Kaksi uusruotsalaista nuorukaista vangittiin useista raiskauksista

34199430_1546815855448023_7163118646355558400_n.jpg
Kuvassa 16-vuotias lippis päässä ja 17-vuotias sinipunaisessa takissa.

27.06.2018

Bodenissa vietettiin todellista raiskaustoukokuuta. Poliisi on ollut tapauksista todella vaitelias, sillä asiat pääsivät suureen julkisuuteen vasta nyt kun Luleån käräjäoikeus vangitsi kaksi nuorukaista epäiltynä useista raiskauksista.

Toukokuun loppupuolella raiskattiin nuori 14-vuotias tyttö Bodenin rautatieaseman alikulkutunnelin invalidihississä. Yhdessä tapauksessa nuorukainen oli jankuttanut Snapschatissa 14-vuotiaan tytön kanssa ja saanut tehtyä treffit. Nuorukainen raiskasi tytön heti kohtaamispaikalla pensaikossa. Yhdessä tapauksessa tyttö raiskattiin parkkihallissa.

Sen jälkeen poliisi on kirjannut ainakin kolme toisistaan erillään olevaa raiskaustapausta, joissa kaikissa uhrit ovat olleet 11-15-vuotiaita pikkutyttöjä. Kaiken kaikkiaan raiskauksia on tutkinnan alla kuusi. Jokainen raiskaus on myös ns. oikea raiskaus, ”fullbordat”.

Poliisi ei ole kertonut missään vaiheessa tuntomerkkejä tai antanut varoituksia mahdollisista raiskaajista.

l-bodenhiss-jpg
Bodenin juna-aseman hissi, jossa yksi raiskauksista tapahtui.

Poliisi on edennyt asiassa kuitenkin sen verran, että Luleån käräjäoikeus vangitsi alkuviikosta kaksi juuri-maahan-tullutta nuorukaista epäiltynä useista raiskauksista.

16-vuotiaana esiintyvä Libanonin kansalainen Tarabah Mohammad vangittiin epäiltynä neljästä raiskauksesta ja asianomistajan uhkaamisesta. 17-vuotiasta Afganistanin kansalaista Farzad Hamidia taas epäillään kahdesta raiskauksesta. Velikullat eivät ole tehneet raiskauksia yhtä aikaa, mutta ovat jollain tapaa kaveruksia.

Se mikä on hyvin merkillistä on se, että Bodenin nuoriso on tiennyt melkein heti ensimmäisten raiskausten jälkeen keitä tekijät ovat ja miten he toimivat. Bodenilaisten koululaisten keskuudessa on liikkunut varoituksia, joissa tytöt varoittavat toisiaan kyseisistä nuorukaisista. Siitä huolimatta poliisilla kesti melkein kuukausi saada tekijät kiinni. Sitäpaitsi Boden on pikkukylä, jossa jutut menevät vanhempienkin korviin nopeasti.

Tietojen mukaan Tarabahilla oli karkoitus päällä, jonka piti tapahtua heinäkuun 15. päivä. Hän ehti nauttia sitä ennen vapaasta ruotsalaisesta ilmapiiristä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Kaksi uusruotsalaista nuorukaista vangittiin useista raiskauksista

 1. Eläkkeet jäävät pelastamatta mutta tytöt saadaan rikastutettua sanoo:

  Samanlaisia tyyppejä samanlaisella lärvillä ja samanlaisella ajatusmaailmalla on Ruotsissa ehkä 100.000 ja kaikki he odottavat vain sopivaa tilaisuutta.

  32
 2. Nämä kunniakansalaiset ovat varmasti ihmeissään ja peloissaan koska eivät ymmärrä miksi heidät on vangittu. Nehän vain käyttivät kulttuurillisia oikeuksiaan hyväksi niiden naisten ( kulttuurissa nainen) kanssa jotka halusivat seksiä. Se että ilmaantuu paikalle tarkoittaa että haluaa seksiä ja silloin yhdyntä tapahtuu yhteisymmärryksessä. Eikä silloin ole tapahtunut mitään väärää.

  12
   1. Jos tyttö olisi rasisti niin raiskatuksi tulemisen riski putoaisi varmaan 80%.

    Näitäkään raiskaus-rikastus treffejä ei olisi syntynyt.

    23
   2. Sen verran pitäis kehitysmaaraiskareille kuria löytyö jopa Ruotsissa poliisikuulusteluissa ,että tuo ylimielinen käsillä huitominen loppuis.Mutta jos kuulustelijallaki on jo ääni kun västäräkillä,ei se paljon keharissa kunnioitusta herätä.

    Kunnon poliisi” kättelemäässä jo ovella ,että keharin sormet rurtiseva ja paska tulee housuihin ,niin siinä röyhkeys katoais ja hilluminen loppuis.Ei nuo usko mitään helvetin lässytystä,!

    10
  1. Riippumatta siitä mitä ganstat kuvittelevat, on oikea käsimerkin merkitys: ”Olen idiootti”

   23
  2. Hyvin tavallinen keharikäsimerkki, jonka syvempi merkitys on edelleen arvoitus.

   14
 3. Saas nähdä, koska ruotsalaisisiltä menee kunnolla hermot.

  Eikö nämä nuoret snapchat tytöt ole tietoisia siitä, mikä treffeillä odottaa? Rasismileiman pelkoko estää vanhempia varoittamasta jälkikasvuaan?

  Tapauksia on kuitenkin jo melko paljon, joten luulisi tyhmempienkin kohta tajuavan, mikä on homman nimi.

  34
  1. Kyllähän ruotsalaiset tajuamaan kykenevät, mutteivat myöntämään: koko maailmankuva on rakennettu sille ajatukselle, että kaikki ihmiset ovat samanlaisia ja yhtä arvokkaita, niin miten enää voi myöntää, että naisia omaisuutenaan pitävä persestanialainen ei ehkä olekaan kuin Ole tai Peter? Noh, ei mitenkään ja kehiin astuu kognitiivinen dissonanssi – reaalimaailma on väärässä, oma maailmankuva oikeassa.

   15
 4. Karkotus saman tien kun jää kiinni rikoksesta. Turha niitä on sääliä, sillä ei nuo raiskaajat saati murhamiehet sääli rikoksen uhrejakaan.

  22
 5. ”17-vuotias sinipunaisessa takissa.” oikeassa maailmassa vähintään 37-vuotias

  10

Comments are closed.