Malmön gangsteripiireissä menossa ”loikkariaalto”

man-1512739_960_720.jpg

Malmön uuisruotsalaisten gangsterien keskuudessa on menossa mielenkiintoinen ilmiö. Nimittäin loikkaaminen. Sydsvenskanin mukaan yhä useammalle gangsterille peli on käynyt liian kovaksi ja he haluavat pois piireistä.

Rosengårdin aluepoliisi Mats Svensson sanoo, että erityisesti Rosengårdissa tapahtuu loikkaajia. He hakeutuvat sen jälkeen kun ovat tehneet päätöksen lähteä piireistä poliisin erityiseen loikkariohjelmaan. Kun tällainen loikkari otetaan vastaan hänelle tehdään riskianalyysi. Eli onko olemassa esimerkiksi koston uhkaa tms.

Svenssonin mukaan viikon takaiset tapahtumat ovat lisänneet loikkariohjelmaan hakijoita, mutta hakijoita tulee tasaisesti muutenkin. Svensson kertoo Sydsvenskanille, että väkivalta on tullut niin yleiseksi Malmön gangsterien keskuudessa, että moni ei yksinkertaisesti enää kestä painetta ja haluvat ”ulos”. Leikki ei ole enää mukavaa.

Sydsvenskan

Näin Malmössä. Kun kotoutus menee persiilleen ja vuosien gangsterileikkien jälkeen ei halua enää leikkiä gangsteria, niin vasikoidaan pari kaveria ja ”ostetaan” sillä itsensä ulos jengistä. Parhaassa tapauksessa tällainen loikkari saa uuden identiteetin, eli henkilötunnuksen ja sitä myöden luottotiedot takaisin.

Eikö tällainen ole oikeastaan palkinto siihen asti eletystä elämästä? Tietenkin nuorille on annettava toinen, ja kolmaskin vaihtoehto, että eipä siinä mitään. Tällaisille loikkareille pitäisi sälyttää ”käännytystyö”, vähän kuin Jehovan todistajille sanan levittäminen. Gangsteri, joka ei jaksa enää leikkiä gangsteria, ja haluaa yhteiskunnan tuella ulos jengistä, silloin henkilön pitäisi olla ikäänkuin vastuussa tekemisistään ja käännyttää kadulla muita pikku gangstereita loikkareiksi.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Malmön gangsteripiireissä menossa ”loikkariaalto”

 1. Sitä tämä nimeomaan on: Palkonto rikollisesta elämäntyylistä.

  Loikkariohjelman lopputulos pitäisi olla se että ko. henkilö palautetaan siihen maahan mistä se Ruotsiin tuli. Sielä hän on turvassa kostajilta. Ja elinikäinen maahantulokielto sormenjälkiä ja iriksen kuvia myöten.

  Ja jos se on syntynyt Ruotsissa niin sitten konsulikydillä lentokoneesen ja siihen maahan mihin se haluaa. Eli, vastaanottajamaa ensin tarkastaa henkilön ja jos näkee sille käyttöä, maksaa kyydin ja perii sen myöhemmin takaisin.

  Tai jos henkilö ei halua olla osana mitään yhteiskuntaa niin sitten vaan letokoneella Madagaskasille. Sielä riittää lääniä opiskella elämää. Ja sielä oppii varovaiseksikin sen lepran kanssa.

  31
 2. niinhän nää svennu isis sällitkin, saavat tulla takaisin svennulandiaan kun ovat leikanneet kurkkuja ekaks aavikolla….ennenvanhaan ne teloitettiin..tänään murhaajat ”kotoutetaan” niinkuin hölmölässäkin ekaks lastentarhaan katsomaan pottunokkien jälkeläisiä.. ei oikein tunnu hyvältä…jossakin nyt mättää ja pahasti. kiitos kokonaan kuuluu merkelin ohjaamalle politiikalle, mitä meidän tyhmät poliitikot ihannoivat..ei hyvä…..täysin vastaan oman kansan ja järjen vastaisesti….

  31
 3. Tuossa käännytystyö-ideassa vaan on vähän se ongelma että saattaa tulla tapetuksi aika vilkkaasti. Ja jotta ei jää mitään epäselvyyksiä, niin en kannata tässä nyt kenenkään tappamista. Totean vaan että se on minusta todennäköinen lopputulema jos kierteestä ulospäässyt rupeaisi suostuttelemaan aktiivisesti muitakin ulos.

  4
  1
 4. Luoja vieköön miten rikolliset ja muut paskat kuluttavat yhteiskunnan resursseja niin ettei normikantiksille riitä aikaa eikä apua. Nyt alkaa Ruotsin Alkokin eli Systembolaget vastoin kaikkia aikaisempia periaatteitaan roudaamaan alkoholia kantiskoteihin että saataisiin heidät nopeammin riippuvaiseksi ja pois kuvioista. Muslimithan eivät juo…

  8
  1
 5. Kun sana leviää tästä uudesta tavasta ansaita ilmaista rahaa, niin …

  10
  1
 6. https://noscript.net/about/pt-media.org;pt-media.org

  ### Secure Connection Failed

  The connection to the server was reset while the page was loading.

  The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.

  Please contact the website owners to inform them of this problem.

  ### NoScript XSS Warning

  NoScript detected a potential Cross-Site Scripting attack from
  https://jetpack.wordpress.com
  to
  https://pt-media.org.

  Suspicious data:

  (POST) comment=

 7. ”että moni ei yksinkertaisesti enää kestä painetta ja haluvat ”ulos”.”. Ja heti kun ollaan jossain ’rauhallisemmmassa’ kylässä asetuttu aloilleen, aletaan sama paska uudestaan kylän kinginä kun malmö mukamas oli käynyt liian pieneksi/’vaaralliseksi’. Taas levitetään tätä paskaa vaan uusiin kaupunkeihin/kyliin, ja kuinka ollakaan, pottunokan rahoilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.