Espanjaan taas tulossa laivalastillinen ”pelastettuja” – Open Arms-alus haki tulijat Libyasta

Kuvakaappaus 2018-07-01 14-50-45.png

Open Arms-niminen hyväntekeväisyysalus kävi noukkimassa eilen Libyan edustalta 60 afrikaanoa kyytiinsä ja on nyt matkalla Espanjaan. Yllä kuvassa aluksen reitti viimeisen vuorokauden ajalta Marine Trafficista.

Open Arms oli selvästi odottamassa lastia. Kun seuraa sen liikkeitä ei voi välttyä ajatukselta, että aluksella tiedettiin tulijoista. Olisiko mahdollista, että alus on ollut yhteydessä Libyassa oleviin ihmissalakuljettajiin, jotka ovat antaneet Open Armsille tiedon milloin uusi lasti on noudettavissa.

Italia ja Malta ovat ilmoittaneet, että eivät aio päästää alusta satamiinsa, joten Espanja on antanut luvan tuoda afrikaanot maihin. Open Arms toimii Espanjan lipun alla. Tulijoiden joukossa on vain miehiä.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Espanjaan taas tulossa laivalastillinen ”pelastettuja” – Open Arms-alus haki tulijat Libyasta

  1. Ongelma onkin juuri sinä, ettei se pidä. Ei ole tarkoituskaan:
   maahantunkeilijoita ”pelastamalla” Espanja voi kerätä EU:n vasemmistoliberaalin eliitin goodwilliä ”humanitaarisuudesta”, vaikka ainoa tarkoitus on päästää nuo kaikki falskaamaan pohjoisrajan yli kohti Ruotsia ja Suomea, jossa tarjoillaan pullaa ja pillua.

   25
  1. Kuuntelin tuossa perjantaina jotain ylen radiokanavaa jossa keskusteltiin kyseisestä aiheesta.
   Korvaani särähti pahasti se,että välillä nämä olivat siirtolaisia ja välillä taas pakolaisia.
   Ps.Ota tästä ylen kannasta nyt selvää !!!.

   29
 1. Omituista, että tuollaista noutopalvelua hyväksytään lainkaan. Tuo on niin läpinäkyvää ihmissalakuljettajien avustamista ja laittoman maahantulon järjestämistä, että haisee jo kauas. Kaipa se haju on suvakeille mielituoksuja, joten suvakkihallitukset suorastaan suosivat tuota törkeää laittomuutta, jolla ei ole mitään tekemistä pelastamisen kanssa.

  Vaikka tuossa onkin Espanja vastaanottajana, ovat ne koko Euroopan ongelma, koska ne liikkuvat miten huvittaa. Nille on samantekevää mihin päin Eurooppaa pääsevät, koska voivat sitten mieltymystensä mukaan mennä mihin tahtovat.

  33
 2. Ja Espanja päästää vahingossa muutaman neekerin karkuun. Muualla leikitään yllättyneitä.

  30
 3. Näyttävät olevan matkalla Barceloonaan viettämään terrori-iskun vuosipäivää 17. elokuuta.

  22
 4. Maihinnousun jälkeen traumatisoituneet Shokki-Sipilän partyboat”pakolaiset” heittävät epämuodikkaat avustuspakkaukset lähimpään roskikseen aloittaen maihinnousurahoilla kotoutumisen lähimpään discoon luomaan suhteita paikallisiin prinsessoihin ennen Tornioon läpsyttelyä.

  17
 5. Sillä ei ole paskankaan merkitystä kutsutaanko tulijoita siirtolaisiksi vai pakolaisiksi, tulijat ovat nuoria miehiä jotka laittavat euroopan kirjaimellisesti uuteen uskoon.

  24
 6. Espanjassa on Lööperin hengenheimolainen eli sosialisti uutena pääministerinä viime kuusta alkaen. Ja sen huomaa!

  ”Pedro Sánchez Pérez-Castejón, född 29 februari 1972 i Madrid, är en spansk politiker. Han är ledare av SOCIALISTPARTIET, PSOE, samt landets premiärminister sedan 2018.” (Wikipedia)

  19
  1. Ehkä loppuu, ehkä ei ja ei ainakaan nyt. Sossuilta nääs puuttuu vielä muutama satatuhatta tai miljoona tulevaa äänestäjää.

   16
 7. Noista tulijoista kaikki ovat nuoria muslimimiehiä. Miksei kukaan uskalla kertoa, että turvapaikanhakijoista ja pakolaisista 99% on muslimeita ja suurin osa on nuoria muslimimiehiä. Nuoria muslimiehiä virtaa europpaan ja Suomeen valtavat määrät. Muslimien uskonto on islam. Raiskaajistakin suurin osa on muslimimiehiä. Muistakaa paljastaa aina muslimit.

  28
  1. Johan tuo kerrottiin taas kerran juuri tässä ja juuri nyt, mutta paljonko se auttaa, kun suurin osa kansastamme uskoo mieluummin hallituksen ja valemedian valeita?

   15
 8. mmmmmm..ihanan sexyä… lisää isoja ruskeita kulleja, olen jo pannut 20 tuhatta edellistä, römpsäni valuu jo valmiiksi. Ihanaa saada uutta lihaa! MEILLÄ ON TILAA!

  4
  6
  1. Römpsäsi valuu visvaa neekerisankkerin takia.
   ”Pehmeä sankkeri on Haemophilus ducreyi -bakteerin aiheuttama, yhdynnässä tarttuva tauti, joka on Euroopassa harvinainen, mutta esiintyy trooppisissa maissa, mm. Afrikassa. Taudin itämisaika tartunnasta on 3-7 vuorokautta. Oireina esiintyy yksi tai useampi märkänäppy, jotka muuttuvat muuttuu punareunaisiksi, kivuliaaksi haavaumiksi sukuelinten alueella tai muussa tartuntapaikassa kuten suussa, peräaukon seudulla tai sormissa. Nivusseudun imusolmukkeet voivat turvota ja ne alkavat erittää märkää”.

 9. Toivon että näen kun nämä laivurit taustajoukkoineen jotka tekevät toiminnallaan rikoksen ihmisyyttä vastaan ja tuovat terrorismia, kuolemaa ja kärsimystä eurooppalaisille – tuomitaan raskaimpaan tuomioon ja se pannaan käytäntöön samoin kuin Saddamilla. Ovat monta kertaa pahempia otuksia kuin Saddam oli.

  10
 10. Espanjalaiset eivät ole tyhmiä. Ottavat kv. suvaisevaisuuslehdistön paisteessa good-willin vastaan, rekisteröivät ja sitten ahkerat pojat tomaattiviljelmille euron tuntipalkalla elättämään itsensä. Ei tuo muutama sata tulijaa vielä Espanjan kansantaloutta kaada, koska siellä ei upoteta miljoona per lärvi per elinkaari kuten Suomessa.

  Espanjalle turismi on kaikki kaikessa, eikä se ota sitä riskiä että tapahtuisi sama kuin Kreikalle tai Maltalle. Ei ole sattumaa, että Kroatian turismi kukoistaa. Entäpä jos pk-seudun tummaihoisempi työtätekemätön väestö siirrettäisiin Lappiin paikkamaan ihan oikeaa sesonkityövoimapulaa? Lisäisikö vai vähentäisikö se turistien määrää? Koe Lappi – ja samalla Afrikan ja lähi-idän charmi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.