AfS:n aktivistit toivottivat pakkopalautetuille mukavaa kotimatkaa

astorp3-750x400.jpg
Mukavaa kotimatkaa. Äläkä tule ikinä takaisin…

27.06.2018

Ruotsissa tapahtui eilen harvinainen tapahtuma. Luultavasti ensimmäistä kertaa pakkopalautettuille oltiin toivottamassa hyvää kotimatkaa.

Skoonessa sijaitsevasta Åstorpin säilöönottokeskuksesta palautettiin nelisenkymmentä laitonta afgaania takaisin kotimaahansa. Normaalisti pakkopalautuksia dominoivat äärivasemmistolaiset mellakoijat ja muut turvapaikka-aktivistit, jotka yrittävät kaikin keinoin estää toisten kotimatkaa.

Tällä kertaa paikalla oli kymmeniä Alternativ för Sverige-aktivisteja, jotka selvästi olivat sitä mieltä, että laittomilla ei ole sijaa Ruotsissa. Plakaattiteksteissä sanottiin mm ”Mukavaa kotimatkaa, äläkä ikinä tule takaisin!”

Jostain syystä poliisi oli kiinostunut AfS:n toimijoita. Useilta kyseltiin papereita. Lopulta poliisi kehoitti AfS:n porukkaa poistumaan paikalta, mutta ei tehnyt samanlaista kehoitusta turvapaikka-aktivisteille, jotka tukkivat mm. maantien estääkseen pakkopalautettavien bussien matkan hetkellisesti.

Kun kotimatkaajien autot saatiin matkaan, jatkui tilanne äärivasemmistolaisten väsyneenä mölyämisenä ”Ei rasisteja meidän kaduille”- huutelulla. ”Inga rasister på våran gatan”.

Toivotetaan laittomille afgaaneille turvallista kotimatkaa. Löytyyköhän Suomesta tällaista aktiivisuutta, toivottamassa Helsinki-Vantaalla turvallista kotimatkaa kotiinpalaajille.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “AfS:n aktivistit toivottivat pakkopalautetuille mukavaa kotimatkaa

 1. ”Never come back” olisi pitänyt lisätä varmuuden vuoksi... sanoo:

  Kohtelias hyvän kotimatkan toivotus on aina paikallaan. Toivottavasti toivotetut- luoja paratkoon- tajuavat että sana ”aldrig” ei tarkoita samaa kuin ”alltid”.

  26
  1. Ei mitään hyötyä, kun eivät osaisi plagaattia lukea edes omalla äidinkielellään.

   Vilkuttaminen paljon tehokkaampaa jonka ymmärtää lukutaidotonkin.

   22
 2. HUH-HUH…. mahtaa olla jo TODELLA huonoa ainesta kun RUOTSI pakkopalauttaa !!
  Ei taida Ruotsilla olla samanlaisia ”harmistuksenaiheita” kuin Suomella, esim että vastaanottava maa ei ottaisi vastaan, omien kupeidensa hetelmiä!
  Suomellahan oli ainakin irakilaisten kanssa toinen ”kommellus”.

  15
  1. No istuihan Ruotsissa se yksi raiskaaja-afrikaano monta vuotta vankilassa kun kotimaa ei häntä kelpuuttanut takaisin. Lopulta saatiin äijä lempattua ulos ja sai jopa matkakassankin käteensä, jotain 20.000-40.000 kr.

 3. Ai kun tuntui hyvältä tämä kotikieliseni ilmaisu, etenkin tuo loppu. Oikein sydäntä sykäytti, suupielet nousivat ja tunsin hyvin pienen hetken olevani onnellinen. Tuli ihan sama tunne, kun luin yhtä julkaisua ja ihmettelin, että kuka helvatti on noin älykäs ja on sisäistänyt tasan tarkkaan erään standardin sisällön. Sitten tajusinkin, että sehän oli oma kirjoitukseni vuosien takaa.

Comments are closed.