Stefan Löfven vaatii, että afrikkalaisia pitää ”edelleenasuttaa” EU-maiden kesken

Stefan-Löfven.jpg

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven kertoi torstaina Europaportalille EU:n huippukokouksessa, että Ruotsin kanta turvapaikkaleireille on ehdollinen. Löfvenin mukaan hallitus on valmis tutkimaan vaihtoehtoa, mutta samaan aikaan vaaditaan kaikilta EU-mailta solidaarista vastuunkantoa pakolaisista.

– Koko homma perustuu ensinnäkin siihen, että meillä on mahdollisuus ”edelleenasuttaa” pakolaisia, ja siihen, että kaikki EU-maat kantavat solidaarisesti vastuunsa, Löfven kertoi.

Löfven ei halua suoraan antaa tukeaan idealle, mutta on sitä mieltä, että asiaa voidaan harkita eri kanteilta. Hän toivoo lisäksi, että kaikki jäsenmaat osallistuvat mahdollisuuteen löytää ratkaisuja pakolaisten sijoittamisesta jäsenmaiden kesken kun nyt asiasta ei ole päästy yksimielisyyteen.

– Tilanne on nyt uusi kun UNHCR ja IMO sanovat, että voimme mahdollisesti pienentää taloudellisen voiton perässä tulevien tulijoiden määrä. Näin voimme mahdollisesti myös paremmin löytää ratkaisun ja ottaa vastaan niitä, joilla on todellinen turvapaikan tarve, Löfven kertoo Europaportalenille.

Europaportalenin mukaan mitään yhtenäistä turvapaikkapolitiikkaa jäsenmaiden kesken ei kuitenkaan ole odotettavissa, sillä esimerkiksi Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz harjoittaa tällä hetkellä kovempaa turvapaikkapolitiikkaa ja pitää tärkeämpänä lisätä rajatarkastuksia kuin miettiä solidaarista vastuunkantoa jäsenmaiden kesken.

Löfven painotti myös, että Itävalta puheenjohtajamaana on vastuussa jatkaa keskustelua taakanjaosta.

Europaportalen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Stefan Löfven vaatii, että afrikkalaisia pitää ”edelleenasuttaa” EU-maiden kesken

 1. ”että kaikki jäsenmaat osallistuvat mahdollisuuteen löytää ratkaisuja pakolaisten sijoittamisesta jäsenmaiden kesken kun nyt asiasta ei ole päästy yksimielisyyteen”.
  Suomihan voisi kantaa kortensa kekoon asuttamalla natiiveja ruotsalaisia. Näin LKöveenille jäisi enemmän mahdollisuuksia (asuntoja) tuhota oma maansa tällä järjettömyydellä. Suomi saisi koulutettua porukkaa, joilla olisi kielitaitokin (ruotsi) valmiina, eikä kulttuurikaan mitään shokkia aiheuttaisi. Tämä olisi win (Löven) – win (turvapaikkaturistit)-win (Suomi) -win (unelman kannattajat) tilanne.

  42
  2
  1. Siis maailmanhistorian luultavasti itsetuhoisinta
   ja -inhoisinta porukkaa tänne äänestäjiksi jatkamaan
   samaa meininkiä?

   Joo ei kiitos…

   17
   2
   1. Eihän ne itsetuhoiset tietenkään tulisi Suomeen vaan ne nuivat. Itsetuhoiset jäisivät mielellään Ruotsin Kaalivatiin.

    16
    1
  2. Kannatan ajatusta.Etniset ruotsalaiset ja ruotsinsuomalaiset tarvittaessa Suomeen suojaan.

   16
   2
 2. Ylen Amerikan Uutisoinista nootti

  Gowdy to Rosenstein on Russia probe: ’Finish it the hell up’
  113 837 näyttökertaa
  https://www.youtube.com/watch?v=Rbo0Lodbub0
  Republican lawmaker tells Deputy Attorney General Rod Rosenstein and FBI Director Christopher Wray that America is being ’torn apart’ by the investigation during a House hearing on anti-Trump agent Peter Strzok.
  on erikoista te ette ikinä uutisoi näistä asioista
  teidän anti truph akendanne takia vaan raijatte 1000 kerran suomen ainoan demla tutkijan mika aaltolan anti trumph propagandistin studio jauhamaan politisitunutta täysin puolueelista paskaa trumphista
  kukaan suomessa ei edes tiedä millaista politiikaa usa demarit tekevät te ette kerro kuin mitä he vinkuvat trumphista
  viimeksi yksi konkressi edustaja muistutti nazia itse puheisaan
  kuin demari poliitikkoa eli maxi watters musta
  hän puhui samaan tyyliin rebublikaaneista
  miten klux klux klaani negruista historiassa mietikääs sitä
  ämmä kuluu kohonkin ihmisoikeus järjestöön anifaanko

  tamä teidän usan tapahtumien valikoiva uutisointi tiedon pimitys politista anti trumph akendan syistä on järkytävää ali arvoista yhden näkökannan journalismia tai siis viher vasuri liberaali viha propagandaa

  BREAKING FOX NEWS (8PM) – LIVE FULL SCREEN – Fox News Live Stream – JUNE 26, 2018
  usa demarit ovat vasuri fasisteja nykyään vaaralisia perkeleitä

  14
 3. Ruotsista tuli meille jo yli 30.000 tyyppiä eli riittää kiitos uudelleensijoitus.

  44
  1. Yli 32000 läpsyttelijaa Haaparanan kautta Tornioon 2015.Kiitos, tämä riittää,ei enää lisää rikastusta Löveeni.

 4. Gowdy to Rosenstein on Russia probe: ’Finish it the hell up’

  https://www.youtube.com/watch?v=Rbo0Lodbub0

  Katsokaa mitä Gowdy kertoo anti thrumph sabotoija fbi agentista

  JA SUOMEN VALTAMEDIA EI KERO NÄISTÄ KONGRESSI KUULUMISISTA MITÄÄN

  PAITSI YLEN MIKA HENTULA VALEHTELEE ETTÄ VENÄJÄ TUTKIMUS MUKA ULOTUISI THRUMPHIIN HENKILÖKOHTAISETI

  HÄN VALEHTELEE VALEHTELEE VIELÄ POKKANA
  KUIN JOKU PATOLOGINEN VALEHTELIJA KOMMUNISTI

  18
  1
 5. ”että kaikki EU-maat kantavat solidaarisesti vastuunsa”

  Ruotsi ihan itse oäätti hankkia ongelmia, joten Ruotsi on ihan itse ja yksin vastuussa hankkimistaan ongelmista. Turha väittää, että se vastuu jotenkin kuuluisi muille.

  40
 6. Minkä perkeleen ”solidaarisesti vastuunsa”, minulla ei ainakaan ole mitään vastuuta kanien tavoin sikiävistä neekereistä ja arabeista. Ruotsin Eino voisi antaa vaikka koko omaisuutensa noiden loisten hyväksi jos siltä tuntuu, älä puhu muiden puolesta. Ruotsi voisi alkaa viedä ehkäisyvalistusta Afrikan maihin ja lähi-itään ja kitkeä taikauskoa mitä esim. Islam on. Sillä päästään jo pitkälle. Ongelmat eivät ratkea sillä että länismaat maa täytetään noiden maiden kädellisistä ja omat kansat ajetaan ahtaalle. Saatana mikä ääliö ja tyypillinen broileripoliitikko jonka aivot ovat herneen kokoiset ja sijaitsevat jossain muualla kuin päässä.

  38
  1. Minä en myöskään ymmärrä, mikä ihmeen vastuu meillä on täysin tuntemattomista ihmisistä, joille emme ole velkaa killinkiäkään yhtään mistään! Lisäksi sana pakolainen on kokenut jo sellaisen inflaation, että vain idiootti käyttää sanaa porukasta, joka ovat korkeintaan paossa kehitysmaalaisia olosuhteita, tehtyjä rikoksia tai pelkoa joutua armeijaan. Pakolaisuus edellyttää henkilökohtaista vainoa ja edes sota ei kuulu Geneven sopimuksen määrittelemään pakolaisuuteen. Raukkamaisesti oman onnensa nojaan naiset ja lapset jättänyt, rusinat pullasta noukkiva joukko ei ansaitse suomalaisten kustantamaa elintasoa.

   Ruotsalainen kansankoti tukehtuu kohta yltiöpäiseen humanismiinsa, joka Suomen olisi jo korkea aika ottaa varoittavana esimerkkinä! Turha taitaa olla toivo, kun samat pässinpäät ja EU:n saleissa niskansa kipeiksi nyökyttelevät poliitikkomme veisaavat samaa virttä Merkelin ja Macronin kanssa, kun olisi syytä liittyä yhteen Unkarin ja muiden järkensä säilyttäneiden valtioiden kanssa.

   19
   1. Ruotsin TVssä näytettiin eilen kun Löfven ja Sipilä diskuteerasivat… eivät kuitenkaan tällä kertaa maireasti hymyillen Merkeleen kyljessä kuten yleensä.

  2. Taakanjako. Eihän tässä näin pitänyt käydä, vaan taloudellista vaurautta ja monikulttuurin ihanuutta piti sataa kuin mannaa taivaalta. Jokainen järkevä ihminen osasi päätellä, mitä kesän ja syksyn 2015 tapahtumista seuraa; ainoastaan poliitikoille se on vasta nyt selvinnyt. Minkälainen porukka Eurooppaa oikein johtaa? Samanlaisia unelmahötön mädättämiä taivastelijoita kuin suomalaisetkin poliitikot. Ryhtiä ei löydy kuin entisen itäblokin maista. He kyllä muistavat ja tietävät, mitä on elämä rautasaappaan alla; kommunismin tilalle tulee eurokommunismi ja kaiken lisäksi sen saappaan varressa lukee ”islam”.

   15
 7. Mikä tätäkin Löfveniä oikein vaivaa? Valehtelee silmät päästään! Ja ihan kun muka oikeasti välittäisi jostain ”pakolaisten” ihmiskohtaloista. Rahallista hyötyä hakee ja valtaa ynnä muita päämääriä tällä väestönvaihdolla.. Luuleeko suvakit että tämäkin pääministeti, kuten Sipilä, on muka joku hyväsydäminen ihminen? Ei ole..Puhdas opportunisti joka ei kohtalostamme välitä.

  35
  1. Hitsari-Löfveniä vaivaa se ettei hän itse asiassa osaa eikä tiedä mitään vaan höpisee sitä mitä sossunaiset hänen ympärillään (Wallström, Johansson, EU-Ulvskog jne) hänen käskevät sanoa. Oma kompetenssi on nolla.
   Hänhän tuli hommaan vain Juholtia paikkaamaan, toista katastrofia.

   25
   1
   1. Olet aivan oikeassa,SÄTKYNUKKE! Hitsari on pelkkä sätkynukke, pois heitettävä, täällä Ruosissa!
    Saa hävetä hänen puheitaan, miten toisten tekemät ne ovat ja hän yrittää esiintyä nerona!
    Hitsari saisi omasta ja demareiden bussista maksaa kaikki kulut, mitä hän ottaa Valtion kassasta meidän verorahojamme, oltuaan välikätenä vaihtamassa afrikaaneja ruotsalaisiksi ja muita, keitä hän on jo asuttanut tänne! Luultavasti demareiksi käännettyjä ovat jo,nää pakolaiset, HUOM; Luultavasti jo luvanneet äänestää demareita tulevassa vaalissa, kun saivat HETI käteensä RUOTSIN KANSALAISUUDEN, Hitsarilta!
    Joku sellainen hänellä on mielessä, koska on jo sanonut, että HÄN haluaa olla seuraavassa Hallituksessa
    Pääministerinä! Ei voi muuta sanoa kuin ;”Voi pyhä yksinkertaisuus!”

    Toivon sydämestäni että SD voittaa vaalit! Jimmystä tulisi erittäin viisas ja ruotsia oikein johtava ”PÄÄMINISTERI”. Hänellä on synnynnnäiset lahjat esiintyä ja puhua oikein ja olla rehellinen, eikä faski! Minkä FASKEUDEN Hitsari Löfven omistaa! Hän joka kerta puhuu valheita SD:STÄ ja panettelee Jimmyä!
    Ja tällaisesta panetteliasta ja valehtelijasta pitäis tulla hänen oman haaveensa mukaan RUOTSIN UUSI Pääministeri! ”Järkyttävää!” Toivottavasti LO ei ole ostanut äänejä jo valmiiksi maahan muuttajilta???

    11
    1. Sosdemit ovat vuosikymmeniä pelanneet vilpillistä peliä saadakseen jäseniä/ääniä ja sen on annettu tapahtua. Jo 70- luvulla oli voimassa ns. ”tvångsanslutning” eli pakkoliittyminen: jos liityit ammattiyhdistyksen jäseneksi (saadaksesi työttymyyskassan jne) liityit samalla tietämättäsi SOSSUPUOLUEEN JÄSENEKSI. Muutenkin on koko sossujen historia täynnä salakähmäistä toimintaa. Tämä kannattaa lukea:

     http://www.lokalapartiet.net/Lokala_partiet_i_Heby_kommun/Socialdemokratin_bakom_draperierna.html

     11
 8. Nyt todellakin paljastuu miten köykäisillä eväilla ja tiedoilla Löfven hommaansa hoitaa. Hänen repertoaarinsa on kapea ja ulkoa opeteltu ja hän jankuttaa sitä yhtä ja samaa jonka on aikoinaan oppinut eli TAAKANJAKOA. Hän ei ”luovuta” ennenkuin Unkari ja kumppanit ottavat pakolaisia ja se ei tule tapahtumaan, siinä tapauksessa EU hajoaa. Kaikki muut EU- johtajat katsovat jo eteenpäin kun taas Löveeni puhuu samaa skeidaa kuin 3-4 vuotta sitten.

  Nyt ovat M ja Alliansen avanneet SDlle oven, aivan kuten ennustin. Löfven on out. Ei edes media tykkää hänestä enää- sen huomaa- ja se tietää vääjäämättömästi uran loppua.

  20
  1
 9. ”Islamic State of Sweden” will never happen vaikka Reinfeldt-Löfven kovasti yrittivät sanoo:

  Jos eivät Ruotsin yritykset rakentaa Pohjolan suurinta islamistista maata lopu Löfvenin eroamiseen ja migraatiolässytyksen loppumiseen tulevat Trump ja Putin laittamaan sille stopin.

  18
 10. Kannattaa lukea Hege Storhaugin kirja ”Islam-yhdestoista vitsaus”. Sen jälkeen ei ole epäilystäkään siitä minne Eurooppa on menossa.

  20
 11. Nyt houkutellaan kovasti (muslimi)siirtolaisia ja (afrikkalaisia) elintasopakolaisia asuttamaan vastalöydettyä asuttamatonta uutta mannerta Eurooppaa, sehän on hieno juttu vai onko?
  Onhan tuota teemaa jokusen kerran kokeiltu:
  Bysantin ajan lähi-itä Egypti pohjois-Afrikka Anatolia premuslim Iran pohjois-intia Espanja, ja espanjalaisten opittua käytännöt muslimeilta Väli-Amerikka, Etelä-Amerikka, Pohjois-Amerikka, Australia, Uusi Seelanti, Afrikka, Intia, Indonesia, Euraasian Tundra, Siperia…
  Kaikki kantikset tykkäsivät kovasti (jos selvisivät hengissä siis) ja me kanta-asukkaina emme liene poikkeus (sarkasmia).

  10
  1
  1. Itsestäänselvyytenä unohtui mainitaTurkkilaisten muslimien mahtavan kiva yritys valloittaa loppukin eurooppa Bosporinsalmen takaa – kiitos kristinuskon ja kovapäisten eurooppalaisten yritys epäonnistui pääosiltaan nykypäivään ja Erdo-kaniin asti.
   Pikanttina yksityiskohtana raiskatuilta ja tapetuilta eurooppalaisilta ryöstetyt poikalapset jotka aivopestiin valloittamaan rotunsa maita, janitsaarit – isis otti samat muslimikonstit käyttöön.
   Martti Lutherilla oli paljonkin aiheellista sanomista muslimeista joka pätee yhä mutta polpo sanoo sitä vihapuheeksi…

   18
   1. Turkkihan pitää jo nyt Eurooppaa pihdeissään. Angela Merkel on ”neuvotellut” Turkin presidentin kanssa ja luvannut (=suostunut kiristykseen) kuusi miljardia euroa maalle siitä hyvästä, ettei se päästä ”pakolaisia” Eurooppaan. Paljonkohan on Suomen osuus tuosta rahasta? Joka tapauksessa kalliiksi tulee tämä sekoilu, sekä rahallisesti että yhteiskunnallisesti; maksetaan siitä, että ”pakolaisia” tulee tai ei tule jasen päälle noihin kehitysmaihin maihin vielä kehitysapua, joka valuu epärehellisten poliitikkojen taskuihin eikä aiheuta muuta kuin väestöräjähdyksen kiihtymisen. Afrikan väkiluku on triplaantunut vuodesta 1950, siellä on jo nyt enemmän väkeä kuin Euroopassa ja ennusteiden mukaan se tuplaantuu vuoteen 2050 mennessä eli 1,5 miljardia asukasta on tosiasia. Joten tulijoita riittää! Vilkaiskaapa huviksenne karttaa ja verratkaa; Eurooppa on hämmästyttävän pieni, kantaväestön syntyvyys olematonta ja kansainvaellus tulee tuhoamaan sen muutamassa sukupolvessa.

    1. Kun tätä kaikkea katsoo islamistit toteuttavat jo nyt valloitussotaansa. Täytyy olla aika sokea jos tätä ei näe. Euroopalla on kuitenkin puolellaam pari seikkaa. Keskim. älykkyysosamäärä suurempi. Tekniikka on parempaa. Se että näitä voitaisiin hyödyntää vaatii kuitenkin heräämistä todellisuuteen. Mitä myöhemmin se tulee sitä vaikeampaa se on. Kyse on siitä kuinka pitkälle tilanteen annetaan mennä. Eurooppalaiset kykenevät toimimaan kyllä järkevästi, sitten kun muuta mahdollisuutta ei ole ja poliitikot näkevät että hillotolppa menee joka tapauksessa, toimi sitten itsekkäästi tai ei. En kyllä näe että tästä ilman suurta väkivaltaa selvitään. Pieni mahdollisuus on jos rajavalvonta kaikkialla, sekä euroopan ulkorajoilla että kansallisvaltioiden kesken, saadaan nopeasti toimimaan.

 12. Kyllä sieltä tulisi myös itsetuhosia. Se on selvä.

  Ja he tietenkin nyt sitten löytäisivät Suomessa
  uudestaan ruotsalaisen identiteettinsä alkaen
  äänestämään RKP:tta ja sehän tiedetään mitä
  siitä seuraisi…

  Onko Paavolla tähän mielipidettä? Olisiko mitään
  järkeä ottaa tänne ruotsalaisia ”turvaan”, ainakaan
  ilman perusteellisia psykologisia testejä?

  Ihan samalla tavalla kuin en halua tänne omia maitaan
  paskoneita rikastajia, en halua tänne ruotsalaisiakaan.

  Heille pitäisi paiskata ovi päin naamaa kiinni,
  kalossinkuva perseeseen ja takaisin sinne shithole-
  maahan selvittelemään itse aihauttamansa sotkut!

  1. En mitenkään erityisesti pidä ajatuksesta suuresta määrästä ”ruotsipakolaisia”. Yksittäiset maahanmuuttajat, jotka hoitavat asiansa on eri asia, riippumatta taustasta. Olipa veneet sitten välimerellä tai pohjanlahdella..

 13. Turha ruotsalaisten Suomeentulemista on miettiä. Tottakai menisivät mielummin Norjaan tai Tanskaan joitten kieltä ymmärtävät. Uskomattoman moni kantaruotsalainen ei ole koskaan edes käynyt Suomessa eikä tunne mitään tarvettakaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.