Monokulttuurin Pride-extra tänään klo 19.00

Torstaina Monokulttuurin Pride-extra. Saamme nähdä pukeutuuko Tuukka sähkönsiniseen sukkahousupukuun? Mikä olikaan Juliuksen oikea sukupuoli? Ja onko Tiina salainen rekkalesbo. Paavo lepää vielä Juhannuksen jäljiltä.

Lähetys alkaa klo 19.00. Takuulla pride-kamaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Monokulttuurin Pride-extra tänään klo 19.00

  1. Tiina ainakin fantasioi Scaniahommeleilla. Juneksen olen nähnyt pukeutuvan arabinaisen tavoin.

    1
    4
  2. Pöyristyin eduskunnanistunnossa julkihomo Toivolan puheenvuoroon, jossa hän puhui homojen ja transsukupuolisten oikeuksista . Ihmetystä aiheutti se kuinka ministeri Saarikkokin on alistunut kaiken suvaitsevaisten vaatimuksiin. Eikö eduskunnassa kukaan uskalla sanoa vastaan näille kaiken suvaitsevaisille. Pohtisivat mieluummin kuinka homot ja transut saataisiin eheytettyä.

    5
    1

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.