Dan Park taas käräjille useista kiihotuksista kansanryhmää vastaan

620x330xdanpark_smile_webb1-620x330.jpg.pagespeed.ic_.wJyMj6Z5Er.jpg

Kuvataiteilija Dan Park on taas käräjillä. Tällä kertaa Malmön käräjäoikeuteen on menossa seitsemän kiihotusta kansanryhmää vastaan syytettä.

Kaksi tapauksista on  vuodelta 2015, kun Park julkaisi Twitterissä kaksi twiittiä. Toisessa sanotaan ”Manliga blattar älskar våldtäkt är väl inget nytt” (miespuoliset ählyt tykkäävät raiskata, se ei kai ole uutta) ja ”Våldtäktskulturen är grundläggande och ok bland MENA-folk” (Raiskauskulttuuri on perustavanlaatuista ja ok MENA-ihmisille).
Muissa tapauksissa kyse on kuvista ja piirroksista, joita hän on julkaissut 2015-2016 aikana. Yksi kuva koskee Afroruotsalaisten valtakunnanjärjestön Momodou Jallowia. Parkin piirroksessa Jallow on kiinni ketjuissa ja kuvateksti ”Neekeriorjamme on karannut”. Mielenkiintoista on, että Park on tuomittu tästä kuvasta jo vuonna 2014.
Eräs toinen asianomistaja on räppäri Adam Tensa alias Adam Momodou Eriksson Taal. Kuvatekstissä lukee ”Our nigger” ja otsikkona ”Stockholm syndrome”. Adam Tensta väittää, että on saanut 3 000 vihakommenttia ja 250 tappouhkausta Dan Parkin takia.
Kuvahaun tulos haulle Stockholm Syndrome dan park
Dan Park puolustautuu sillä, että Adam Tensta käyttää omissa räppijollotuksissa itsestään nimitystä ”nigga” ja ”hoe”. Tensta sai itse potkut takavuosina TV4-kanavalta sanoessaan ”Neekerit ovat hienoa kansaa”.
Niin ikään syytteeseen lähtee kuva, jonka hän teki valtaisaa kohua herättäneen laivaraiskauksen tiimoilta. Kuva alla:
Kuvahaun tulos haulle rapeboat dan park
Tällä kertaa kuvat tuottavat luultavasti puolisen vuotta ehdotonta vankeutta.
 
https://www.nordfront.se/dan-park-atalas-for-nya-asiktsbrott.smr

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jared
Jared
30.6.2018 14:40

Kaveri kirjoittaa ympärillä olevista asioista kaunistelemattomasti.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
30.6.2018 14:57

totuus aina kirpaisee näitä ”suvaitsevaisia” koska eivät suvaitse muuta kuin omaa agendaansa…

Aikki
Aikki
30.6.2018 15:15

Mutta miksi päättäjät suojelevat raiskaajia ja murhaajia, vaikka ovat moneen kertaa nähneet mitä invaasion tehneet ovat tulleet Eurooppaan tekemään.

Dan Parkeja on aivan liian vähän
Dan Parkeja on aivan liian vähän
30.6.2018 15:29

Dan Park näkee sen minkä löperisti-typerykset kieltävät oleman olemassa.

Totuutta silmiin
Totuutta silmiin
30.6.2018 15:40

Totuuden puhumisesta rangaistaan taas. Maassa ei ole sananvapautta omille kansalaisille.

Poliisi pahoitti mielensä
Poliisi pahoitti mielensä
30.6.2018 16:07

Mitenkäs sitä sanottiinkaan poliisille elokuvassa Siunattu hulluus:”On siinä miehellä virka”. Tutkia karikatyjeä ja koittaa paihoittaa mielensä.

#911
#911
30.6.2018 16:14

Dan Park on loistava, älykäs taiteilija ja on ansainnut elinikäisen taiteilija eläkkeen (itse haluamansa summan) neekerimätöjen sekä muslimipaskaläjien ja älykääpiösuvakkitomppeleiden, erityisesti ruotsistanin päättäjä-ääliöiden touhuamisen kuvauksillaan. Tällaista suurenmoista älykköä ei ole Ruotsi nimisessä muslimivaltiossa koskaan nähty eikä tulla ikinä toista vastaavilla lahjoilla varustettuna näkemäänkään. Luonnollisesti, koska p.o. ”muka valtio” on tuhon oma.

369
369
30.6.2018 16:22
matsui
matsui
30.6.2018 16:23

Herra siunatkoon näitä kaikkia hulluuden paljastajia ja vastustajia täällä meidän pohjolassa!

Kumitonttu
30.6.2018 20:46

Ja sitten kun lukee saatanallinen säkeitä kouluttamattomille, lukutaidottomille, työtäpelkääville aivokirurgeille ja vuori-insinööreille, niin pääsee poliittisen eliitin erityiseen suojeluun. Kyllä on mielenvikaista touhua.
Kaikista ammateista, jotka Suomessa ovat jonkinlaisen sääntelyn tai luvanvaraisuuden alla, vapautettiin taksit, jotta kunniakansalaiset pääsevät veronkiertoon. Olis ennemmin vapautettu vaikka lääkärin ammatti, niin olis poistunut lääkäripula sekunnissa. Poppamiehet ja voodoo-tohtorit toisivat aivan uudenlaista osaamista puutuneille terveysmarkkinoille. Kansantuote poksahtaisi katon läpi ohi muun Länsi-Euroopan kun kansa työskentelisi terveinä kuin pukit.

Anonymous
Anonymous
1.7.2018 13:45

USA taitaa olla ainoa länsimaa jossa on enää oikea sananvapaus? Eli voit sanoa ihan mitä haluat tai julkaista mitä haluat kunhan et syyllisty uhkailuun tms rikokseen. Mutta siis mielipiteet ja pilakuvat yms on täysin sananvapauslain suojaamia.

Ilaei Jäntti
Ilaei Jäntti
4.12.2019 01:08

Kyllä neekereistä ja on gelmista saa ja voi puhua niiden omillavulla NIMILLÄ!