Stefan Löfven vaatii, että afrikkalaisia pitää "edelleenasuttaa" EU-maiden kesken

Stefan-Löfven.jpg

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven kertoi torstaina Europaportalille EU:n huippukokouksessa, että Ruotsin kanta turvapaikkaleireille on ehdollinen. Löfvenin mukaan hallitus on valmis tutkimaan vaihtoehtoa, mutta samaan aikaan vaaditaan kaikilta EU-mailta solidaarista vastuunkantoa pakolaisista.

– Koko homma perustuu ensinnäkin siihen, että meillä on mahdollisuus ”edelleenasuttaa” pakolaisia, ja siihen, että kaikki EU-maat kantavat solidaarisesti vastuunsa, Löfven kertoi.
Löfven ei halua suoraan antaa tukeaan idealle, mutta on sitä mieltä, että asiaa voidaan harkita eri kanteilta. Hän toivoo lisäksi, että kaikki jäsenmaat osallistuvat mahdollisuuteen löytää ratkaisuja pakolaisten sijoittamisesta jäsenmaiden kesken kun nyt asiasta ei ole päästy yksimielisyyteen.
– Tilanne on nyt uusi kun UNHCR ja IMO sanovat, että voimme mahdollisesti pienentää taloudellisen voiton perässä tulevien tulijoiden määrä. Näin voimme mahdollisesti myös paremmin löytää ratkaisun ja ottaa vastaan niitä, joilla on todellinen turvapaikan tarve, Löfven kertoo Europaportalenille.
Europaportalenin mukaan mitään yhtenäistä turvapaikkapolitiikkaa jäsenmaiden kesken ei kuitenkaan ole odotettavissa, sillä esimerkiksi Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz harjoittaa tällä hetkellä kovempaa turvapaikkapolitiikkaa ja pitää tärkeämpänä lisätä rajatarkastuksia kuin miettiä solidaarista vastuunkantoa jäsenmaiden kesken.
Löfven painotti myös, että Itävalta puheenjohtajamaana on vastuussa jatkaa keskustelua taakanjaosta.
Europaportalen

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Win - win - win - win
Win - win - win - win
28.6.2018 23:55

”että kaikki jäsenmaat osallistuvat mahdollisuuteen löytää ratkaisuja pakolaisten sijoittamisesta jäsenmaiden kesken kun nyt asiasta ei ole päästy yksimielisyyteen”.
Suomihan voisi kantaa kortensa kekoon asuttamalla natiiveja ruotsalaisia. Näin LKöveenille jäisi enemmän mahdollisuuksia (asuntoja) tuhota oma maansa tällä järjettömyydellä. Suomi saisi koulutettua porukkaa, joilla olisi kielitaitokin (ruotsi) valmiina, eikä kulttuurikaan mitään shokkia aiheuttaisi. Tämä olisi win (Löven) – win (turvapaikkaturistit)-win (Suomi) -win (unelman kannattajat) tilanne.

Veetuuntunu Stadilainen
Veetuuntunu Stadilainen
29.6.2018 10:48

Siis maailmanhistorian luultavasti itsetuhoisinta
ja -inhoisinta porukkaa tänne äänestäjiksi jatkamaan
samaa meininkiä?
Joo ei kiitos…

Nuivat Suomeen, pöljät Kaalivatiin
Nuivat Suomeen, pöljät Kaalivatiin
29.6.2018 12:42

Eihän ne itsetuhoiset tietenkään tulisi Suomeen vaan ne nuivat. Itsetuhoiset jäisivät mielellään Ruotsin Kaalivatiin.

Sopii hyvin.
Sopii hyvin.
29.6.2018 13:02

Kannatan ajatusta.Etniset ruotsalaiset ja ruotsinsuomalaiset tarvittaessa Suomeen suojaan.

Ilmari
Ilmari
29.6.2018 13:24
Vastaa...  Sopii hyvin.

Näin voitaisiin tehdä ja annetaan samalla ne 2015 tulleet irakilaiset takaisin.

Jorma
Jorma
28.6.2018 23:57

Ylen Amerikan Uutisoinista nootti
Gowdy to Rosenstein on Russia probe: ’Finish it the hell up’
113 837 näyttökertaa
https://www.youtube.com/watch?v=Rbo0Lodbub0
Republican lawmaker tells Deputy Attorney General Rod Rosenstein and FBI Director Christopher Wray that America is being ’torn apart’ by the investigation during a House hearing on anti-Trump agent Peter Strzok.
on erikoista te ette ikinä uutisoi näistä asioista
teidän anti truph akendanne takia vaan raijatte 1000 kerran suomen ainoan demla tutkijan mika aaltolan anti trumph propagandistin studio jauhamaan politisitunutta täysin puolueelista paskaa trumphista
kukaan suomessa ei edes tiedä millaista politiikaa usa demarit tekevät te ette kerro kuin mitä he vinkuvat trumphista
viimeksi yksi konkressi edustaja muistutti nazia itse puheisaan
kuin demari poliitikkoa eli maxi watters musta
hän puhui samaan tyyliin rebublikaaneista
miten klux klux klaani negruista historiassa mietikääs sitä
ämmä kuluu kohonkin ihmisoikeus järjestöön anifaanko
tamä teidän usan tapahtumien valikoiva uutisointi tiedon pimitys politista anti trumph akendan syistä on järkytävää ali arvoista yhden näkökannan journalismia tai siis viher vasuri liberaali viha propagandaa
BREAKING FOX NEWS (8PM) – LIVE FULL SCREEN – Fox News Live Stream – JUNE 26, 2018
usa demarit ovat vasuri fasisteja nykyään vaaralisia perkeleitä
https://www.youtube.com/watch?v=FVWJT8MNYRg

USA
USA
29.6.2018 09:17
Vastaa...  Jorma

Ei se nimi ole Trumph vaan Trump!

Veikko P.
Veikko P.
29.6.2018 00:03

Ruotsista tuli meille jo yli 30.000 tyyppiä eli riittää kiitos uudelleensijoitus.

saatiin_tarpeeksi
saatiin_tarpeeksi
25.9.2018 14:38
Vastaa...  Veikko P.

Yli 32000 läpsyttelijaa Haaparanan kautta Tornioon 2015.Kiitos, tämä riittää,ei enää lisää rikastusta Löveeni.

Jorma
Jorma
29.6.2018 00:14

Gowdy to Rosenstein on Russia probe: ’Finish it the hell up’
https://www.youtube.com/watch?v=Rbo0Lodbub0
Katsokaa mitä Gowdy kertoo anti thrumph sabotoija fbi agentista
JA SUOMEN VALTAMEDIA EI KERO NÄISTÄ KONGRESSI KUULUMISISTA MITÄÄN
PAITSI YLEN MIKA HENTULA VALEHTELEE ETTÄ VENÄJÄ TUTKIMUS MUKA ULOTUISI THRUMPHIIN HENKILÖKOHTAISETI
HÄN VALEHTELEE VALEHTELEE VIELÄ POKKANA
KUIN JOKU PATOLOGINEN VALEHTELIJA KOMMUNISTI

Minä
Minä
29.6.2018 02:40

”että kaikki EU-maat kantavat solidaarisesti vastuunsa”
Ruotsi ihan itse oäätti hankkia ongelmia, joten Ruotsi on ihan itse ja yksin vastuussa hankkimistaan ongelmista. Turha väittää, että se vastuu jotenkin kuuluisi muille.

huugo
huugo
29.6.2018 05:22

Minkä perkeleen ”solidaarisesti vastuunsa”, minulla ei ainakaan ole mitään vastuuta kanien tavoin sikiävistä neekereistä ja arabeista. Ruotsin Eino voisi antaa vaikka koko omaisuutensa noiden loisten hyväksi jos siltä tuntuu, älä puhu muiden puolesta. Ruotsi voisi alkaa viedä ehkäisyvalistusta Afrikan maihin ja lähi-itään ja kitkeä taikauskoa mitä esim. Islam on. Sillä päästään jo pitkälle. Ongelmat eivät ratkea sillä että länismaat maa täytetään noiden maiden kädellisistä ja omat kansat ajetaan ahtaalle. Saatana mikä ääliö ja tyypillinen broileripoliitikko jonka aivot ovat herneen kokoiset ja sijaitsevat jossain muualla kuin päässä.

Anonyymi
Anonyymi
29.6.2018 11:36
Vastaa...  huugo

Minä en myöskään ymmärrä, mikä ihmeen vastuu meillä on täysin tuntemattomista ihmisistä, joille emme ole velkaa killinkiäkään yhtään mistään! Lisäksi sana pakolainen on kokenut jo sellaisen inflaation, että vain idiootti käyttää sanaa porukasta, joka ovat korkeintaan paossa kehitysmaalaisia olosuhteita, tehtyjä rikoksia tai pelkoa joutua armeijaan. Pakolaisuus edellyttää henkilökohtaista vainoa ja edes sota ei kuulu Geneven sopimuksen määrittelemään pakolaisuuteen. Raukkamaisesti oman onnensa nojaan naiset ja lapset jättänyt, rusinat pullasta noukkiva joukko ei ansaitse suomalaisten kustantamaa elintasoa.
Ruotsalainen kansankoti tukehtuu kohta yltiöpäiseen humanismiinsa, joka Suomen olisi jo korkea aika ottaa varoittavana esimerkkinä! Turha taitaa olla toivo, kun samat pässinpäät ja EU:n saleissa niskansa kipeiksi nyökyttelevät poliitikkomme veisaavat samaa virttä Merkelin ja Macronin kanssa, kun olisi syytä liittyä yhteen Unkarin ja muiden järkensä säilyttäneiden valtioiden kanssa.

Nyökytellen
Nyökytellen
29.6.2018 12:46
Vastaa...  Anonyymi

Ruotsin TVssä näytettiin eilen kun Löfven ja Sipilä diskuteerasivat… eivät kuitenkaan tällä kertaa maireasti hymyillen Merkeleen kyljessä kuten yleensä.

Anonyymi
Anonyymi
29.6.2018 11:46
Vastaa...  huugo

Taakanjako. Eihän tässä näin pitänyt käydä, vaan taloudellista vaurautta ja monikulttuurin ihanuutta piti sataa kuin mannaa taivaalta. Jokainen järkevä ihminen osasi päätellä, mitä kesän ja syksyn 2015 tapahtumista seuraa; ainoastaan poliitikoille se on vasta nyt selvinnyt. Minkälainen porukka Eurooppaa oikein johtaa? Samanlaisia unelmahötön mädättämiä taivastelijoita kuin suomalaisetkin poliitikot. Ryhtiä ei löydy kuin entisen itäblokin maista. He kyllä muistavat ja tietävät, mitä on elämä rautasaappaan alla; kommunismin tilalle tulee eurokommunismi ja kaiken lisäksi sen saappaan varressa lukee ”islam”.

Freya Snow
Freya Snow
29.6.2018 06:46

Mikä tätäkin Löfveniä oikein vaivaa? Valehtelee silmät päästään! Ja ihan kun muka oikeasti välittäisi jostain ”pakolaisten” ihmiskohtaloista. Rahallista hyötyä hakee ja valtaa ynnä muita päämääriä tällä väestönvaihdolla.. Luuleeko suvakit että tämäkin pääministeti, kuten Sipilä, on muka joku hyväsydäminen ihminen? Ei ole..Puhdas opportunisti joka ei kohtalostamme välitä.

Pelkkä sätkynukke puhuvalla päällä
Pelkkä sätkynukke puhuvalla päällä
29.6.2018 09:38
Vastaa...  Freya Snow

Hitsari-Löfveniä vaivaa se ettei hän itse asiassa osaa eikä tiedä mitään vaan höpisee sitä mitä sossunaiset hänen ympärillään (Wallström, Johansson, EU-Ulvskog jne) hänen käskevät sanoa. Oma kompetenssi on nolla.
Hänhän tuli hommaan vain Juholtia paikkaamaan, toista katastrofia.

Tellervo Nyberg
29.6.2018 12:26

Olet aivan oikeassa,SÄTKYNUKKE! Hitsari on pelkkä sätkynukke, pois heitettävä, täällä Ruosissa!
Saa hävetä hänen puheitaan, miten toisten tekemät ne ovat ja hän yrittää esiintyä nerona!
Hitsari saisi omasta ja demareiden bussista maksaa kaikki kulut, mitä hän ottaa Valtion kassasta meidän verorahojamme, oltuaan välikätenä vaihtamassa afrikaaneja ruotsalaisiksi ja muita, keitä hän on jo asuttanut tänne! Luultavasti demareiksi käännettyjä ovat jo,nää pakolaiset, HUOM; Luultavasti jo luvanneet äänestää demareita tulevassa vaalissa, kun saivat HETI käteensä RUOTSIN KANSALAISUUDEN, Hitsarilta!
Joku sellainen hänellä on mielessä, koska on jo sanonut, että HÄN haluaa olla seuraavassa Hallituksessa
Pääministerinä! Ei voi muuta sanoa kuin ;”Voi pyhä yksinkertaisuus!”
Toivon sydämestäni että SD voittaa vaalit! Jimmystä tulisi erittäin viisas ja ruotsia oikein johtava ”PÄÄMINISTERI”. Hänellä on synnynnnäiset lahjat esiintyä ja puhua oikein ja olla rehellinen, eikä faski! Minkä FASKEUDEN Hitsari Löfven omistaa! Hän joka kerta puhuu valheita SD:STÄ ja panettelee Jimmyä!
Ja tällaisesta panetteliasta ja valehtelijasta pitäis tulla hänen oman haaveensa mukaan RUOTSIN UUSI Pääministeri! ”Järkyttävää!” Toivottavasti LO ei ole ostanut äänejä jo valmiiksi maahan muuttajilta???

”Kansankoti” onkin Kasinokoti
”Kansankoti” onkin Kasinokoti
29.6.2018 13:02
Vastaa...  Tellervo Nyberg

Sosdemit ovat vuosikymmeniä pelanneet vilpillistä peliä saadakseen jäseniä/ääniä ja sen on annettu tapahtua. Jo 70- luvulla oli voimassa ns. ”tvångsanslutning” eli pakkoliittyminen: jos liityit ammattiyhdistyksen jäseneksi (saadaksesi työttymyyskassan jne) liityit samalla tietämättäsi SOSSUPUOLUEEN JÄSENEKSI. Muutenkin on koko sossujen historia täynnä salakähmäistä toimintaa. Tämä kannattaa lukea:
http://www.lokalapartiet.net/Lokala_partiet_i_Heby_kommun/Socialdemokratin_bakom_draperierna.html

PÄÄTÖN PÄÄMINISTERI VAIHTOON SYYSKUUSSA
PÄÄTÖN PÄÄMINISTERI VAIHTOON SYYSKUUSSA
29.6.2018 09:13

Nyt todellakin paljastuu miten köykäisillä eväilla ja tiedoilla Löfven hommaansa hoitaa. Hänen repertoaarinsa on kapea ja ulkoa opeteltu ja hän jankuttaa sitä yhtä ja samaa jonka on aikoinaan oppinut eli TAAKANJAKOA. Hän ei ”luovuta” ennenkuin Unkari ja kumppanit ottavat pakolaisia ja se ei tule tapahtumaan, siinä tapauksessa EU hajoaa. Kaikki muut EU- johtajat katsovat jo eteenpäin kun taas Löveeni puhuu samaa skeidaa kuin 3-4 vuotta sitten.
Nyt ovat M ja Alliansen avanneet SDlle oven, aivan kuten ennustin. Löfven on out. Ei edes media tykkää hänestä enää- sen huomaa- ja se tietää vääjäämättömästi uran loppua.

”Islamic State of Sweden” will never happen vaikka Reinfeldt-Löfven kovasti yrittivät
”Islamic State of Sweden” will never happen vaikka Reinfeldt-Löfven kovasti yrittivät
29.6.2018 09:23

Jos eivät Ruotsin yritykset rakentaa Pohjolan suurinta islamistista maata lopu Löfvenin eroamiseen ja migraatiolässytyksen loppumiseen tulevat Trump ja Putin laittamaan sille stopin.

Jocke
Jocke
29.6.2018 10:23

Kannattaa lukea Hege Storhaugin kirja ”Islam-yhdestoista vitsaus”. Sen jälkeen ei ole epäilystäkään siitä minne Eurooppa on menossa.

"Charlie"
"Charlie"
29.6.2018 11:12

Nyt houkutellaan kovasti (muslimi)siirtolaisia ja (afrikkalaisia) elintasopakolaisia asuttamaan vastalöydettyä asuttamatonta uutta mannerta Eurooppaa, sehän on hieno juttu vai onko?
Onhan tuota teemaa jokusen kerran kokeiltu:
Bysantin ajan lähi-itä Egypti pohjois-Afrikka Anatolia premuslim Iran pohjois-intia Espanja, ja espanjalaisten opittua käytännöt muslimeilta Väli-Amerikka, Etelä-Amerikka, Pohjois-Amerikka, Australia, Uusi Seelanti, Afrikka, Intia, Indonesia, Euraasian Tundra, Siperia…
Kaikki kantikset tykkäsivät kovasti (jos selvisivät hengissä siis) ja me kanta-asukkaina emme liene poikkeus (sarkasmia).

"Charlie"
"Charlie"
29.6.2018 11:29
Vastaa...  "Charlie"

Itsestäänselvyytenä unohtui mainitaTurkkilaisten muslimien mahtavan kiva yritys valloittaa loppukin eurooppa Bosporinsalmen takaa – kiitos kristinuskon ja kovapäisten eurooppalaisten yritys epäonnistui pääosiltaan nykypäivään ja Erdo-kaniin asti.
Pikanttina yksityiskohtana raiskatuilta ja tapetuilta eurooppalaisilta ryöstetyt poikalapset jotka aivopestiin valloittamaan rotunsa maita, janitsaarit – isis otti samat muslimikonstit käyttöön.
Martti Lutherilla oli paljonkin aiheellista sanomista muslimeista joka pätee yhä mutta polpo sanoo sitä vihapuheeksi…

Anonyymi
Anonyymi
29.6.2018 13:51
Vastaa...  "Charlie"

Turkkihan pitää jo nyt Eurooppaa pihdeissään. Angela Merkel on ”neuvotellut” Turkin presidentin kanssa ja luvannut (=suostunut kiristykseen) kuusi miljardia euroa maalle siitä hyvästä, ettei se päästä ”pakolaisia” Eurooppaan. Paljonkohan on Suomen osuus tuosta rahasta? Joka tapauksessa kalliiksi tulee tämä sekoilu, sekä rahallisesti että yhteiskunnallisesti; maksetaan siitä, että ”pakolaisia” tulee tai ei tule jasen päälle noihin kehitysmaihin maihin vielä kehitysapua, joka valuu epärehellisten poliitikkojen taskuihin eikä aiheuta muuta kuin väestöräjähdyksen kiihtymisen. Afrikan väkiluku on triplaantunut vuodesta 1950, siellä on jo nyt enemmän väkeä kuin Euroopassa ja ennusteiden mukaan se tuplaantuu vuoteen 2050 mennessä eli 1,5 miljardia asukasta on tosiasia. Joten tulijoita riittää! Vilkaiskaapa huviksenne karttaa ja verratkaa; Eurooppa on hämmästyttävän pieni, kantaväestön syntyvyys olematonta ja kansainvaellus tulee tuhoamaan sen muutamassa sukupolvessa.

Ike
Ike
12.7.2018 16:43
Vastaa...  Anonyymi

Kun tätä kaikkea katsoo islamistit toteuttavat jo nyt valloitussotaansa. Täytyy olla aika sokea jos tätä ei näe. Euroopalla on kuitenkin puolellaam pari seikkaa. Keskim. älykkyysosamäärä suurempi. Tekniikka on parempaa. Se että näitä voitaisiin hyödyntää vaatii kuitenkin heräämistä todellisuuteen. Mitä myöhemmin se tulee sitä vaikeampaa se on. Kyse on siitä kuinka pitkälle tilanteen annetaan mennä. Eurooppalaiset kykenevät toimimaan kyllä järkevästi, sitten kun muuta mahdollisuutta ei ole ja poliitikot näkevät että hillotolppa menee joka tapauksessa, toimi sitten itsekkäästi tai ei. En kyllä näe että tästä ilman suurta väkivaltaa selvitään. Pieni mahdollisuus on jos rajavalvonta kaikkialla, sekä euroopan ulkorajoilla että kansallisvaltioiden kesken, saadaan nopeasti toimimaan.

Jarkko kainulainen
Jarkko kainulainen
29.6.2018 14:05

Sairas mies pitäisi sulkea johonkin laitoseen ja hävittää avain!

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
29.6.2018 15:52

Kyllä sieltä tulisi myös itsetuhosia. Se on selvä.
Ja he tietenkin nyt sitten löytäisivät Suomessa
uudestaan ruotsalaisen identiteettinsä alkaen
äänestämään RKP:tta ja sehän tiedetään mitä
siitä seuraisi…
Onko Paavolla tähän mielipidettä? Olisiko mitään
järkeä ottaa tänne ruotsalaisia ”turvaan”, ainakaan
ilman perusteellisia psykologisia testejä?
Ihan samalla tavalla kuin en halua tänne omia maitaan
paskoneita rikastajia, en halua tänne ruotsalaisiakaan.
Heille pitäisi paiskata ovi päin naamaa kiinni,
kalossinkuva perseeseen ja takaisin sinne shithole-
maahan selvittelemään itse aihauttamansa sotkut!

Ickefråga eli turha miettiä
Ickefråga eli turha miettiä
29.6.2018 22:10

Turha ruotsalaisten Suomeentulemista on miettiä. Tottakai menisivät mielummin Norjaan tai Tanskaan joitten kieltä ymmärtävät. Uskomattoman moni kantaruotsalainen ei ole koskaan edes käynyt Suomessa eikä tunne mitään tarvettakaan.