Almedalenin puheenvuoro tänään vasemmistolla, rajat auki oli pääsanoma

Kuvakaappaus 2018-07-02 21-19-18.png

Tänään Almedalenissa oli vuorossa Vasemmistoliiton päivä ja puheita piti puolueen puheenjohtaja Jonas Sjösted. Pääpuheessa ei tullut esille mitään uutta, sama vanha virsi rasistisesta Åkessonista ja kuinka monikulttuurinen Ruotsi on rikkaampi kuin jos ei olisi monikulttuurinen.

Oikeastaan Sjöstedin puhe oli niin ennaltaodotettava, että se oli kuin olisi laulanut ikivanhaa ryyppylaulua, jonka sanat on muistanut ulkoa jo vuodesta miekka. Ruotsin rajat pitää aukaista ja rajavalvonta poistaa ja tulijoiden pitää saada tulla jos on tullakseen.

– Näen Ruotsin vahvana maana, joka voi ottaa vastaan uusia ihmisiä, jotka haluavat uuden paikan elää.

Siihen päälle lämmintä lätinää tasa-arvosta ja sen sellaisesta.

Tällä kertaa hieman uutena oli se, että Sjösted haukkui muutkin valtapuolueet, koska he ovat lähtenee rasisti Åkessonin kelkkaan lähiöongelmien suhteen.

– On olemassa todella paljon ihmisiä, jotka haluavat puhua muustakin kuin oikeiston uhkakuvista lähiöissä ja sen maahanmuuttajista. He haluavat, että me keskustelemme rukoushuudoista tai mikä jalkapallojoukkueen pelaajan nimi on. Ja kukaa ei huomaa kuinka he samalla huijaavat tavallista palkansaajaa kun raha kertyy niiden muutamien rikkaiden lompakkoon.

Sjösted ei ikinä edes puhu siitä, että yhteistyötä sverigedemokraattien kanssa ei tehdä, koska se on itsestään selvää. Kukaan ei edes odota sellaista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Almedalenin puheenvuoro tänään vasemmistolla, rajat auki oli pääsanoma

    1. Ei kaikki muslimit ole järjenköyhiä, pakkopalauttavat tuon samoin tein, ei pääse kentällä edes sinne aulaan seikkailemaan. Siinähän olisi vaarana, että tuo alkaa Irakissa ulisemaan, kuinka kaikki terroristit ja muut rikolliset täytyy ottaa takaisin ja hellästi rakastella yhteiskuntakelvollisiksi.

  1. Tämä miehen olisi pitänyt sanoa, emme saaneet Ruotsista punaista kommunisti valtiota, tehkäämme siitä musta Afrikka. Se onnistuu koska se on nyky maailmassa erittäin muodikasta. Suomen kommunistijohtaja Li sanoi että meillä on tila, muuta ei sanonut kuka sen kustantaa. Se kun tuppaa kommunisteilta aina unohtumaan.

    16
  2. Tässä linkki Ruotsin maahanmuuttoviraston videoon, jolla esitellään elämää Ruotsissa. Julkaistu 2014.
    Ihan totta… tuo on tosissaan tehty ja asialla Ruotsin valtio.

    Everyday life in Sweden HD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.