EXTRA! Helsingborgissa täysi sotatila, neljä sairaalaan

Kuvakaappaus 2018-06-30 23-26-18

Helsingborgissa Skoonessa ammuttiin muutama tunti sitten täydellä asearsenaalilla. Poliisi ei tällä hetkellä kerro mitä tarkastiottaen on tapahtunut, mutta ainakin neljä henkilöä makaa Helsingborgin sairaalassa leikattavana.

Poliisi sai hälytyksen klo 20.00 paikallista aikaa, että Helsingborgin keskustassa ammutaan kiivaasti. Tietojen mukaan ainakin jonkinlaista konetuliasetta käytettiin ja pistooleja. Tapahtumapaikkana oli Gustav Adolfin kirkon ympäristö.

Helsingborgin kirjeenvaihtajan mukaan tapahtumat alkoivat siten, että vilkkaalla kadulla alettiin yhtäkkiä ampumaan. Luultavasti kyseessä oli kaksi toisilleen vihamielistä jengiä, jotka kohtasivat. Tapahtumien kulku ei muuten ole vielä tarkasti tiedossa.

Poliisi saapui paikalle useiden partioiden voimin, mutta tilanne oli jo silloin ohi. Poliisin ja sairaanhoidon tehtäväksi jäi kerätä haavoittuneet. Kuitenkin ainakin neljä henkilöä on viety sairaalaan, joiden tilan kerrotaan olevan kriittinen.

Poliisi on eristänyt Helsingborgin keskustan ja sulkenut katuja liikenteeltä. Helsingborgin keskustan ilmatila on suljettu ja poliisihelikopteri pörrää ilmassa avustaen koirapartioita, jotka yrittävät jäljestää tekijöitä ja etsiä muita mahdollisia jälkiä.

EDIT: Poliisi on sulkenut myös Helsingborgin sairaalan ympäristön, koska sinne on kerääntynyt kymmeniä henkilöitä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “EXTRA! Helsingborgissa täysi sotatila, neljä sairaalaan

 1. No niin, kyllä se lööperi kohta saa oikeasti taluttaa mittavan armeijansa kadulle edes jonkinlaista järjestystä pitämään

  29
  3
  1. Toivottavasti Lööperi ei heitä armeijaa tuleen. Sen epäonnistuminen veisi loputkin Ruotsin uskottavuudesta.

   32
   1. No eihän armeijaa voi sinne viedä ilman poliisivartiota. Panssarivaunut varastettaisiin, samoin aseistus. Vaunut löytyisivät käryämässä jonkun ghettolähiön parkkipaikalla. Sotilaat joutuisivat ajamaan bussilla takaisin kasarmille. Osalta olisi varastettu vaatteet, kypärä ja pyssy, jopa kengätkin.

    41
   2. Pelkään pahoin että edes ruotsin armeija ei enää kykene saamaan tilannetta haltuunsa. Ainoa mieleen tuleva ratkaisu on ostaa se osaaminen joltakin ulkopuoliselta taholta (palkkasotilailta) joilla on riittävä kokemus ja toimintavalmius todella puhdistaa nuo ongelmapaikat. En usko että ruotsin armeijalla on riittävää kykyä ja röyhkeyttä aseen käyttöön. Paljolti nämä uusruotsalaiset juuri siihen luottavat ja röyhkeys vain kasvaa.

    24
    1. Osaaminen voidaan ostaa Venäjän Omonilta. Youtubessa on paljon videoita, joista näkee miten asiat hoidetaan.

     15
     1. Aivan varmasti voidaan. Ja sitten ihmetellään, miksi salossamme liehuukin Venäjän lippu? Eihän sen näin pitänyt mennä, eihän…miksi se meni näin…?

      Yrittäkää ymmärtää:
      Venäjä ei ole mikään suojeleva isoveli, vaan se koulupihan julmin kiusaaja. Se ei tule auttajana, vaan miehittäjänä.
      Virolaisille ja unkarilaisille veljeskansoillemme tätä ei tarvitse kertoa, koska he tietävät sen. Meiltä suomalaisilta tämä oppimiskokemus on jäänyt puuttumaan, ja uskomuksetkin ovat sen mukaisia.

 2. Malmön rintaman murruttua taistelut ovat nyt siirtyneet Helsingborgin lohkolle.
  Odotamme mielenkiinnolla sotakirjeenvaihtajilta lisää uutisia Ruotsin sodasta.
  TK-kuvaajat saisivat myös vähän ahkerammin toimittaa kuvamateriaalia taisteluista.
  Onko Suomi harkinnut ottaa vastaan ruotsalaisia sotalapsia?

  51
  1
 3. jokohan tämä riiittää siivittämään SD:n eli ruotsidemokraatit yli 40 pinnan kannatukseen

  34
 4. Löfven ei ole tyytyväinen tähän pikku puuhasteluun vaan lisää tarvitaan. Ruotsi tarvitsee näitä monikulttuurisia tuulahduksia ja aito lähi-itäläistä pöhinää.

  29

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.