Anter Yasa sai Priden suurinta huomiota ”Gay Muhammed”-kyltillään

36516151_10215883847785010_1759909711924166656_n

Helsingin Priden uutisointia on ollut mielenkiintoinen seurata. Koko Priden suurinta huomiota paikanpäällä ja Facebookissa sai luultavasti Anter Yasa ”Gay Muhammed”-kyltillään. Valtamedia lakaisi koko jutun maton alle. Samalla tuli lakaistua Priden oleellisin asia.

Anter Yasa kertoo, että  sai ylläolevan kyltin takia suurta kiitosta paikanpäällä ja tuhannet ihmiset kannustivat häntä. Suurin tykkäys tuli muslimitaustaiselta LGBTG-ryhmältä, jolta Yasa sai valtaisat aplodit. Sanoma lienee selvä: suurin uhka seksuaalivähemmistöille tulee konservatiivisen islamin suunnalta. Ei varmaan tarvitse edes mainita Mellunmäen imaamia Bahmanpouria, joka on aika vapaasti saanut kertoilla mediassa kuinka homoseksuaaleille kuuluu tappotuomio, islamin mukaan. Ns. suvaitsevaiset eivät jostain syystä halua uskoa, että esim. Lähi-idän seksuaalivähemmistöjen suurin uhka islamistien suunnalta tuleva uhka.

Valtamedia ei uskalla sanoa tätä ääneen, koska toimituksissa pelätään. Siellä pelätään ensinnäkin leimaantumista rasistiksi, ja että fundamentalistimuslimit loukkaantuvat. Kaupanpäälle pelätään kiihotussyytettä. Ylen toimittaja jopa väitti Yasan toimintaa provosoivaksi. Se provosoi muslimeja.

36413107_10215877779633310_6185985656343232512_n

Yasa kysyy videolla oleellisen kysymyksen. Kun Yle tekee ohjelman islamista miksi paikalle kutsutaan konservatiiviset islamistit keskustelemaan asiasta? Kaikenlisäksi se tehdään suvaitsevaisuuden nimissä. Tarkastiottaen valtamedia ja rasisminvastustelijat eivät siis aja sekulääristen (maallistuneiden) ja tolkullisten maahanmuuttajien asiaa vaan islamistien.

Anter Yasa tarjosi juttuja suurimmille valtamedioille, mutta hän sai lähinnä luuria korvaan. Näin ollen tällainen harrastelijamedia joutuu kirjoittamaan sellaisista asioista, joista kuvittelisi valtamedian käyvän kiivasta keskustelua. Mutta kuten sanoin, valtamedian toimittelijat ovat vinksahtaneita.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Anter Yasa sai Priden suurinta huomiota ”Gay Muhammed”-kyltillään

 1. Muhamed meikkasi ja piti muutenkin fledastaan ja kynsistään hyvää huolta.
  Itselle jokainen meikkaava mies on homo myös rock starat

  11
  5
 2. Anter Yasan markkinoima islam ei sovi kulttuurimarxilaisen median narratiiviin islamista lainkaan. Marxilaiset haluavat nimennomaan kovan linjan muslimeja eurooppaan mahdollisimman paljon, koska marxilaisten taka-ajatuksena on käyttää islamisteja työrukkasena vallankumouksen teossa, kun entinen työrukkanen, eli työläiset, meni sivistymään kouluissa niin paljon, että huomasivat marxilaisten huijauksen ja koko marxilaisuus oli vaarassa kadota. Muslimien massamaahantunkeutuminen eurooppaan oli erään tahon täysin masinoima juttu jotta marxilaisille saatiin uusi työrukkanen vallankumouksen tekoon, sillä vallankumoukseen tarvitaan massoja eikä euroopan väestä sitä enää löydy, joten kuskataan se massa sieltä missä sitä on, eli lähi-idästä. Ja kun kyseessä on täysin oppimaton porukka niitä on helppo vetää nenästä. MIksi muuten meidänkin kaduillamme Irakin poliisin kansainvälisillä etsintäkuulutuksilla törkeistä sotarikoksista epäillyt tyypit saisivat aivan kaikessa rauhassa ja avoimesti maleksia kaduillamme jos sillä ei olisi jonkin tarkoitus ja päämäärä? Pelkkä vetoaminen ihmisoikeuksiin ei oikein selitä sellaista menettelyä valtion taholta.

  65
  1
 3. Hyvä että hän toi tämän faktan julki

  josta nämä valtamedian toimittajat eivät välitä tai tajua asiaa

  He kutsuvat homojen pahiman viholisen islam avo sylin kylään

  26
  1. Toisinpäin. Koska Yasa kertoi Facebookissa, että juttu ei kiinnostanut valtamediaa ja luuria tuli korvaan niin ajattelin kysäistä josko PT.

   33
 4. On ihan ok ja kunnioitettavaa olla maahanmuuttaja joka kunnioittaa maan tapoja ja kulttuuria. Esim. suomalaisena voit muuttaa muuhun maahan ja kunnioittaa sen maan tapoja, kulttuuria ja kansalaisia. Voit jopa tulla kunnioitettavaksi osaksi kyseisen maan yhteiskuntaa kunnioittavasti käyttäytyvänä maan vierasperäisenä asukkaana.

  Yksi asia ei kuitenkaan koskaan ole yhteensopivaa kunnioittavan käytöksen kanssa, enkä ole sitä koskaan suomalaistaustaisissa maahanmuuttajissa nähnytkään. Nimittäin väite, että esim. suomalainen voisi muuttua vaikkapa espanjalaiseksi, puolalaiseksi tai unkarilaiseksi muuttamalla kyseiseen maahan, vaikka muutoin kuinka kunnioittavasti tahansa käyttäytyisikin. Suomalaiset ovat yleensä aika kunniallisia, vaikka olisivat ulkosuomalaisia. Harva Suomen ulkomaalaisperäinen asukas tai kansalainenkaan taitaa samaa kunniallisuuden tasoa kuin mikä on suomalaiselle ihan luonteenomaista.

  20
  3
 5. Joo, eipä ole pelkoa, että saudiarabialaista moskeijaa Suomeen ajava media kertoisi jotain ei-kivaa islamista. Kannatetaan homojen oikeiksia, mutta islamin kuolemantuomiot katsotaan sormien läpi.

  18
  1. Youtubessa on paljon videoita, missä homoseksuaaleja nostetaan nosturilla roikkumaan köysi kaulassa. Luonnollisesti konservatiivisessa islamilaisessa hengessä.

   Sitten ’nuoret naiset’ vinkuvat Suomessa rasismia Atte Kalevalle.

   Tuollaista islamia ei kenenkään pitäisi suvaita. Ei edes islamilaisten itsensä. Varmaan Iranissakin monet mielellään näkisivät pappisvallan kaatuvan.

   18
 6. Mutta kuten sanoin, valtamedian toimittelijat ovat vinksahtaneita.

  Tuo on kyllä vaatimattomin väite mitä kukaan voi tehdä. P.o. toimittelijat eivät ole vinksahtaneita, ne ovat laitoshoitoon kuuluvia vassarikommareita ja täysseinähulluja älykääpiöitä. Valitettavasti ihmisiltä näyttäviä epäihmisiä, jotka yrittävät paskaa levittämällä pitää soros roiston rahahanoja raollaan pystyäkseen maksamaan ylihinnoiteltujen asuntolainojensa lyhennyksiä.

  10
  1
 7. Katsokaa poliisin kuvaa. Se miettii että pitäisikö tuo ottaa kiinni kun pilkkaa Muhammedia. Toisaalta se näyttää mamulta ja Jari Taponen on sanonut ettei mamuja saa ottaa kiinni.

  17
 8. Ei kai ”valtavalemedian” tomittelijaksi pääsekään jos ei ole jo valmiiksi vinksahtunut?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.