Ruotsin löyhä maahanmuuttopolitiikka kolmansista maista jatkuu entisellään

UK_120000_pakolaista

Ruotsin turvapaikkamaahanmuutto jatkuu liki entiseen tahtiin. Omatoimisten turvapaikanhakijoiden määrä on tietenkin tippunut huippuvuosista 2014 ja 2015, mutta muuten oleskelulupia myönnetään tasaiseen tahtiin.

Ensimmäisen vuosipuoliskon aikana Ruotsi myönsi kaikenkaikkiaan 66 661 oleskelulupaa. Tämä ei kuitenkaan ole se luku mikä meitä kiinnostaa, sillä kyseiseen lukuun on sisällytetty mm. ns. oikeat maahanmuuttajat, työn perässä tulleet vaikkapa amerikkalaiset jne.

Kun luvusta valkkataan pois oikeat maahanmuuttaja jää jäljelle kolmansista, yleensä islamilaisista maista tulleet tulijat:

35 400 henkeä.

Tästä luvusta turvapaikanhakijoita, kiintiöpakolaisia ym on 11 419 henkeä. Tästä määrästä 274 henkeä sai tilapäisen/ määräaikaisen oleskeluluvan.

Perheenyhdistämisen kautta oleskelulupia on myönnetty 23 981 kappaletta, eli vuoden loppuun mennessä tehdään kaikkien aikojen ennätys perheenyhdistämisissä. Suurin osa näistäkin on ikuisia oleskelulupia.

Migrationsverket

Turvapaikkahakemuksia on tullut kaikenkaikkiaan 10 338 kappaletta, eli mennää reilun 20 tuhannen vuosivauhtia.

Vaikka luvut tuntuvat pieniltä verrattuna huippuvuosiin, kannattaa kuitenkin huomata, että myönnetyjen oleskelulupien määrä vastaa vuoden lopussa Vaasan kokoisen kehitysmaakaupungin syntyä. Tai kaksi kehitysmaa-Savonlinnaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Ruotsin löyhä maahanmuuttopolitiikka kolmansista maista jatkuu entisellään

 1. Lukuihin pitää lisätä vielä perheidenyhdistämisten kautta tulevat moninkertaiset laumat.

  40
 2. Kannattaisi nyt päättää risteilyalusten ottaminen käyttöön ja rahdata afrikaanoja non stop liikenteenä kun giima on noin kova. Miksi vaivata kunniavieraita omatoimisella vaarallisella matkalla läpi monien turvallisten valtioiden kun voi noutaa kultamunia suoraan pohjois-afrikan rannikolta tuhansia kerralla. Nämä saatanan näpertelijät vituttaa kun eivät saa aikaiseksi kuin puheita. Solna tyhjäksi pottunokista ja afrikkalaista laatuväkeä tilalle. Sitte Upsala ja mitä näitä nyt vielä on, jossa on vähempi monikulttuuria.

  33
  1. Oasis-luokan vehkeisiin (3kpl) mahtuisi varmaan 100 000 neekeriä tehokkaalla tilankäytöllä helpostikin? Perillä ulosteiden siivous, tankkaus, ruokaa kyytiin jne. Pari viikkoa/reissu korkeintaan? 2 500 000 neekeriä/vuosi saisi kevyesti rahdattua noin mitättömällä panostuksella?

   Tuolla tavoin neekerit eivät edes vähenisi Afrikassa, eli kasvuvaraa bisnekselle jää reilusti. Kannattaisi oikeastaan tuoda 90% nuoria naisia, jotka lisääntyisivät sen miesvähemmistön siittäminä kerran vuodessa. Neljässä vuodessa saisi tuotettua ehkä 20 miljoonaa geenimanipuloitua kansanparantajaa. Miesten rahtaamisella kasvatetaan kyllä raiskauslukuja, mutta muuten se on aika tehotonta. Raiskailulle on aikansa, mutta sitä ei ole järkevää aloittaa vielä.

   23
 3. Huomaan tuttavapiirissäni miten 3-5 vuotta sitten vielä ainakin olevinaan suvaitsevaiset syntyperäiset ruotsalaiset ovat tulleet enemmän ja enemmän kriittisiksi ja monet avoimesti vihamielisiksi maahanmuuttoa kohtaan. Maahanmuutto jyrää Ruotsissa ihan omalla painollaan eteenpäin kuin jokin luonnonlaki. Kuka pysäyttää tämän idiotian?

  50
  1. Mitn huomasit tämän? Millä tavalla ruotsalaisten käytös on muka muuttunut? ”Maahanmuutto jyrää Ruotsissa ihan omalla painollaan eteenpäin kuin jokin luonnonlaki” Je, ihmisten laki, kaukana luonnosta.

 4. Kuka lie puoluepamppu taannoin sanoi Ruotsiin mahtuvan vielä 10 miljoonaa lisää? Olisiko tahtia kiristettävä, ettei aika lopu?

  17
 5. Ruotsi on jo heitetty lähiöistä ulos, mutta heitetäänkö Ruotsi Ruotsista ulos? Jos SD taas blokataan, meneekö se vielä toteamuksella läpi vai tuleeko jo sanomista? Ovatko kiristymässä juuri ruotsalaisten keskinäiset välit?

  22
 6. Käyköhän tuon Ruotsin kohdalla niin, että kantaruotsalaisista kykenevät tulevat muutamaan muihin maihin ja jäljelle jää vähemmistöksi omassa maassaan jämät kantaruotsalaisista. Siinä vaiheessa varmaan lentää jo kuningaskin pihalle ja mullahit ottavat vallan.

  22
 7. Jos et voi mennä Afrikkaan, Afrikka muuttaa luoksesi voisi tässä luonnehtia. Ruotsi mustuu ja rukskettuu kovaa vauhtia. Ugala Bugala keihäs jeah sanoisin.

  20
 8. sairasta touhuu..täyttä sekopäisyyttä ottaa imbesiliä neekeriä maahan..kaiken järjen ja vastuun siis vastaista

  18
 9. ”Vaikka luvut tuntuvat pieniltä verrattuna huippuvuosiin, kannattaa kuitenkin huomata, että myönnetyjen oleskelulupien määrä vastaa vuoden lopussa Vaasan kokoisen kehitysmaakaupungin syntyä. Tai kaksi kehitysmaa-Savonlinnaa.”

  Tilanne on todellisuudessa tätäkin synkempi. Jos Vaasa tyhjennettäisiin suomalaisista ja tilalle siirrettäisiin nämä tulijat, koko infra pysähtyisi. Tulijat eivät osaa pitää yllä sähkönjakelua, vesi- ja jätehuoltoa, koulutusta yms terveydenhuollosta puhumattakaan.Ovat käytännössä täyshoidossa olevia hotellivieraita.

  Tämän vuoksi Vaasan viereen tarvitaan kantakansalaisia suhteessa 1 per 3 tulijaa eli liki Savonlinnan kokoinen kantakansalaisista koostuvan ”palveluhenkilöstön” lähiö hoivaamaan ja hoitamaan tulijoita 24/7.

  ”Jasså, men vem ska’ betala det ??” on siten ei tuhannen vaan miljardin taalan kysymys.

  23
 10. Mitä enemmän ja nopeammin Ruotsiin saadaan satoja tuhansia, ehkä miljoonia diskokunkkuja lisää, sitä parempi. Järjestelmä on nimittäin saatava romahtamaan, muuta ulospääsyä tilanteesta ei kerta kaikkiaan ole.

  14
 11. Aivan mahtavaa.
  Ostetaan grippenit Ruotsista ja 15 vuoden päästä maa on jo paskastania, eikä leijoilla tee enää mitään sen jälkeen.

 12. Kaltaisteni hörhöjenkin on aina välillä hyvä harjoittaa todellisuuden tarkistusta. Inhaa, mutqu paggo.

  Voi vattu oikeesti olen kerinny semmoistakin hahmottelemaan, että kerta tässä jutussa eli Euroopan kehitysmaalaistamisessa ja mustien mulukkujen maihinnousuun ei vaan löydy minkään valtakunnan järjellistä syytä…
  Että jos mä itse ilman vastalauseita voin julistaa itseni Kaiken Logiikan Kuningattareksi,
  niin silloin pidätellään henkeä syvien vesien pimeimmässä sopukassa varpaat mutapohjaa hapoen.

  Niin… Se kaikista harhaisin oivallus…
  Roudataanko näitä nyt tänne siksi, että meijän pittää saaha kunnon sota aikaiseksi taas?
  Eurooppa on valkoisen miehen maa, ja valkoinen mies on just saanu kaiken kohdilleen.
  Niinpä nyt sitten vähän toimintaa, prkl, kaivataan. Koska sota on keksintöjen äiti.
  Ja Amerikastahan ei ole yhtään mihinkään, pelkkiä uhoovia latinoita ja orhjuutta itkeviä negruja, joista on vaan orjiksi.
  Kyllä sekin maa nousis ihan uudella lailla loistoon, kun orjille annettais mielekästä hommaa vaikka puuvillapellolla.

  Ja valkoista eurooppalaista siis potkitaan persuuksille jostain muualta.
  En kyllä vieläkään usko juutalaisiin spagettidelfiineihin enkä Aatun ikuiseen elämään Kuun takapuolella.

  Huipuin harhainen oivallus onkin, että koska kukaan muu kuin valkoinen, eurooppalainen mies ei ole koskaan ikinä saanut aikaiseksi ei niin kerrassa mitään, niin nyt valkoinen, eurooppalainen mies pitää taas herättää edistymään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.