Tukholman Järvan alueen asukkaista 74 % ulkomaalaisia

0

Kuvakaappaus 2018-07-02 15-21-15.png

Tukholman Järvan alue, johon kuuluu suuret maahanmuuttajaghetot Rinkeby, Tensta, Akalla, Husby ja osittain Kista, perustuu väkimäärään yhteensä 78 713 henkeä. Tästä määrästä 73,38 % on ulkomaalaistaustaisia.

Alue kartalla:

Kuvakaappaus 2018-07-02 15-05-26.png

Ulkomaalaistaustaisella tässä tilastossa tarkoitetaan ulkomailla syntynyttä tai henkilöä, joka on syntynyt Ruotsissa, mutta molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla. Rinkebyssä ulkomaalaisten osuus on suurin, reilu 87 % ja Kistassa pienin 71 %.

Kuvakaappaus-2018-07-02-14-56-12

 

Tosiasiassa Rinkebyssä ei asu yhtään ainoaa kantaruotsalaista. Jonkun verran siellä asuu suomalaistaustaisia varsinkin eläkeikään tulevia suomalaisia. Tenstassa on yksittäisiä ruotsalaisia kuten Akalla-Husbyssä, mutta Tenstan lukua vetää alaspäin pieni ruotsalaiskeidas Spångan kirkon ympärillä. Tenstan ydin on kuitenkin 100 % tulijataustainen.

Kistan tilastoa vetää alaspäin Kistaan kuuluva Ärvingen kaupunginosa, joka on niin ikään eräänlainen ruotsalaissaareke. Tosin valkopako on silmiinpistävää. Lisäksi Kistan tilastoa vääristää Kistan teollisuusalue, jossa on jonkin verran normaalia asutusta. Kistan ydin on kuitenkin samaa luokkaa Tenstan kanssa.

Koko Tukholman väkimäärä oli 949 761 henkeä. Ylläolevissa luvuissa ovat mukana kaikki maahanmuuttajat sen kummemin eriteltynä.

http://statistik.stockholm.se/detaljerad-statistik

KORJAUS: Kistan väkimääräksi oli lorahtanut muutama ylimääräinen ja taulukko on nyt korjattu. Kista ulkomaalaisprosentti on reilu 70 %.

Advertisements
,

9 thoughts on “Tukholman Järvan alueen asukkaista 74 % ulkomaalaisia

  1. Safkaa joo ja veistää törrrkeen mageita kaarnalaivoja. Niillä ja vain niillä pääsee kerjäläisten valtakuntaan… monessakin suhteessa.

   Tsory tästä ja tosta sekä siitä. 90 on uus 10. Mä meen nyt hyppäämään ilmaan koska tuli flirttailtua islamistien kanssa.

   8
   1
 1. Tuon kartan piirtäjähän on jo ratkaisun äärellä, se tosin vaatii työskentelyä hieman pidemmällä aikavälillä…

  Kasvatetaan matughettojen vetoivoimatekijöitä siihen pisteeseen, että saadaan mahdollisimman paljon rikastajia muuttamaan alueelle, minkä seurauksena saadaan loputkin kantaruotsalaiset muuttamaan ulos hyvin vikkelästi. Sen jälkeen rakennetaan aita tuota karttaan piirrettyä jälkeä seuraten suojaamaan kunniakansalaisia ilkeiden rasistien hyökkäyksiltä. Viimeisessä vaiheessa lyödään portit kiinni.

  Ulos sieltä toki pääsee (ja kukaan täyspäinenhän ei halua mennä sisään), nimittäin ensimmäiselle lennolle suoraa siihen Ählystaniaan, josta ulospyrkijä on alunperin Ruotsiin saapunut.Ja kas, näin pienellä vaivalla saadaan toteutettua täysin EU-kelpoinen pakolaisleiri/palautuskeskus, jossa tunnelma on varmasti niin mukavan etnisen värinän kyllästämä, että asukit alkavat varmasti ikävöidä entistä kotimaataan.

  40
 2. http://statistik.stockholm.se/omradesfaktax

  Tuolta löytää valtavasti lisää tilastoja Tukholman kaupunginosista. Esimerkiksi Rinkebyn ulkomaalaistaustaisista 46,3% on Afrikasta ja 35,2% Aasiasta. Viime vuonna 29,3% 9-luokkalaisista sai matematiikasta hylätyn. Huonoin hyväksytty arvosana E oli 37,4%:lla. Ruotsin kielenkin tulokset olivat surkeita. Rinkebyläisistä 89,3% äänesti neljää vasemmistopuoluetta kuntavaaleissa 2014.

  24
 3. Kistan ulkomaalaisten määrä on oikein, mutta koko asukasmäärä oli 13069 vuonna 2017. Eli mamujen osuus on 71,33%.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.