Moderaattien Kristersson: Sd:n kanssa ei tehdä mitään yhteistyötä

Kuvakaappaus 2018-07-02 13-56-48.png

Ruotsissa on parhaillaan menossa poliittinen keskusteluviikko Almedalen-viikko (vrt. Suomi-areena tms). Vaikka vielä ei olle kunnolla edes alkuun päästy, ovat sverigedemokraattipaniikki ja ”venäjäpotit” täydessä vauhdissa.

Moderaattien puoluejohtajan Ulf Kristersson sanoin eilen niin selvästi kuin sen vai voi. Sverigedemokraattien kanssa ei tehdä mitään yhteistyötä. He ovat rasisteja. Lausunto juontaa selvästi parin päivän takaiseen tapahtumaan, jossa Allienssi-puolueet aikoivat ensin tehdä jotain yhteistyötä Sd:n kanssa, mutta lausuntoja peruttin kilvan kun Sosiaalidemokraattien siivestä ärähdettiin, että Sd on rasistipuolue ja piste.

– Hallitus perustetaan sellaisten puolueiden kanssa, jotka harjoittavat vastuullista maahanmuuttopolitiikkaa. Ja Sverigedemokraatit eivät ole sellainen puolue. Mitään yhteistyötä ei ikinä tule heidän kanssaan.

Muut asiat Kristerssonin puheessa olivat haukotuttavia. Sitä samaa jonninjoutavaa höpinää nettivihasta ja venäläisistä trolleista. Hän varoitti venäläisiä ”potteja” sekoittamasta Ruotsin vaaleja:

– Venäjäpotit tulevat tekemään valeuutisia, joita levittävät ruotsalaiset nettitrollit, jotka näyttelevät kiivastunutta. Eli sitä samaa mitä on tapahtunut USA:ssa, Ranskassa, Saksassa ja Britanniassa Brexitin alla. Kannattaa ottaa tämä asia vakavasti.

(Toim.Huom! Ymmärtääkä joku mitä Kristersson tarkoittaa?)

Niin ikään nettivihaajia tullaan jatkossa jahtaamaan täydellä teholla:

– Kaikille teille, jotka vihaatte ja uhkaatte; tulemme jahtaamaan teitä täydellä teholla mitä demokratia vain sallii. Ruotsin demokraattiset voimat ovat paljon vahvempia kuin teidän vihanne.

Kristersson kertoi, että haluaa tehdä yhteistyötä sosiaalidemokraattien kanssa:

– Tarvitaan pitkäkatseista blokit ylittävää yhteisymmärryspolitiikkaa.

Parin päivän sisällä on tullut niin selväksi kuin vai voi: muut puolueet eivät aio tehdä mitään yhteistyötä sverigedemokraattien kanssa ja sd tullaan yhteisellä toiminnalla eristämään ulkopuolelle kaikista merkittävistä toimista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Moderaattien Kristersson: Sd:n kanssa ei tehdä mitään yhteistyötä

 1. Tämänkaltaisilla lausumilla yritetään luonnollisestikin lannistaa ruotsidemokraattien äänestäjiä jäämään kotiin vaalipäivänä. Samaa tottakai tehdään Suomessakin perussuomalaisten kanssa. Vaalit lähestyvät meilläkin ja pian alkaa (tai on tullut jo) tulla viestejä muista puolueista – lehdistön innoissaan tukemana – että perussuomalaiset eivät kelpaa hallitukseen. Tällaisten viestien ei pitäisi lannistaa, vaan päinvastoin innostaa äänestämään, jos yhtään omaa poliittista pelisilmää.

  Taitavat vaan perussuomalaisten äänestäjät olla keskimäärin laiskimpia äänestäjiä, sellaisia ”ei sota yhtä miestä kaipaa” -tyyppejä.

  36
  1. ”Vaalit lähestyvät meilläkin…”

   Nuiva vaalikampanjointi on aloitettava jo nyt!

   Itsekin tunnen järkyttävän monta jotka eivät
   edes aio äänestää kun ”kaikki on sitä samaa
   paskaa”.

   Koko maalle on tästä eteenpäin taottava päähän
   ajatusta: ”jos nyt ette äänestä nuivia (JH-a), saatte
   mitä olette ansainneetkin!”

   22
   1. Siis miten ihmeessä tää softa vääntää nämä mun hienosti tekemäni tekstipalstat?!

    Yritetään uudelleen:

    Itsekin tunnen järkyttävän monta jotka eivät edes aio äänestää kun ”kaikki on sitä samaa paskaa”.

    Koko maalle on tästä eteenpäin taottava päähän ajatusta: ”jos nyt ette äänestä nuivia (JH-a), saatte mitä olette ansainneetkin!”

 2. Kristersson sanoi heti puheensa jälkeen haastattelussa suorassa lähetyksessä että eläkeikä pitäisi nostaa 70-een ettei jää liikaa (elin)vuosia eläkkeellejäämisen jälkeen! Tämän voi kukin itse tarkistaa kun katsoo Belinda Olssonin eilisen haastattelun.

  26
 3. Eipä yllätä, tätä samaa on kuultu jo pitkään monista maista näiden selkärangattomien päätänyökyttelevien mielistelijöiden suista Ulf on tossun alla eikä uskalla sanoa vastaan. Tosin tämä näyttää ruotsalaisille kuinka munattomia nuo valtapuolueiden edustajat on, joten pidän todennäköisenä että tämä tällainen mielistely suututtaa ruotsalaisia vaan ennestään ja ajaa heitä äänestämään SD:tä.

  24
 4. Demokratia Ruotsissa tarkoittaa diktatuuria. Sairas maa, sairas kansa. Hukkukaa muslimirakkauteenne.

  26
 5. Kun tämmöistä lukee, niin alkaa jo melkein toivomaan Ruotsista muslimien kalifaattia. Voi sokeita sokeain taluttajia!

  23
 6. Upeeta ! Mahtavaa ! Antaa mennä vaan kun on alamäki. Mikään ei voisi olla parempaa viestiä äänestäjille kuin juuri tällaiset puheet ja lupaukset. Kun vaalitulos on selvä, on kiva alkaa rakentamaan hallitusta jonka kokoonpano on jo etukäteen sovittu äänestystuloksesta välittämättä. Kun ei demokratia kelpaa niin islamilainen kalifaatti on Hannu Hanhelle oikea vaihtoehto. En jää itkemään idioottien tuhoutumista.

  24
 7. ”– Venäjäpotit tulevat tekemään valeuutisia, joita levittävät ruotsalaiset nettitrollit, jotka näyttelevät kiivastunutta. Eli sitä samaa mitä on tapahtunut USA:ssa, Ranskassa, Saksassa ja Britanniassa Brexitin alla. Kannattaa ottaa tämä asia vakavasti.
  (Toim.Huom! Ymmärtääkä joku mitä Kristersson tarkoittaa?)”

  Venäjäpoteilla eli ”ryska bottar” puhuja viittasi käsitteeseen ”twitter-robotar”. Tällä hän tarkoittanee tekoälysovelluksia, jotka lähettävät nettiin sisältöä. Tilaisuuden kuulijakunta näytti olevan etnisesti täysin ruotsalaisia. Ehkä he haluavat enemmin uskoa robotteihin kuin tiedostaa mitä oikeasti tapahtuu.

  https://sariggasettval.story.aftonbladet.se

  Käsittääkseni ”valeuutisten” tekemiseen on paras ratkaisu käyttää ihmisiä. Niin on tehty tähän asti.

 8. Äänestyskopissa on vihainen ryssäläinen tonttu, joka pakottaa äänestämään SD:tä. Onkohan eräs pirivieteri käynyt tuollakin kertoilemassa näyistään?

  14
 9. ”Hallitus perustetaan sellaisten puolueiden kanssa, jotka harjoittavat vastuullista maahanmuuttopolitiikkaa”

  Teillä on siellä terroristeja, teloitusmurhia ja sharia-partioita kaiķen muun paskan lisäksi. Miten ihmeessä vastuullisuutta enää voisi lisätä?

  14
 10. Alla ni kärä svenska mänmiskor ska tänka på hur kommer du att röstä på nästa gången.

  Jåå å siinä meni surkealla kouluruotsilla terveiset naapuriin.

  Jos haluavat tehdä harakirin äänestävät muita kuin AFS tai SD. Jos haluavat elää tekevät toisin. Ja edellisten yhteistuloksen pitää olla yli 50 pros tai loppu on lähellä.

 11. Tuo ukko ei usko pahaa islmista edes silloin kun on polvillaan oranssi haalari päällä ja takana rumannäköinen allahain soturi pitää palopuhetta ja heiluttaa terävää kaulankatkomiseen tarkoitettua puukkoa.On nämä perkeleen idiootteja ja tuolla ukolla täytyy olla mielenterveysongelmia kun on noin itsetuhoinen. Pakkohoito ja kovia sähköshokkeja voisi vielä kokeilla.

 12. Oikein hyvä. Nuin juuri.

  Minä tyttö se tykkään, kun joku julistaa, jopa minä itse, aivan ehdotonta että kuule nyt vaan on näin ja sillä sibuli.
  Ok. Lähetään siitä, että olet oikeasti vahvasti sitä tai tätä mieltä.

  Minä tyttö se en myöskään ole niinku nykymaailman individualistit.
  Jos kerran sanoo, että Leso on paska ämmä, Leso ei auta, kun tarvetta Leson avulle on.
  Ehhei. Nykyjullit kuvittelee, että aina kaikki on neuvoteltavissa ja siloitettavissa sittenkin ja sitten uhoo.

  Ehhei. Ei ole. Sanottu sana, ammuttu nuoli.

  Minä sanon, että Kristron tai mikä lie, en vaivaudu edes nimeään opettelemaan, on miehenä pätö ja ihmisenä olematon.
  Tervetuloa fobba ovelle. Kun Kristoffilta pääsee itku, sikiöasennossa mamman peräkammarissa.

  ”– Venäjäpotit tulevat tekemään valeuutisia, joita levittävät ruotsalaiset nettitrollit, jotka näyttelevät kiivastunutta. Eli sitä samaa mitä on tapahtunut USA:ssa, Ranskassa, Saksassa ja Britanniassa Brexitin alla. Kannattaa ottaa tämä asia vakavasti.

  (Toim.Huom! Ymmärtääkä joku mitä Kristersson tarkoittaa?)”

  Tarkoittaa sitä, että nyt puhutaan vaikkei hajuakaan ole että mistä. Että nyt ollaan kuulkaa kaikki isojen asijoitten äärellä.
  Että nyt kuulkaa kaikki että mä tiijän mistä puhun.
  Noh. Krissu vaan ei nyt oikein osaa tätä eikä hallitse peliä. Venäjätrolli on maailman iisein seliseli.
  Mutta hei aina kandee yrittää ja sitä minä kannatan!
  Jälkikäteinen vastuukohta ei vaan tuu Krisujen mieleen. Ikinä.

  Kun Krisu on siellä saunan takana, niin ei aleta sitten tunteileen, jooko?

 13. ”Vastuullista maahanmuuttopolitiikkaa”, ”vihaajien jahtaamista”? Eikö heidän pitäisi sitten täysin irrottautua vaaleista, kun harjoittavat vihaamista ja vastuutonta maahanmuuttopolitiikkaa? Näinhän se on että sitä malkaa ei omassa silmässä näe.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.