Espanjaan taas tulossa laivalastillinen "pelastettuja" – Open Arms-alus haki tulijat Libyasta

Kuvakaappaus 2018-07-01 14-50-45.png

Open Arms-niminen hyväntekeväisyysalus kävi noukkimassa eilen Libyan edustalta 60 afrikaanoa kyytiinsä ja on nyt matkalla Espanjaan. Yllä kuvassa aluksen reitti viimeisen vuorokauden ajalta Marine Trafficista.

Open Arms oli selvästi odottamassa lastia. Kun seuraa sen liikkeitä ei voi välttyä ajatukselta, että aluksella tiedettiin tulijoista. Olisiko mahdollista, että alus on ollut yhteydessä Libyassa oleviin ihmissalakuljettajiin, jotka ovat antaneet Open Armsille tiedon milloin uusi lasti on noudettavissa.
Italia ja Malta ovat ilmoittaneet, että eivät aio päästää alusta satamiinsa, joten Espanja on antanut luvan tuoda afrikaanot maihin. Open Arms toimii Espanjan lipun alla. Tulijoiden joukossa on vain miehiä.


 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mrr
Mrr
1.7.2018 15:16

Espanja saa pitää saaliinsa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
1.7.2018 18:59
Vastaa...  Mrr

Ongelma onkin juuri sinä, ettei se pidä. Ei ole tarkoituskaan:
maahantunkeilijoita ”pelastamalla” Espanja voi kerätä EU:n vasemmistoliberaalin eliitin goodwilliä ”humanitaarisuudesta”, vaikka ainoa tarkoitus on päästää nuo kaikki falskaamaan pohjoisrajan yli kohti Ruotsia ja Suomea, jossa tarjoillaan pullaa ja pillua.

nyymi
nyymi
2.7.2018 20:21
Vastaa...  Mrr

Mukana oli myös (parta)vauvoja.

mike lake
mike lake
1.7.2018 15:50

On se hienoa,että tuo taksiliikenne vapautui !!!.

mike lake
mike lake
1.7.2018 16:07
Vastaa...  mike lake

Kuuntelin tuossa perjantaina jotain ylen radiokanavaa jossa keskusteltiin kyseisestä aiheesta.
Korvaani särähti pahasti se,että välillä nämä olivat siirtolaisia ja välillä taas pakolaisia.
Ps.Ota tästä ylen kannasta nyt selvää !!!.

Rehellisempi nimi
Rehellisempi nimi
1.7.2018 16:43
Vastaa...  mike lake

Paatin nimi pitäisi olla joko open legs tai open wallet.

"Charlie"
"Charlie"
1.7.2018 17:17

Mustat käet on eräs nimivaihtoehto eli black hands tai black cuckoos.

Minä
Minä
1.7.2018 15:51

Omituista, että tuollaista noutopalvelua hyväksytään lainkaan. Tuo on niin läpinäkyvää ihmissalakuljettajien avustamista ja laittoman maahantulon järjestämistä, että haisee jo kauas. Kaipa se haju on suvakeille mielituoksuja, joten suvakkihallitukset suorastaan suosivat tuota törkeää laittomuutta, jolla ei ole mitään tekemistä pelastamisen kanssa.
Vaikka tuossa onkin Espanja vastaanottajana, ovat ne koko Euroopan ongelma, koska ne liikkuvat miten huvittaa. Nille on samantekevää mihin päin Eurooppaa pääsevät, koska voivat sitten mieltymystensä mukaan mennä mihin tahtovat.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
1.7.2018 15:51

Ja Espanja päästää vahingossa muutaman neekerin karkuun. Muualla leikitään yllättyneitä.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
1.7.2018 15:59

Näyttävät olevan matkalla Barceloonaan viettämään terrori-iskun vuosipäivää 17. elokuuta.

"Charlie"
"Charlie"
1.7.2018 17:06

Maihinnousun jälkeen traumatisoituneet Shokki-Sipilän partyboat”pakolaiset” heittävät epämuodikkaat avustuspakkaukset lähimpään roskikseen aloittaen maihinnousurahoilla kotoutumisen lähimpään discoon luomaan suhteita paikallisiin prinsessoihin ennen Tornioon läpsyttelyä.

Anonymous
Anonymous
1.7.2018 17:08

Sillä ei ole paskankaan merkitystä kutsutaanko tulijoita siirtolaisiksi vai pakolaisiksi, tulijat ovat nuoria miehiä jotka laittavat euroopan kirjaimellisesti uuteen uskoon.

"Kaikki maailman idiootit yhtykää"
"Kaikki maailman idiootit yhtykää"
1.7.2018 17:08

Espanjassa on Lööperin hengenheimolainen eli sosialisti uutena pääministerinä viime kuusta alkaen. Ja sen huomaa!
”Pedro Sánchez Pérez-Castejón, född 29 februari 1972 i Madrid, är en spansk politiker. Han är ledare av SOCIALISTPARTIET, PSOE, samt landets premiärminister sedan 2018.” (Wikipedia)

Anonymous
Anonymous
1.7.2018 17:35

Eikös EU:n napahenkilöt juuri sopineet että tuo loppuu nyt?

Taxi var god dröj
Taxi var god dröj
1.7.2018 17:41
Vastaa...  Anonymous

Ehkä loppuu, ehkä ei ja ei ainakaan nyt. Sossuilta nääs puuttuu vielä muutama satatuhatta tai miljoona tulevaa äänestäjää.

Keijo Kaarisade
Keijo Kaarisade
1.7.2018 17:42

Noista tulijoista kaikki ovat nuoria muslimimiehiä. Miksei kukaan uskalla kertoa, että turvapaikanhakijoista ja pakolaisista 99% on muslimeita ja suurin osa on nuoria muslimimiehiä. Nuoria muslimiehiä virtaa europpaan ja Suomeen valtavat määrät. Muslimien uskonto on islam. Raiskaajistakin suurin osa on muslimimiehiä. Muistakaa paljastaa aina muslimit.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
1.7.2018 19:08
Vastaa...  Keijo Kaarisade

Johan tuo kerrottiin taas kerran juuri tässä ja juuri nyt, mutta paljonko se auttaa, kun suurin osa kansastamme uskoo mieluummin hallituksen ja valemedian valeita?

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
1.7.2018 19:09

mmmmmm..ihanan sexyä… lisää isoja ruskeita kulleja, olen jo pannut 20 tuhatta edellistä, römpsäni valuu jo valmiiksi. Ihanaa saada uutta lihaa! MEILLÄ ON TILAA!

Hyi saatana
Hyi saatana
2.7.2018 05:28
Vastaa...  Sirpa-Tuula

Römpsäsi valuu visvaa neekerisankkerin takia.
”Pehmeä sankkeri on Haemophilus ducreyi -bakteerin aiheuttama, yhdynnässä tarttuva tauti, joka on Euroopassa harvinainen, mutta esiintyy trooppisissa maissa, mm. Afrikassa. Taudin itämisaika tartunnasta on 3-7 vuorokautta. Oireina esiintyy yksi tai useampi märkänäppy, jotka muuttuvat muuttuu punareunaisiksi, kivuliaaksi haavaumiksi sukuelinten alueella tai muussa tartuntapaikassa kuten suussa, peräaukon seudulla tai sormissa. Nivusseudun imusolmukkeet voivat turvota ja ne alkavat erittää märkää”.

Äleks Stybb
Äleks Stybb
1.7.2018 21:03

Toivon että näen kun nämä laivurit taustajoukkoineen jotka tekevät toiminnallaan rikoksen ihmisyyttä vastaan ja tuovat terrorismia, kuolemaa ja kärsimystä eurooppalaisille – tuomitaan raskaimpaan tuomioon ja se pannaan käytäntöön samoin kuin Saddamilla. Ovat monta kertaa pahempia otuksia kuin Saddam oli.

tira
tira
2.7.2018 17:39

Espanjalaiset eivät ole tyhmiä. Ottavat kv. suvaisevaisuuslehdistön paisteessa good-willin vastaan, rekisteröivät ja sitten ahkerat pojat tomaattiviljelmille euron tuntipalkalla elättämään itsensä. Ei tuo muutama sata tulijaa vielä Espanjan kansantaloutta kaada, koska siellä ei upoteta miljoona per lärvi per elinkaari kuten Suomessa.
Espanjalle turismi on kaikki kaikessa, eikä se ota sitä riskiä että tapahtuisi sama kuin Kreikalle tai Maltalle. Ei ole sattumaa, että Kroatian turismi kukoistaa. Entäpä jos pk-seudun tummaihoisempi työtätekemätön väestö siirrettäisiin Lappiin paikkamaan ihan oikeaa sesonkityövoimapulaa? Lisäisikö vai vähentäisikö se turistien määrää? Koe Lappi – ja samalla Afrikan ja lähi-idän charmi.