Tukholman alueen kunnille miljardeja segregaation estämiseen

abandoned-1854264_960_720.jpg

Sosiaalidemokraattien Fittjassa pitämässä lehdistötilaisuudessa esiteltiin taas hallituksen lupaamaa tukipakettia, jolla pyritään estämään segregaatiota (eritytymistä, ”ongelmallistumista”).

Hallitus esitteli marraskuussa tukipakettinsa, jossa 32:lle kunnalle myönnetään yhteensä 2,2 miljardia kruunua vuosittain segregaation estämiseksi. Tukholman läänissä apurahaa saavat Botkyrka, Huddinge, Tukholma, Järfälla ja Södertälje. Summat ovat hulppeita. Vuoden 2019 apurahat pienimmillään ovat Järfällaan 32 000 000 kruunua (3,2 milj. euroa) ja suurimmillaan Tukholmaan 164 000 000 kruunua (16 milj. euroa).
Vuosien 2020-2027 aikana yksin Tukholma saa 269 000 000 kruunua (26,9 milj. euroa).
Rahaa aiotaan käyttää mm. puuhailutason ja koulutasojen nostamiseen. Niin ikään rahaa käytetään poliisin ja yhteiskunnan ”uskottavuuden nostamiseen”. Esimerkiksi Fitjassa rahaa tullaan käyttämään paikallislehti Mittin mukaan ”asuntoepädemokratian” tasoittamiseen ja palvelujen parantamiseen. Niin ikään erilaisia turvallisuustoimia tullaan parantamaan.
Jotkut skeptikot ovat esittäneet kysymyksen miten miljardit poistavat perusongelmia kuten niitä, että ihmiset eivät halua sopeutua, kotoutua, opetella kieltä ja muuttua uuden asuinmaansa tavoille.
 

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hoppsan! Taas lensi palkonkilta akka asfaltille
Hoppsan! Taas lensi palkonkilta akka asfaltille
27.6.2018 15:44

MAYDAY IN MAYHEM! Sossuilla paniikki, vaalit ovella, toimenpiteiden punainen lanka puuttuu ja kantisten epäusko kasvaa. Vaikka koko BNP työnnettäisiin ghettoalueille ei se siellä asuvia ihmisiä mitenkään muuta.
Huumediilari jatkaa edelleenkin bisneksiään vaikka talon julkisivu on maalattu.
Muutoksen pitää tapahtua korvien välissä. Niin kauan kuin siellä ei mikään muutu on kaikki rahankylvö turhaa. Tiukat rajakontrollit ja pakkopalauttamiset antaisivat välittömän tuloksen ja paljon halvemmalla.

Kohdusta hautaan 1000 tukipaketin kautta
Kohdusta hautaan 1000 tukipaketin kautta
27.6.2018 15:45

Kotouttamiseen rahan syytäminen on vähän kuin verotus suomessa samasta asiasta moneen kertaan kinutaan rahaa samoille henkilöille.

Minä
Minä
27.6.2018 15:52

Tuota samaa tehtiin jo 80-luvulla, eikä se ole vieläkään johtanut mihinkään tuloksiin. Mikä saa päättäjät uskomaan, että nyt se johtaisi johonkin hyödylliseen? Eivät varmaan uskokaan, mutta äänestäjien vuoksi ovat tekevinään jotain ja ratkovinaan ongelmia. unohtavat tosin kertoa äänestäjille, että useamman vuosikymmenen tuollainen panostus ei ole koskaan johtanut mihinkään muuhun kuin rahan palamiseen.

Anonymous
Anonymous
27.6.2018 16:36

Imaami sanois että tuo on hyvä alku.

"Charlie"
"Charlie"
27.6.2018 20:46
Vastaa...  Anonymous

Ruotsin hallitus alistui islamille, moskeijaa, shariaa ja jizyaa pukkaa.

perkele6666
perkele6666
27.6.2018 16:54

aivan vitun turhaa rahan haaskausta… missä rauhan uskonto, siellä sotatila ja paskaa joka tuutista

Anonymous
Anonymous
27.6.2018 21:14

Aina kun valtio syytää rahaa jonkin ongelman ’korjaamiseen’, tuloksena on lisää kyseistä ongelmaa ja mahdollisia lieveilmiöitä. Ei näytä poliitikot oppivan ei, vai tietääköhän sittenkin mitä tekee ja päämääränä onkin juuri lisäongelmien luominen ja jonkinlaisen rotusodan luominen tulevaisudessa. Tämäkin farssi on vain ja ainoastaan aivan järjetön rahansiirto valkoihoisilta mena-kehitysvammaisille.

T
T
27.6.2018 21:52

”When you subsidise something, you will get more of it”
– Stefan Molyneux

Kari Hämäläinen
Kari Hämäläinen
27.6.2018 22:47

Miljardit käytetään virkamiesten palkkoihin ja lomiin. Segregaatio on vain hyvä syy kupata lisää veronmaksajien rahaa.
Seyrauksena yhteiskunta segregoituu vain enemmän. Juopa niiden välillä, jotka verottamalla kuppaavat rahat omaan elämiseen ja niiden, jotka orjan lailla alistettuina elättävät kuppaajiaan, vain syvenee.

Jamppa T.
Jamppa T.
27.6.2018 23:27

Hyvin sanottu. En ole tuota noin ajatellutkaan, kun aina yksityissektorilla tuottavaa työtä paiskinut.
Eli paperinpyörittäjät, päättäjät, ym. virkamiehet haluavat sopeutumatonta tuontiporukkaa, että loputon paperien pyörittäminen, (vahingollisten) päätösten teko ja muu tuottamaton toiminta ei vaan ikinä loppuisi…
Ja duunari maksaa.

Antti Savolainen
Antti Savolainen
28.6.2018 15:41

Näissä maailmanlaajuisissa hallituksia kaatavissa vaaleissa on perimmältään kyse veronsaajien ja veronmaksajien välisestä ristiriidasta. Ei ollenkaan oikeiston — vasemmiston tai rasistien — suvaitsevaisten tai vastaavien välisistä.

Eila Väisänen
Eila Väisänen
27.6.2018 22:52

Miljardit käytetään virkamiesten palkkoihin ja lomiin. Segregaatio on vain yksi hyvä syy kupata lisää veronmaksajien rahaa.
Seurauksena yhteiskunta segregoituu vain enemmän. JUOPA niiden välillä, jotka verottamalla kuppaavat rahat omaan elämiseen ja niiden, jotka orjan lailla alistettuina elättävät kuppaajiaan, VAIN SYVENEE.

369
369
28.6.2018 01:39
huugo
huugo
28.6.2018 05:49

Tuo jos mikä on rahan heittämistä mustaan aukkoon, tai sanoisinko ruskeaan. Sama kun hallitus menisi ja polttaisi saman summan julkisesti jossain torilla sanoen, tässä on rahaa joka ei hyödytä ketään veronmaksajaa joten poltamme sen. Samaan hengenvetoon sanoo, tarvisemme vielä paljon lisää tätä joten hopi hopi töihin siitä.

Ruotsin hallitus on kuin työkkäri tai virus jonka päätehtävä on suojella itseään ja lisääntyä kansalaisten kustannuksella
Ruotsin hallitus on kuin työkkäri tai virus jonka päätehtävä on suojella itseään ja lisääntyä kansalaisten kustannuksella
28.6.2018 09:54

Sosialistisen Ruotsin sosialistinen hallitus on samanlainen konstruktio kuin esim. Ruotsin työkkäri.
Sen ainoana tarkoituksena on työllistää, suojella ja säilyttää itsensä ja turvata oma jatkuvuutensa. Itse ”työ” koostuu loputtomasta asioiden jauhamisesta, paperien pyörittelystä portaalta toiselle, tärkeän näköisenä olemisesta, ratkaisujen etsimisestä loputtomiin ja ratkaisemattomin ongelmiin ja kansalaisten/asiakkaitten halveksunnasta, kiusaamisesta, syyllistämisestä ja hyväksikäytöstä.

acc
acc
28.6.2018 12:15

Seuraavaa tuli mieleen lukiessani tätä uutista ja sen kommentteja.
Ehkäpä joku vielä kirjoittaa Ruotsin itsetuhosta romaanin. Siinä esitystavassa voisi asiat tehdä lukijalla helpommin aukeaviksi. Tietysti mukana olisivat lähdeviitteet. Aikalaisille romaani olisi totta, heistä osa nauraisi, toinen osa harmittelisi. Tämä lienee ensimmäinen kerta, jossa kuvattaisiin modernin toimivan yhteiskunnan rauhanaikainen itseaiheutettu tuhoutuminen.
Ruotsi ei vielä ole täysin tuhoutunut, joten romaanin puhtaasti historiallisiin tosiasioihin perustuva osa pitäisi jättää kirjoitushetkeen. Ehkä romaanin kirjoittaminen loppuun asti on mahdollista sadan vuoden sisällä.
Eräs mahdollisuus olisi tehdä jo tähän hetkeen sovitettu yhteiskunnan simulaatiopeli. Siinä voitaisiin simuloida mitä tapahtuu, kun yhteiskuntaan tuodaan tuodaan erilaisia väestöjä. Mitä tapahtuu, kun kantaväestö antaa periksi ja periksi yhä uudelleen. Mitä tapahtuu halukkuudelle tehdä töitä ja noudattaa lakeja. Mitä tapahtuu ihmisten äänestyskäyttäytymiselle.