja autojen ovenkahvoilla… Kiitos siitä EU. Tukholman keskustasta metrolla Enskedeen 12-15 minuutissa. Maksamme velkaa ja jaamme taakkaa. Miksi? Tätämenoa kantis lopettaa työnteon. Mistä sitten sossumassit lapsosille?

  13
  1. Sossumassit nostetaan vasemmalla kädellä seuraavasta maasta. Ruotsin parasiitit leviävät tietenkin naapurimaihin. Onnea Suomi.

 5. Ei oikein mene jakeluun. Rajalla ei saa kysyä passia, tai on natsi. Miksi oven sitten saa laittaa lukkoon? Omaisuutesi ja perheesi kuuluu kaikille, kuten maasikin.

  Ajattelen autonuotion äärellä lämmittelevää muslimipakolaislasta, joka kaihoisasti virittelee haikeaa lauluaan: ”Miksi ovet ei aukene meille, onko rotumme syytä tää?” Milloin heidät toivotetaan aidosti tervetulleiksi? Milloin heihin aletaan todella luottamaan? Ei koskaan, kun natsit vaan on niin pahoja.

 6. Kun eivät tulisi mun ovelle koputtelemaan, tuo pesäpallomaila on vielä korkkamatta ja koirakin tarvitsisi hieman toimintaa ettei suojelukoulu opit mene aivan hukkaan.

Comments are closed.