AfS:n aktivistit toivottivat pakkopalautetuille mukavaa kotimatkaa

astorp3-750x400.jpg
Mukavaa kotimatkaa. Äläkä tule ikinä takaisin…
27.06.2018

Ruotsissa tapahtui eilen harvinainen tapahtuma. Luultavasti ensimmäistä kertaa pakkopalautettuille oltiin toivottamassa hyvää kotimatkaa.

Skoonessa sijaitsevasta Åstorpin säilöönottokeskuksesta palautettiin nelisenkymmentä laitonta afgaania takaisin kotimaahansa. Normaalisti pakkopalautuksia dominoivat äärivasemmistolaiset mellakoijat ja muut turvapaikka-aktivistit, jotka yrittävät kaikin keinoin estää toisten kotimatkaa.
Tällä kertaa paikalla oli kymmeniä Alternativ för Sverige-aktivisteja, jotka selvästi olivat sitä mieltä, että laittomilla ei ole sijaa Ruotsissa. Plakaattiteksteissä sanottiin mm ”Mukavaa kotimatkaa, äläkä ikinä tule takaisin!”
Jostain syystä poliisi oli kiinostunut AfS:n toimijoita. Useilta kyseltiin papereita. Lopulta poliisi kehoitti AfS:n porukkaa poistumaan paikalta, mutta ei tehnyt samanlaista kehoitusta turvapaikka-aktivisteille, jotka tukkivat mm. maantien estääkseen pakkopalautettavien bussien matkan hetkellisesti.
Kun kotimatkaajien autot saatiin matkaan, jatkui tilanne äärivasemmistolaisten väsyneenä mölyämisenä ”Ei rasisteja meidän kaduille”- huutelulla. ”Inga rasister på våran gatan”.
Toivotetaan laittomille afgaaneille turvallista kotimatkaa. Löytyyköhän Suomesta tällaista aktiivisuutta, toivottamassa Helsinki-Vantaalla turvallista kotimatkaa kotiinpalaajille.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hmm
Hmm
27.6.2018 11:59

Mitähän Allahin papitar olisi tuosta sanonut?

”Never come back” olisi pitänyt lisätä varmuuden vuoksi...
”Never come back” olisi pitänyt lisätä varmuuden vuoksi...
27.6.2018 12:06

Kohtelias hyvän kotimatkan toivotus on aina paikallaan. Toivottavasti toivotetut- luoja paratkoon- tajuavat että sana ”aldrig” ei tarkoita samaa kuin ”alltid”.

Bye bye
Bye bye
27.6.2018 15:27

Ei mitään hyötyä, kun eivät osaisi plagaattia lukea edes omalla äidinkielellään.
Vilkuttaminen paljon tehokkaampaa jonka ymmärtää lukutaidotonkin.

Johan Pomppas
Johan Pomppas
27.6.2018 15:05

HUH-HUH…. mahtaa olla jo TODELLA huonoa ainesta kun RUOTSI pakkopalauttaa !!
Ei taida Ruotsilla olla samanlaisia ”harmistuksenaiheita” kuin Suomella, esim että vastaanottava maa ei ottaisi vastaan, omien kupeidensa hetelmiä!
Suomellahan oli ainakin irakilaisten kanssa toinen ”kommellus”.

Sitä mitä Ruotsista ei löydy ei ole olemassakaan
Sitä mitä Ruotsista ei löydy ei ole olemassakaan
27.6.2018 17:02
Vastaa...  Johan Pomppas

No istuihan Ruotsissa se yksi raiskaaja-afrikaano monta vuotta vankilassa kun kotimaa ei häntä kelpuuttanut takaisin. Lopulta saatiin äijä lempattua ulos ja sai jopa matkakassankin käteensä, jotain 20.000-40.000 kr.

waTun tirkistelija
waTun tirkistelija
27.6.2018 22:02

Ai kun tuntui hyvältä tämä kotikieliseni ilmaisu, etenkin tuo loppu. Oikein sydäntä sykäytti, suupielet nousivat ja tunsin hyvin pienen hetken olevani onnellinen. Tuli ihan sama tunne, kun luin yhtä julkaisua ja ihmettelin, että kuka helvatti on noin älykäs ja on sisäistänyt tasan tarkkaan erään standardin sisällön. Sitten tajusinkin, että sehän oli oma kirjoitukseni vuosien takaa.