Kuka saa uhata ja ketä? Kuka uhkailee ja ketä?

attack-1840256_960_720

Suomessa on olemassa mielenkiintoinen ilmiö, jota ulkosuomalaisen näkökulmasta on vaikea käsittää. Vastaavaa ilmiötä ei ole ainakaan Virossa. Nimittäin kyseessä on eriarvoinen uhkailu. Sillä tarkoitetaan sitä, että tietyt ihmiset saavat uhkailla toisia, mutta ne toiset eivät toisia.

Tämä tarkoittaa sitä, että tietyt piirit saavat harrastaa vapaata uhkailua, mutta toiset eivät. Aika hurjaa vai mitä? Meikäläinen voisi kulkea ympäri kyliä ja ladella päissään tappouhkauksia. Kun taas naapuri saisi syytteen vastaavasta teosta vihapuhumisesta. Ihanteellinen tilanne vai mitä?

Junes Lokka saa mm. Punk in Finland-keskustelupalstan kautta suoria tappouhkauksia päivittäin. Poliisi ei tutki niitä. Olen useaan otteeseen kehoittanut Lokkaa tekemään rikosilmoituksia. Lokka sanoo kuitenkin, että ei poliisi niitä tutki. Ei jaksa edes vaivautua.

kuvakaappaus-2018-05-06-13-16-55

kuvakaappaus-2018-05-06-13-17-23

Jos samanlaisia tappouhkauhkauksia laitettaisiin eetteriin vaikka Hommaforumin kautta niin rasmus huutaisi hoosiannaa. Mutta ei laiteta.

 

Viimeksi Laura Huhtasaari sai aika suoraa räimettä:

Kuvakaappaus 2018-06-29 22-59-58.png

Ei liene vaikea ymmärtää, että Huhtasaaren kohtaama uhkailu ei johda ikinä mihinkään. Tämä on sitä parempaa uhkailua, joka hyväksytään yleisesti vasemmistopiireissä.

Kysyin asiaa Viron poliisiviranomaisilta miltä asia tuntuu heidän näkökulmastaan. Tallinnan yleisten asioiden syyttäjänviraston yleisten asioiden syyttäjä vastasi lyhyesti kysymyksiini. Molemmissa tapauksissa kannattaisi tehdä rikosilmoius, jos asia olisi tapahtunut Virossa. Se johtaisi automaattisesti toimiin ja luultavasti, jos uhkaaja saataisiin selville, siitä seuraisi pieni rangaistus. Lisäksi jos kyseessä olisi kaupunginvaltuutettu tai kansanedustaja, tapaus johtaisi erityistoimiin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Kuka saa uhata ja ketä? Kuka uhkailee ja ketä?

 1. Eikö uhkaajia muka pysty jäljittämään? Ja sitten nenän niskanpuolelle vääntö, mars!

  31
  1. Eipä taida paljoa pystyä jäljittelemään, mikäli ovat käyttäneet TOR-selainta, sekä tekaistua sähköpostia. Tai en tiedä riittääkö jo pelkkä VPN, siihen ettei pysty jäljittämään kirjoittelijaa. Vaikeuttaa se ainakin asiaa, kun IP-osoite on jossain Kiinassa.

    1. Meinaat tosiaan, että Suomen poliisi pystyy TOR-verkkoa jäljittämään, kun se on hankalaa/mahdotonta ollut jopa amerikkalaisillekin.

 2. Helppoa. Vasemmisto saa uhata ketä huvittaa. Vasemmisto saa pahoinpidellä ketä huvittaa. Vasemmisto on JUMALA! Ja Suomessa JUMALA päättää mielipiteet. Se että vasemmisto on hopealusikka perseessä syntyneitä parempiosaisia sekä nepotismin alaisina olevia ikuis-opiskelijoita ei liity tähän mitenkään. Se nyt vaan on parempaa rasismia jos pahoinpitelee isänmaallista luuseria kun on matkalla isin purjeveneelle syömään brunssia Sunnuntaina. Siellä kiva syödä kaviaaria ja kehuskella iskälle kuinka monta arabia ja neekeriä on saanut viime viikolla kotoutettua, samaan syssyyn tuli perustettua heidän kanssaan pari rap-ryhmää ja beatbox-ensemblee. Isi kehuu ja halaa! Brunssin jälkeen mennään Kallioon leikkimään vähäosaista maailmanpelastajaa. Olisi kiva tietää kuinka monta vasuria on tähän asti turvapaikanhakijat raiskanneet..? Niitähän ei ilmoiteta..koska rasismi =)

  42
  1. Ei kai suvaitsevaista vasuria turviksen tarvitse raiskata.Kyllä ne antava turvikselle ihan vapaaehtoisesti,muuten joku huomais syyttää rasismista jos vastustelis.
   Iloista antajaa kehitysmaalainen turvapaikanhakija rakastaa.

   16
 3. Tämän maan alennustila on kyllä jo aivan käsittämättömällä tasolla…Mikä on mennyt vikaan ja kuinka pahasti, kun terve isänmaallisuus tekee ihmisestä aivan täyden lainsuojattoman (lainsuojattoman siinä mielessä, että laista ei todellakaan saa mitään suojaa). Päinvastoin kaikkien suomalaisten tulisi puhaltaa yhteen hiileen ja ajaa Suomen etua asiassa kuin asiassa, sillä tämä on ainoa koti, joka meillä on.
  Olkaamme ylpeitä suomalaisuudesta, mutta hyväksykäämme joukkoomme (ja vain ja ainoastaan) ne ei-suomalaiset, jotka todella ansaitsevat sen, hyväksikäyttäjät suksikoot helvettiin.

  43
 4. Haastaisin uhkailijan ja vittuilijan suoraan. Aika ja paikka jne. Mutta tuskin nuo räkänokat uskaltaisi paikalle koska olisi liian pitkä matka äidin luota.

  27
 5. Eikö meillä jumalauta ole näitä vihapuheita varten olemassa useampi poliisi valvomassa netissä? Yhdenvertaisuus ei taida kuulua kuin paskasakille eli kaikille vasemmalle kallellaan oleville. Saatanan saamaton tuhkamuna joka vastaa vihapuhepoliisin toiminnasta, nyt olisi aika laittaa ne alamaisesi toimimaan viran edellyttämällä tavalla ja kitkeä sitä vihapuhetta!

  24
 6. Lokka tekee näköjään jotakin oikein, kun roskaväki tuolla tavalla pillastuu.

  Äärivasemmisto on kansan surma. Muuttaisivat Venezuelaan, jonka luulisi olevan vassareiden ihannevaltio kaikin tavoin. Siellä on autettu köyhiä oikein olan takaa ja nyt köyhiä ovat kohta aivan joka iikka. Siellä voisivat parantaa maailmaa kotoisissa olosuhteissa.

  26
 7. Kaksoistandardit ovat tulleet varsin selviksi. Hesarin Nyt-liitteessä oli Hehän ovat kuin kaksi marjaa -osiossa kuvaparina sika ja Trump. Että eihän se enää mitään huumoria ole vaan puhdasta herjaamista ja moukkamaisuutta. Mutta eiväthän ne vässykät uskaltaisi mitään vastaavaa tehdä jostain islamilaisesta johtajasta. Onpahan kiva huudella, kun sen voi tehdä turvallisesti länsimaisen sallivuuden takaa ja kaverit heittävät pöhistessään ylävitosia. Sitten jos niitä länsimaisia arvoja täytyisi uskaltaa puolustaa, onkin jo paskat housussa.

  27
  1. Jos joku tekisi tosiaan vastaavaa Muhammedista ja siasta, saisi kiihotussyytteen.

   24
  2. Laittakaa Hesarille rohkeushaaste pahan pedofiiliprofeetan rinnastamisesta sikaan, ovat jo rinnastaneet jesseä ties mihin joten haasten vaatima rinnastus on ihan tasa-arvoinen, syrjimätön ja kohtuullinen.
   Vai onko Hesarin toimitus täynnä pedofiilejä ja niiden suojelijoita?

   14
 8. Pitäisi ensin olla joku uhkaus, mistä syytellä. Kunnianloukkauksiksi lasken moiset.

 9. Neekeri sanaa ei saa käyttää, mutta persu voi tuntua yhtä halventavalta.
  Mene uuniin tai ripusta itsesi lyhtypylvääseen, ovat saman arvoisia ilmaisuja.

 10. Kaikkien uhkailijoiden äiti löytyi.
  Ihan omalla nimellään kirjoittaa (fb).
  Oli sairaanhoitaja HUS:illa, kun tämän spämmäsi fb:n.

  Rouva/neiti Huda Farah, tyhmyyden ylistys.
  Löytyikö uusi työpaikka tämän tason henkilölle?
  Voiko tällainen työskennellä sairaanhoitajana? Suomi? 2018? Hesari rinnastaisi mihin kuvaan tämän? Paskakasa olisi sopiva rinnastus. Kuin kaksi marjaa, hesari?

  Huda Farah, facebook:

  ”Isku tulossa ALANYA kauppaan aseet on jo hankittu. Kauppaan miehet riisutaan alasti kaikkien edessä.”

  ”Ollaan heidän kotiovella yöllä alanyakauppaan sankarit eivät saa nukkua no ehkä haudassa annan lupaa heille nukkua. Meitä on iso joukko somaleita. Pelkurit vastaan somalit”

  ”On muodostettu pieni ryhmä meistä. Miehet jotka pahoinpitelivät poikaa on tiedossa somaliyhteisössä. Ollaan saatu lyhyessä ajassa heidän koti osoitteet ja perhekoot. Somalit eivät pelkää yhtään mitään. Annamme kurdi miehille iskuja samalla mitalle takaisin. Rangaistus on peliä sakko ja sen maksamme ilomielin, olkaa hän varovaisia LANYAN kauppaan sankarit!”

  1. ??
   Ei uhata ketään…..Tässä kirjoituksessa uhataan ottaa laki omiin käsiin, eli uhataan suomen lakia ja samalla suomalainen näkee kulttuurieron, eli ei me maahan tulleet välitetä suomen kansasta, eikä oikeuskäytännöstä tässä ”suomaliassa”

 11. Ei tarvi olla erityisen fiksukaan, eikä korkeasti koulutettu, kun voi käsittää mihin tällainen eriarvoisuus lain, ja lakia valvovan viranomaisen, edessä johtaa. Ennen pitkää se johtaa kuolemanpartioihin jotka jakavat oikeutta omin käsin ja omin toimin koska poliisi, eikä läpimätä demlaantunut oikeuslaitos, siihen ole halukas millään tavalla. Historiasta opimme, että niin on käynyt aina, ja niin tulee tapahtumaan vastakin, aina kun osa porukkaa alkaa tuntea itsensä lainsuojattomiksi. Siksi aikoinaan perustettiin mm. punakaartit, koska poliisia ei huvittanut tehdä työtänsä työläisten parissa ja rikollisuus oli sietämättömän korkealla juuri työläiskortteleissa. Myöhemmin tapahtunut punakaartien politisoituminen oli taas agitaattorien ja huonojen johtajien syytä, eikä se kuulu tähän mitä haluan sanoa kansan turvattomuuden tunteesta ja lainsuojattomuudesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.