Refugees Hospitality Club: Eurooppa valmistaa keskitysleirejä

Kuvakaappaus 2018-07-01 22-52-11.png
Kuvakaappaus 2018-07-01 22-50-52
Refugees Hospitality Clubissa itketään taas pahaa maailmantuskaa. Löyhäpäiset naiset näkevät tällä kertaa keskitysleirejä, kaasukammioita ja kidutuspaaluja. Eurooppa on menettänyt ihmisyytensä, kun mantereelle ei päästetä sellaisia määriä afrikaanoja kuin haluttaisi.
RHc:n kiima on loputon. Vanhat mummotkin siellä vaikeroivat afrikaanojen perään.
Ehdottomasti lukemisen arvoinen viestiketju.
https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155911358618533/

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kuulat sinkoilevat, ruumiita kaduilla
Kuulat sinkoilevat, ruumiita kaduilla
1.7.2018 23:22

Refugees Hospitality Clubissa ei taida kukaan surra sitä että kantisten elämä alkaa muistuttaa eräänlaista keskitysleiriä, ainakin Ruotsissa?

Ei jaksa... ei discoa...
Ei jaksa... ei discoa...
1.7.2018 23:33

No eipä sinne leirille ole pakko mennä jos siellä niin kamalaa on. Jokainen päättää itse. Miten olisi jos sen sijaan laittaisivat oman maansa kuntoon? Liian rasittavaa?

#911
#911
1.7.2018 23:59

Ehdottomasti väärä ratkaisu, keskitysleirit. Ääliöämmät ovat oikeassa. Muslimien sekä kaikenlaisten haittaneekereiden, erityisesti Afrikan mustalaisten ahdistus loppuu silmänräpäyksessä. Silmänräpäys saadaan aikaan tsar bombilla ja ongelma on poistettu.

Kunnon keskitysleirit
Kunnon keskitysleirit
2.7.2018 06:27

Eipä olisi ollenkaan huono idea. Ne leirit olisi pitänyt tehdä heti ensimmäisenä ja sen jälkeen pistää kaikki tulokkaat sinne sormenjälki, hammaskartoitus jne. tutkimuksia varten. Valokuva jokaisesta olisi lähetetty maansa viarnomaisille ja kyselty että etsitäänkö teillä tämän näköistä henkilöä. Ja jos kukaan ei etsi eikä sormenjäljistäkään löydy rikoksia, niin sitten passia ja papereita vastaan siirretään turvapaikkakäsittelyyn. Mutta leirillä pysyisi niin kauan kunnes asiat olisivat selvät.

Uusi kiva aika
Uusi kiva aika
2.7.2018 07:38

Kannatettava ajatus. Ehdottomasti.
Tuntuu vaan, että vankiloiden ja mielisairaaloiden sisältöä on kipattu Euroopan rasitteeksi aivan tarkoituksella.
Eivätkä edes suostu ottamaan meille hoideltuja kansalaisiaan takaisin. Vastoin kansainvälisiä sopimuksia.
Kehitysapu katki, pakotteet päälle ja kauppasaarto voimaan jos ei yhteistyö maistu.

aatto kellman
aatto kellman
2.7.2018 20:23

Just näin, leireillä kaksi vaihtoehtoa, rajanylitys paperit kunnossa tai sitten kotimatkan suuntaan, valvottuna….!

JariP
JariP
2.7.2018 09:00

Se riittäisi kun leireillä joutuisi tekemään työtä ruokansa eteen. Loppuisi maahantunkeutumiskriisi siihen paikkaan.

Valtsu
Valtsu
2.7.2018 10:55

Aika pimeitä tekstejä. Siellä näkyi olevan joku Sinnemäkikin – lienee kuulua Sinnemäkien maanpetturisukua, jossa on diggailtua kaikkea Neuvostoliitosta suurmoseijaan.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.7.2018 17:07

Inhottaa ajatus kiimaisista mummoista pienten, viattimien pakolaislasten kimpussa. Raahaavat koteihinsa noita kidutettuja ja raiskaavat.

tira
tira
2.7.2018 18:36

Luin tuon koko setin läpi, ei nuo naiset nyt ihan täyspäisiltä tunnu (en ole aikaisemmin juuri sivustoaan katsellut). Ainoastaan yksi mieskommentoija – eikä ihan keskitysleiri-ideaa niellyt, yksi ns. maltillinen ja loput jonkinsortin hysteerikkoja. Kolme sukunimestään päätellen naimisissa kunnioitettujen kanssa joten asenteensa voi edes jotenkin ymmärtää.
Eräs välkkypää kertoo Lesboksen leiristä: kuvat eivät kuulemma anna oikeutta tuosta helvetistä, siellä on jatkuvia mellakoita ja leiri on poltettu useaan otteeseen. Siis lesboslaisetko siellä mellakoivat ja aiheuttavat tulipaloja? Ei siinä niin montaakaan eri klaaneista tai islam-suuntauksista tullutta tarvitse roudata samaan paikkaan, että helvetin saa tehtyä vaikka Vatikaanista.
Suurin osa menikin sitten väittelyksi siitä mitä siellä Brysselissä oikein puhuttiin tai päätettiin, kukapa olisi viitsinyt itse lukea jotain tylsää kommunikeaa kun minusta nyt vaan tuntuu siltä että keskitysleirejähän ne tietenkin väsäävät. Natseilla oli työleirejä ja tuhoamisleirejä. Paljonko näillä nykyleireillä on tapettu ihmisiä (paitsi toisten leiriläisten toimesta)? Paljonko niissä on pakotettu ihmisiä tekemään työtä jonkun muun kuin itsensä ja lapsiensa hyväksi? No, jos afrikkalainen tai arabimies joutuu kävelemään sata metriä lähimmälle vesipisteelle niin onhan se työtä ja tietenkin niin törkeän epäkunnioittavaa – missä on YK ja länsimaat, apua!

Leso
Leso
3.7.2018 12:08

Viimeinkin saadaan sanalle keskitysleiri semmoinen ihan neutri miininki.
Hehheh. Sitä saa mitä tilaa, niin makaa kuin petaa.
Keskitysleiri… Siitä on kuulkaa lyhyt matka siihen että natsi on vaan luonteenpiirre.
Vohoi vittu. Tuohan tarkoittaa että mun elämä vaikeutuu entisestään kun stanan suvakit ei edelleenkään tajuu että ideologia ei ole luonteenpiirre ja että natsi = kommari.
Nyt menee hankalaksi. Peruutan iloni. Nehän avaa uuspuhetta niin laajaksi, että vauva tulee.