Monokulttuurin Pride-extra tänään klo 19.00

Torstaina Monokulttuurin Pride-extra. Saamme nähdä pukeutuuko Tuukka sähkönsiniseen sukkahousupukuun? Mikä olikaan Juliuksen oikea sukupuoli? Ja onko Tiina salainen rekkalesbo. Paavo lepää vielä Juhannuksen jäljiltä.
Lähetys alkaa klo 19.00. Takuulla pride-kamaa.
https://www.youtube.com/watch?v=QBm2unfbcbU

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
28.6.2018 17:34

Tiina ainakin fantasioi Scaniahommeleilla. Juneksen olen nähnyt pukeutuvan arabinaisen tavoin.

Aikki
Aikki
28.6.2018 20:04

Pöyristyin eduskunnanistunnossa julkihomo Toivolan puheenvuoroon, jossa hän puhui homojen ja transsukupuolisten oikeuksista . Ihmetystä aiheutti se kuinka ministeri Saarikkokin on alistunut kaiken suvaitsevaisten vaatimuksiin. Eikö eduskunnassa kukaan uskalla sanoa vastaan näille kaiken suvaitsevaisille. Pohtisivat mieluummin kuinka homot ja transut saataisiin eheytettyä.

Anonymous
Anonymous
28.6.2018 22:42

Sarkasmi mennyt ohitse ainakin parilta tyypiltä 😉